|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 14:47:57   
petra1984
hd...pri nas je cela kuhinja in dnevna soba ko v svinjaku, ker mladi mož rad pljuva, se spolnimi usti reži, kaže jezik, vmes pa še parkrat kihne!user posted image Sem prej pomivala po tleh, pa bo treba spet!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: Julijske čakupa 08 VII. del
21.1.2009 14:52:34   
ilatic
Teo se še ne obrača iz hrbta na trebuh in obratno oz. se obrača tu pa tam, ampak je to verjetno bolj po sreči. In, ker je star že 6 m, za našo pediatrinjo to ni normalno in nam je lepo napisala napotnico za RA in z velikimi črkami napisala MOTORIČNI ZASTANEK, MIŠIČNA HIPOTONIJA.
Tako, da sem že klicala in se naročila, datum 4.2.

Tinky grota in strah!!!!! user posted image Tvoja P je čist za zemljo. Pa saj ti dobor veš koliko je tukaj takih lenčkov še!!!! Moj je zdaj že star 6m in pol, pa je komaj pričel z obračanjem iz hrbta na trebuh, nazaj pa ni šans. Joka dokler ga ne obrnem na hrbet. Pa je P vidla, da mu ne gre obračanje pa ni nič zakomplicirala, samo je rekla da vadiva!!!! Ne sekiraj se!!!

Lex ti je zelo lepo napisala! Drži se tega!

Neboglasnica pa ne mi rečt, da ti bodo res še enkrat ta noht rezali??? Joj bogica!user posted image

Mene pa zanima, če ima katera Ljubljančanka jajca, da v petek mojega Tarika pomirka za dobro uro?? Noro. Imam psih., sem naročena za ob 13h pa nikjer nobebega varstva. Pa še to me zdaj naročajo 1x mesečno, pol pa če prestavim bogve kdaj pridem na vrsto.user posted image Kaj bi dala za eno normalno babico al pa za mojega pokojnega očija!user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:53:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.1.2009 14:55:27   
dzanika
netki jaz res mislim da tut ti rabiš čas za sebe.  In res se bomo prijavile na aerobiko da se mal odklopiš od vsega tega. Tut js rabim to...

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

lumpa - vem, da so drugačna...saj zato sem pa klicala patronažno, ker mi ni bilo nič ves jasno po tolikih različnih informacijah...se bom pa zdaj tak držala, da mi vsaj kaj pri zdravniku ne bodo mogli očitat, če bi slučajno do tega prišlo...kajne inigo!

sej to je to... bog ne daj da delamo po svoji pameti... lahko nam petdeset pediatrov reče: tak delajte, potem pa delamo drugače, ker nam je naš osebni pediater drugače povedal. jaz se nič več ne bojim pediatrinje, pa sem se je tudi na začetku... zdej pa je dovolj tega, moj otrok, moja skrb, jaz zanj odgovarjam.
butasto mi je, v bistvu totalno debilno, da hodijo patronažne okol z nekimi jedilniki, pa predavanja, pa pediatri tolk težijo okol hrane, pa vsak drugače pove. ko se bojo oni med seboj strinjali, se bom tudi jaz z njimi...

tak pa se menimo tle gor, kot da ena živi v bosni, druga v ameriki, tretja v sloveniji, četrta v iraku...

breskve ja, breskve ne, vodo prekuhat do 6 m, vodo prekuhat do 1 leta, paradižnika nikakor, paradižnik dajaj, gluten po 8 mesecu, gluten med 5-7 mesecem, mlečne izdelke po 8 mesecu, mlečne po 6 mesecu... ja madona, a se učijo na 50 fakultetah ali kako??

da se razumemo, tole pisanje ne leti na forumke, ampak na ta bedni bedni sistem, ki je v bistvu smešen, pa se tega sploh ne zavedajo.

pomeni samo to, da se ne ravnajo po smernicah, sej sploh ne vemo katere so, ampak po lastnem prepričanju. zakaj se potem tudi jaz ne bi mogla ravnat po mojem prepričanju, sej beremo iz istih navodil...

pa še to... te nove smernice... jutri bojo spet nove, pojutrišnjem pa še novejše... čez tri leta bomo mamici svetovale, naj da otroku korenček za jest, pa se bojo zdražale, da je korenček najbolj alergena stvar na svetu in da je treba začet s svinjino, ker so najnovejše raziskave pokazale, da... karikiram, ampak bistvo je očitno

grem pa stavit, da se s temlem pisanje strinja vsaj 80% ljudi.

popolnoma se strinjam s tabo! Jaz se sedaj bolj ravnam po svojem občutku...  Se tolažim s tem da nekateri pri pol leta že vse jejo (poznam primere) in ne vem zakaj bi pol jaz pa tolk komplicirala...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 14:56:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
21.1.2009 15:03:14   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Tinky, ti si bila že prej brezposelna al so te tud odpustili zdaj?

sem dala odpoved preden sem zanosila

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
21.1.2009 15:05:12   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

BRIN JE KAKAL!!!

Bravo Brinuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mami se je ziher pomirila, ni več nervozna, zato je Brin kakal, a ne??user posted image user posted image

itak da se je skulirala če je pa na RR prišla...

jst pa vem zakaj ti je dr. reku da si nervozna..k si ful komunikativna in skos govoris je pa mislu da govoris iz nervozeuser posted image user posted image user posted image

user posted image  ma kaj res tolko govorim?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4207
21.1.2009 15:08:45   
Netta
3glu - vidiš sem šla dol takoj ko si se pojavila...se je ana zbudila...pa ni blemauser posted image user posted image user posted image

petra - ja tudi midva že razmišljava o svoji sobici...sedaj nama že ves teden lepo spi, ne vem...mogoče bomo počakali še kak zobek, da vidimo kako jih bo preneslauser posted image

bravo Brin!user posted image mi smo pa danes že  5x...vsakič en bobekuser posted image

ojej, moj seksi hrbet mešaš z angelčkom in rajsko plažo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neboglasnica - saj tvoj prst smo pa že prav pogrešali veš?

almera- hvala!

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
21.1.2009 15:12:27   
Tinky
inigo.....bravo za kakanjeuser posted image user posted image user posted image
moj pa kaka 10 x na dan in sem že štufa previjat usrano rit user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
21.1.2009 15:13:39   
Inigo
joj sm smotka! sm pozabla povedat, da smo v bolnci dobili tretji zobek!

blacky, beleži! zgornja leva enka pr 6m 1t 4d

user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
21.1.2009 15:17:19   
tims
Almera, ja tale zobar je res en user posted image . Če sem slučajno zaprta, tisti dan ko imam zobarja, mam 100% driski in se čist spucam. Če pa ga imam navsezgodaj zjutraj, pa se ta čišča zgodi zvečer. In potem itak nikol ni ne vem kakšne panike, sam dokler mi pa ne začne šart po zobeh.... Ojoj. Bom kar nehala.

Ja, Neboglasnica, lahko odpreš odprto linijo za RR.user posted image

Inigo, neeeeee, sploh ne govoriš tok velikuser posted image . Sploh se pa ne obremenjuj s tem.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
21.1.2009 15:19:38   
Netta
no...sem spremenila avatar...vam je všeč???

me zanima s kom me boste pa sedaj zamenjale?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
21.1.2009 15:20:05   
dzanika
mam eno vprašanje... Kaj ste ve napisale na obrazcu za dohodnino v okence št. 5 in 6  (začetni mesec vzdrževanja in končni mesec vzdrževanja)?  A to napišem 7. in 12?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
21.1.2009 15:21:18   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

me zanima s kom me boste pa sedaj zamenjale?user posted image user posted image user posted image user posted image

z rebeco in levinjo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
21.1.2009 15:27:36   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

z rebeco in levinjo. user posted image user posted image user posted image

Evo, sem čist isto mislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
21.1.2009 15:30:27   
lejla969
mam eno vprašanje... Kaj ste ve napisale na obrazcu za dohodnino v okence št. 5 in 6  (začetni mesec vzdrževanja in končni mesec vzdrževanja)?  A to napišem 7. in 12?

Ja 7 in 12 napišeš

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 15:38:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
21.1.2009 15:42:02   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Kaj pa tam, kjer piše znesek vdrževanja ali nekaj takega - čist ta zadnja kolona?

to je če plačuješ preživnino... Js bom to pustila prazno. Tkole piše v navodilih:
Stolpec 7 – Če ste za vzdrževanega družinskega člana na podlagi sodne odločbe, sporazuma ali
dogovora o preživljanju plačevali preživnino, vpišete skupni znesek v letu 2008 plačane preživnine.
Če uveljavljate olajšavo le za del leta, vpišete znesek preživnine, ki zadeva to obdobje.

Neposredna povezava do sporočila: 4218
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 15:42:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
21.1.2009 15:44:08   
dzanika
almera tukaj maš obrazec, spodaj pa so navodila...

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/196.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 15:46:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
21.1.2009 15:59:56   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Mogoče katera ve, če vsaj povrnejo potne stroške? Ker imamo kar daleč....

kako že pravijo: sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image

sam ne zamert, saj veš, da je hec.
Ampak imaš prav in dobro idejo, lahko bi nam povrnili stroške za take obiske na napotnico.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
21.1.2009 16:01:59   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

rdeča pesa....mala jo je jedla..samo kuhano, brez soli, kumine pa nimam..morem pa omenit d je khinja taka ko da smo koga zaklaluser posted image

user posted image  to bi blo pa zanimivo videt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
21.1.2009 16:12:00   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

me zanima s kom me boste pa sedaj zamenjale?

z rebeco in levinjo.

Evo, sem čist isto mislila

ah šment...levinja, rebeca...me sprejmeta v tim??user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 16:15:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

znamke igrač
sindarin

Katere znamke igrač najpogosteje kupujete za otroke mlajše od 1 leta?

Chicco (17%)

Fisher Price (28%)

Tiny Love (14%)

Playgro (3%)

drugo (5%)

znamka mi ni pomembna (34%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!