Blacky30
|
Petra1984, ful lepa in kratka porodna izkušnja. Lepo si jo opisala. Coraly, se ni vredno sekirat za take. Nikoli jih ne boš spremenila, zato se raje ne obremenjuj s takimi zadetki. Hmmm, glede tega, ko ti dekl dvigne in poveš vse v obraz, potem pa ti izpadeš najhujša - kaj si ti mogoče jaz????? Lumpa, ne, pri podajanju predmetov še nismo. Pa si nora, kake norije kvasaš, me je kar stisnilo pri srcu, ko sem prebrala, če bi Lukec umrl!?!?!? Tega jaz niti pod razno ne upam izustit, me kar spreleti, bodi tiho in ne kliči hudiča! Almera, za kak dolgo že greste, 3 tedne, ne? Joj, že zdaj te pogrešam. Sploh si ne znam predstavljat, kak to izgleda, ko ena največjih čvek izgine za 3t z RR-ja. No, glavno je, da boste vi uživali. To pa vam privoščim in seveda bom cel čas držala pesti, da se vrnete 4. Netki, valjda, da ti pripada 8. del, ker te je zadnjič res tinky prehitela za las. Ti, kak pa se čvekam po vaše reče? Kaj bomo pa zdaj? Ja, javi, ko bo gor, da objavim sezname tja. Neboglasnica, že skrajni čas bi bil, da se nehaš matrat s ciframi, ja. Sem ti že tolkrat htela rečt, pa sem pustila, ker sem mislila, da to rada delaš. Men je itak Blacky ljubša. Aja, glede prehitre reakcije sem jaz tud takoj vedela, da si mislila tisto s HD. Poosebljena evidenca pač, saj veš. Metuljcek - še ena napaka (danes pa sem jaz kot ti ) - hčerkici od Ilatic je ime Iris! Ne Ines. Karamela - mislim, da si res objavila najdaljši post do sedaj!!! Majuska, jaz sem tudi glasovala. Karamela, včeraj sem jo prvič kopala v fliperju, ki sem ga postavila v škaf, tak okrogli, v katerem se Nejc kopa že od 6m dalje. Zdaj ga bo pa prepustil njej in prešel na veliko banjo. Bom slikice pripopala, samo jih moram dol potegnit. Sem pa nalila samo tolko vode, da je imela ritko v njej, potem pa sem jo namilila, ko se je igrala in potem kar stuširala dol vse skup. GH - Teja je danes prvič poskusila brokoli, zraven sem dala še korenje in bučko. Ji je bilo kar všeč, samo ne večja količina, ima tam 40ml čisto dovolj. Potem pa noče več, pa celo flašo na vrh rukne. Trenirka - trenerka, kaj te vem, enkrat tak, drugič drugač, samo v moji okolici vsi govorijo trenerka. Slike iz porodne - jaz imam od prvega tudi samo tiste "taumite", od tega zdaj pa tudi take ful krvave, ki niso za objavo. So shranjene posebej. Ampak so pa moj spomin. Evo, karamela in metuljcek, oba vajina posta sem prebrala v nulo. Bravo jaz! Vmes pa sem poskenirala še drugi del slik in vam jih še prilepim, preden letim spat. Jutri pa še dobite naše neprofi slikce s praznovanja.
|