|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 23:34:49   
glugluglu
no v teh dolgih postih sem vsaj jaz spuščena, očitno se nam res premalo dogajauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:36:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
21.1.2009 23:36:41   
lex
karamela dušica veš kako lepo te je brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se mi pa smiliš. vem kako je, jaz sem tud vstajala zaradi strokovnega lani tak čas in držim pesti, da ti uspe, ker ni lepšega kot da veš, da nisi zastojn spanca ven spuščal. Upam, da imaš malo zatišja in da te bomo lahko bolj redno brale

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4503
21.1.2009 23:37:13   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Jezna sem že 2 uri, ker ne morem gor dat slike za avatar. Pa kaj sem res tako zabita? Sej se že čudim, kako smo Mirana dobili.  user posted image  Ma tu mač!

na koncu moraš v profilu dati potrdi, a si dala? To sem se jaz zadnjič matrala 50x naložila, vse ok, napisalo, da je šlo, pa nič, valjda, ker v profilu nisem dala naj potrdi nov profil, sem blond itak

ma sej potrdit mi noče. Napiše mi, da ni veljavna datoteka. Pa kaj naj še probam? Kje si ti manjšala sliko? Na shrani.si ali na slikomatu?

Neposredna povezava do sporočila: 4504
21.1.2009 23:39:38   
lex
nočko   user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 21.1.2009 23:50:44 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
21.1.2009 23:39:54   
lejla969
Blacky- citiranje pa mi je ratalo. Vsaj to!user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:40:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4507
21.1.2009 23:41:59   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Jezna sem že 2 uri, ker ne morem gor dat slike za avatar. Pa kaj sem res tako zabita? Sej se že čudim, kako smo Mirana dobili.  user posted image  Ma tu mač!

na koncu moraš v profilu dati potrdi, a si dala? To sem se jaz zadnjič matrala 50x naložila, vse ok, napisalo, da je šlo, pa nič, valjda, ker v profilu nisem dala naj potrdi nov profil, sem blond itak

ma sej potrdit mi noče. Napiše mi, da ni veljavna datoteka. Pa kaj naj še probam? Kje si ti manjšala sliko? Na shrani.si ali na slikomatu?

jaz sem kopirala avatar iz interneta, kjer so avatarji, pa je bil zgleda že dovolj velik-majhen

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
21.1.2009 23:42:39   
lejla969
karamela- res dolg post. Pa vse si lepo pokomentirala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4509
21.1.2009 23:43:33   
Anonimen
uauuuu karamela, to pa je post. Danes ste pa pridne s pisanjem dolgih postovuser posted image

Sicer pa ne, nikomur še nisva povedalauser posted image  Čakava na pregled. 4.2. Potem pa bova videla, koliko časa bova še skrivnostna.

Punce, grem v mižale. Se beremo.

Nočko 

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:43:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
21.1.2009 23:44:53   
karamela6
Še malo smeha za lahko noč:

VPLIV POKLICA NA OPRAVLJANJE ZAKONSKIH DOLŽNOSTI

*Deset fantov...
*
Mlad moški se poroči s prelepo žensko, ki je imela pred njim kar deset
fantov. Na poročno noč žena reče svojemu možu: 'Prosim bodi nežen. Še
vedno sem devica!'
'Kaj?!' reče zmeden ženin. 'Kako je pa to mogoče, saj si imela deset fantov?'

Žena pa začne:
'No, *fant **št. 1* je bil trgovski potnik; ves čas mi je govoril,
kako fantastično bi bilo...'

' fant *št. 2* je bil vzdrževalec software-a; nikoli ni bil čisto
prepričan, kako mora v resnici delovati, vendar mi je vselej
zatrjeval, da bo pogledal in se mi oglasi, takoj ko bo mogoče...'

' fantšt. 3 je bil terenski delavec; povedal je, da je vse
diagnosticiral in preveril, ni pa mu še uspelo vzpostaviti sistema...'

fant št. 4 je delal pri telemarketingu; kljub temu, da je vedel, da
ima naročilo, nikoli ni vedel, kdaj ga bo lahko dostavil...'

' fant št. 5 je bil inženir; osnovne procese je razumel, vseeno pa je
zahteval še tri leta za raziskovanje, implementacijo in oblikovanje
nove 'state of the art' metode...'

fantšt. 6 je bil zaposlen v upravi; mislil je, da ve kako, ni bil pa
prepričan če ima vsa potrebna pooblastila za opravljanje dela...'

fant št. 7 je bil v marketingu; kljub temu, da je imel proizvod,
nikoli ni bil prepričan, kam naj ga umesti...'

fant št. 8 je bil psihiater; vse kar je samo počel, je bilo, da je
govoril o tem...'

fant št. 9 je bil ginekolog; on jo je samo gledal...'

fant št. 10 je bil zbiralec znamk; vse kar je počel, jo je samo
polizal. Bog kako ga pogrešam...'

'Zdaj pa, ko sem poročila *tebe,* sem presrečna...' 'Krasno!' reče
mož, 'Zakaj pa?'
'Ti si zaposlen pri vladi.... tokrat zagotovo vem, da me boš pošteno nategnil!'user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4512
21.1.2009 23:45:21   
lejla969
Ne grem se več. Grem spat, jutri pa se bom še malo pomatrala. Drugače bom pa še naprej brez avatarja. Tudi drugo zvezdico čakam že od decembra 2007.user posted image  Lahko noč

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
22.1.2009 0:16:30   
Blacky30
Petra1984, ful lepa in kratka porodna izkušnja. Lepo si jo opisala.user posted image

Coraly, se ni vredno sekirat za take. Nikoli jih ne boš spremenila, zato se raje ne obremenjuj s takimi zadetki.user posted image user posted image user posted image  Hmmm, glede tega, ko ti dekl dvigne in poveš vse v obraz, potem pa ti izpadeš najhujša - kaj si ti mogoče jaz?????user posted image

Lumpa, ne, pri podajanju predmetov še nismo.user posted image
Pa si nora, kake norije kvasaš, me je kar stisnilo pri srcu, ko sem prebrala, če bi Lukec umrl!?!?!? Tega jaz niti pod razno ne upam izustit, me kar spreleti, bodi tiho in ne kliči hudiča!user posted image user posted image

Almera, za kak dolgo že greste, 3 tedne, ne? Joj, že zdaj te pogrešam. Sploh si ne znam predstavljat, kak to izgleda, ko ena največjih čvek izgine za 3t z RR-ja.user posted image user posted image  No, glavno je, da boste vi uživali.user posted image  To pa vam privoščim in seveda bom cel čas držala pesti, da se vrnete 4.user posted image

Netki, valjda, da ti pripada 8. del, ker te je zadnjič res tinky prehitela za las. Ti, kak pa se čvekam po vaše reče? Kaj bomo pa zdaj?user posted image user posted image  Ja, javi, ko bo gor, da objavim sezname tja.user posted image

Neboglasnica, že skrajni čas bi bil, da se nehaš matrat s ciframi, ja. Sem ti že tolkrat htela rečt, pa sem pustila, ker sem mislila, da to rada delaš. Men je itak Blacky ljubša.user posted image
Aja, glede prehitre reakcije sem jaz tud takoj vedela, da si mislila tisto s HD. Poosebljena evidenca pač, saj veš.user posted image

Metuljcek - še ena napaka (danes pa sem jaz kot tiuser posted image ) - hčerkici od Ilatic je ime Iris! Ne Ines.user posted image

Karamela - mislim, da si res objavila najdaljši post do sedaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Majuska, jaz sem tudi glasovala.user posted image

Karamela, včeraj sem jo prvič kopala v fliperju, ki sem ga postavila v škaf, tak okrogli, v katerem se Nejc kopa že od 6m dalje. Zdaj ga bo pa prepustil njej in prešel na veliko banjo. Bom slikice pripopala, samo jih moram dol potegnit.user posted image
Sem pa nalila samo tolko vode, da je imela ritko v njej, potem pa sem jo namilila, ko se je igrala in potem kar stuširala dol vse skup.

GH - Teja je danes prvič poskusila brokoli, zraven sem dala še korenje in bučko. Ji je bilo kar všeč, samo ne večja količina, ima tam 40ml čisto dovolj.user posted image  Potem pa noče več, pa celo flašo na vrh rukne.

Trenirka - trenerka, kaj te vem, enkrat tak, drugič drugač, samo v moji okolici vsi govorijo trenerka.user posted image

Slike iz porodne - jaz imam od prvega tudi samo tiste "taumite", od tega zdaj pa tudi take ful krvave, ki niso za objavo. So shranjene posebej.user posted image  Ampak so pa moj spomin.user posted image

Evo, karamela in metuljcek, oba vajina posta sem prebrala v nulo. Bravo jaz!user posted image  

Vmes pa sem poskenirala še drugi del slik in vam jih še prilepim, preden letim spat. Jutri pa še dobite naše neprofi slikce s praznovanja.user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
22.1.2009 0:26:28   
Blacky30
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo, uživajte v gledanju za dobro jutro.

Nočko.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 0:36:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
22.1.2009 1:01:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: coraly

Almera, jaz mislim, da lahko dojiš in si noseča.

seveda lahko, o tem je menda precej napisanega ... samo ne spomnim se, kje sem to videla user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
22.1.2009 1:06:45   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
user posted image

Tale mi je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
22.1.2009 1:08:29   
Majuska
Punce,

zlate se, se vam zahvaljujem za vse pohvale na temo porodne zgodbe ... ko sem jo pisala in tudi zdaj, ko jo berem, se mi ne zdi tako hudo dobra - sploh ne vem, mogoče sem tu mač samokritična -  a je res tako posebna al kaj? user posted image

Posebna zahvala tudi, ker tako pridno glasujete za Aleksandra. Ponavadi glih ne dajem fotk takole na natečaje, ampak tokrat me je pa res pičilo user posted image z Aleksandrom se priporočava!

Metuljčica, res pišeš izjemne objave, vsa čast - keep on going  user posted image

Aja Blacky, Glux3 ... nalepke so oddane na pošto user posted image

Vse ste pa prilepile zelo lepe slikce vaših črmlikov, super! user posted image

Evo nekako sem prigurala čez strani ... jutri nadaljujem  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 8:10:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
22.1.2009 8:33:04   
glugluglu
karamela, rebeca za v tuš je tudi fajn tisti stolček za kopanje - fliper, ga postaviš v tuš kad, daš vanjga dojenčka in ga stuširaš, - enostavno, evo ga:

user posted image

blacky, zelo lepe slikceuser posted image

majuska, hvala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
22.1.2009 8:37:34   
glugluglu
karamela, če jo pa hočeš pa prav kopati in imaš prostor v kopalnici, potem pa kupi napihljiv bazenček, ga imaš potem še poleti na morju, itd.

Neposredna povezava do sporočila: 4522
22.1.2009 8:39:06   
ilatic
A misliš, da mali ne bi jokal pri čisto neznani osebi??

Neboglasnica hvala. Mislim. da ne bi bilo panike. Malo bolj se boji moških, bi bilo pa pa res zanimivo, ker sploh nisem razmišljala o tem. Gre kar k vsaki če sem jaz zraven. Ne vem kako bi pa bilo, če me ne bi bilo. Je pa danes zaspal prijateljici na rokah, kar je za njega že redkost da zaspi na rokah. Pa jo ne pozna ne vem kako dobro.

Almera hvala tudi tebi. Sej če bi mi bila panika bi rela, da mi je vseen za bacile, ker jih ta male domov iz šole prineseta ogromno, pa ga nič ne šparam in HB se do zdaj še ni nič na lezu. Tko da ni tako nujno, da grem, pa ne kompliciram.

Petra  lepa porodna zgodba

Coraly res so nekateri starši obupni! Tudi ljudje. Jaz sem HB na RR ju ugotovila, da so še normalni ljudje, če ne bi že obupala nad folkom. Jaz ne vem ampak okrog mene so sami hinavski, izkoriščevalski ljudje. A jih privlačim al kaj? Saj pravim, dobr da mam vas, ko vidim da vam ni vseeno za nas in sem full vesela, da sem odkrila da niso vsi ljudje tako grozni!!!!!

umpa tvoj Lukec je pa res heroj. Full je dojemljiv!!! Ta bo ajnštajn(ne znam napisat)

ilatic škoda da nisem bližje, bi mi lahko kar v soboto vrnila, ampak jaz bi ti dala vse tri , dobi tašča von pistorja za življenjsko delo (občinska nagrada občinstva)

Lex jaz bi ti takoj VSE TRI počuvala. Meni to sploh ni frke!!! Škoda da res nisi blizu! A ni žalostno, da morm po forumu iskat varstvo??? Še dobr da ga imam, ker pri prvih dveh ga nism imela kje!!! Ha tukaj lahko saj vprašam, in dobim sočutje če drugega ne!

Ilatic javlja, da še pride na RR, čaka, da mož zaspi.

Sm jaz prej zaspala kot on.

Metuljček
svaka ti čast za tvoje poste!!! Obvladaš! Nism pa opazila, a si kej pokomentirala moj post od moje Iris, k je rekla da ti ga naj napišem????
Aha sm opazla ko sem Blackyn post brala. Ja Iris je in ne Ines. Ines sem imela namen dat svoji hčeri pa sm glih eno leto pred zanositvijo spoznala eno ines k je bla, tko da je pol bla Iris

Karamela držim pesti za tvoj izpit!!!!! in kolokvij danes!

Na kratko sm vas prebrala upam, da nisem kaj pomembnega izpustila!

Zdej grem pa k sosedi na voskanje. Če boste slišale v LJ kakšno kričanje, sem to jaz! Dont vori!!! Metuljček? A sm prov napisala?

Mi je napisal We are sorry. HE HE  pa sm imela skopiran! Bravo zameuser posted image user posted image user posted image : Kva sm jih nategnla a?

Neposredna povezava do sporočila: 4523
22.1.2009 8:40:35   
ilatic
Glu kok pa pride ta stolček za kopanje? Kje se ga pa kupi? In kako se imenuje?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
22.1.2009 9:05:01   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Glu kok pa pride ta stolček za kopanje? Kje se ga pa kupi? In kako se imenuje?

Imeuje se Fliper, imeli so ga v Baby centru, sedaj pa vidim, da ga nimajo več, vsaj na inetrnetu ne, bil je 30 EUR.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Hrana.
пеперутка16

Kdaj ste začeli s kuhanim sadjem ali zelenjavo (riž, korenček, jabolka)?

Od 3. meseca. (10%)

Od 4. meseca. (20%)

Od 5. meseca. (10%)

Od 6. meseca. (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!