dzanika
|
netki jaz res mislim da tut ti rabiš čas za sebe. In res se bomo prijavile na aerobiko da se mal odklopiš od vsega tega. Tut js rabim to... IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa lumpa - vem, da so drugačna...saj zato sem pa klicala patronažno, ker mi ni bilo nič ves jasno po tolikih različnih informacijah...se bom pa zdaj tak držala, da mi vsaj kaj pri zdravniku ne bodo mogli očitat, če bi slučajno do tega prišlo...kajne inigo! sej to je to... bog ne daj da delamo po svoji pameti... lahko nam petdeset pediatrov reče: tak delajte, potem pa delamo drugače, ker nam je naš osebni pediater drugače povedal. jaz se nič več ne bojim pediatrinje, pa sem se je tudi na začetku... zdej pa je dovolj tega, moj otrok, moja skrb, jaz zanj odgovarjam. butasto mi je, v bistvu totalno debilno, da hodijo patronažne okol z nekimi jedilniki, pa predavanja, pa pediatri tolk težijo okol hrane, pa vsak drugače pove. ko se bojo oni med seboj strinjali, se bom tudi jaz z njimi... tak pa se menimo tle gor, kot da ena živi v bosni, druga v ameriki, tretja v sloveniji, četrta v iraku... breskve ja, breskve ne, vodo prekuhat do 6 m, vodo prekuhat do 1 leta, paradižnika nikakor, paradižnik dajaj, gluten po 8 mesecu, gluten med 5-7 mesecem, mlečne izdelke po 8 mesecu, mlečne po 6 mesecu... ja madona, a se učijo na 50 fakultetah ali kako?? da se razumemo, tole pisanje ne leti na forumke, ampak na ta bedni bedni sistem, ki je v bistvu smešen, pa se tega sploh ne zavedajo. pomeni samo to, da se ne ravnajo po smernicah, sej sploh ne vemo katere so, ampak po lastnem prepričanju. zakaj se potem tudi jaz ne bi mogla ravnat po mojem prepričanju, sej beremo iz istih navodil... pa še to... te nove smernice... jutri bojo spet nove, pojutrišnjem pa še novejše... čez tri leta bomo mamici svetovale, naj da otroku korenček za jest, pa se bojo zdražale, da je korenček najbolj alergena stvar na svetu in da je treba začet s svinjino, ker so najnovejše raziskave pokazale, da... karikiram, ampak bistvo je očitno grem pa stavit, da se s temlem pisanje strinja vsaj 80% ljudi. popolnoma se strinjam s tabo! Jaz se sedaj bolj ravnam po svojem občutku... Se tolažim s tem da nekateri pri pol leta že vse jejo (poznam primere) in ne vem zakaj bi pol jaz pa tolk komplicirala...
|