Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:35:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Rovarka, podatki zabeleženi. Ni treba zs-ja pošiljat. Ilatic javlja, da še pride na RR, čaka, da mož zaspi. Levinja, veš da bom pokazala fotke, samo da jih poskeniram in uredim, potem pa dobite celo goro za pogledat. Ehh, vam bom zdaj kar prvi paket pokazala:
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Almera, jaz mislim, da lahko dojiš in si noseča.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:36:02
|
|
|
|
lex
|
Almera kolk jaz vem menda lahko dojiš, vem pa tudi da dojenje krči maternico in je potem pametno tud nehat. najbolje da se posvetuješ z G. saj pokličeš in poveš, da delata na in ti pol itak najboljše odgovori on ko ve kako in kaj. verjetno če nimaš nekih problemov v prvi nosečnosti ti bo lažje rekel ja kot, pa če bi imela probleme. mojcek - tud Vita je taka
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:36:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:37:19
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sprašujem, ker me zanima kako gre nosečnost in dojenje skupaj. Poznam nekaj primerov, med drugim moja sestrična, ko se je otrok sam odstavil, ker zaradi hormonov baje dobi mleko en poseben okus, ki jim ne odgovarja.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:37:39
|
|
|
|
lejla969
|
Blacky- vauuuuu, kako lepe slikice
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:37:48
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sprašujem, ker me zanima kako gre nosečnost in dojenje skupaj. a to sploh gre skupaj?, najbrž na začetku, potem pa ne več
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:39:28
|
|
|
|
lejla969
|
Blacky- imaš ZS
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:40:04
|
|
|
|
lex
|
blacky fullllllllllll dobre fotke moj Aleks pa hoče takšno torto zdaj pa mami tuhta in grunta in si bo možgane ven vrgla, jutri namreč začnem klicat vse tu okoli nas, kje jo lahko dobim. pol pa mulc ne bo hotel torte razrezat - to naj mi še nardi
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:40:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:40:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:41:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:41:15
|
|
|
|
glugluglu
|
Blacky, ful lepe fotke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:41:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:43:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:43:12
|
|
|
|
lex
|
jutri ji bom probala dat kar juho - verjetno kar govejo, jo je danes dobila 1 žlčko pa je cmokala, več je nisem upala dat ker ni bila sveža - od nedelje ali ponedeljka v hladilniku ne bom več komplicirala in neki kao uvajala, dost je mam
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:43:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:45:12
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sprašujem, ker me zanima kako gre nosečnost in dojenje skupaj. a to sploh gre skupaj?, najbrž na začetku, potem pa ne več Zakaj, da ne bi šlo skupaj? joj jaz to na pamet, samo logično se mi zdi, ampak mislim, da zaradi hormonov, da po 4. mesecu nosečnosti nekako to ni ravno ok, ker plod rabi svoje, pa še dojenje, drugače pa itak ne vem, samo predvidevam, res vprašaj G
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:46:12
|
|
|
|
lex
|
Almera ja, samo ona jo je nekje pri njih naročila, 1 uro na eno stran se mi pa ne da po torto vozit oz. mogoče najdem kaj bližjega, če ne pa jo bom itak pocukala za rokav. morem jutri poklicat, če mi kdo naredi samo uno kao "nalepko" za na vrh za dekoracijo, ostalo bom pa sama naredila, če ne jo bom pa kupila (teh tort jaz ne maram od otroštva in mi nikakor ne gre iz jezika, da jo naročam , mogoče mi bo pa manina sestrična naredila, če je po novem v tem štosu - i hope so)
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:47:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:47:52
|
|
|
|
dzanika
|
blacky ful lepe fotke. almera kaj ti nisi dobila nobenih tabletk za ker je nisi imela? Ker jaz je tut nisem mela pa sem šla h G. pa povedala in mi je dal ene tabletke. Zdej študiram kako se jim reče pa se ne morem spomnit. Pa ko sva začela načrtvat se je men se zdi v prve prijelo.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:49:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Čakaj, da Metuljčica pregrize vse strani, potem bo pa njena stran , tukajle sem ze, blizam se vam, nevarno se vam priblizujem .... Get ready, ladies! Prihaja post stoletja. Ah, kaj stoletja ---- tisocletja!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:49:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Glu3, jutri gre paket na pošto.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 22:51:11
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Čakaj, da Metuljčica pregrize vse strani, potem bo pa njena stran , tukajle sem ze, blizam se vam, nevarno se vam priblizujem .... Get ready, ladies! Prihaja post stoletja. Ah, kaj stoletja ---- tisocletja! uh tole pa morm še počakat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 22:51:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
IZBIRA IMENretacekIzberite naljubšo ime za fantkaRENE (
16%)
MATIC (
39%)
JAKA (
28%)
MARKO (
17%)
Število vseh glasov: 668Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!