rovar_ka
|
Zdravo! Malo časa za RR, dokler se mala ne naveliča v ležalniku Bili smo v laboratoriju, dali smo kri in vodo. Je rekla sestra, preden ji je dala pikico: zdaj pa bo malo muzike Pa si je Tia mislila, ja malo morgen in ni niti trznila ko ji je vzela kri Bravo miška moja Ko smo se vozili domov, pogledam tamalo nazaj v avtu, če spi, pa vidim da ima celo bundico krvavo Ja ji je začela kri spet tečt in tam ko je prijemala z rokicami je blo vse flekasto - po sveže oprani roza bundici Jaooooo! V lekarni sem si kupla čaj za ledvice in mehur, ker hodim lulat vsakih 5 minut in dobim pač nek urološki čaj. Še dobro, da sem šla brat navodila, ko sem prišla domov, ker ni primeren za nosečnice in doječe matere Kaj hudiča naj zdaj pijem Sem klicala v lekarno, če obstaja kateri čaj, ki pa je primeren za doječo mater in ga valda ni.. So mi rekli naj pijem veliko čajev, ki jih pač smem, ampak da ni to to.... bemtiš! Upam, da se rešim te nadloge, ker zna bit precej hudo... Sem imela kot otrok vnete ledvične čašice in pre parimi leti hudo vnet mehur, da nisem k sebi prišla več kot mesec dni,. ker se mi je že na jajčnike potem vdarlo.. Metuljček, rebeca - moja mama je želela bit ob meni v primeru, če moj ne bi mogel dovolj hitro prit v P al pa kaj podobnega... Pa tudi sicer je rekla, da bi rada enkrat bila pri porodu ampak v položaju opazovalca in ne več kot ženska ki rojeva Pred tem mi je povedala kako hudo jo je porod bolel, da ji je znoj tekel iz vsakega lasu posebej in da je mislila, da bo umrla Sem rekla no, fajn, ti bi torej rada vidla kak se jaz mučim Jaz sem se v bistvu zjutraj s popadki peljala do mame domov, potem me je ona peljala v P, poklicala sem mojega, da je priletel tja in sta pač tako oba potem ostala z mano. Meni je bilo ful posebno (ne znam opisat z besedami, ker je bil en res poseben občutek), njej pa mislim da tudi, glede na to, da nekih hudih muk ni bilo, ampak je bil res lep in hiter porod