lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Super: luka prva beseda, ki jo izreče... NE BOM SPAL prvič sam je... prvič prespi celo noč (po naših merilih)... PRI 19 LETIH prvič prime rozino AHAHAHA Jutro pr nas bo pa pol nekak tak: prva beseda, ki jo izreče... NE BOM KAKAL! prvič prime rozino JO JE ŽE VRGEL TUDI! pri nas pa tako: prva besede, ki jo izreče NOČEM prvič sama jedla - včeraj, sem kar letela za žlico , ker drugač bi bila cela kuhinja posvinjana. je zahaklala žlico v tisočinki sekunde prvič prime rozino - kaj je to za ena smet, bljak jaz tega ne bom neboglasnica - malo zelenjave mi primankuje, ker moj otročiček hoče jest samo pečeno meso , pa pol delim z vami tims jaz mam drug teden obljubljeno operacijo zoba - ma pa že zdaj nočne more, plus tega je ta kirurginja daleč okoli znana kot mesarka Brin bravo ja tale blazina je carska, mi jo imamo v vrtcu, ker jo je dobil fant s posebnimi potrbami, so bili vsi otroci v trenutku njegovi prijatelji, da so se igrali tam gor (prvi dan jo je namreč prinesla v igralnico vodja in od takrat skor nismo dobile otrok dol) - Tinky teži za Airex tako mamo mi v vrtcu zabica - zdaj imava pa kazen, ko ubogama P , ker Alina je pri teh mesecih res jedla že skoraj vse, tale pa še sadja noče in mami je sklenila da gre v vojno - jutri dobi juho, meso in krompir . sem imela danes juho od ponedeljka pa ji nisem upala dat, 1 žličko je dobila pa je cmokala tako, da UPANJE umre zadnje ilatic škoda da nisem bližje, bi mi lahko kar v soboto vrnila, ampak jaz bi ti dala vse tri , dobi tašča von pistorja za življenjsko delo (občinska nagrada občinstva) dzanika: Alina pust - taka bo tud Vita - pika poka je homemade, ker se mi kupljene niso dopadle , pri nas vrtec organizira pustno maškarado na pustno nedeljo lumpa joj se rolam saj veš pod stolom netki in lejla mleko - mene je dans tak raz.pizd.la ko ni hotla nič sadja jest, da sem ji puding iz mleka navadnega kravjega skuhala, pa ga je pojedla par žličk - no saj na začetku je še blo, pol je blo pa treba preveč za A&A gledat coraly čisto prav - ku.rc jih gleda levinja skor sem stola padla, samo naša je na isti stopnji, če jo dam na trebuh umpa jaz še zdaj letam za Alino ko ma moj telefon v roki, vse ostalo da takoj iz rok - ti kar treniraj, bodi vztrajna, mogoče ti uspe coraly joj se mi kar smiliš ko boš v vročini s trebuhom okoli letala in enoletnika okol lovila - ti res ne privoščim - zdaj se spočij, pa pust une na miru