metuljcek321
|
Tii za pogum in grozljivka za razmazano kri, mojcek za pogum za objavo obeh zgodbic - ekskluzivno za nas - thank you, thank you!, Zivi za apetit, Tariku za pogumno prestano srecanje bliznje vrste na relaciji pimpek-ropotuljica ---- pogumni mali moz, pigami za pogum za le eno izbrano ime, ... in se to se je spremenilo - kul, nanki za super instinkt pri izbiri prvih dveh imen, za fajn risanko, ki je dala idejo za Zojo in za Natko (jaz pa tu vedno pomislim na Natko Gerzina), Ines za tak odrasel pristop ... in ja, anglerce znajo/znamo bit mal smotane. Se pa splaca delat sproti, ker se znanje nadrgajuje, nalaga kot kockice in ce nekaj izpustis, se ti vse porusi & se ne poberes vec ... sproti, sproti, sproti ... malo na malo = VELIIIIIKO znanja! mirjam za lep avatar. I like it a lot! za lepa imena, ce bi bil otrok drugega spola .... ma, prav vsa se mi dopadejo! Julijke imamo prima okus, ni kaj dzaniki za jeklene zivce in Janu za dobre mere, hd za pospravljalni/kuharski navdih, prav tako Blacky, netki za uspesen pregled, Kali za nov rekord v kolicini popitega caja ... btw: mi se nismo tam ... smo na pozitivni nuli ... hd, dzanika, to sadni za otroke? mirjam za ideje za sadje. A melono je katera ze dala? Se kaksno drugo sadje zraven? Samo pretlacis in je to to? Meni je noro dobrega okusa, me zanima, ce bi jo Anja jedla ... in se glih doma jo imam ..., lejli za zdravje in ganljivo zgodbo o Miranu - lepa gesta, da sta sincka poimenovala po njem ... tako bo vedno zivel, bil med vami in vas spremljal, zimski za zbitje vrocine in pircek, Adrii za hudo posloven odnos do potnikov, lex za super truper link o pravljicah in za prelepega medvedka Uhca - slikico & filmcek, ta medi pa je bil car, res! It brings back memories ..., ilatic za porodno zgodbo ... jokam, jokam, jokam ... in NE, nismo se dolgocasile - meni je tudi v oci padlo, da si sla cekirat RR, pa da si sla lulat na bencinski , dzaniki za pripravljanje prosnje za sluzbo ... kopija spriceval ... precekiraj razpis, ce to zahtevajo, Angelini za javljanje ... mali tecko - bo minilo, je zihr tudi zaradi tega trapastega vremena , Majuski za SuperMami objavo-to-be ... oujeeeeee .... go, go, go, julijka! (Anna - vau! Meni je pa tudi klasicna Ana super), liju za objavo, prav tako tudi netki, rovarki za uzivanje ob PS I Love You ... je cukrast, ne? ... ceprav Umpa se tu ne bo strinjala, a ne? Ani za izbran modni okus - prava frajlica, se ze vidi. "Mami, pa za KDAJ bos sparala nove cunjice, no?????? Hitro jih oblect, ce ne jih bomo prerasli ...." mirjam za spancka-zaspancka, rovarki & dzaniki za usklajenost pri risankah ... dobri sta, risanke pa tudi, babici Inigo za tako emancipacijo - krizarjenje ---- kje? In seveda Inigo, da sta doma!!!! Welcome home!, pa se za diagnozo nervoza - to je tam ocitno EDINA rec, ki jo znajo izrect .... grrrrr, Bastian za tvoje javljanje. Pogumna mami si! Veliko veselja s sinckom Galom se naprej!, lidija za super jedko (hm, je to zenska oblika samostalnika "jedec"???) Mojco, pigamini Pii za rd, mirjam za vpr. o risankah: smrkci, biskvitki, snorcki, cebelica Maja, medvedek Uhec, ... Resevanje malega Nodija ti je vsec? Blacky, da nas je ujela oz. vas je ujela, ker jaz se nisem tam ... not yet ... but soon ..., mirjam za vse info o GH ... dobr si ti to sprasevala. Tko kot prfoksa - temeljito in natancno Sedi, 5!, Aleksu za kombajn - trga gate ... res je dober, lex ... se ze veselim pustovanj, ko bomo tuhtale in izdelovale kostume za nase malcke ... kva bo fajn, ej! Can't wait! levinji za slikico malcice v reviji, Boru za puzanje ... tako znamo in delamo tudi pri nasi hisi ... ocitno je nalezljivo , lidiji za porodno ---- vidim, da si mi v ekspresnosti dobra konkurenca , rebeci za prima opravljeno posvetovalnico in zobek nr. 3, za Teotovo yummy malico - kaksen jogurt si to dala zraven? Kaksno hrusko? Brinu za kakanje in zobek nr. 3, petri za P, Teji za hitre premike, aurori, da je omenila davcno, ker imam tamle na mizi izpolnjen list & sem spet pozabila odnest! Sem si ga razprostrla, da ga ne bom spregledala ... again (dzanika, 7 in 12, ja), pa za kopico podatkov za na seznam. Mi se zmeraj nimamo nic za gor, smo bolj asketske sorte, Tinky za nov avatar -- sam ne vidimo te, baby! Daj eno fotko, kjer te lahko razberemo ven, a prav? Aleksandru za osvajalski pohod v rumenem pajacu, sasi za nagrado, rovarka za pregled .... in kaj so pa tebi to odgovarjali? Marija, dajmo eno kampanjo zagnat, da dohtarje poslat na ISTI seminar, da se POENOTIJO!!! levinji za nazoren prikaz puzanja v njihovi hisi ... sem se do solz nasmejala! petri za porodno zgodbo ... rodila si kot blisk ... me sisas za 5 minut. Pazi se naslednjic coraly za stiskanje --- tudi moja se pritisne ob mene in mi je takrat tako toplo pri srcu, da je joj. Ni ga lepsega obcutka, res ne! neboglasnici za kenslanje stevilk ob mojem nicku ---- jaz to popolnoma podpiram! Tiste 321 so tam kar tko, da mal vec placa zavzamejo, nic drugega! populis za mini mini pici javljanje. , ona bo imela brat se vec kot jaz No, lahko pa samo tole prebere in je opravila lex za kjut pikapolonico. Hm ... mogoce bi bila pa Anja metuljcek? Dala si mi idejo ... mojcek za simpaticno slikico in Blacky za prve luste s fotosutinga - enkratno! zimski za plesocega fantica - podoben je bil pri Ally McBeal ... da dol pades, tule je link: ugacaka, ucgacaka, .... I can't stop this feeling deep inside of me, girl you just don't realize what you do to me ...: http://www.youtube.com/watch?v=MhCM0MRMWYw za nanko, zimsko (OMG, grozljivo se bere tole s sluzbo ... ampak ves kaj, nekako se bo ze postimalo ... vse bo slo na svoje mesto, bos videla! Me smo s tabo! In ce si za NDC, te ne bi smelo skrbeti ... pa se malcek doma. No worries, love!), netki (things can only get better!), hd, levinjo (jaz se NISEM posmehovala, meni je bilo samo SIMPATICNO, k je bilo napisano minus 1 dag, pa tak lusten smejko, ki navija ... jaz pravim: bolje ista nego nista ... slowly & steadily, pa bo slo ... vsak zacetek je tezak. Le pogumno naprej!), Almero, Tinky, neboglasnico (ta tvoj prst si zasluzi eno nadaljevanko, majke mi ), coraly, ... Umpa, o mlecnih izdelkih ne vem kaj dosti, ker smo se na banani, kakiju, hruski, jabolku & korenju, metode ne poznam, podajamo si stvari se ne. Je pa NORA na telefone in jih grabi, gleda, ona bi kar govorila in govorila (beri: grizla ekran do onemoglosti). neboglasnica, frendica doji ze 10 let???????????????????????? OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A je to potem ze zasvojenost? Kako se odvadis?