|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
19.1.2009 11:11:55   
Anonimen
Pri nas je bil prej sonček, zdej pa megla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
19.1.2009 11:13:50   
lonapo
HEI- kje mate sonce, pr nas vedno bolj skupaj leze,tko da ne vem če bomo uspel ven pridet.
Hana, mal potem verjetno alergijo na penicilin.

Jogurtov pa skut še ne dajem, bom še kakšen mesec dva počakala.
Danes ponoči smo postavili rekord v spanju od 21-8. sem se vmes 2 x zbudila in pogledala če še diha.user posted image

Kruh se našemu tud zatakne, ampak on bi ga vseeno jedel. Sem mu vzela žemljo iz rok, je bil tolk besen, da je bil čist rdeč v glavo,solze pa taaakeee.user posted image
Včerej smo mu dal mal sirčka za polizat, ga je takoj mal odgriznu.

Jest mam pa ta teden testiranje na zdravila-baje imam alergijo na malo morje zdravil:penicilin, neocin, dextametazon-sej spleh ne vem če sem prav napisala- a katera ve mogoče kako to testirajo?
Grem pa na Zaloško 29-tm k je podružnica bolnice Golnik.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.1.2009 11:22:31   
Anonimen
Lonapo,pri Meri je s kruhom enako,ko ga zagrabi,ga drzi kot da se gre za zivljenjeuser posted image ,ima pa ze veliko zobk in ga res prevelik koscek odgrizne.Za alergije pa ne vem.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
19.1.2009 11:31:42   
slovenka
Ste pa čveke ratale, babe user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.1.2009 11:32:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Slovenka, mene pa muči čigavi so tisti lepi roza copati, ki so na fotografiji v tvojem profilu, pa menda ne od Sofije?? No, tako barvno pašejo zraven user posted image

iiiii, pa sem si mislila, da bo katera vidla tiste copate user posted image user posted image user posted image So iz Mercatorja, kupila sem si jih za porodnišnico, ko imajo tak podplat, kot so punce pravle, da ga mora met za tja... zdaj jih pa še kar nosim. Saj, beda vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.1.2009 11:32:11   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Saša...mogoč je kaj na tem...jaz sem bla buhtelj totalen...evo me po dveh otrocih..60kg pri svoji 172...user posted image user posted image .

Slabše je, če je otrok izbirčen...saj potem je manj zdravo hrano, ki bolj tekne. super je, da se navadi na natur okuse, ker pol veš, da bo z veseljem jedu zdravo hrano. Sladkarije pri otrocih in junk food naredijo slabe prehranjevalne navade za celo življenje in tega se je treba pazit. tu se skriva debelost.  Nejc do 5-ega leta ni pil ne kokte...junk pijač (zdaj včasih na kakšnem RD)...kakšna pica včasih...pomfrija ne pečem...sladkarije so pod kontrolo......to je tisto, kar je treba kasnej pazit. Ker ne bo hotel zdravega kosila in mu pol kar nekaj dat da mu bo dobro in bo jedel....NAPAKA:

Ja, ja, bi se strinjala. Mi imamo punčko v familiji, ki je ful suhica, pa nič ne je - potem so ji pa glavna prehrana piščančji koketi, takih poje en krožnik, pa kak čokolino in kinderjajčke. Pa ima pri 5 letih visok holesterol.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.1.2009 11:32:16   
slovenka

Jaz mam pa bolj kontra problem od Tine in bi potrebovala kakšen vlažilec zraka, se mi zdi da je zdej pozimi ful suh... Pa še en ful velik problem mam, pa nisem zasledila, da bi ga katera od vas  omenila tle gor, namreč jaz mam ful probleme od poroda naprej z UHAJANJEM VODE... Ta teden sploh, ko sem mela gripo in sem ful kašljala in kihala in se mi zdi, da je še hujš ratal... ja saj vem Keglove vaje, pa kar pozabim jih delat... je pa tole drugač precej nerodna zadeva in je skor obvezno dnevne vložke uporabljat...user posted image

Saša, nam so v materinski šoli nekaj o tem govorili, so priporočali vaje, ja. Sicer pa tudi na WC da bi trenirale zadržanje vode. Samo je potem rekla, da bi kao to morali delati 50x na dan, da bi čez en čas pomagalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
19.1.2009 11:32:22   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ooooooo Sasaaaaaaaauser posted image
Ja mas prav.Sem pa enkrat vidla od Serbi sliko,ko je bla majhna,pa cisti suhec...pa evo jo zdaj.

Kaj bi zdaj rada rekla, da bo naša Šerbi, ko bo velika? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.1.2009 11:32:27   
slovenka
Tina, za zobka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi čakamo zgornja dva, da bo en mali zajček user posted image

BS, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za rojstni dan. Naša ima že tudi 6,5 mesecev, sploh ne sledim več. Pa je bila glih še 3 mesece stara...

AS - nam se je tudi spanje nekam zamaknilo. En čas je šla spat že ob pol 8h zvečer, zdaj par dni pa vsak dan malo kasneje in sinoči je imela popoldansko spanje do 21h, potem je bila pa budna do 1h. NE vem, kaj bomo zdaj, kako jo bomo nazaj spravili po uri.

Lonapo, k nam na Ptuj pridi na sonce user posted image Čakam, da se mala naspi, pa greva ven user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 659
19.1.2009 11:49:07   
lonapo
slovenka-blagor se vam, k mate tak sonček.pr nam je pa tko zamorjeno, da sploh ne vem, če bi šli sploh danes kej ven.

Nejc je pr nam zdej tud ful neješč oz. se mu ne ljubi jest-skoz z žlico za njim letamo, k je bil pa dojenček je pa ful rad jedel. Zdej ma 16kg pa ma 3,5 let; žiga jih ma pa blizu deset pa ma 7 mescev user posted image .
Nejc bi tud vse pojedel kar je sladko, sam mu ne damo, dobi kakšen bonbonček po jedi ampak pod pogojem da vse poje; namesto bonbonov mu rajši narežem sadje al pa suhe krhlje.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.1.2009 11:54:35   
*Mojca*
Daaaan!

Jaz pa sem danes dobre volje. Po včerajšnji nori noči sva se odločila da Luka danes spi v svoji sobi in da bomo imeli špartansko vzgojo, torej nič popravljanja dude in nič crkljanja v najini postelji. No, ob 19.30 je frajer zaspal v svoji sobi, ob 22 ko sem šla spat je bila še vedno tišina (ponavadi so bili že ene 3 duda alarmi). Ob 4h se je neki drl in sem ga pustila, trajalo je 20 min, potem pa je zaspal. Ob 6h se je zbudil, sva se podojila in potem je spet spal do 7.30 user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno da je v najini sobi motil hrup od atijevega smrčanja in premetavanja user posted image
No, kakorkoli zdaj bo spal v svoji sobi user posted image

Vse naj naj obmesečnikom, še posebej Sabinci user posted image user posted image

Christy ti pa se ne sekiraj za take opazke...skozi eno uho not skozi drugo ven...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.1.2009 11:54:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ooooooo Sasaaaaaaaauser posted image
Ja mas prav.Sem pa enkrat vidla od Serbi sliko,ko je bla majhna,pa cisti suhec...pa evo jo zdaj.

Kaj bi zdaj rada rekla, da bo naša Šerbi, ko bo velika? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dalec od tega,ker tvoja bo ziher kaksna vrhunska sportnica,glede na njeno energijo in telovadne zmoznostiuser posted image .

Lonapo,hudo je ce otrok ne je,jaz se zdaj za Tali letam,ne ravn z zlico,le z vecnim,kaj bos jedla, a bi to a bi tist,pa daj nekaj,spomni se,pa ti naredim.......user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
19.1.2009 11:58:10   
Anonimen
Mojca,superuser posted image user posted image ,sigurno se je zaradi hrupa prebujal,ker se je moja tudi(ko se je moz v postli preglasno obrnil,je bil ze jok).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
19.1.2009 12:07:19   
lonapo
Mojca-superuser posted image user posted image ,verjetno ima bolj rahel spanec in ga moti če ni tišina-vsak otrok je drugačen.

Aja,sem se pozabila pohvalit,da je Žiga čez vikend osvojil zloge,zdej pa cel dan tul BA BA BA, DA DA DA,vmes je blo enkrat ATI, pa mislm da MAMA tud.user posted image sam glede na to da samo od hrane sanja verjetno prej AMA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.1.2009 12:10:39   
tanjusa101
Joj punce kolk ste napadalne! Nič ne vdiram k vam na forum, oprostite se bom takoj izpisala. Pač sem malo napačno zastavila vprašanje in sedaj se iz tega norčujete. Ni panike. Res pa nimam časa biti tolk dolg časa na netu, ker je mala zelo zahtevna....Pa pa - pa še enkrat ne obremenjujte se, ker nisem vsiljivec!!! Oprostite!

Neposredna povezava do sporočila: 665
19.1.2009 12:15:46   
Taanikaa
tanjusa kaj si že vprašala o KM?Men so rekli da KM po enem letu,poznam pa kar nekaj ljudi ki imajo otroke stare 7 mesecev in že dajejo mleko planika..to je to če sem ti kaj pomagala.
Na hitrco sem mal rr odprla nevem o čem tema drgač,se tipkamo pol..šibam kuhat počasi.

(odgovor članu tanjusa101)
Neposredna povezava do sporočila: 666
19.1.2009 12:25:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusa101

Joj punce kolk ste napadalne! Nič ne vdiram k vam na forum, oprostite se bom takoj izpisala. Pač sem malo napačno zastavila vprašanje in sedaj se iz tega norčujete. Ni panike. Res pa nimam časa biti tolk dolg časa na netu, ker je mala zelo zahtevna....Pa pa - pa še enkrat ne obremenjujte se, ker nisem vsiljivec!!! Oprostite!

user posted image user posted image user posted image user posted image ja res smo mal pretirale...........dej prid nazaj,pa kaj napiš o svoji bebiki,pa kako fotko dej gor,pa boš takoj naša..............jaz osebno se ti opravičujem,če je bilo iz mojih postov kaj negativnega do tebe-ni bilo namerno.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu tanjusa101)
Neposredna povezava do sporočila: 667
19.1.2009 12:27:21   
lunca14
user posted image mojca..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooooooooooo eni res rabijo svoj miruser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 668
19.1.2009 12:28:36   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

HEI- kje mate sonce, pr nas vedno bolj skupaj leze,tko da ne vem če bomo uspel ven pridet.
Hana, mal potem verjetno alergijo na penicilin.

Jogurtov pa skut še ne dajem, bom še kakšen mesec dva počakala.
Danes ponoči smo postavili rekord v spanju od 21-8. user posted image user posted image user posted image sem se vmes 2 x zbudila in pogledala če še diha.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruh se našemu tud zatakne, ampak on bi ga vseeno jedel. Sem mu vzela žemljo iz rok, je bil tolk besen, da je bil čist rdeč v glavo,solze pa taaakeee.user posted image enako, pa še glutenuser posted image
Včerej smo mu dal mal sirčka za polizat, ga je takoj mal odgriznu.

Jest mam pa ta teden testiranje na zdravila-baje imam alergijo na malo morje zdravil:penicilin, neocin, dextametazon-sej spleh ne vem če sem prav napisala- a katera ve mogoče kako to testirajo?isto s kožnimi testi, vsaj mislim
Grem pa na Zaloško 29-tm k je podružnica bolnice Golnik.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 669
19.1.2009 12:29:37   
aleksandra silvija

Slovenka, mene pa muči čigavi so tisti lepi roza copati, ki so na fotografiji v tvojem profilu, pa menda ne od Sofije?? No, tako barvno pašejo zraven user posted image

iiiii, pa sem si mislila, da bo katera vidla tiste copate user posted image user posted image user posted image So iz Mercatorja, kupila sem si jih za porodnišnico, ko imajo tak podplat, kot so punce pravle, da ga mora met za tja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj jih pa še kar nosim. Saj, beda vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
19.1.2009 12:31:16   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Daaaan!

Jaz pa sem danes dobre volje. Po včerajšnji nori noči sva se odločila da Luka danes spi v svoji sobi in da bomo imeli špartansko vzgojo, torej nič popravljanja dude in nič crkljanja v najini postelji. No, ob 19.30 je frajer zaspal v svoji sobi, ob 22 ko sem šla spat je bila še vedno tišina (ponavadi so bili že ene 3 duda alarmi). Ob 4h se je neki drl in sem ga pustila, trajalo je 20 min, potem pa je zaspal. Ob 6h se je zbudil, sva se podojila in potem je spet spal do 7.30 user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno da je v najini sobi motil hrup od atijevega smrčanja in premetavanja user posted image user posted image user posted image user posted image
No, kakorkoli zdaj bo spal v svoji sobi user posted image

Vse naj naj obmesečnikom, še posebej Sabinci user posted image user posted image

Christy ti pa se ne sekiraj za take opazke...skozi eno uho not skozi drugo ven...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 671
19.1.2009 12:32:31   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Saša...mogoč je kaj na tem...jaz sem bla buhtelj totalen...evo me po dveh otrocih..60kg pri svoji 172...user posted image user posted image .

Slabše je, če je otrok izbirčen...saj potem je manj zdravo hrano, ki bolj tekne. super je, da se navadi na natur okuse, ker pol veš, da bo z veseljem jedu zdravo hrano. Sladkarije pri otrocih in junk food naredijo slabe prehranjevalne navade za celo življenje in tega se je treba pazit. tu se skriva debelost.  Nejc do 5-ega leta ni pil ne kokte...junk pijač (zdaj včasih na kakšnem RD)...kakšna pica včasih...pomfrija ne pečem...sladkarije so pod kontrolo......to je tisto, kar je treba kasnej pazit. Ker ne bo hotel zdravega kosila in mu pol kar nekaj dat da mu bo dobro in bo jedel....NAPAKA:
se tudi jaz s tem fuuul strinjam

Ja, ja, bi se strinjala. Mi imamo punčko v familiji, ki je ful suhica, pa nič ne je - potem so ji pa glavna prehrana piščančji koketi, takih poje en krožnik, pa kak čokolino in kinderjajčke. Pa ima pri 5 letih visok holesterol.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 672
19.1.2009 12:33:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

iiiii, pa sem si mislila, da bo katera vidla tiste copate user posted image user posted image user posted image So iz Mercatorja, kupila sem si jih za porodnišnico, ko imajo tak podplat, kot so punce pravle, da ga mora met za tja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj jih pa še kar nosim. Saj, beda vem user posted image user posted image user posted image

Slovenka,imam jaz iste,pa mi niso prav nic beda,jih pa ze 2dni moz nosi,to je pa res mal bedauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
19.1.2009 12:39:00   
lunca14
vlažilec zraka:
http://ionizator.info/1/          model airglobal humion

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 19.1.2009 12:40:18 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 674
19.1.2009 12:39:44   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

slovenka-blagor se vam, k mate tak sonček.pr nam je pa tko zamorjeno, da sploh ne vem, če bi šli sploh danes kej ven.

Nejc je pr nam zdej tud ful neješč oz. se mu ne ljubi jest-skoz z žlico za njim letamo, k je bil pa dojenček je pa ful rad jedel. Zdej ma 16kg pa ma 3,5 let; žiga jih ma pa blizu deset pa ma 7 mescev user posted image .
Nejc bi tud vse pojedel kar je sladko, sam mu ne damo, dobi kakšen bonbonček po jedi ampak pod pogojem da vse poje; namesto bonbonov mu rajši narežem sadje al pa suhe krhlje.

No, naša ta velika ima pri 7-ih 19 kg, Jernej pri 4-ih 15kg , Lovro pa...je tudi med lažjimi.
Se pa spomnim, da je bilo "tečno" presedlat na avtosedež 9-36 kg. Ker ne Patriciia, ne Jernej nista tako kmalu dosegla teh 9 kg. Tobija pa takrat še ni bilouser posted image . Lovro bo pa tudi še nekaj časa nabiral grame, da pridemo do 9-ih kil. Kaj čmo.

Tako.
Dopoldan smo zunaj naredili družino snežakov in se malo sankali.
Lovro se je najedel rižote iz kvinoje in zelenjave in sedaj spi, Jernej ustvarja s plastelinom, prav kmalu pa gremo po Patriciio v šolo.
Jaz pa grem pogruntat, kaj obleči Lovra za krstuser posted image user posted image user posted image . Tisto kar sem mu kupila za oktoberski krst je celo preraseluser posted image .

Baj, se tipkamo

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?