|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
19.1.2009 17:28:38   
lonapo
bravo Sofijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.1.2009 18:09:12   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sofia

Zdej sem špa toliko prebrala pa vse pozabla za nazaj pokomentiratuser posted image  

tko da vsem obmesečnikom vse najboljše za te , vse najboljše za te........

Vsem mamicam ki se trudimo po najboljših močeh , ki imamo najboljše bejbije na svetu, največje sončke, vsaka svojega in neprecenljivega...vsem velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za to da so naši sončki taki kot so(težko kategorniki, ali lahko, suhi, debeli, veliki majhni, ....)  in za nas mamice, ki imamo najtežji poklic na svetu.....nič plačan 24 ur na dan ,brez dopusta in bolniške  do konca življenja, pa še nič cenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ampak mamo pa naše zakladke.

Kaj sem še pozabla...jutri imava zjutraj 7.40 posvetovalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image kolk zgodaj, tako da bom mogla ob sedmih ustat, upam da ne bo kot danes, ko nismo spali od pol dveh do pol šestih....sem ko mesečnikuser posted image

vsem pozdravček in uživajte vsak trenutek s svojimi sončki!!!!!!!!1

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.1.2009 18:10:14   
slovenka
Iiiiiiii beyba, kako si to lepo napisala user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.1.2009 18:26:06   
Samsa
čer...user posted image

da vas na hitro pozdravim in vam malo vitaminčkov ponudim : user posted image

Za vse z virozo, s prehladi, za vse, ki se premalo redijo, tudi za tiste, ki iščete nove službe... vam pošiljam nešteto user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki uspešno uvajate špartansko vzgojo, za osvojene zloge, za dobro skuhano rižoto, za uspešno telovadbo po postelji.....

Didlinaa, ti pa res podrobno bereš user posted image user posted image
christy brezveze se je ozirati na druge, važno je, da je tvoj sonček zdrav, da se imate radi..., kar pa drugi rečejo pa ko jih j........

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.1.2009 18:26:27   
Taanikaa
vau slovenkauser posted image user posted image ..isto dela naš mali kr ne zna plazit po trebuhu,sam se Sofija dosti bolj odrineuser posted image user posted image user posted image ..
Ja bejba le naspite se danes,mi tud nismo nič kaj prida spali,pa bom šla kr z malim spat danes

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.1.2009 19:39:41   
Anonimen
beyba,mi smo imeli alergologa ob 8 v Ljubljani, pa smo imeli cel projekt zjutraj vstat.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
19.1.2009 19:55:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: christy

vau slovenkauser posted image user posted image ..isto dela naš mali kr ne zna plazit po trebuhu,sam se Sofija dosti bolj odrineuser posted image user posted image user posted image ..
Ja bejba le naspite se danes,mi tud nismo nič kaj prida spali,pa bom šla kr z malim spat danes

Christy, naša to dela odkar je bila stara 3 mesece (si predstavjaš tam 4,5 kile je imela takrat user posted image ) in res že obvlada, se pa tako odrine, da na preprogi na tleh jo zmeraj obrnem na trebuh, ker sicer preveč z medenico udari po tleh, ko pade dol. Tam je trdo in se bolj odrine kot na jogiju. Tako da zdaj samo še na postelji lahko tako dela, na tleh pa je potem na trebuščku in na vseh 4.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.1.2009 19:59:57   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

beyba,mi smo imeli alergologa ob 8 v Ljubljani, pa smo imeli cel projekt zjutraj vstat.user posted image

Moji prijateljici pa mala vstaja ob 6.30 in je čist user posted image . Ampak je dobro za vrtec potem user posted image Je župnik rekel, ko sva prišla za krst prijavit, glede tega, ali je krst mučenje za otroka, da se mu zdi, da je bolj mučenje, ko vidi ob 6h zjutraj, ko vozijo male v vrtec starši vsako jutro. Mah, kaj hočemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.1.2009 20:32:11   
Anonimen
Glede mucenja otrok z zgodnjim vstajanjem....ko je mela Tali 2leti in pol,sem sama vstajala ob 4.30,se ustimala,oblekla otroka se skoraj v spanju pa sva sle,vedno ob 5h,to se pravi,da je bila bogica zelo mucenauser posted image .
Didlinaa,lustne slikice imas v profilu,pa zobke si umivatauser posted image user posted image user posted image ,sem ravn hotela vprasat,ce jih umivate,ker midve sva ze presaltali na krtacko,prej je imela uni dve z rozicki.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
19.1.2009 20:39:35   
mtinca1
komaj vas dohitevam...
potem pa pozabim komentirat.... no, itak ne bi bili to neki vauuu komentarji, tako da je ok.

christy - en folk je res smotan, no. ne poslušaj. drugač pa je nam, ki mamo mal večje punčare, všeč, da so nekateri pobiči tud mal večji user posted image .

Luka Patrik, Lun, Izabela, Lara user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sabina user posted image user posted image . Babysolza, jaz bi morala enkrat v LJ, po cotke za Lano... ampak enkrat naslednji teden.

novost: danes je Lana prvič odpirala usta za krompir. sem ji ga prej ponujala že sedem dni, pa ga niti pod razno ni hotela. sem pa ga danes prvič (ker se mi je mudilo) najprej naribala na najbolj drobno in nato skuhala v malo vode. prej pa sem ga al z vilico al s paličnim zmiksala. če sem ga s paličnim je res nastalo tako "lepilo". idejo, da ga naribam, sem pa dobila zadnjič od nye, ko je rekla, da tako pripravi jabolko. zdaj pa naj kdo reče da je rr zguba cajta user posted image .

vprašanje: tiste, ki imate ionizatorje zraka. a ta zadeva prečisti zrak tud v tem smislu, da ni vonjav od kuhanja?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.1.2009 21:01:15   
mtinca1
aja, pa slovenka - tvoja lepotička je pa res prava gimnastičarka user posted image  user posted image  user posted image .  po moje boste zdaj zdaj kupili trampolino, da bo lahko tamala skurla odvečno energijo user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.1.2009 21:23:08   
RMRM
Uaaauuu Sofija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Joj, punce, sneg pa nam tako dol leti s strehe. Pazite se z vozički, če ste kje veni!

Joj, ne govori. Pri nas tud že dva dni dol leti, slišat je pa kot da bi se pol strehe odtrgalo, grozen filinguser posted image

Mojca, user posted image user posted image user posted image  za Luka. Zgleda da res rabi svoj mir. Naš recimo ko je utrujen, postane nervozen v naročju, ga moram nujno dat na ravno podlago ležat, da se sam umiri in lepo zaspančka. Čez dan večkrat po ene pol urce, zvečer pa lepo v njegovo postlo, medvedke prižgem in se tud sam uspavauser posted image user posted image .

No, jaz sem pa glede selitve v otroško sobo ravno kontra razmišljala. Mi2 se bova namreč na pomlad enkrat selila v večjo sobo, zdejšna soba pa ostane otroška. Pa mislim da bom otroško postlo kar sabo nesla, se mi zdi še tolk majhen da bi bil v svoji sobi. Mam še danes vedno vrata od spalnice in od otroških sob odprta, mi je ful boljši filing če ju slišim.

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.1.2009 21:25:36   
RMRM
Tina 28, sem vprašala glede ionizatorja. Sem včeraj mal zamešala, tista reč ki odvečno vlago lovi je nekaj drugegauser posted image , ionizator je pa uporabljala predvsem zaradi astme in ponavljajočega bronhitisa in pravi, da je bla z njim zlo zadovoljna. Ga je pa kupila pri prodaji od vrat do vrat, cena pa okrog 120 eur.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.1.2009 21:26:16   
RMRM
sem vas spet zamudilauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.1.2009 21:37:21   
Anonimen
Mene nisi,samo Meri se ne spiuser posted image .Sem jo hotla mal pustit jokat,pa jo je sel moz iskatuser posted image user posted image ,jaz sem sla pod tus,no,zdaj jo pa spet daje ajat,samo mu ne uspevauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
19.1.2009 21:38:22   
lunca14
Tina...............ionizator imam jaz od firme potencial iz ljubljane,njihova spletna stran mi ne potegne,ti pa prilagam naslov pa poklič
http://tis.telekom.si/POTENCIAL?4725469
rmrm..............sva istega mnenja kar se tiče spanja otrok,sama sem maja izselila,ko je bil star 4 mesece,pa se mu to pozna še sedaj,strah ga je spat samega,skratka naredila sva veliko napako,enej pa je spal v spalnici do sedaj ,se pravi skoraj dve leti in pol,pa spi brez problema,tako,da bo tudi lun kar nekaj časa z nama v spalnici.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.1.2009 21:40:07   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image skor bi pozabla povedat,da smo mi skor zdravi,vročine ni več,samo še malo iz noska teče...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.1.2009 21:40:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mene nisi,samo Meri se ne spiuser posted image .Sem jo hotla mal pustit jokat,pa jo je sel moz iskatuser posted image user posted image ,jaz sem sla pod tus,no,zdaj jo pa spet daje ajat,samo mu ne uspevauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ah,ti moški.....................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.1.2009 21:41:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

sem vas spet zamudilauser posted image

.............no nekaj časa,bom še tu,potem pa grem spatuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.1.2009 21:42:05   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

bravo Sofijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem se ji nasmejala,hop,hop,hopuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.1.2009 21:43:46   
lunca14
mtinca........glede ionizatorja,žal,ne sprejema vonjav,samo prašne delce,če se želiš pa znebit vonjav pa moraš nabavit čistilec zraka,ki ima lahko tudi vgrajen ionizator.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.1.2009 21:47:15   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image 6 monologov..................aja,še na aleo..........sem pozabila,ma,kaj ga serjejo s temi grami ,če otrok je in se normalno razvija,je vse ok,naj raje kaj druzga preverjajo.Ma me raskuri,ko so enkrat otroci predebeli,potem presuhi,pa preveč zna,premalo zna,nikol jim ni prav,v glavnem ti se ne sekirajuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.1.2009 21:54:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

aja, pa slovenka - tvoja lepotička je pa res prava gimnastičarka user posted image  user posted image  user posted image .  po moje boste zdaj zdaj kupili trampolino, da bo lahko tamala skurla odvečno energijo user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Samo potem bo še bolj ultra lahka kot je že user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.1.2009 21:54:47   
aleksandra silvija
lunca, jaz sem tudi še/spet tukajuser posted image

Sofijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.1.2009 21:58:35   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Slovenka. pa saj ni tako grozno lahka.
Pa še punčka je.
Lovro je ob odpustu iz P imel 3400, pri 7-ih mesecih pa ravno 7400.
Se pa ne bi branila kakšnega g več. Pri Lovru, da ne bo pomoteuser posted image .

Ale, za Izabelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Samo potem bo še bolj ultra lahka kot je že user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?