Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 17:28:38
|
|
|
|
lonapo
|
bravo Sofija
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 18:09:12
|
|
|
|
beyba
|
sofia Zdej sem špa toliko prebrala pa vse pozabla za nazaj pokomentirat tko da vsem obmesečnikom vse najboljše za te , vse najboljše za te........ Vsem mamicam ki se trudimo po najboljših močeh , ki imamo najboljše bejbije na svetu, največje sončke, vsaka svojega in neprecenljivega...vsem velik za to da so naši sončki taki kot so(težko kategorniki, ali lahko, suhi, debeli, veliki majhni, ....) in za nas mamice, ki imamo najtežji poklic na svetu.....nič plačan 24 ur na dan ,brez dopusta in bolniške do konca življenja, pa še nič cenjeno ampak mamo pa naše zakladke. Kaj sem še pozabla...jutri imava zjutraj 7.40 posvetovalnico kolk zgodaj, tako da bom mogla ob sedmih ustat, upam da ne bo kot danes, ko nismo spali od pol dveh do pol šestih....sem ko mesečnik vsem pozdravček in uživajte vsak trenutek s svojimi sončki!!!!!!!!1
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 18:10:14
|
|
|
|
slovenka
|
Iiiiiiii beyba, kako si to lepo napisala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 18:26:06
|
|
|
|
Samsa
|
čer... da vas na hitro pozdravim in vam malo vitaminčkov ponudim : Za vse z virozo, s prehladi, za vse, ki se premalo redijo, tudi za tiste, ki iščete nove službe... vam pošiljam nešteto za vse, ki uspešno uvajate špartansko vzgojo, za osvojene zloge, za dobro skuhano rižoto, za uspešno telovadbo po postelji..... Didlinaa, ti pa res podrobno bereš christy brezveze se je ozirati na druge, važno je, da je tvoj sonček zdrav, da se imate radi..., kar pa drugi rečejo pa ko jih j........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 18:26:27
|
|
|
|
Taanikaa
|
vau slovenka ..isto dela naš mali kr ne zna plazit po trebuhu,sam se Sofija dosti bolj odrine .. Ja bejba le naspite se danes,mi tud nismo nič kaj prida spali,pa bom šla kr z malim spat danes
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 19:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba,mi smo imeli alergologa ob 8 v Ljubljani, pa smo imeli cel projekt zjutraj vstat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 19:55:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy vau slovenka ..isto dela naš mali kr ne zna plazit po trebuhu,sam se Sofija dosti bolj odrine .. Ja bejba le naspite se danes,mi tud nismo nič kaj prida spali,pa bom šla kr z malim spat danes Christy, naša to dela odkar je bila stara 3 mesece (si predstavjaš tam 4,5 kile je imela takrat ) in res že obvlada, se pa tako odrine, da na preprogi na tleh jo zmeraj obrnem na trebuh, ker sicer preveč z medenico udari po tleh, ko pade dol. Tam je trdo in se bolj odrine kot na jogiju. Tako da zdaj samo še na postelji lahko tako dela, na tleh pa je potem na trebuščku in na vseh 4.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 19:59:57
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa beyba,mi smo imeli alergologa ob 8 v Ljubljani, pa smo imeli cel projekt zjutraj vstat. Moji prijateljici pa mala vstaja ob 6.30 in je čist . Ampak je dobro za vrtec potem Je župnik rekel, ko sva prišla za krst prijavit, glede tega, ali je krst mučenje za otroka, da se mu zdi, da je bolj mučenje, ko vidi ob 6h zjutraj, ko vozijo male v vrtec starši vsako jutro. Mah, kaj hočemo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 20:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede mucenja otrok z zgodnjim vstajanjem....ko je mela Tali 2leti in pol,sem sama vstajala ob 4.30,se ustimala,oblekla otroka se skoraj v spanju pa sva sle,vedno ob 5h,to se pravi,da je bila bogica zelo mucena . Didlinaa,lustne slikice imas v profilu,pa zobke si umivata ,sem ravn hotela vprasat,ce jih umivate,ker midve sva ze presaltali na krtacko,prej je imela uni dve z rozicki.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 20:39:35
|
|
|
|
mtinca1
|
komaj vas dohitevam... potem pa pozabim komentirat.... no, itak ne bi bili to neki vauuu komentarji, tako da je ok. christy - en folk je res smotan, no. ne poslušaj. drugač pa je nam, ki mamo mal večje punčare, všeč, da so nekateri pobiči tud mal večji . Luka Patrik, Lun, Izabela, Lara Sabina . Babysolza, jaz bi morala enkrat v LJ, po cotke za Lano... ampak enkrat naslednji teden. novost: danes je Lana prvič odpirala usta za krompir. sem ji ga prej ponujala že sedem dni, pa ga niti pod razno ni hotela. sem pa ga danes prvič (ker se mi je mudilo) najprej naribala na najbolj drobno in nato skuhala v malo vode. prej pa sem ga al z vilico al s paličnim zmiksala. če sem ga s paličnim je res nastalo tako "lepilo". idejo, da ga naribam, sem pa dobila zadnjič od nye, ko je rekla, da tako pripravi jabolko. zdaj pa naj kdo reče da je rr zguba cajta . vprašanje: tiste, ki imate ionizatorje zraka. a ta zadeva prečisti zrak tud v tem smislu, da ni vonjav od kuhanja?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:01:15
|
|
|
|
mtinca1
|
aja, pa slovenka - tvoja lepotička je pa res prava gimnastičarka . po moje boste zdaj zdaj kupili trampolino, da bo lahko tamala skurla odvečno energijo .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:23:08
|
|
|
|
RMRM
|
Uaaauuu Sofija . IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Joj, punce, sneg pa nam tako dol leti s strehe. Pazite se z vozički, če ste kje veni! Joj, ne govori. Pri nas tud že dva dni dol leti, slišat je pa kot da bi se pol strehe odtrgalo, grozen filing Mojca, za Luka. Zgleda da res rabi svoj mir. Naš recimo ko je utrujen, postane nervozen v naročju, ga moram nujno dat na ravno podlago ležat, da se sam umiri in lepo zaspančka. Čez dan večkrat po ene pol urce, zvečer pa lepo v njegovo postlo, medvedke prižgem in se tud sam uspava . No, jaz sem pa glede selitve v otroško sobo ravno kontra razmišljala. Mi2 se bova namreč na pomlad enkrat selila v večjo sobo, zdejšna soba pa ostane otroška. Pa mislim da bom otroško postlo kar sabo nesla, se mi zdi še tolk majhen da bi bil v svoji sobi. Mam še danes vedno vrata od spalnice in od otroških sob odprta, mi je ful boljši filing če ju slišim. Čestitke vsem obmesečnikom
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:25:36
|
|
|
|
RMRM
|
Tina 28, sem vprašala glede ionizatorja. Sem včeraj mal zamešala, tista reč ki odvečno vlago lovi je nekaj drugega , ionizator je pa uporabljala predvsem zaradi astme in ponavljajočega bronhitisa in pravi, da je bla z njim zlo zadovoljna. Ga je pa kupila pri prodaji od vrat do vrat, cena pa okrog 120 eur.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:26:16
|
|
|
|
RMRM
|
sem vas spet zamudila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene nisi,samo Meri se ne spi .Sem jo hotla mal pustit jokat,pa jo je sel moz iskat ,jaz sem sla pod tus,no,zdaj jo pa spet daje ajat,samo mu ne uspeva
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:38:22
|
|
|
|
lunca14
|
Tina...............ionizator imam jaz od firme potencial iz ljubljane,njihova spletna stran mi ne potegne,ti pa prilagam naslov pa poklič http://tis.telekom.si/POTENCIAL?4725469 rmrm..............sva istega mnenja kar se tiče spanja otrok,sama sem maja izselila,ko je bil star 4 mesece,pa se mu to pozna še sedaj,strah ga je spat samega,skratka naredila sva veliko napako,enej pa je spal v spalnici do sedaj ,se pravi skoraj dve leti in pol,pa spi brez problema,tako,da bo tudi lun kar nekaj časa z nama v spalnici.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:40:07
|
|
|
|
lunca14
|
skor bi pozabla povedat,da smo mi skor zdravi,vročine ni več,samo še malo iz noska teče...................
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:40:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene nisi,samo Meri se ne spi .Sem jo hotla mal pustit jokat,pa jo je sel moz iskat ,jaz sem sla pod tus,no,zdaj jo pa spet daje ajat,samo mu ne uspeva ah,ti moški.....................
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:41:19
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM sem vas spet zamudila .............no nekaj časa,bom še tu,potem pa grem spat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:42:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo bravo Sofija kok sem se ji nasmejala,hop,hop,hop
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:43:46
|
|
|
|
lunca14
|
mtinca........glede ionizatorja,žal,ne sprejema vonjav,samo prašne delce,če se želiš pa znebit vonjav pa moraš nabavit čistilec zraka,ki ima lahko tudi vgrajen ionizator.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:47:15
|
|
|
|
lunca14
|
6 monologov..................aja,še na aleo..........sem pozabila,ma,kaj ga serjejo s temi grami ,če otrok je in se normalno razvija,je vse ok,naj raje kaj druzga preverjajo.Ma me raskuri,ko so enkrat otroci predebeli,potem presuhi,pa preveč zna,premalo zna,nikol jim ni prav,v glavnem ti se ne sekiraj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:54:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 aja, pa slovenka - tvoja lepotička je pa res prava gimnastičarka . po moje boste zdaj zdaj kupili trampolino, da bo lahko tamala skurla odvečno energijo . Samo potem bo še bolj ultra lahka kot je že
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:54:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
lunca, jaz sem tudi še/spet tukaj Sofija
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 21:58:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 aja, pa slovenka - tvoja lepotička je pa res prava gimnastičarka . po moje boste zdaj zdaj kupili trampolino, da bo lahko tamala skurla odvečno energijo . Slovenka. pa saj ni tako grozno lahka. Pa še punčka je. Lovro je ob odpustu iz P imel 3400, pri 7-ih mesecih pa ravno 7400. Se pa ne bi branila kakšnega g več. Pri Lovru, da ne bo pomote . Ale, za Izabelo Samo potem bo še bolj ultra lahka kot je že
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?