|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
15.1.2009 20:51:28   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še malo današnjih fotk,eneja mi pa ni ratalo ujetuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 15.1.2009 20:52:20 >

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 176
15.1.2009 20:51:37   
Anonimen
men pa sedaj delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
15.1.2009 20:53:04   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
15.1.2009 20:53:54   
Anonimen
Lunca oujeaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
15.1.2009 20:54:18   
Anonimen
Christy,za obeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
15.1.2009 21:01:25   
babysolza
hojla!

Sem vas prišla sam mal pozdravit pred spanjem. Mi smo bili danes na kolinah - no, smo prišli, pobrali meso in šli. user posted image user posted image  Zdej bomo pa cel teden pujska jedli, mnjam mnjam. user posted image

PA še najnovejša od naše tamale - sam na nogah bi bla. Jo hočem dat sedet, se takoj upre in podstavi noge. Jaz jo pa nočem dajat, se mi zdi še prezgodaj. Sam sedet pa noče. user posted image

Ajde, se grem mal stiskat. Sladke sanje! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
15.1.2009 21:02:52   
sasa.vracko
Čer

da na hitro mal pokomentiram fotke:

Mojca - prava romanca se že kaže med tvojim Lukcem in Izabelo user posted image  Luka jo je kar po moško napadel, Izabela tako pridna sedi in čaka user posted image
lunca14 - Lun je tud ful zrasel in vidim, da ti že posodo pomiva user posted image  a ga še lahko stlačiš v bumbota, jaz našega že zlo težko...

Sicer pa me še zmeraj glavobol muči, sem pa malo bolje, vsaj vročine nimam več user posted image  zunaj pa takšna čudovita zimska pravljica, samo kaj, ko napovedujejo za drug teden otoplitve in dež user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.1.2009 21:03:24   
Samsa
Lunca... krasne fotke user posted image user posted image user posted image

babysolza: nočko in uživaj user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 183
15.1.2009 21:04:19   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še malo današnjih fotk,eneja mi pa ni ratalo ujetuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako sta luštkana.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 184
15.1.2009 21:14:57   
sasa.vracko
No, pa da dodam nekaj slikic še našga lumpija

tole je moj brlog že cel teden
user posted image
takole se igram v stajici
user posted image
izredno rad ližem parket
user posted image
vse je pod kontrolo
user posted image

user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 185
15.1.2009 21:25:04   
Anonimen
vsi so user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
15.1.2009 21:34:05   
RMRM
saša.vračko - user posted image user posted image user posted image .

Sem pa že na par slikicah vidla da imate otročke kar bose, kolk pa imate stopinj? Ker mi imamo tam nekje 23, pa ma vedno še štrikane copate gor, da ga ja ne bo zeblouser posted image user posted image . Je pa res, da za občutek so pa ful nerodni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.1.2009 21:37:19   
Samsa
Lepe fotke user posted image user posted image user posted image

RMRM: moja je bolj kot ne skoz v žabicah, ko se mi tudi zdi, da bi jo zeblo boso user posted image

Grem jaz user posted image user posted image user posted image user posted image , ker bo noč itak prekratka. Želim vam mirno in dolgo noč.

aja... še enkrat: tudi Lara se plazii user posted image user posted image ( daljinc jo je stimuliral )

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.1.2009 21:38:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

vsi so user posted image user posted image

Se kar podpišem.user posted image

Mi imamo 25-26 stopinj, sam tamala ni bosa, ker je očitno po meni in ima skoraj vedno mrzle nogice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
15.1.2009 21:40:42   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

saša.vračko - user posted image user posted image user posted image .

Sem pa že na par slikicah vidla da imate otročke kar bose, kolk pa imate stopinj? Ker mi imamo tam nekje 23, pa ma vedno še štrikane copate gor, da ga ja ne bo zeblouser posted image user posted image . Je pa res, da za občutek so pa ful nerodni.

Ja, sej naš ma skoz žabice, pa še ta kratke nogavičke gor, tole sem ga slikala preden je šel v pižamo in sva se v bistvu že slačila, pa ful mu boljš "grab" če je bos, ker mu v žabicah drsi user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.1.2009 21:46:36   
RMRM
Ja, sej je super če so lahko bosi, sploh za odrivanje z nogicam. Jaz sem ga prej parkat dala na blazino bosega, ko sva telovadila, sam je imel takoj hladne nogice, zdej pa tud telovadva kar oblečena. Bo treba kar mal počakat, da se ogreje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
15.1.2009 21:46:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

No, pa da dodam nekaj slikic še našga lumpija

tole je moj brlog že cel teden
user posted image
takole se igram v stajici
user posted image
izredno rad ližem parket
user posted image
vse je pod kontrolo
user posted image

user posted image

........lep brlog,še lepši mladičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................pa vsi se že plazte,mi pa še ničuser posted image ,,,,,,,,,,,,,,,,no jaz grem tud spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...................aja pa vsem ki načrtujeteuser posted image velik sreče,pa povem vam že zdej ,da sem vam fooooooooouuuuuuš

Neposredna povezava do sporočila: 192
15.1.2009 21:49:14   
RMRM
lunca, zakaj si user posted image  fouššššššššššššššššššššššššššš, a ne bo še ena user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 193
15.1.2009 21:52:36   
RMRM
Vidim, da ste šle vse user posted image user posted image user posted image , grem tud jaz. Mirno nočko.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.1.2009 22:22:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

lunca, zakaj si user posted image  fouššššššššššššššššššššššššššš, a ne bo še ena user posted image

........sem že zadnjič omenla,da ne vem kako bo sedaj ko je ta krizauser posted image user posted image user posted image ...jaz bi takoj,samo od ljubezni se ne da živetuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 195
15.1.2009 22:53:52   
Anonimen
Lunca,tamal je pa pravi knedeljcekuser posted image user posted image ,pa se bolanckan je bil...
Sasa,maricka ste ze aktivniuser posted image user posted image .Skoda ker sta tako dalec,bi koj Meri mal na instrukcije pripeljalauser posted image .
Sicer pa ne vem kaj mislite s tam,ko pravite da vasi ze sedijo.Sem danes mojo gledala,sedi cist sama,zlo lepo,potem pa se necesa razveseli,jo jaz kaj ogovarjam ali ob igracki,pa skoci,ker se hoce zagugat,in jo seveda vrze nazaj.Ampak drugac pa,lahko recem da sedi,samo ne morem je pustit same na trdi podlagi,niti na puzzlah,v stajici pa ze,ker na mehko pade.
Bosa je bila pa moja tudi danes prvic.Mamo sicer toplo 26st.,samo ma hitro mrzle nogice,ima zabice in copatke,ali hlace,stunfke in copatke.Samo je spet sigurno odvisnop od otrocka.
Tali je npr.cist po meni,ima ves cas mrzle roke pa tudi noge vecx,kot jaz v njenih letih.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
15.1.2009 23:09:40   
Anonimen
Kleo, da ti vidiš našo, kok se meče ob sedežno. Se gunga in vriska. Ravno iz tega razloga jo še vedno obložim okol nje s povštri, ker se kar vrže, ko se ji ne da več sedet.user posted image Pol pa vriska in me kliče, češ stara pridi, poberi me.user posted image
Igračke meče na desno stran čez povšter, potem jih pa zmanjka in se vrže v ležečki. Pa spet vriskanje na pomoč, da jih dam nazaj.user posted image Jaz jo v bistvu brez problema pustim samo na sedežni, je itak raztegnjena, tak da če se vrže na nos, ni panike, da pade na trdna tla. Pristane na mehko.user posted image   Ko je pa sitna, jo dam pa ležat, pa povšterček pod njeno glavo in uživa spet po svoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
15.1.2009 23:20:08   
Anonimen
Didlinaa,moja je ista.Se mece ko jo prime,pa vriska ko zmesana,se ji tolk nasmejimo.Pa v stolcku,tut ko jo hranim,se mece s hrbtickom nazaj,pa z glavico ful odkimavauser posted image ....ce jo dam pa v stolcku mal bolj v leze,se pa z rokicama prime za mizico in dela trebusnjake.Ko moz to vidi,je ful ponosen,kao,drugi Bruce Lee,Tali je prvi,ker hodi na karateuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
15.1.2009 23:28:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sami karatejci pol doma.user posted image

No, mi je v ležalniku nimamo več, po tistem ko se je preizkušala kot Irena Avbelj.user posted image user posted image
V stolčku pa uživa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
15.1.2009 23:34:03   
Anonimen
Ojoj,saj res.Smo meli pa tudi mi ze malo hopa-hop z lezalnikomuser posted image .Ga uporabim le,ce grem pod tus,pa ona z mano,drugac nam pa samo dren dela,ga bo treba pocas pospravit.
Je fajn zasedla s svojimi stvarmi,kaj bo sele,ko jih bo se sama zacela raznasati naokoliuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?