Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 20:51:28
|
|
|
|
lunca14
|
Evo še malo današnjih fotk,eneja mi pa ni ratalo ujet
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 15.1.2009 20:52:20 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 20:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
men pa sedaj dela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 20:53:04
|
|
|
|
lunca14
|
uuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjeeeeeeeeee
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 20:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca oujeaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 20:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Christy,za obe
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:01:25
|
|
|
|
babysolza
|
hojla! Sem vas prišla sam mal pozdravit pred spanjem. Mi smo bili danes na kolinah - no, smo prišli, pobrali meso in šli. Zdej bomo pa cel teden pujska jedli, mnjam mnjam. PA še najnovejša od naše tamale - sam na nogah bi bla. Jo hočem dat sedet, se takoj upre in podstavi noge. Jaz jo pa nočem dajat, se mi zdi še prezgodaj. Sam sedet pa noče. Ajde, se grem mal stiskat. Sladke sanje!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:02:52
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čer da na hitro mal pokomentiram fotke: Mojca - prava romanca se že kaže med tvojim Lukcem in Izabelo Luka jo je kar po moško napadel, Izabela tako pridna sedi in čaka lunca14 - Lun je tud ful zrasel in vidim, da ti že posodo pomiva a ga še lahko stlačiš v bumbota, jaz našega že zlo težko... Sicer pa me še zmeraj glavobol muči, sem pa malo bolje, vsaj vročine nimam več zunaj pa takšna čudovita zimska pravljica, samo kaj, ko napovedujejo za drug teden otoplitve in dež
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:03:24
|
|
|
|
Samsa
|
Lunca... krasne fotke babysolza: nočko in uživaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:04:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Evo še malo današnjih fotk,eneja mi pa ni ratalo ujet Kako sta luštkana.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:14:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No, pa da dodam nekaj slikic še našga lumpija tole je moj brlog že cel teden takole se igram v stajici izredno rad ližem parket vse je pod kontrolo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
vsi so
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:34:05
|
|
|
|
RMRM
|
saša.vračko - . Sem pa že na par slikicah vidla da imate otročke kar bose, kolk pa imate stopinj? Ker mi imamo tam nekje 23, pa ma vedno še štrikane copate gor, da ga ja ne bo zeblo . Je pa res, da za občutek so pa ful nerodni.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:37:19
|
|
|
|
Samsa
|
Lepe fotke RMRM: moja je bolj kot ne skoz v žabicah, ko se mi tudi zdi, da bi jo zeblo boso Grem jaz , ker bo noč itak prekratka. Želim vam mirno in dolgo noč. aja... še enkrat: tudi Lara se plazii ( daljinc jo je stimuliral )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny vsi so Se kar podpišem. Mi imamo 25-26 stopinj, sam tamala ni bosa, ker je očitno po meni in ima skoraj vedno mrzle nogice.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:40:42
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM saša.vračko - . Sem pa že na par slikicah vidla da imate otročke kar bose, kolk pa imate stopinj? Ker mi imamo tam nekje 23, pa ma vedno še štrikane copate gor, da ga ja ne bo zeblo . Je pa res, da za občutek so pa ful nerodni. Ja, sej naš ma skoz žabice, pa še ta kratke nogavičke gor, tole sem ga slikala preden je šel v pižamo in sva se v bistvu že slačila, pa ful mu boljš "grab" če je bos, ker mu v žabicah drsi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:46:36
|
|
|
|
RMRM
|
Ja, sej je super če so lahko bosi, sploh za odrivanje z nogicam. Jaz sem ga prej parkat dala na blazino bosega, ko sva telovadila, sam je imel takoj hladne nogice, zdej pa tud telovadva kar oblečena. Bo treba kar mal počakat, da se ogreje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:46:36
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, pa da dodam nekaj slikic še našga lumpija tole je moj brlog že cel teden takole se igram v stajici izredno rad ližem parket vse je pod kontrolo ........lep brlog,še lepši mladiček .................pa vsi se že plazte,mi pa še nič ,,,,,,,,,,,,,,,,no jaz grem tud spat ...................aja pa vsem ki načrtujete velik sreče,pa povem vam že zdej ,da sem vam fooooooooouuuuuuš
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:49:14
|
|
|
|
RMRM
|
lunca, zakaj si fouššššššššššššššššššššššššššš, a ne bo še ena
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 21:52:36
|
|
|
|
RMRM
|
Vidim, da ste šle vse , grem tud jaz. Mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 22:22:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM lunca, zakaj si fouššššššššššššššššššššššššššš, a ne bo še ena ........sem že zadnjič omenla,da ne vem kako bo sedaj ko je ta kriza ...jaz bi takoj,samo od ljubezni se ne da živet
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 22:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,tamal je pa pravi knedeljcek ,pa se bolanckan je bil... Sasa,maricka ste ze aktivni .Skoda ker sta tako dalec,bi koj Meri mal na instrukcije pripeljala . Sicer pa ne vem kaj mislite s tam,ko pravite da vasi ze sedijo.Sem danes mojo gledala,sedi cist sama,zlo lepo,potem pa se necesa razveseli,jo jaz kaj ogovarjam ali ob igracki,pa skoci,ker se hoce zagugat,in jo seveda vrze nazaj.Ampak drugac pa,lahko recem da sedi,samo ne morem je pustit same na trdi podlagi,niti na puzzlah,v stajici pa ze,ker na mehko pade. Bosa je bila pa moja tudi danes prvic.Mamo sicer toplo 26st.,samo ma hitro mrzle nogice,ima zabice in copatke,ali hlace,stunfke in copatke.Samo je spet sigurno odvisnop od otrocka. Tali je npr.cist po meni,ima ves cas mrzle roke pa tudi noge vecx,kot jaz v njenih letih.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 23:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, da ti vidiš našo, kok se meče ob sedežno. Se gunga in vriska. Ravno iz tega razloga jo še vedno obložim okol nje s povštri, ker se kar vrže, ko se ji ne da več sedet. Pol pa vriska in me kliče, češ stara pridi, poberi me. Igračke meče na desno stran čez povšter, potem jih pa zmanjka in se vrže v ležečki. Pa spet vriskanje na pomoč, da jih dam nazaj. Jaz jo v bistvu brez problema pustim samo na sedežni, je itak raztegnjena, tak da če se vrže na nos, ni panike, da pade na trdna tla. Pristane na mehko. Ko je pa sitna, jo dam pa ležat, pa povšterček pod njeno glavo in uživa spet po svoje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 23:20:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,moja je ista.Se mece ko jo prime,pa vriska ko zmesana,se ji tolk nasmejimo.Pa v stolcku,tut ko jo hranim,se mece s hrbtickom nazaj,pa z glavico ful odkimava ....ce jo dam pa v stolcku mal bolj v leze,se pa z rokicama prime za mizico in dela trebusnjake.Ko moz to vidi,je ful ponosen,kao,drugi Bruce Lee,Tali je prvi,ker hodi na karate .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 23:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
sami karatejci pol doma. No, mi je v ležalniku nimamo več, po tistem ko se je preizkušala kot Irena Avbelj. V stolčku pa uživa.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 23:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj,saj res.Smo meli pa tudi mi ze malo hopa-hop z lezalnikom .Ga uporabim le,ce grem pod tus,pa ona z mano,drugac nam pa samo dren dela,ga bo treba pocas pospravit. Je fajn zasedla s svojimi stvarmi,kaj bo sele,ko jih bo se sama zacela raznasati naokoli .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?