lunca14
|
cristy..............a,bejš,bejš,požvižgaj se nato,meni tud govorijo isto za luna,pa sta narazen ziher za 2-3 kg,pa ga imajo za težjega bajsija,ampak,jaz sem prav ponosna na to,da je tak,kakršen je,če bi mela pa tvojga,bi bla pa še tok bolj ponosna ,da je še večji in težji,res glavo gor,in ne obremenjuj se zaradi tega,pošlihtaj v svoji glavi,da je on zate najlepši in vse naj,naj in da si preklemano ponosna nanj,pa naj bo kakršn koli bo,potem,ti take izjave sploh ne pridejo do živega.Ko ti bo spet nekdo rekel OMG,kakšen pa je,se naj tebi zasmeje srce,obraz zažari in reci najlepši otrok na svetu zame. Jaz sem pa svojmu zdejle povedala,da naj me ne kritizira in manj vrednoti,kot je on sam,ker se hudimano trudim in delam,kar zmorem in skrbim za najine otroke,kot zmorem,vem,da nisem popolna,in da delam napake,ampak se hudimano trudim,da bi delala prav in da si zaslužim malo več spoštovanja od njega.Je samo obmolknil in rekel,a kaj spet sem za vse jaz kriv,ja kdo pa drug,a so krivi otroci,da se jaz počutim tako nisko..............ne ne bo me več kritiziral,imam najtežjo službo na svetu,in zaslužim si malo več ...................tud hudič,da se moram zase začet borit