Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 A je še katera iz gorenjske? jaz tebe sem pa pozabila ker ti si v Nemčiji
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
konec
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:47:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Spimo pa od 20.30, pa tam do 7h, 8h zjutraj, brez hranjenja. Če se zbudi, ji dam dudo, in zaspi nazaj. Sem pa iz okolice Škofje Loke. Se potrudim in še kakšno slikco prilepim. men še tavelika šele zadnje leto spi celonoč verjetno zato, ker sem tako mehka a prej se ti je pa zbujala? se vidi, da sem premalo na RR... hčerko sem vrgla ven iz postelje lani, ker sem bila noseča...malo prwd njenim 11im RD polma, moj sine tud še vedno kdaj pa kdaj pri meni spi, ko mojga ni doma, pa je bil decembra 12. Se mi zdi to tko lepa vez med starši in otrokom. Mi je blo večkrat žal, da hči nikoli ni hodila k nama spat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
GREMO NA NOVI DEL
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:47:24
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Spimo pa od 20.30, pa tam do 7h, 8h zjutraj, brez hranjenja. Če se zbudi, ji dam dudo, in zaspi nazaj. Sem pa iz okolice Škofje Loke. Se potrudim in še kakšno slikco prilepim. men še tavelika šele zadnje leto spi celonoč verjetno zato, ker sem tako mehka a prej se ti je pa zbujala? se vidi, da sem premalo na RR... hčerko sem vrgla ven iz postelje lani, ker sem bila noseča...malo prwd njenim 11im RD kar dolga doba, pa se je normalno navadila svoje postelje? ja, itak-ona je k nama prikoracala sredi noči.. madona, zgleda kot da sem en totalen psiho-do 11ega leta je bla pri nas
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kleopatra...naša tudi noče mleka pit....oz. noče po flaški...pa ji po žlici dajem.... včasih pa tudi kaki piškotek nadrobim in lepo po žlički moja po novem se ust ne odpre..to je danes zacela.Saj nazadnje nekaj poje,ampak se moram fajn trudit.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:48:00
|
|
|
|
Samsa
|
juhuuuuuuuuuuuuuuu nočko babe... grem spat, bele miši me napadajo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Še zdej niste zginle na 6 del??????'' Jao jao
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:48:52
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Spimo pa od 20.30, pa tam do 7h, 8h zjutraj, brez hranjenja. Če se zbudi, ji dam dudo, in zaspi nazaj. Sem pa iz okolice Škofje Loke. Se potrudim in še kakšno slikco prilepim. men še tavelika šele zadnje leto spi celonoč verjetno zato, ker sem tako mehka a prej se ti je pa zbujala? se vidi, da sem premalo na RR... hčerko sem vrgla ven iz postelje lani, ker sem bila noseča...malo prwd njenim 11im RD polma, moj sine tud še vedno kdaj pa kdaj pri meni spi, ko mojga ni doma, pa je bil decembra 12. Se mi zdi to tko lepa vez med starši in otrokom. Mi je blo večkrat žal, da hči nikoli ni hodila k nama spat. ja..to pa itak..zdaj spimo v troje...brez atija ...otroka in jaz nam je lušno, če ga ni....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:49:31
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa juhuuuuuuuuuuuuuuu nočko babe... grem spat, bele miši me napadajo ma ne zdaj!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Še zdej niste zginle na 6 del??????'' Jao jao jaz jih tam čakam, pa ni nobene
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jaz sem zalostna tko da tut kar grem.CAU zakaj? dej ti jst kej pamtnga povem sam počak, da se spomnim nya - a ti imaš še vedno uro ob desetih. jaz sem šla včeraj spat ob pol enih in sem bla dans dopoldan tako povožena. še bolj kot običajno. nisem jutranji človek. mislim, da si bom začela kuhat pravo kavo zjutraj. jp, al pa celo ob pol desetih
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Spimo pa od 20.30, pa tam do 7h, 8h zjutraj, brez hranjenja. Če se zbudi, ji dam dudo, in zaspi nazaj. Sem pa iz okolice Škofje Loke. Se potrudim in še kakšno slikco prilepim. men še tavelika šele zadnje leto spi celonoč verjetno zato, ker sem tako mehka a prej se ti je pa zbujala? se vidi, da sem premalo na RR... hčerko sem vrgla ven iz postelje lani, ker sem bila noseča...malo prwd njenim 11im RD polma, moj sine tud še vedno kdaj pa kdaj pri meni spi, ko mojga ni doma, pa je bil decembra 12. Se mi zdi to tko lepa vez med starši in otrokom. Mi je blo večkrat žal, da hči nikoli ni hodila k nama spat. Tali je pri men spala dokler nisva prisli sem.Pa je bil na zacetku problem,je velikokrat k nama v sobo prisla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
POJDITE NA NOVI DEL
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:50:37
|
|
|
|
RMRM
|
samsa, nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Še zdej niste zginle na 6 del??????'' Jao jao jaz jih tam čakam, pa ni nobene Sej zdej bodo šle itak spat. Naloga je izpolnjena.............za ene 2 meseca
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:51:31
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Še zdej niste zginle na 6 del??????'' Jao jao jaz jih tam čakam, pa ni nobene evo, grem k tebi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:56:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja, lahko pa tudi sam smejkote popamo , sam jaz ne znam Alea, midve bova ta blondni, ker jaz jih tud ne znam. Se bova pa sam smejali zraven. No, jaz sem tudi blond zdaj ratala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:56:38
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 no, jaz bom pa to prilimala vauuuuuu!!! Jaz pa ravno zdaj študiram rože - kdaj katera cveti, kako vlke zrastejo itd. Bomo rihtali okolico in zunanjost hiše letos.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.2.2009 7:34:05
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Še zdej niste zginle na 6 del??????'' Jao jao jaz jih tam čakam, pa ni nobene Sej zdej bodo šle itak spat. Naloga je izpolnjena.............za ene 2 meseca Ti ti ti lumpa Didli... veš, da sem jaz vztrajna z zajtrki polma: hvala za recepte
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?