|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
18.1.2009 22:58:11   
RMRM
zdej pa res grem, nočko.

Kleo - hvala za izčrpno poročilo. Sej pol sem se spomnila da mam sama ful enih knjig o sadju in zelenjavi in da vse not piše, ma sem tud en ..... osa muškog spolauser posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.1.2009 23:13:14   
aleksandra silvija
Čeeeeeeeeeeeeeeer, a je še katera tu?

Christy--user posted image user posted image user posted image -joj, smao ne sekiraj se zaradi komentarjev. res. Otročki so si med sabo različni in prav vsi so naravnost čudoviti. Pa udi teža v dojenčkovem obdobju ni pokazatelj za naprej.

Lunca--za Luna user posted image user posted image user posted image  in zate user posted image user posted image user posted image  in user posted image , kar potegni se zase!!!!
dež da bo in to 10 dni--ojojuser posted image , ja kaj bomo pa delali?????user posted image user posted image user posted image

Samsa-da alergij o odnesejouser posted image user posted image user posted image !

Nya-da bo Luka zdravuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane.

Glede KM in podobnih zadev. Malo nazaj sem prilimala en članek o povezavi med zgodnejšim uvajanjem KM in s pojavom sladkorne bolezni tip 1.
No, to pravi ena izmed teorij.
A na PEDIATRIČNI KLINIKI so mi povedali, da obstaja en kup teorij, vendar ni NIČ dokazano. Na testnih skupinah, tud zelo obširnih, še nikoli niso DOKAZALI povezanosti med KM in sladkorno ali npr med ceplenji in sladkornoi td... Obstajajo samo teorije, ki se tedaj, ko preverjajo dejansko odstopanja, ne potrdijo.
Tako npr. je res, da so včasih KM začeli uvajati zeloooo zgodaj. sladkorna pa še zdaleč ni bila tako pogosta kot danes.

Sicer je pa meni osebno čisto vseeno, kako katera mamica hrani svojega otročka.

No, mojemu user posted image  se dela pleša. Pa jernej ga je česal in rekel, da se mu čez lase vidi telo in da bo kmalu  postal ateuser posted image .

Ogledala sem si slikce vaših čudovitih sončkovuser posted image user posted image user posted image .
Beyba-mala je prava lepotička in user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake. Saj ne morem verjeti! Ampak če je to sama pogruntala, ji pa naj bo in naj osvaja svetuser posted image user posted image .

Mtinca-tudi tvoja Lana je prava princesauser posted image user posted image user posted image .
In Izabela.lepoticauser posted image user posted image user posted image ,  mala gimnastičarka Sofija user posted image user posted image user posted image  in Sara, ki kaže kako je velika, ploskauser posted image user posted image user posted image .

Fantje pa tudi osvajajo: vsi trije od Lunceuser posted image user posted image user posted image  in sploh vsiuser posted image user posted image user posted image .
Mojca in Luka user posted image user posted image user posted image  za osvojene grame in plazenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.1.2009 23:15:27   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

No lahko noč...name tud ta teden sigurno vreme vpliva...upam ,da bo naslednji teden bolje!

Ja, ta teden je bil res bolj tako.
Še jaz doma nekaj cvilim brez veze, da grem sama sebi na živceuser posted image user posted image user posted image .

Pa nočko vsem.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.1.2009 0:04:21   
Tina 28

No, mojemu user posted image  se dela pleša. Pa jernej ga je česal in rekel, da se mu čez lase vidi telo in da bo kmalu  postal ateuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Kako so otroške izjave prisrčne...morali bi si jih zapisovat.
Nejc je zadnjič reku...če se bo Anja DERLA,... sem se nasmehnila in se je popravil...mislim DERALAuser posted image . Mal ga pihne...je težka slovenščina. Sklepa po svoje in tako so tisti, ki govorijo Agleško iz ANGLEŽIJEuser posted image

Pa ko ravno ploskaš vsem za nazaj..še enkrat zaploskam še jaz...ANJA MA PRVA DVA ZOBKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.1.2009 7:54:47   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dobro jutro

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.1.2009 8:02:27   
babysolza
Jutro!

user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 631
19.1.2009 8:03:24   
babysolza
Sem vas vse prebrala, sam za komentirat mi pa časa zmanjkuje. user posted image

Moja princeska ima pa danes 7 mesecev! user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.1.2009 8:04:02   
Samsa
Dobro jutro

Serviram vam bolj sladek user posted image in poleg user posted image .

Upam, da ste imele mirno in dolgo noč.

Ste bile pridne s čvekanjem, tako da bom imela kar nekaj za prebrat... tako, da ... psssssssttttttt: Berem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
19.1.2009 8:08:20   
babysolza
Bejbe, še eno hitro vprašanje:

Ste kaj čvekaško razpoložene za kako srečanje ta teden? Npr. sreda ali četrtek?

Dejte predloge na dan! user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.1.2009 8:08:50   
Samsa
Čestitke obmesečnikom:

- Sabina (babysolza)

- Matija (katja_k)
- Gregor (Špelin@)

user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 19.1.2009 8:09:41 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.1.2009 8:32:36   
aleksandra silvija
Se pridružujem čestitkam za tini mini rojstne dneve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še malo, pa bomo zares pihali svečko!

Naš Lovro se je odločil, da noč ni za spanje.
Že kar nekaj časa hoče spat okoli 18-ih, se po uri zbudi, nato pa je buden vse do enajstih, polnoči.
Ga čez vikend nismo zvečer pustili spat. Smo ga nosili, se igrali z njim, ga metali v zrakuser posted image , on pa cvilil, kričal,...
Dosegli smo, da zvečer sploh ne zaspi več prav, ponoči čuje, spal bi pa dopoldanuser posted image .

Tako je bil nocoj buden od 1-3, pa se potem ob 4-ih spet zbudil, malo pojokal in zaspal pa ob 5-ih smo ponovili vajo, nekaj čez 6 spet. No, je šel pa pred uro zares spat in sedaj spi kot bubicauser posted image .

Od vsega skupaj je dobro edino to, da lahko sedaj v miru pijem kavo-hvala SAmsa za zajtrkuser posted image .
Za kakšne druge aktivnosti tako nisem uporabna.user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.1.2009 9:20:48   
Anonimen
aja vidve z ninny,pa kar na FB,čvekate,namest,da bi tle strani obračale

upsuser posted image user posted image

nya-user posted image user posted image

christyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina za Anjo in zobka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa- za alergijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej minejo

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
19.1.2009 9:21:11   
Anonimen
Čestitke vsem za mini rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
19.1.2009 9:23:09   
Anonimen
Samsa hvala za zajtrkuser posted image

kleo-dober danuser posted image

Mi imamo zadnji teden približno tak ritem da zaspi okoli pol devetih zvečer, prva runda za flašo je okoli 7.30 in zaspi nazaj do 9. Čez dan mi pa gre 3 krat spat in spi ponavadi samo pol urce.

gh- zadnjič sem ji dala zelenjavno juho in je kar jokala zraven,ker sem ji jo prepočasi dajalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
19.1.2009 9:23:32   
Anonimen
oh, ja, jaz nimam rada monologov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
19.1.2009 9:23:56   
Anonimen
No, mojemu se dela pleša. Pa jernej ga je česal in rekel, da se mu čez lase vidi telo in da bo kmalu postal ate .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
19.1.2009 9:28:33   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

oh, ja, jaz nimam rada monologov

maš maš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.1.2009 9:34:43   
lonapo
Dobro jutro, dobro jutro!!!

Najprej čestitke za vse nove zobike (mi imamo samo dva in ostale čakamo že skoraj 3 mesece) in za tini mini rojstne dneve!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Christy-pa pust kaj ljudje rečejo-boli te res. Moj brat je bil ful bajsi k je bil majhen, zdej je pa taka prekla, da če nima pasu mu še hlače dol padejo. Jest sm bla pa ful suhica, skoz so z žlico za mano tekl, zdej mam pa kar nekaj odvečnih kg. Boš vidla ko bo mali začel hodit, se bo teža normalizirala, ker bo sproti vse kalorije pokuril.

Naš tud je ko za stavo-v enem mesecu se je zredil za 1,5 kg, pa še zrasel za ene par centi, pa me čist briga kaj si drugi mislijo.

Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se otročki čimprej pozdravijo.
Že trkam, da letos še nismo bili bolni in upam da tako tudi ostane vsaj 14 dni, potem gre pa Nejc spet v vrtec in evo nas akcija.

Jest sem alpsko mleko 3,5 Nejcu začela dajat pri 10 - ih mesecih in pri Žigu bom naredila enako. Kakšen mesec prej mu bom občasno naredila kakšno polento z mlekom, tolk da se počasi navadi na okus.

Jabolko je vedno jedel surovo-banano pa jest pretlačim z vilico in naribam jabolko, pa hruško ima tud zelo rad.

Hmm, kaj sem še pozabila?user posted image
Ko se spomnim, pridem nazaj.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.1.2009 10:22:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Čestitke obmesečnikom:

- Sabina (babysolza)

- Matija (katja_k)
- Gregor (Špelin@)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem naj,najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.1.2009 10:33:45   
Anonimen
Jutro. Ne, nisem pogrešana, samo sem bla včeraj tolk crknjena, da niti računalnika nisem prižgala. Smo pohajali cel dan, pa še user posted image bom danes dobila in sem bila včeraj "čudna".user posted image Mal preveč ponočujem in  mi je včeraj pač  vse dol padlo že ob 21 zvečer.Sem se vsaj naspala.user posted image

Nova obiskovalka pa nisem bila jaz. Zakaj bi bila? user posted image
In punce, če jaz dam otroku KM, še ne pomeni da ga morate tudi vi. Vsaka ima svojega pediatra, ki mu najbrž 100% zaupa, predvsem pa dela s svojim otrokom tako, kot misli, da je prav.In kar je tukaj govora na RR,  ne smete jemat, da so to nasveti, ki jih morate uporabljat. To so samo naše izkušnje, ki jih pišemo v prostem času. Ko bo konec porodniške,se bodo naše poti itak počasi razšle. Ne naenkrat, vendar ne bo več tako kot je bilo v nosečnosti in na začetku, ko smo rodile.Otrok nas bo vsakič bolj potreboval. In RR je zame razvedrilo, imam nekaj pravih prijateljic tukaj (kolegice, sestrična, sodelavka...), vse ostalo so virtualni prijatelji.user posted image

Zato naj napišem besedo christy: take osebe, ki pametujejo kako je tvoj otrok zalit, velik,.....to vzemi kot pozitivno, da si dobra mati, lepo skrbiš za njega, si 100% mamica. In vidiš, tud pediater ti je sam rekel, da ga bo AM samo še bolj napihnil, zato ste prej začeli z GH. In si ga poslušala, delala tako in fant ti zelo lepo raste. Pa še lepo ti bo jedel tudi kasneje zaradi teh lepih navad, ki sta jih skupaj vpeljala. Ne sekiraj se na bedne komentarje. In poglej z drugega zornega kota. Mogoče so to pohvale? Veš, včasih so mamice malo depresivne, ker imajo otroka cel dan, pa očka mogoče ni vedno poleg. In si utrujena od vega dela, pa še svoje težave imaš na kupu, zato si toliko bolj občutljiva. Če pa so taki komentarji vsakodnevni in res v tonu, kot ga opisuješ, ta družba ni zate. Tako bo tudi v nadaljevanju, pametovali ti bodo vsak moment. In če boš to prenašala, to dobro ne bo zate.

Kaj naj še komentiram?user posted image Ah, sem pozabila.

Čestitke včerajšnjim in današnjim obmesečnikom.user posted image

Tak, zdej grem pa flašo KM naredit Sari.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
19.1.2009 10:46:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jutro. Ne, nisem pogrešana, samo sem bla včeraj tolk crknjena, da niti računalnika nisem prižgala. Smo pohajali cel dan, pa še user posted image bom danes dobila in sem bila včeraj "čudna".user posted image Mal preveč ponočujem in  mi je včeraj pač  vse dol padlo že ob 21 zvečer.Sem se vsaj naspala.user posted image

Nova obiskovalka pa nisem bila jaz. Zakaj bi bila? user posted image
In punce, če jaz dam otroku KM, še ne pomeni da ga morate tudi vi. Vsaka ima svojega pediatra, ki mu najbrž 100% zaupa, predvsem pa dela s svojim otrokom tako, kot misli, da je prav.In kar je tukaj govora na RR,  ne smete jemat, da so to nasveti, ki jih morate uporabljat. To so samo naše izkušnje, ki jih pišemo v prostem času. Ko bo konec porodniške,se bodo naše poti itak počasi razšle. Ne naenkrat, vendar ne bo več tako kot je bilo v nosečnosti in na začetku, ko smo rodile.Otrok nas bo vsakič bolj potreboval. In RR je zame razvedrilo, imam nekaj pravih prijateljic tukaj (kolegice, sestrična, sodelavka...), vse ostalo so virtualni prijatelji.user posted image

Zato naj napišem besedo christy: take osebe, ki pametujejo kako je tvoj otrok zalit, velik,.....to vzemi kot pozitivno, da si dobra mati, lepo skrbiš za njega, si 100% mamica. In vidiš, tud pediater ti je sam rekel, da ga bo AM samo še bolj napihnil, zato ste prej začeli z GH. In si ga poslušala, delala tako in fant ti zelo lepo raste. Pa še lepo ti bo jedel tudi kasneje zaradi teh lepih navad, ki sta jih skupaj vpeljala. Ne sekiraj se na bedne komentarje. In poglej z drugega zornega kota. Mogoče so to pohvale? Veš, včasih so mamice malo depresivne, ker imajo otroka cel dan, pa očka mogoče ni vedno poleg. In si utrujena od vega dela, pa še svoje težave imaš na kupu, zato si toliko bolj občutljiva. Če pa so taki komentarji vsakodnevni in res v tonu, kot ga opisuješ, ta družba ni zate. Tako bo tudi v nadaljevanju, pametovali ti bodo vsak moment. In če boš to prenašala, to dobro ne bo zate.

Kaj naj še komentiram?user posted image Ah, sem pozabila.

Čestitke včerajšnjim in današnjim obmesečnikom.user posted image

Tak, zdej grem pa flašo KM naredit Sari.user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
19.1.2009 10:46:31   
HEI
Živjo punce...

Jst pa komaj uspem še brat ker toliko čvekate.

Christy najprej naj ti povem, da poznam več otročkov, ki so bili bolj težkokategorniki v tem času kot so zdaj naši malčki pa so zdaj ko so večji  popolnoma zdravi in res celo zelo suhi otročki. Ne sekiraj se. Glavno da je Žan zdrav in ob tebi!!!!

No tudi mi se sedaj priplazimo do mobitela. Nič drugega ni tako zanimivo, da bi bilo vredno se trudit user posted image user posted image user posted image
Znamo pa pokazat kako se aja aja in dat buc.

Mogoče že katera od vas daje otročkom skutke ala Fruchtzwerge-te? Kaj pa kruhek?

No KM, smokiji in jagode pa verjetno še kaka hudo alergena hrana bo pri nas tako kot pri ta veliki počakala do enega leta. Pa ima Hana vseeno alergijo na antibiotike (cave hiconcil). Pa sem bila pomoje pri njej bolj dosledna za vse zadeveuser posted image

Lepo se imejte... mi gremo pa čimprej izkoristit tale sonček...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.1.2009 10:53:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

Mogoče že katera od vas daje otročkom skutke ala Fruchtzwerge-te? Kaj pa kruhek?

Ja, pa jogurte tudi, sam to je bolj občasno. Več ali manj je to hrana za "prekrenit".

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
19.1.2009 11:03:20   
Anonimen
Ninny,hvala enakouser posted image .
Kruh ji jaz ne dajem,ker se ji zatakneuser posted image ,sem dala pa vceraj otroski prepecenec v govejo juhco,ker sta se mi krompir in korenje prismodilauser posted image user posted image .

AS,je pri nas podobno blo cel teden,je sele 22.30-23h zaspala,vceraj prvic ze ob 21h,sami mi pa zato celo noc spi brez dodajanj dude...ves cas nekaj novega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
19.1.2009 11:05:39   
Anonimen
Vreme,imamo prav tako dez,pa Tali gre s solo v petek za en teden v avstrijo smucat,upam,da se do takrat vreme popravi,ter,da bo se sneg,se tako veseli,najbolj plesov zveceruser posted image .Sem imela namen danes v mesto kupit za Tali pizamo,vse tako hitro preraste,zdaj pa ta dez...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?