Anonimen
|
Jutro. Ne, nisem pogrešana, samo sem bla včeraj tolk crknjena, da niti računalnika nisem prižgala. Smo pohajali cel dan, pa še bom danes dobila in sem bila včeraj "čudna". Mal preveč ponočujem in mi je včeraj pač vse dol padlo že ob 21 zvečer.Sem se vsaj naspala. Nova obiskovalka pa nisem bila jaz. Zakaj bi bila? In punce, če jaz dam otroku KM, še ne pomeni da ga morate tudi vi. Vsaka ima svojega pediatra, ki mu najbrž 100% zaupa, predvsem pa dela s svojim otrokom tako, kot misli, da je prav.In kar je tukaj govora na RR, ne smete jemat, da so to nasveti, ki jih morate uporabljat. To so samo naše izkušnje, ki jih pišemo v prostem času. Ko bo konec porodniške,se bodo naše poti itak počasi razšle. Ne naenkrat, vendar ne bo več tako kot je bilo v nosečnosti in na začetku, ko smo rodile.Otrok nas bo vsakič bolj potreboval. In RR je zame razvedrilo, imam nekaj pravih prijateljic tukaj (kolegice, sestrična, sodelavka...), vse ostalo so virtualni prijatelji. Zato naj napišem besedo christy: take osebe, ki pametujejo kako je tvoj otrok zalit, velik,.....to vzemi kot pozitivno, da si dobra mati, lepo skrbiš za njega, si 100% mamica. In vidiš, tud pediater ti je sam rekel, da ga bo AM samo še bolj napihnil, zato ste prej začeli z GH. In si ga poslušala, delala tako in fant ti zelo lepo raste. Pa še lepo ti bo jedel tudi kasneje zaradi teh lepih navad, ki sta jih skupaj vpeljala. Ne sekiraj se na bedne komentarje. In poglej z drugega zornega kota. Mogoče so to pohvale? Veš, včasih so mamice malo depresivne, ker imajo otroka cel dan, pa očka mogoče ni vedno poleg. In si utrujena od vega dela, pa še svoje težave imaš na kupu, zato si toliko bolj občutljiva. Če pa so taki komentarji vsakodnevni in res v tonu, kot ga opisuješ, ta družba ni zate. Tako bo tudi v nadaljevanju, pametovali ti bodo vsak moment. In če boš to prenašala, to dobro ne bo zate. Kaj naj še komentiram? Ah, sem pozabila. Čestitke včerajšnjim in današnjim obmesečnikom. Tak, zdej grem pa flašo KM naredit Sari.
|