|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
19.1.2009 12:40:48   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Slovenka, mene pa muči čigavi so tisti lepi roza copati, ki so na fotografiji v tvojem profilu, pa menda ne od Sofije?? No, tako barvno pašejo zraven user posted image

iiiii, pa sem si mislila, da bo katera vidla tiste copate user posted image user posted image user posted image So iz Mercatorja, kupila sem si jih za porodnišnico, ko imajo tak podplat, kot so punce pravle, da ga mora met za tja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj jih pa še kar nosim. Saj, beda vem user posted image user posted image user posted image

Slovenka,imam jaz iste,pa mi niso prav nic beda,jih pa ze 2dni moz nosi,to je pa res mal bedauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.1.2009 12:42:06   
Anonimen
AS,kaj pa je to-rizota iz kvinoje?

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
19.1.2009 12:45:27   
Anonimen
PREHRANA - ZA AKTIVNE - 05. avgust 2007

Kvinoja vsebuje veliko beljakovin in vlaknin ter je eno izmed najbolj hranljivih živil na svetu. Zrna kvinoje bi lahko imenovali tudi osmo čudo sveta. Vsebujejo kar dvakrat več beljakovin od običajnih žit, manj ogljikovih hidratov in še merico zdravih maščob za po­vrh.

Evo,nasla.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 19.1.2009 12:48:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
19.1.2009 12:55:51   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za Lukija, da je spal v svoji sobi in da je pridno spal

user posted image user posted image user posted image  vsem za obmesečnice

Mi smo bili danes pri P. Je viroza in jo pač treba prebolet. Sem pa za hec rekla, dajmo jo še mal stehtat in imamo 7750g tako kot pred 1 mesecem.user posted image user posted image user posted image . tko da...jemo na ful, zredili se nismo pa nič. Zdaj ji moram dajat kalorično hrano in se hodimo tehtat... če se ne zredimo gremo v bolnico na preiskaveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
19.1.2009 13:33:46   
lonapo
aleauser posted image user posted image user posted image za Izabelo-da se čimprej pozdravi in da se poredi.
Poskusi ji dat vsak dan banano v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem, pa za kosilo krompir v kombinaciji z zelenjavo.
Pr nam je tud 2 meseca trajal, da je šla teža na mesec za 1kg gor, prej smo se pa redil na 300-600g. Zgleda, da ko otroci začnejo jest, se ne redijo, šele ko jim gh zalaufa, se spet začnejo redit.
Vso srečo!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 680
19.1.2009 14:09:26   
anaj22
ojla mamice

vse naj naj obmesečnikom (tud za nazaj) user posted image user posted image user posted image user posted image

pa za vse male bolnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo tud prehlajeni in nam z noska teče

sem vas ne hitro preletela  (ene 20 str.), sem sokor vse pozabla kaj sem hotla napistauser posted image
čestitke za sedenje, plazenej, ročne spretnosti in vse nove zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (upam da nisem še kej pozabla)

Mi smo včereja nardili snežaka in se mal poslikal bom kasnej dala slikice gor

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 681
19.1.2009 14:34:16   
HEI
lunapo na Štajerskem (Slovenska Bistrica) smo imeli sonce. Zdaja pa že rahlo dežuje user posted image

Aha sem vedla, da sem nekaj pozabila prej: Pri nas imamo tudi ves smrkav nosek in upam, da ne bo nič hujšega. Sva včeraj zvečer naredila kopel in po podplatkih ga rahlo namažem s kremico materine dušice. Je pa res, da je kar agresivna krema tako da je treba bit kar previden. Moj user posted image  je enkrat Hano zvečer namazal po prsih prav na debelo in se  je zjutraj zbudila čisto pikasta.

Mene pa zanima tudi, če bo katera predčasno zaključila porodniško? Jaz razmišljam (glede na recesijo) da bi začela pošiljat okrog prošnje, ker smo se avgusta preselili, do službe (sicer za nedoločen čas) pa imam 100 km. In mi ne diši preveč, da bi se potem vozila pa tudi prevoza nebi imela povrnjenega, tako da mi itak kaj drugega niti ne preostane kot da kaj novega najdem.

Pri nas Mark z nami sedi, ko zajtrkujemo in mu dajemo take male koščke kruhove sredice. Ker drugače kar nori zraven če ne dobi nič v ustka.  Pa vseeno malo cvikam, da to ni ravno najboljše.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 682
19.1.2009 14:46:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

iiiii, pa sem si mislila, da bo katera vidla tiste copate user posted image user posted image user posted image So iz Mercatorja, kupila sem si jih za porodnišnico, ko imajo tak podplat, kot so punce pravle, da ga mora met za tja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj jih pa še kar nosim. Saj, beda vem user posted image user posted image user posted image

Slovenka,imam jaz iste,pa mi niso prav nic beda,jih pa ze 2dni moz nosi,to je pa res mal bedauser posted image

Kleo, zdaj me pa maš, ne morem nič drugega rečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo res, sem brala tu na RR, da je treba met podplat, ki ne premoči... user posted image Sem imela pa s sabo tako potovalko v porodnišnici, da so sestre spraševale, če gremo direkt na morje zdaj user posted image

Sonček se je skril, je vedela Sofija, da dlje kot do 12h ne sme vlečt spanca, tako da sva fajn dobro uro zunaj vozile, tako toplo in sonce in sneg sije... In danes se mi je začuda še smejala iz vozička. Sem pa opazila tudi, da zdaj ko nima one verige z igračkami več v vozičku, da noče nič rok uporabljat zunaj - če ji duda ven pade, pa jo primem in ji hočem dat v roko, pa noče prijet, samo usta odpre in čaka, da bo mami kar direkt dala dudo nazaj. Mogoče to zaradi kombinezončka, ko je kot en astronavt v njem. user posted image

Glede teh kg - kako dolgo pa ve pričakujete, da bodo mali dobivali po 1 kg na mesec? Naša od rojstva konstantno dobiva 600-700g na mesec, pa še to ne pričakujem, da bo odslej zmeraj tako. Ima 7200g, zadnjič na pregledu pa je bila ena punčka kar precej večja (ker je že govorila teta, vaga, meter, pikec... kar niso čist osnovne besede) in je imela 8900g.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
19.1.2009 14:56:01   
Anonimen

Sonček se je skril, je vedela Sofija, da dlje kot do 12h ne sme vlečt spanca, tako da sva fajn dobro uro zunaj vozile, tako toplo in sonce in sneg sije...

Kako pa to zgleda?user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super, da ste uživali. Mi nismo šli nič ven, tamala zdej spi že eno uro in pol.user posted image user posted image

Mi dobivamo na mesec 450-750 g. Prej je bilo pri dojenju pa 1200-1400.  V bistvu se sploh ne sekiram na težo, ker jo je že pri 3,5 mesecih podvojila. Ni med najlažjimi, med sumoborci pa tud ne.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
19.1.2009 14:59:20   
slovenka
Didlina, moraš prit na Štajersko, pa boš vidla. Res sneg sije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
19.1.2009 15:04:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, zdej mam pa budnico. 

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
19.1.2009 15:17:00   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

Mene pa zanima tudi, če bo katera predčasno zaključila porodniško? Jaz razmišljam (glede na recesijo) da bi začela pošiljat okrog prošnje, ker smo se avgusta preselili, do službe (sicer za nedoločen čas) pa imam 100 km. In mi ne diši preveč, da bi se potem vozila pa tudi prevoza nebi imela povrnjenega, tako da mi itak kaj drugega niti ne preostane kot da kaj novega najdem.

Pri nas Mark z nami sedi, ko zajtrkujemo in mu dajemo take male koščke kruhove sredice. Ker drugače kar nori zraven če ne dobi nič v ustka.  Pa vseeno malo cvikam, da to ni ravno najboljše.

Jaz bom počasi začela iskat službo, čeprav sem v negotovosti glede vrtca....ampak mislim, da bom varuško prej našla kot pa dobro službo. Drugače pa je mož ful proti temu, da bi šla pred koncem porodniške delat.

Naš Nickec tut ful nori pri mizi če mu ne dam vsaj nekaj od tistega kaj mi jemo. Hvala bogu imamo vsakič kaj zelenjave al pa sadja vmes, tako da lahko dobi. Ker če bi bilo po njegovo, bi včeraj kar lasanjo jedel user posted image .

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 687
19.1.2009 15:29:23   
slovenka
Ninka, HEI - jaz hodim že od oktobra enkrat tedensko tam za 5 ur. Je prav fajn, je pa mož varuška. user posted image

Bi pa skoraj imela varuško za jeseni, ko bom morala malo bolj resno v službo, se mi zdi, da bo vrtec nesorazmerno drag. Pa naštimala bi si 3x tedensko v službi, 2 dni pa delo doma... pa ne vem, ali se to pri vrtcu kaj pozna pri plačilu, če bi bebo 2 dni imela doma... vsaj prve mesece. user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 688
19.1.2009 15:32:13   
slovenka
Zdaj sem pol ure nalagala 2 min video naše telovadke. Mogoče bo pa res, samo te hitro končajo kariero. Je boljša kaka taka, kot jo imam jaz, ko bolj ko si star, boljše je user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
19.1.2009 15:36:31   
slovenka
Joj, punce, sneg pa nam tako dol leti s strehe. Pazite se z vozički, če ste kje veni!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
19.1.2009 15:40:56   
Anonimen

Zdaj sem pol ure nalagala 2 min video naše telovadke. Mogoče bo pa res, samo te hitro končajo kariero. Je boljša kaka taka, kot jo imam jaz, ko bolj ko si star, boljše je user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša pa tako vrešči, ko sliši vašo.user posted image To bi mogla zdej posnet.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
19.1.2009 15:42:24   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se sliši, da je bila zaspana, pa potem mala tečka user posted image

To mora biti veselo, ko se taki dobijo potem v vrtcu, ne? In se skupaj derejo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
19.1.2009 15:48:39   
*Mojca*
waaaaw slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za sofijo user posted image user posted image user posted image
Je pa tamala tak fedrček kot naš, ne da 5 min miru a ne? user posted image user posted image Kolk kil imate, ker se mi zdi da ste v naši ultra lahki kategoriji user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
19.1.2009 16:09:20   
Anonimen
Ampak je res ko žabica.user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja,ko bodo v vrtcu, bo veselo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
19.1.2009 16:18:42   
Anonimen
user posted image user posted image Sofija pa nazaj siba ko raketauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
19.1.2009 16:30:52   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
19.1.2009 16:33:14   
alea01
sofija....pa ti si prava gimnastičarka. Kako se mi bo fajn zdelo, ko bo kaka znana slovenska atletinja in bo dosegala kolajne in jaz bom lahko rekla, da jo kao poznamuser posted image user posted image user posted image

Saj meni je popolnoma jasno, da zdaj bejbiji več toliko ne pridobivajo na teži. Sam naša je že od začetka pridobivala med 400 in 700g na mesec. Zdaj pa od 16.12 se ni zredila niti gram. In je ogromne količine. Vsaj meni se tako zdi. Recimo...zvečer popaca 23g pirine ali prosene kašice v 230ml AM. To je ful.... pa čez dan tudi pridno papca....Mal sumim, da zadnjič ni bilo pravilnega tehtanja. Je tamala bila kar neki nemirna na vagi in pol je sestra s težavo odčitala. S tem se tolažim..ampak vseeno.....se sekiramuser posted image user posted image ..spetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.1.2009 16:55:11   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

waaaaw slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za sofijo user posted image user posted image user posted image
Je pa tamala tak fedrček kot naš, ne da 5 min miru a ne? user posted image user posted image Kolk kil imate, ker se mi zdi da ste v naši ultra lahki kategoriji user posted image

Ni ultra lahka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 7200g pri pol leta, z bolnice sva pa šle z 3080g. Pa če računamo, da vse budne minute dneva tako preskače - al po hrbtu ali pa zdaj večinoma na trebuščku in na kolenih gunca. Tako da meni se zdi, da ima kar dosti gramčkov, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
19.1.2009 16:56:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

sofija....pa ti si prava gimnastičarka. Kako se mi bo fajn zdelo, ko bo kaka znana slovenska atletinja in bo dosegala kolajne in jaz bom lahko rekla, da jo kao poznamuser posted image user posted image user posted image

Kot kaka Sara Isaković, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 699
19.1.2009 17:08:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Saj meni je popolnoma jasno, da zdaj bejbiji več toliko ne pridobivajo na teži. Sam naša je že od začetka pridobivala med 400 in 700g na mesec. Zdaj pa od 16.12 se ni zredila niti gram. In je ogromne količine. Vsaj meni se tako zdi. Recimo...zvečer popaca 23g pirine ali prosene kašice v 230ml AM. To je ful.... pa čez dan tudi pridno papca....Mal sumim, da zadnjič ni bilo pravilnega tehtanja. Je tamala bila kar neki nemirna na vagi in pol je sestra s težavo odčitala. S tem se tolažim..ampak vseeno.....se sekiramuser posted image user posted image ..spetuser posted image
[/quote

Joj Alea seveda se sekiras.Kot si opisala prejsnje tehtanje,so se sigurno zmotili.Drzi se do naslednjega tehtanja,saj bo,bos videla,ker...da se ni cist nic poredila...in zdaj,ko je zacela tako pridno papat,sploh ne verjamem.
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 19.1.2009 17:09:06 >

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?