Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 10:46:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Dobro jutro drage moje prijateljice! Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele, da je Oktavija po 4 letih končno ugledala , in da sem tako zelo vesela, da skoraj ne morem verjet svojim očem.... to pa so črtice OKTAVIJA ČESTITAM,IN DRŽIM PESTKE,DA SE VSEOSTALO POŠTIMA KOT SE MORA
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi ja lahk tvoj koristi porodniško to ni nič takega sam ti boš mogla vrjetno če boš dojila prej pred službo mlek načrpat da bo dete dobil mlekca
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:11:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Dobro jutro drage moje prijateljice! Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele, da je Oktavija po 4 letih končno ugledala , in da sem tako zelo vesela, da skoraj ne morem verjet svojim očem.... jupi kako sem vesela to pa so novičkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.1.2009 11:12:17 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:20:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ... ČESTITKE! Od svojega navdušenja sem kar spregledala!!! Iskrene čestitke!!! Živa - tebi pa za srček se podpišem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:26:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce...hvala. larilu..hvala za odgovor, nisem bila prepričana, ker ne vem kako vse skupaj to gre. Če jaz nisem nikjer prijavljena. Za mleko pa ne bo problema..ma ati skor take zizike kot mami ...se hecam...ja saj za tistih par urc bom že načrpala, pa še to ne bo vsak dan...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:26:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce...hvala. larilu..hvala za odgovor, nisem bila prepričana, ker ne vem kako vse skupaj to gre. Če jaz nisem nikjer prijavljena. Za mleko pa ne bo problema..ma ati skor take zizike kot mami ...se hecam...ja saj za tistih par urc bom že načrpala, pa še to ne bo vsak dan... jazzi,kdaj pa bo ohcet padla?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:31:14
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzy žal ne vem prav veliko o tem. Mislim, da moškemu pripada porodniška krajši čas. Ne vem...se mi zdi, da bi bilo pametno, da se ti prijaviš na zavodu, ker ti tudi v tem primeru pripada porodniška. Mogoče ti bo Sonček33 kaj več vedla povedat.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi to glede tega da potem ne ni vsak delala pa ne vem točen
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:34:07
|
|
|
|
jazzz27
|
Zakaj pa na Zavodu? Vem da je še neka fora, če si bil v zadnjih 3 letih zaposlen neprekinjeno 12 mesecev... sonček33...prosim pomagaj, če že nisi v P ....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:35:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce...hvala. larilu..hvala za odgovor, nisem bila prepričana, ker ne vem kako vse skupaj to gre. Če jaz nisem nikjer prijavljena. Za mleko pa ne bo problema..ma ati skor take zizike kot mami ...se hecam...ja saj za tistih par urc bom že načrpala, pa še to ne bo vsak dan... jazzi,kdaj pa bo ohcet padla? Pred porodom
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 7.1.2009 11:36:12 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:35:59
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jazzi to glede tega da potem ne ni vsak delala pa ne vem točen Lubica, tegale ne zastopim najbolj
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:39:59
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy saj jaz tudi tvoje situacije ne razumem čisto... Če sem prav razumela nisi zaposlena. Če nisi prijavljena na zavodu za zaposlovanje,.. potem težko, da boš karkoli dobila. Če se prijaviš ti pa sigurno nekaj pripada...samo ne vem točno koliko in kaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: larilu jazzi to glede tega da potem ne ni vsak delala pa ne vem točen Lubica, tegale ne zastopim najbolj sorči napaka sm bila z mislimi čist nekje drugje k sm pediatrinjo klicala in pol sm kr neki napisala no dobr da nisem kej druzga drgač pa na Zavod majo tko da ti pogledajo pač plače ki si jih imela do zdej in če si recimo delala 8 mesecev bodo preostalih 4 izračunal "neko srednjo vsoto" in potem na podlagi tega dal porodniško,potem boš mogla pa poskrbet še za otroški dodatek pa tko naprej pa poglej če na tvoji občini dajo kako darilo,k po nekaterih občinah dajejo neki dinarčkov nekateri pa pač tko kako knjigico al pa kej aja no razen Ljubljana pa takrat k sm jaz mela tamavčija ni dala nič kako je pa zdej pa ne vem
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:45:15
|
|
|
|
jazzz27
|
Ja, Žižika..saj se mi je posvetilo...definitivno se bom morala na zavod prijavit zaradi porodniške...samo mi je to res vse tuje. Delam doma, samo nisem prijavljena..to je ta štos....sploh ne vem kaj mi pripada,...nisem nikol neki države obirala, tako da ne vem..razen to, da ne plačujem za pokojninsko, ker se mi zdi mim, ker pokojnin sploh ne bo. zavarovanja si plačujem sama,....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 11:49:48
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu...sem bila zaposlena zadnja tri leta neprekinjeno...no sedaj že dobro leto ne...nazaj pa....tu nastane zmeda...ne vem če bo potem takem moj lahko šel na porodniško....koliko časa pa mu pripada porodniška? Joj...sem zakomplicirala...lahko me dol vržete... ....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 12:00:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi eh dej no sej to so čist normalna vprašanja ,drgač pa na zavodu pač pogledajo tiste plače 12 mesecev ki si bila zaposlena če si pa vmes menjala pa potem oni nekak izračun naredijo,drugače pa tvoj ma isto porodniško tok dolg kot ti in nič manj nič več,je pa drugače pri dopustu ki mu pripada ko se otrok rodi 14 dni in pol ima pa še neki glede bolniške al kaj že na voljo 90 dni (če se ne motim) ali pa 75 dni ki jih mora pa izkoristiti v celoti naenkrat (se mi zdi) tko nekak,bom še mojga zvečer vprašala za bolj točen pa bom papirje pregledala pa ti sporočim kako pa kaj k zdele res ne vem več točen ,
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 12:27:33
|
|
|
|
jazzz27
|
o hvala larilu....veš kako je zoperno s tem morit....ampak moram vse poštimat, drgač nas bo tale naša beba prehitela. Se mi zdida se mi je kar naenkrat vse nabralo....in če potegnem črto....ojoj. Ampak bomo že.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 12:47:12
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity erin - mmmm...mnjami, še biiii! Dieta pa naj gre lepo po sreči! Nenasitna si Kako si? Kako se počutiš? Jemlješ folno kislino? Ti je kaj slabo? Na še malo, če že hočeš pa pridna bodi, pazi nase in pobožaj buhija v mojem imenu, boš?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 12:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
joooooooooooooooj kaki cukerček je tale vaš mali je malo oblinc dobil je prov fleten
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 12:59:32
|
|
|
|
sonček85
|
erin:kako lep je mali oktavija:upam ,da ne zameriš ,sam sem morala bivšim borkam sporočit da si srečka nosečka,seveda na II pričakujemo ajnuarja in so vesele,tiste s katerimi si se prej borila
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 13:08:30
|
|
|
|
Erin
|
Hvala Pravi mišelin je ane? Brez skrbi bodo vaši cukri kmalu tako fletni Sem ful vesela, ko vas je toliko ... samo še nekaj vas čaka na to srečo..najbolj pa si želim da bi naša Špelka zagledala ...no, saj to želim vsem samo njej pa še posebno
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 13:26:55
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - glede prodniške za moške ti žal ne znam pomagat - kdaj torej se možiš? erin - Tilen je lepotec in pol... kako gre hujšanje? se* - čakamo, da nam poveš novičke z UZja oktavija - a si že dojela? živa - kako si? mirna? aqua - ojla, pa ti? imaš prav, vse ob svojem času sonček - a je tebe kej strah poroda?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 13:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči zelo mirna sem videla sem srčka in še šefla je na bolniški, tko da uživam... sicer delam ampak mi ni hudega. Danes po sl. pa grem na zavod za transfuzijo, kjer moram dati kri za preiskave...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?