|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.1.2009 10:46:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Dobro jutro drage moje prijateljice!

Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele,

da je Oktavija po 4 letih končno ugledala user posted image , in da sem tako zelo vesela,

da skoraj ne morem verjet svojim očem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
to pa so črticeuser posted image user posted image user posted image user posted image OKTAVIJA ČESTITAM,IN DRŽIM PESTKE,DA SE VSEOSTALO POŠTIMA KOT SE MORAuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
7.1.2009 11:04:44   
Anonimen
jazzi ja lahk tvoj koristi porodniško to ni nič takega sam ti boš mogla vrjetno če boš dojila prej pred službo mlek načrpat da bo dete dobil mlekcauser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
7.1.2009 11:11:40   
sonček85

Dobro jutro drage moje prijateljice!

Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele,

da je Oktavija po 4 letih končno ugledala user posted image , in da sem tako zelo vesela,

da skoraj ne morem verjet svojim očem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi kako sem vesela to pa so novičkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.1.2009 11:12:17 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
7.1.2009 11:17:27   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ...

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

Od svojega navdušenja sem kar spregledala!!!user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Živa - tebi pa user posted image user posted image user posted image  za srčekuser posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
7.1.2009 11:20:41   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ...

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

Od svojega navdušenja sem kar spregledala!!!user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Živa - tebi pa user posted image user posted image user posted image  za srčekuser posted image
se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
7.1.2009 11:26:00   
jazzz27
Punce...hvala.

larilu..hvala za odgovor, nisem bila prepričana, ker ne vem kako vse skupaj to gre. Če jaz nisem nikjer prijavljena. Za mleko pa ne bo problema..ma ati skor take zizike kot mamiuser posted image ...se hecam...ja saj za tistih par urc bom že načrpala, pa še to ne bo vsak dan...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
7.1.2009 11:26:59   
spps

Punce...hvala.

larilu..hvala za odgovor, nisem bila prepričana, ker ne vem kako vse skupaj to gre. Če jaz nisem nikjer prijavljena. Za mleko pa ne bo problema..ma ati skor take zizike kot mamiuser posted image ...se hecam...ja saj za tistih par urc bom že načrpala, pa še to ne bo vsak dan...
jazzi,kdaj pa bo ohcet padla?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
7.1.2009 11:31:14   
gigi1
Jazzzy žal ne vem prav veliko o tem. Mislim, da moškemu pripada porodniška krajši čas. Ne vem...se mi zdi, da bi bilo pametno, da se ti prijaviš na zavodu, ker ti tudi v tem primeru pripada porodniška. Mogoče ti bo Sonček33 kaj več vedla povedat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
7.1.2009 11:31:49   
Anonimen
jazzi to glede tega da potem ne ni vsak delala pa ne vem točenuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
7.1.2009 11:34:07   
jazzz27
Zakaj pa na Zavodu? Vem da je še neka fora, če si bil v zadnjih 3 letih zaposlen neprekinjeno 12 mesecev...

sonček33...prosim pomagaj, če že nisi v Puser posted image ....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
7.1.2009 11:35:15   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Punce...hvala.

jazzi,kdaj pa bo ohcet padla?user posted image

Pred porodomuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 7.1.2009 11:36:12 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
7.1.2009 11:35:59   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Lubica, tegale ne zastopim najboljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
7.1.2009 11:39:59   
gigi1
Jazzy saj jaz tudi tvoje situacije ne razumem čisto... Če sem prav razumela nisi zaposlena.
Če nisi prijavljena na zavodu za zaposlovanje,.. potem težko, da boš karkoli dobila. Če se prijaviš ti pa sigurno nekaj pripada...samo ne vem točno koliko in kajuser posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
7.1.2009 11:44:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Lubica, tegale ne zastopim najboljuser posted image

sorči napaka sm bila z mislimi čist nekje drugje k sm pediatrinjo klicala in pol sm kr neki napisala no dobr da nisem kej druzgauser posted image user posted image
drgač pa na Zavod majo tko da ti pogledajo pač plače ki si jih imela do zdej in če si recimo delala 8 mesecev bodo preostalih 4 izračunal "neko srednjo vsoto" in potem na podlagi tega dal porodniško,potem boš mogla pa poskrbet še za otroški dodatek pa tko naprej pa poglej če na tvoji občini dajo kako darilo,k po nekaterih občinah dajejo neki dinarčkov nekateri pa pač tko kako knjigico al pa kej aja no razen Ljubljana  pa takrat k sm jaz mela tamavčija ni dala nič kako je pa zdej pa ne vemuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
7.1.2009 11:45:15   
jazzz27
Ja, Žižika..saj se mi je posvetilo...definitivno se bom morala na zavod prijavit zaradi porodniške...samo mi je to res vse tuje. Delam doma, samo nisem prijavljena..to je ta štos....sploh ne vem kaj mi pripada,...nisem nikol neki države obirala, tako da ne vem..razen to, da ne plačujem za pokojninsko, ker se mi zdi mim, ker pokojnin sploh ne bo. zavarovanja si plačujem sama,....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
7.1.2009 11:49:48   
jazzz27
larilu...sem bila zaposlena zadnja tri leta neprekinjeno...no sedaj že dobro leto ne...nazaj pa....tu nastane zmeda...ne vem če bo potem takem moj lahko šel na porodniško....koliko časa pa mu pripada porodniška? Joj...sem zakomplicirala...lahko me dol vržete...user posted image ....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
7.1.2009 12:00:10   
Anonimen
jazzi eh dej no sej to so čist normalna vprašanja ,drgač pa na zavodu pač pogledajo tiste plače 12 mesecev ki si bila zaposlena če si pa vmes menjala pa potem oni nekak izračun naredijo,drugače pa tvoj ma isto porodniško tok dolg kot ti  in nič manj nič več,je pa drugače pri dopustu ki mu pripada ko se otrok rodi 14 dni in pol  ima pa še neki glede bolniške al kaj že na voljo 90 dni (če se ne motim) ali pa 75 dni ki jih mora pa izkoristiti v celoti naenkrat (se mi zdi) tko nekak,bom še mojga zvečer vprašala za bolj točen pa bom papirje pregledala pa ti sporočim kako pa kajuser posted image k zdele res ne vem več točenuser posted image ,

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
7.1.2009 12:27:33   
jazzz27
o hvala larilu....veš kako je zoperno s tem morit....ampak moram vse poštimat, drgač nas bo tale naša beba prehitela.

Se mi zdida se mi je kar naenkrat vse nabralo....in če potegnem črto....ojoj. Ampak bomo že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
7.1.2009 12:47:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

erin - mmmm...mnjami, še biiii! Dieta pa naj gre lepo po sreči!

Nenasitna si user posted image user posted image user posted image Kako si? Kako se počutiš? Jemlješ folno kislino? Ti je kaj slabo?

Na še malo, če že hočešuser posted image pa pridna bodi, pazi nase in pobožaj buhija v mojem imenu, boš?user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
7.1.2009 12:51:06   
Anonimen
joooooooooooooooj

kaki cukerček je tale vaš mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je malo oblinc dobil je prov fleten user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
7.1.2009 12:51:44   
oktavija
user posted image Jojjj Erin kako lep fantek....user posted image user posted image user posted image
Kr deli nam lušte... sej jih bomo tudi me imele kmalu...user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
7.1.2009 12:59:32   
sonček85
erin:kako  lep je mali user posted image
oktavija:upam ,da ne zameriš ,sam sem morala bivšim borkam sporočit da si srečka nosečka,seveda na II pričakujemo ajnuarja in so vesele,tiste s katerimi si se prej borila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
7.1.2009 13:08:30   
Erin
Hvalauser posted image Pravi mišelin je ane?

Brez skrbi bodo vaši cukri kmalu tako fletniuser posted image user posted image user posted image Sem ful vesela, ko vas je toliko user posted image ... samo še nekaj vas čaka na to srečo..najbolj pa si želim da bi naša Špelka zagledala user posted image user posted image ...no, saj to želim vsem samo njej pa še posebnouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
7.1.2009 13:26:55   
sonček33
jazzz - glede prodniške za moške ti žal ne znam pomagat
          - kdaj torej se možiš?

erin - Tilen je lepotec in pol... kako gre hujšanje?

se* - čakamo, da nam poveš novičke z UZja

oktavija - a si že dojela?

živa - kako si?  mirna?

aqua - ojla, pa ti? imaš prav, vse ob svojem času

sonček -
a je tebe kej strah poroda?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
7.1.2009 13:31:38   
Anonimen
sonči zelo mirna sem user posted image user posted image user posted image   videla sem srčka in še šefla je na bolniški, tko da uživam... sicer delam ampak mi ni hudega. Danes po sl. pa grem na zavod za transfuzijo, kjer moram dati kri za preiskave...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?