murkica
|
No pa da še jst malo napišem... Danes sem v službi, zaenkrat še sama in je potem lažje v miru kaj napisat... Se moram pohvalit, da sem sedaj zopet začela hodit na fitnes, saj sem se odločila, da bi bilo fino, da bi stvari na telesu zopet postavila kamor pašejo... Tudi glede hrane sem še kar pridna in se kar lepo držim, seveda z vmesnimi spodrsljaji... Joj v bistvu sem zdele tako utrujena, da komaj gledam v računalnik in se moram prav posebaj truditi da so stvari pravilno napisane, zato se opravičujem za morebitne napake... Nisem še kavice spila, pa me malo meče... Včeraj sem ravno zaradi fitnesa prišla pozno domov in sem morala potem še delat in sem v postelji pristala šele ob 1-ih, pol je bilo pa treba vstati že ob 6.30 in je bila mal huda... Sama sem namreč človek, da tudi zdaj pri 24 letih potrebujem toliko spanja kot en mali otrok, ker drugače sem sitna kot 100 hudičev... No pa še med prazniki sva se z dragim malo razvadila.... Mi je pa ena skrb danes prihranjena in sicer kuharija. Sem si že včeraj vse lepo pripravila za današnje kosilo, saj mi je to največja muka, ko pridem domov, da moram še najprej mislit kaj bova sploh jedla in potem še vse naredit... Tako, da sem že včeraj naredila maso za mesne polpete s papriko in skledo solate zraven... No pa seveda za dragega še kruh, da ne bo umrl od lakote potem Jst sem si ta mesec začela meriti bazalno temperaturo po navodilih G. Merim si jo kar v ustim ampak nimam pojma, če bomo tudi kaj pametnega izmerili. Šla sem kupiti nov elektronski termometer, ampak nisem še čist prepričana, če ta tudi dela... Namreč skoz mi kaže tam nekje okoli 36.2-36,5... Pa več jih je na spodnji strani... Tako da v bistvu niti ne vem, če bodo rezultati pravilni... Bi pa prosila, mislim, da je Erin imela nekje napisano tabelo merjenja in kdaj naj bi bila glede na temperaturo O. Zdej celo ugotavljam, da ali sem imela ta mesec O veliko prej, alli pa je sploh nisem imela... No prvič po zelo dolgem času tudi nisem zaznala nobene sluzi, tako da mogoče O res ni bilo... Ma sej mi kar mori, da se moram tok ukvarjat s tem, ker se mi zdi, da vse skupaj postaja glede sekiranja okoli veliko slabše, saj moram dejansko z merjenjem temperature vsak dan misliti na to... Prej sem odklopila, uživala v in trepetala šele ob koncu ciklusa, zdej pa ves čas mislim na to... Sama sem tudi že mislila, da bi se popolnoma odklopila od RR, samo sama vem, da mi to tako ali tako nebi uspelo, sploh pa RR ni razlog za preveč razmišljanja. Pa še mojemu bi se potem skenslal, k bi vsako misel, ki jo napišem tukaj, vsak slab trenutek težila njemu... Ma ve punce ste zakon in dejansko nebi nikoli odnehala s pisanjem na naši borbi... Poljubčke vsem in seveda vse nosečke pobožajte trebuščke, mamice poljubčkajte svoje zakladke, nenosečke pa lepe misli v glavo saj bomo tudi me zelo, zelo hitro na drugi strani (roza strani) seznama. No zdej grem pa še hištro prebrati novice po svetu, ker pol verjetno spet ne bom imela časa... Papa