Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
sestra jazzi prvi dan zadnje sem imela 14.12.2008,a boste že videl al je punčka al fantek? murkica jaz sm kr enkrat uletela kle k vam sej niti ne vem kdaj ampak enostavno bom ostala kr z vami,sej pravim sm nadležna in se me je težko znebit
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:53:42
|
|
|
|
murkica
|
jazzzi pol moram pa seveda tudi tebi ustrečt: Samo zate: Pa lep dan ti želim
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:54:37
|
|
|
|
jazzz27
|
ja gospa najprej vam čestitam za 200, sedaj pa mi povejte koliko imate dolge cikle....na ta datum bi lahko bli že dvojčki!! za cikle pa resno vprašam...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:55:01
|
|
|
|
murkica
|
Larilu saj je prav, da nas je vedno več Sej če bi kam šla, bi te tako ali tako zvlekle nazaj na borbo....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:55:27
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica jazzzi pol moram pa seveda tudi tebi ustrečt: Samo zate: Pa lep dan ti želim okej kožuh mi je že nekako všeč...bi pa mal višjega pa temnega....ti packa!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:56:39
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: murkica jazzzi pol moram pa seveda tudi tebi ustrečt: Samo zate: Pa lep dan ti želim okej kožuh mi je že nekako všeč...bi pa mal višjega pa temnega....ti packa!! Ja zdej si pa že mal zberčna, a se ti ne zdi?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:59:50
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica...sploh ne k ti bi bla s tem kosmatincem zadovoljna? Sploh ne vem kje si tole našla...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi ja pol mam pa 20.septembra tko kot si napisala murkica zdej pa sploh ne grem nikamor drgač je pa men un ta prvi bolj fleten k pa tale možicelj
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:05:23
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu..pa še pri temu drugemu se faca dober ne vidi ....hočmo novga!!! Ziher ma Ajsi kakšnga na zalogi! Ona jih obožuje!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
a se ti ne zdi k da bi mel ta glih tarčo nekak na njegovem premoženju?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:09:59
|
|
|
|
jazzz27
|
pa res..mogoče ga je pa murkica mogla nacentrirat ....kje pa je zdaj....murki a iščeš dlako v krožniku? Pa je res tazga dala gor, da ni za nikamor
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jazzi ta je lušten,sej mislim da je murkica tega imela v mislih pa se je mal zatipkala
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:18:27
|
|
|
|
jazzz27
|
no, no to je pa že bolš...velik bolš!!!! Kapo dol!! Ampak ti si si prej pa dobro ogledala tistega prejšnega, da si vidla tisto črto Murkica...glej in se uči
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi veš temu se reče umetniška deformacija pa če je že kosmat naj bo vsaj tak da ga lahk še jaz pogledam k men taki tipi glih niso všeč k bi jih kuj poslala na voskanje no tok k je ta je še vredu oz sprejemljivo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:43:47
|
|
|
|
jazzz27
|
maš kar dobro deformacijo a bomo počasi prosile da tole zaklenejo in gremo smetit na V-ko?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 15:02:56
|
|
|
|
murkica
|
Bom si drugič zapomnila, kakšne imaš rada :) Za Borbo 5 :)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 15:13:48
|
|
|
|
ledenka
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?