|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.1.2009 13:34:49   
Anonimen
Živček a si Rh negativna?k tja morš it potem iskat tisto ampulco k dobišš potem pikico v ritouser posted image
a ti je kej slabo?pa šefice ni ma to je pa super novicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
7.1.2009 13:42:12   
Anonimen
nimam pojma kaj sem... To bom zdej ugotovila. Ampak rezultate itak dobim šele ko grem na pregled - 26.1.2009.

Na zavod pa me je poslala ker zgleda kar direktno z njimi sodeluje moja G.

Punce a je kaj čudno da meni G na pregledu niti pritiska ni zmerila, niti kg, niti UZ-ja mi ni vpisala - NIČ! Samo materinsko sem dobila in eno zmazano slikico user posted image user posted image

Jst se res bojim... morda ne bi bilo neumno zamenjati, še predno gre kaj narobe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
7.1.2009 13:43:08   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jazzz - glede prodniške za moške ti žal ne znam pomagat
         - kdaj torej se možiš?

erin - Tilen je lepotec in pol... kako gre hujšanje?

se* - čakamo, da nam poveš novičke z UZja

oktavija - a si že dojela?

živa - kako si?  mirna?

aqua - ojla, pa ti? imaš prav, vse ob svojem času

sonček -
a je tebe kej strah poroda?

sonček, ti tudi nisi bila zaposlena pred nastopom porodniške...mi lahko poveš kako ti potem obračunajo porodniško in kolikšna je ta porodniška...jaz sploh ne vem več nič...hvala...lahko pa tud na ZS napišeš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
7.1.2009 13:45:27   
jazzz27
meni tudi na prvem pregledu niso zmerili pritiska, ne kilogramov, še materinske nisem dobila...tako da si še kar dobro opravila...no sem pa dobila napotnico za splavuser posted image user posted image ...sedaj se temu lahko samo nasmiham...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
7.1.2009 13:46:16   
jazzz27
aja, sonček...dan d bo pred porodom, datum je še neznan...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
7.1.2009 13:49:20   
Anonimen
jazzzi... Najbolje nardita, da samo gresta na Matični urad, podpišeta, s sabo peljeta samo priče, ostali ožji del pa samo povabita na kosilo ali večerjo in tam oznanita zakaj sta jih povabila user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sicer tega ne bi upala ampak.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej veš da so poroke zdej po novem zastojn a ne?  Niti takse ni potrebno več plačat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4506
7.1.2009 13:59:31   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

..najbolj pa si želim da bi naša Špelka zagledala user posted image user posted image ...no, saj to želim vsem samo njej pa še posebnouser posted image

Ja se podpisujem pod tole...in že fulll pogrešam Špelčiko... a kdo ve kje se skriva?

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
7.1.2009 14:09:29   
pikica36
oktavijaaaaa!!!
kaj jaz vidim a si user posted image ?????????

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
7.1.2009 14:11:33   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

jazzzi... Najbolje nardita, da samo gresta na Matični urad, podpišeta, s sabo peljeta samo priče, ostali ožji del pa samo povabita na kosilo ali večerjo in tam oznanita zakaj sta jih povabila user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sicer tega ne bi upala ampak.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej veš da so poroke zdej po novem zastojn a ne?  Niti takse ni potrebno več plačat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja saj nekaj takega bo mogoče še res ratalouser posted image user posted image user posted image . Ker res ne želim pompa....ohcet, večerja in adijo....v ožjem krogu...sem mojga vprašala, če si greva še prstane sposodituser posted image user posted image user posted image  (v hecu, seveda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
7.1.2009 14:11:46   
Anonimen
jaz pa vedno bolj pogrešam Bibo.......

Pa pikica in aquica se oglasita samo še ob posebnih priložnostih user posted image user posted image user posted image

Pikicao... ne pozabi, da vem kdaj naj je ne bi dobila... no vsaj približno... in vem tudi da je to prov kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
7.1.2009 14:12:31   
pikica36
zdaj sem še pokukala malo nazaj, da preverim inf.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JOOOOOOOOJ, kk sem vesela zate!

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
7.1.2009 14:18:47   
sonček85
ja za sxedaj me še ni ,me bo pa po moje piknalo zadnji mesec ali pa tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
7.1.2009 14:44:12   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja kje pa sta čvekice...a treba dat kakšno stimulacijo?

Sonček85..a si se že odpočila od svojega?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
7.1.2009 14:49:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja kje pa sta čvekice...a treba dat kakšno stimulacijo?

Sonček85..a si se že odpočila od svojega?user posted image
ja kako naj povem,ga pa dopoldan ni doma ga kr malo pogrešamuser posted image user posted image user posted image komaj čakam da je ura 14.20 in da pride moj srček domuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
7.1.2009 14:51:22   
ledenka

Punce a je kaj čudno da meni G na pregledu niti pritiska ni zmerila, niti kg, niti UZ-ja mi ni vpisala - NIČ! Samo materinsko sem dobila in eno zmazano slikico user posted image user posted image

pri meni je bil prvi "komplet" pregled v 11. tednu, običajno pa ga moja G naredi kar skupaj z NS (ki pa je bila pri meni mal kasneje). prvič je samo potrdila nosečnost in to je bilo to user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
7.1.2009 14:58:17   
pikicao.

jaz pa vedno bolj pogrešam Bibo.......

Pa pikica in aquica se oglasita samo še ob posebnih priložnostih user posted image user posted image user posted image

Pikicao... ne pozabi, da vem kdaj naj je ne bi dobila... no vsaj približno... in vem tudi da je to prov kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahah user posted image user posted image user posted image
mi2 sva sla danes na spermiogram user posted image user posted image  nism vedla da gres lahko ti s svojimuser posted image  not pa tam skupaj opravita user posted image user posted image user posted image
tko d je to za nama...aja pa nism vedla d majo tam politiko d 4 dni ne smes slonckat..jz sm misla d dva dni ..k v ctivih pise od 2-4 dni.. tko d upam d bo ok
ja ziva 10. bo prsla..k me joske ze bolijo.. tko d bo pa naslednji mesec user posted image user posted image user posted image  bomo pa na borbi ostale se nekatere k nismo srecke noseckeuser posted image
zdej obe z aquico pijeva macino travo (sva macka ozele) ;) tko d mijavkava user posted image user posted image user posted image  

pa ti kako si?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
7.1.2009 15:08:21   
oktavija
No nekaj dni nazaj sem se vam smejala kako izbirate vozičke za svoje user posted image , zdaj sem se pa še jaz pripopala na vse možne spletne strani....user posted image user posted image user posted image  Sej vem da je še zelo prezgodaj... ampak si kar nemorem pomagat...user posted image user posted image user posted image

Prvi pregled imam šele 30.01.09 user posted image ... joj kako daleč je še to... upam da bo vse dobro do takrat...

No tale vozek pa je všeč meni...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
7.1.2009 15:12:22   
spps
kje so pa slikice bušijev nosečk?ajde puncemzalepite jih-tud tiste,ki ste frišne nosečke,boste lahko na koncu oprimerjale razliko user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
7.1.2009 15:13:24   
jazzz27
Oktavija..kako imaš lepe tickerčke...še dva dni nazaj sem tvoje kilograme gledalauser posted image user posted image user posted image ....ja vidiš kako to pride...jaz že komaj čakam, da se vržem v nakupe in mislim, da bomo kar od Jane vzeli. sem se itak čist zagrela za ta voz.

aja...vozeka se ne vidi...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
7.1.2009 15:15:15   
jazzz27
spps, jaz res skoraj nimam še nič za pokazatuser posted image ..je tako minimalen....ne vem, če se mi ni otrok na hrbtenico prilimaluser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
7.1.2009 15:16:14   
oktavija

Oktavija..kako imaš lepe tickerčke...še dva dni nazaj sem tvoje kilograme gledalauser posted image user posted image user posted image ....ja vidiš kako to pride...jaz že komaj čakam, da se vržem v nakupe in mislim, da bomo kar od Jane vzeli. sem se itak čist zagrela za ta voz.

aja...vozeka se ne vidi...

Ja izguba kilogramov je krivaza user posted image !!!user posted image user posted image user posted image
Kako ne vidiš vozeka... samo na besedno zvezo tale vozek moreš kliknat....user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 7.1.2009 15:17:59 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
7.1.2009 15:18:02   
jazzz27
Oktavija, se mi je posvetilo veš....sem ga videla..a pa to dobiš že lupinico zraven in košaro...ali je to vse v enem kosu?

Ja kilogrami so kriviuser posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
7.1.2009 15:20:24   
spps

spps, jaz res skoraj nimam še nič za pokazatuser posted image ..je tako minimalen....ne vem, če se mi ni otrok na hrbtenico prilimaluser posted image
men se je tak zdelo v prvi nosečnosti,ko se je buši začel videt nekje v 5.esecu,pa še to glih za glih user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
7.1.2009 15:20:40   
oktavija

Oktavija, se mi je posvetilo veš....sem ga videla..a pa to dobiš že lupinico zraven in košaro...ali je to vse v enem kosu?

Ja kilogrami so kriviuser posted image user posted image

Čuj nimam pojma ali je lupinica ali košara  zraven... nisem še tako daleč...user posted image  Zaenkrat samo gledam... Imam pa občutek da ko bom kupovala bom naredila celo raziskavo in verjetno bom skočila tudi do Avstrije pogledat če imajo kaj pametnega in baje da je tam tudi ceneje...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
7.1.2009 15:31:32   
Anonimen
ja pikica.... si se oglasila, kaj... sem vedla da te moram samo malo podrezat in boš takoj z nami user posted image user posted image user posted image user posted image   Vidve kar mijavkajta bosta tudi kmalu zamijavkale user posted image user posted image user posted image

Ja superca da lahko svojemu pomagaš... midva nisva prišla do tja in upam da nama niti ne bo treba... Vprašanje če bi moj dragi lahko vzorec dal user posted image user posted image user posted image

Ja oktiviti... jaz si tudi ne morem pomagat in neprestano gledam vozičeke user posted image user posted image user posted image   ampak nič ne de... dokler ga še doma nimam sem še dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?