Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:22:04
|
|
|
|
oktavija
|
Dobro jutro drage moje prijateljice! Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele, da je Oktavija po 4 letih končno ugledala , in da sem tako zelo vesela, da skoraj ne morem verjet svojim očem....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:23:57
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija mi kar solze tečejo čestitam, naj bo to mirna in lepa nosečnost!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sej ne morem vrjet
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:26:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oktavija mi kar solze tečejo čestitam, naj bo to mirna in lepa nosečnost! Draga Ledenka.. vidiš tudi nama se je zgodil čudež... ko sem že čist obupala... pa ga vendale ugledam.... saj veš... ko najmanj pričakuješ sem takooo vesela
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
joj oktiviti... sej sploh ne morem vrjet Pa kako močan plusek to je zdej se bo pa tvoj ziher v roke vzel
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija čestitam lepo to da se je sreča tudi k vama obrnila zdej ti pa želim čimbolj mirno in srečno nosečnost
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:30:59
|
|
|
|
Grethy
|
Oktavija ... zdejle sem pa misla da sanjam ... bravo pupca ... iskrene čestitke ... lepo in umirjeno nosečnost ti želim
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:31:54
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija - tole je zame novička leta 2009, čeprav se je le-to šele začelo, je sigurno tole nekaj posebnega. Joj, kako sem vesela zate. Ja, lahko rečeš temu čudež... in ja, čudeži se dogajajo in dobro se z dobrim vrača. Želim si, da boš šla skozi nosečnost brez težav,. mirno in veselo. Objem!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 8:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa ne oktiviti.... tko kot je sonči napisala dobro se dobrim vrača takrat ko najmanj pričakuješ... in res je tako
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:06:59
|
|
|
|
gigi1
|
Oktavija JUPIII; JUHUUHUUHU Najlepši možni začetek dneva, leta... Srčica tako sem vesela . Zdaj se bo končno vse porihtalo. Čestitke obema
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:17:47
|
|
|
|
jazzz27
|
waw...OKTAVIJA....čestitke!!! To je res lepa novička....sem se kar bala včeraj vprašat a še delate na baby projektu in kaj vidim danes....da ste garali!!!!! Čestitam draga moja!!!!!! Čudeži se res dogajajo. Čestitke obema!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:37:58
|
|
|
|
oktavija
|
No zdaj sem že prišla malo k sebi in bom tudi napisala nekaj o mojem uspehu... Takole se je začelo po prvi izgubi in po vseh letih terapij in neuspehov, sva bila že v MB na dveh IUI... so se doma začele hude težave... Jaz sem terapije opustila, želela sem shujšati (ker sem se od začetka terapij zredila za skoraj 15 kg), začela sem upoštevat Montinjaka in hreno z nizkim GI, ki je največji strup za PCO (kar imam jaz)... Nehala sem se obremenjevat z in si poskušala uredit življenje z dragim ali sama... Na bejbiju sploh nisva delala, sex.... sva iz užitka in nič druga... Teta je zamujala en teden, prsi so me bolele, in včeraj zjutraj mi je bilo v avtu slabo... pa sem si rekla... ajde bom pa naredila še en test čeprav vem da ni nič... In glej ga zlomka.... testek pokaže !!!!!!!! Jaz sem tako srečna in moj dragi tudi!!! Hvala bogu da sva pred tem nekako uredila situacijo in da bo tako tudi ostalo! Hvala drage moje BORKE, da ste z mano in da niste pozabile na mene ko me ni bilo z vami!!! Upam, da bom še naprej lahko delila lepe trenutke z vami in da bo vse dobro do konca nosečnosti! H V A L A Š E E N K R A T V S E M !!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:40:04
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Dobro jutro drage moje prijateljice! Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele, da je Oktavija po 4 letih končno ugledala , in da sem tako zelo vesela, da skoraj ne morem verjet svojim očem.... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ČESTITKEEEEEEEEEEEEEE!!! Lepo s čimmanj , zdravo , hiter in lep porod ter veliko ljubezni in veselja celotni družinici
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:41:16
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ... ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:42:35
|
|
|
|
miska73
|
OKTAVIJA pa kaj to jaz berem... pa je to sploh možno. Srčica, kako sem vesela zate. Prečudovita novica. A potem praviš, da je recept, da čisto obupaš, pa potem rata.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:43:58
|
|
|
|
miska73
|
Živi še tebi čestitke za srčka. Jazzzi tebi pa za zaroko. Pozdravček vsem ostalim borkam.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:54:27
|
|
|
|
murkica
|
Draga Oktavija zdaj si me pa res pripravila do joka... Seveda so to solze sreče zate in za tvojega dragega... V glavnem ti želim čim bolj mirno in zdravo nosečnost, čim manj in bolečin v križu, ampak naj bo to najlepši čas tvojega življenja... No pa seveda tudi ti pobožaj bušija!!!! Res sem srečna za vaju!!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OKTAVIJA BO PA MAMICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:55:00
|
|
|
|
pikicao.
|
samo da na hitro napisem..k nimam veliko casa najprej OKTAVIJA JEEEEEEEEEEEJ KOK SM VESELA ZATE ...zelim ti da se ti zivljenje zdaj zboljsa za 100000000000% ziva super za kr pridno ga cuvaj ajsi tud teb cestitke za morfologijo ti tud cuvaj,bozaj,skratka vse kar pase v ta program prav tako bozajte svoje buzije ostale nosecke.. vas je tooook ... leto 2009 bo polno malih borcev pa bork , ki se bodo v tem letu rodili .. kok bo to veselo vsem ne SE noseckam..pa en velik objem (lahko tud dva) pa da boste tud ve cim prej nosece..da bo se vec presenecenj punce drzte se cau bau p.s. pa se mal pomigam za tiste k se cakate na + ali II tud vam bo uspelo ze zaradi mojega miganja aja pa jazzii tud tebi za zarocitev pa d bos mela precudovito poroko pa ze prej nam vse sporocaj kako pa kaj .. kar se tice obleke,cevljev, lokacija, frizura,... a bos abos abos
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 7.1.2009 10:04:46 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 9:58:43
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ... ČESTITKE! No pa še za tole iskrene čestitke!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 10:20:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ... ČESTITKE! No pa še za tole iskrene čestitke!!! Se pridružujem .
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 10:25:44
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro. (še mal komentiranja za nazaj ) larilu...ja čas gre tako hitro, jaz že noseča 14 tednov in še skoraj nič se mi ne pozna. Počutje se mi izboljšuje in kar visim doma, ker se mi ne da it delat in uživam v nosečnosti (sedaj že lahko tako rečem ). HB, ker nisem prijavljena se lahko tako švercam. Punce a gre lahko moj na porodniško, jaz sicer nisem na zavodu...prve tri mesece bom itak jaz morala bit, za potem me pa zanima a je lahko on? Ker jaz bi vsake toliko časa skočila kaj naredit...ker nebi bilo slabo da bi šla jaz dvakrat na teden kaj naredit... Vsem hvala za čestitke, samo vam moram povedat, da poroka bo v ožjem, ožjem krogu, ker mi ni do velikih ceramonij. Mislim pa kakšen čuden način kako sva prišla do tega....moj je kar pod tušem začel razlagat . Živa...super da si poštimala s šefico. Ti verjamem, da je muka delat, če te nekdo skoz non stop v glavo.... Oktavija...no vidiš, ko najmanj pričakuješ se zgodi. Jaz pa pogrešam našo BIBO oz. Klejo!!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 10:35:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ... ČESTITKE! No pa še za tole iskrene čestitke!!! Se pridružujem . Punce hvala, sicer sem že spodaj napisala. Neke velike poroke ne bo, ker tudi naš preračun nebi ne vem kaj zdržal. Raje bom ta denar namenila za otročka. Voziček, oprema, capice,....sicer pa...no to so še stvari pogajanja in pogovora...definitivno nebi imela žlahte devetega kolena
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.1.2009 10:36:05
|
|
|
|
aqua77
|
Draga naša OKTAVIJA!!!!! ISKRENE ČESTITKE!!!! VERJAMEM, DA SE VSE STVARI ZGODIJO OB SVOJEM ČASU IN PRI VAMA JE BIL VEČ KOT OČITNO SEDAJ PRAVI ČAS ZA BEBICO!!! Uživaj, uživaj in še enkrat uživaj!!!! In seveda veliko božaj svoj trebušček!!! Po mučnih štirih letih si končno dosegla svoj cilj in upam, da boš vsela in zdrava celo nosečnost!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?