|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.1.2009 8:22:04   
oktavija
Dobro jutro drage moje prijateljice!

Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele,

da je Oktavija po 4 letih končno ugledala user posted image , in da sem tako zelo vesela,

da skoraj ne morem verjet svojim očem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
7.1.2009 8:23:57   
ledenka
oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi kar solze tečejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam, naj bo to mirna in lepa nosečnost!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
7.1.2009 8:24:48   
Anonimen
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sej ne morem vrjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4453
7.1.2009 8:25:11   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi kar solze tečejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam, naj bo to mirna in lepa nosečnost!

Draga Ledenka.. vidiš tudi nama se je zgodil čudež... ko sem že čist obupala... pa ga vendale ugledam....user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
7.1.2009 8:26:34   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Draga Ledenka.. vidiš tudi nama se je zgodil čudež... ko sem že čist obupala... pa ga vendale ugledam....user posted image

saj veš... ko najmanj pričakuješ user posted image  
sem takooo vesela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
7.1.2009 8:26:40   
Anonimen
joj oktiviti... sej sploh ne morem vrjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kako močan plusek to je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se bo pa tvoj ziher v roke vzel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
7.1.2009 8:30:17   
Anonimen
oktavija čestitamuser posted image lepo to da se je sreča tudi k vama obrnila zdej ti pa želim čimbolj mirno in srečno nosečnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4457
7.1.2009 8:30:59   
Grethy
Oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdejle sem pa misla da sanjam ... bravo pupca ... iskrene čestitke ... lepo in umirjeno nosečnost ti želim 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
7.1.2009 8:31:54   
sonček33
Oktavija - tole je zame novička leta 2009, čeprav se je le-to šele začelo, je sigurno tole nekaj posebnega. Joj, kako sem vesela zate. Ja, lahko rečeš temu čudež... in ja, čudeži se dogajajo in dobro se z dobrim vrača. Želim si, da boš šla skozi nosečnost brez težav,. mirno in veselo.
Objem!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
7.1.2009 8:32:51   
oktavija
Punce moje najlepša hvala za vse čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Sam jaz sem še vedno va takem šoku da skor ne morem verjet, da se je to zgodilo meni....!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
7.1.2009 8:35:29   
Anonimen
zakaj pa ne oktiviti.... tko kot je sonči napisala dobro se dobrim vrača user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takrat ko najmanj pričakuješ... in res je tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
7.1.2009 9:06:59   
gigi1
Oktavija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
JUPIII; JUHUUHUUHU
Najlepši možni začetek dneva, leta...
Srčica tako sem vesela user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj se bo končno vse porihtalo. Čestitke obema user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
7.1.2009 9:17:47   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image waw...OKTAVIJA....čestitke!!! To je res lepa novička....sem se kar bala včeraj vprašat a še delate na baby projektu in kaj vidim danes....da ste garali!!!!! Čestitam draga moja!!!!!! Čudeži se res dogajajo. Čestitke obema!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
7.1.2009 9:37:58   
oktavija
No zdaj sem že prišla malo k sebi in bom tudi napisala nekaj o mojem uspehu...

Takole se je začelo po prvi izgubi user posted image  in po vseh letih terapij in neuspehov, sva bila že v MB na dveh IUI... so se doma začele hude težave...

Jaz sem terapije opustila, želela sem shujšati (ker sem se od začetka terapij zredila za skoraj 15 kg), začela sem upoštevat Montinjaka in hreno z nizkim GI, ki je največji strup za PCO (kar imam jaz)...
Nehala sem se obremenjevat z user posted image  in si poskušala uredit življenje z dragim ali sama...
Na bejbiju sploh nisva delala, sex.... sva iz užitka in nič druga... Tetauser posted image  je zamujala en teden, prsi so me bolele, in včeraj zjutraj mi je bilo v avtu slabo...
pa sem si rekla... ajde bom pa naredila še en test čeprav vem da ni nič...
In glej ga zlomka.... testek pokaže user posted image  !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako srečna in moj dragi tudi!!! Hvala bogu da sva pred tem nekako uredila situacijo in da bo tako tudi ostalo!user posted image user posted image

Hvala drage moje BORKE, da ste z mano in da niste pozabile na mene ko me ni bilo z vami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bom še naprej lahko delila lepe trenutke z vami in da bo vse dobro do konca nosečnosti!

H V A L A   Š E      E N K R A T     V S E M !!!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
7.1.2009 9:40:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Dobro jutro drage moje prijateljice!

Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele,

da je Oktavija po 4 letih končno ugledala user posted image , in da sem tako zelo vesela,

da skoraj ne morem verjet svojim očem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEEEEEEEEEEEEE!!!

Lepo user posted image s čimmanj user posted image , zdravo user posted image , hiter in lep porod ter veliko ljubezni in veselja celotni družiniciuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
7.1.2009 9:41:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti ...

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
7.1.2009 9:42:35   
miska73
OKTAVIJA pa kaj to jaz berem... pa je to sploh možno.
Srčica, kako sem vesela zate.
Prečudovita novica.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A potem praviš, da je recept, da čisto obupaš, pa potem rata. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
7.1.2009 9:43:58   
miska73
Živi še tebi čestitke za srčka.

Jazzzi tebi pa za zaroko.

Pozdravček vsem ostalim borkam.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
7.1.2009 9:54:27   
murkica
Draga Oktavija zdaj si me pa res pripravila do joka... Seveda so to solze sreče zate in za tvojega dragega...

V glavnem ti želim čim bolj mirno in zdravo nosečnost, čim manj user posted image  in bolečin v križu, ampak naj bo to najlepši čas tvojega življenja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No pa seveda tudi ti pobožaj bušija!!!!

Res sem srečna za vaju!!!!
JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OKTAVIJA BO PA MAMICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
7.1.2009 9:55:00   
pikicao.
samo da na hitro napisem..k nimam veliko casa
najprej
OKTAVIJA JEEEEEEEEEEEJ KOK SM VESELA ZATE user posted image user posted image user posted image user posted image ...zelim ti da se ti zivljenje zdaj zboljsa za 100000000000% user posted image

ziva super za user posted image  kr pridno ga cuvaj

ajsi tud teb cestitke za morfologijo user posted image user posted image user posted image user posted image  ti tud cuvaj,bozaj,skratka vse kar pase v ta program

prav tako bozajte svoje buzije ostale nosecke.. user posted image user posted image user posted image  vas je tooook user posted image ... leto 2009 bo polno malih borcev pa borkuser posted image user posted image  , ki se bodo v tem letu rodiliuser posted image user posted image .. kok bo to veselouser posted image user posted image

vsem ne SE noseckam..pa en velik objem (lahko tud dva) pa da boste tud ve cim prej nosece..da bo se vec presenecenj user posted image user posted image user posted image  
punce drzte seuser posted image  cau bau

p.s. pa se mal pomigam za tiste k se cakate na + ali II user posted image user posted image  tud vam bo uspelouser posted image user posted image  ze zaradi mojega miganjauser posted image

aja pa jazzii tud tebi za zarocitev pa d bos mela precudovito poroko user posted image  pa ze prej nam vse sporocaj kako pa kaj user posted image .. kar se tice obleke,cevljev, lokacija, frizura,... user posted image user posted image  a bos abos abos user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 7.1.2009 10:04:46 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
7.1.2009 9:58:43   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

No pa še za tole iskrene čestitke!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
7.1.2009 10:20:23   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Se pridružujem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
7.1.2009 10:25:44   
jazzz27
Jutro. (še mal komentiranja za nazajuser posted image )

larilu...ja čas gre tako hitro, jaz že noseča 14 tednov in še skoraj nič se mi ne pozna. Počutje se mi izboljšuje in kar visim doma, ker se mi ne da it delat in uživam v nosečnosti (sedaj že lahko tako rečemuser posted image ). HB, ker nisem prijavljena se lahko tako švercam. Punce a gre lahko moj na porodniško, jaz sicer nisem na zavodu...prve tri mesece bom itak jaz morala bit, za potem me pa zanima a je lahko on? Ker jaz bi vsake toliko časa skočila kaj naredit...ker nebi bilo slabo da bi šla jaz dvakrat na teden kaj naredit...

Vsem hvala za čestitke, samo vam moram povedat, da poroka bo v ožjem, ožjem krogu, ker mi ni do velikih ceramonij. Mislim pa kakšen čuden način kako sva prišla do tega....moj je kar pod tušem začel razlagatuser posted image user posted image .

Živa...super da si poštimala s šefico. Ti verjamem, da je muka delat, če te nekdo skoz non stop v glavo....

Oktavija...no vidiš, ko najmanj pričakuješ se zgodi.

Jaz pa pogrešam našo BIBO oz. Klejo!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
7.1.2009 10:35:21   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Se pridružujem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Punce hvala, sicer sem že spodaj napisala. Neke velike poroke ne bo, ker tudi naš preračun nebi ne vem kaj zdržal. Raje bom ta denar namenila za otročka. Voziček, oprema, capice,....sicer pa...no to so še stvari pogajanja in pogovora...definitivno nebi imela žlahte devetega kolenauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
7.1.2009 10:36:05   
aqua77
Draga naša OKTAVIJA!!!!! 

ISKRENE ČESTITKE!!!!

VERJAMEM, DA SE VSE STVARI ZGODIJO OB SVOJEM ČASU IN PRI VAMA JE BIL VEČ KOT OČITNO SEDAJ PRAVI ČAS ZA BEBICO!!!

Uživaj, uživaj in še enkrat uživaj!!!! In seveda veliko božaj svoj trebušček!!! Po mučnih štirih letih si končno dosegla svoj cilj in upam, da boš vsela in zdrava celo nosečnost!!!!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?