|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
6.1.2009 10:16:39   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image borke moje!  full full dolgo se nisem javila, malo zaradi tega, ker v službi nisem imela net-a, malo zato da sem se odklopila, ampak prebrala pa sem vas vsake toliko časa, sicer ne sledim najbolj pa vendarle
v glavnem ČESTITKE vsem user posted image , kar nekaj vas jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi pa se še vedno borimo- 5. krog po 2.SS.user posted image

VSEM BORKAM srečno novo leto, zdravih user posted image in vsem tistim ki še čakate-mo- velikouser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.1.2009 10:27:14   
jazzz27
OO pikica, tebe je pa lepo brati. Kako si? Kako ste preživeli praznike? Leto 2009 bo tudi vama prineslo lepo darilce...sem prepričana...

Lepo da si se javila! 

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.1.2009 10:32:38   
ledenka
ooooo, jazzzika user posted image  kako smo kaj, vse ok? poba je priden?

glede porodniške - na strani CSD Šiška (poišči na googlu) imaš več napisano o tem. sicer pa sta dejansko dva dela - 3 meseci, ki jih mora izkoristit mati (30 dni pred rojstvom in potem 2 meseca po njem), in 9 mesecev, ki jih lahko izkoristi eden ali drugi starš ali kombinirano. porodniška pa je 100% povprečja zadnjih 12 plač ali nekaj takega user posted image  

pikica36 user posted image  te berem na konzervah user posted image  lepo te je videt!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.1.2009 10:42:12   
beyba
pikica lepo da si se nas spomnila...

jazzi tko kot je  napisala ledenka. Prvi del obvezno pripada mami drugi del si pa delita. Izračun porodniškew si pa na csd šiška izračunaš-svojo ali njegovo je isto

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.1.2009 10:45:27   
pikovit
Jaz pa pogrešam Aquo in ona me spet ne vidiuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.1.2009 11:03:21   
Anonimen
ojla bejbe!
gigi
živček super za bitje srčka

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.1.2009 11:16:03   
aqua77
Dober dan vsem skupaj! user posted image user posted image user posted image

Vse lepo v letu 2009 vam želim!!!! user posted image user posted image user posted image

Pikovitek, te vidim in te pokličem danes!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi super, da je vse b.p., živa lepo in superca za user posted image , žižek moje sožalje... Ostale miške piške pa en lep pozdravček in objemček z obale.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.1.2009 11:19:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Imamo srčeka in sicer že bije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za morfologijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.1.2009 11:28:38   
Erin
se* in gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image ob izgubi

IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image

ČESTITKE ZA 1 LETO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi pa zdi da je Jakob fuuul Špelki podobenuser posted image user posted image user posted image
Evo še nekaj "našega" na ogled postavim..

user posted image

Moram it..mali se dere.... aja še to povem...hujšat sem začelauser posted image user posted image user posted image

Pa še za Oktavijo enuser posted image

in lepe pozdravčke vsem mojim borkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.1.2009 11:31:19   
Anonimen
hvala pupe... ampak včerajšnja dobra novička je danes malo zamazana s tole mojo šeflo... Spet smo na istih tirih in bojim se da ostanem brez službe... to je pa cela štala user posted image user posted image user posted image

Mi je spet zagrozila, da sem površna in da si z mano nima kej pomagat user posted image user posted image   Ker pa sem na poskusni me lahko odslovi kadarkoli želi user posted image user posted image   Danes imava sestanek popoldne in bom več vedela... Še vedno se bojim povedati da sem včeraj videla  user posted image ...

Aquica lepo te je brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Nič se več ne oglasiš user posted image user posted image user posted image

Pikica36 SUPER da si se malo oglasila smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa je naša pikicao.??

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.1.2009 11:36:19   
sonček33
ledenka super za pobča
živa super zauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.1.2009 11:46:25   
sonček85
živa:a ti si zaposlena za dol .čas ali nedoločen,glede da si na poskusni predvidevam da za dol.čas.Kajti če si za nedoločen čas ji povej čim prej da si nosečka ,ker potem te nima pravice odpustit ,ker si noseča.Kako ti lahko reče da si povšrna k se pa trudišuser posted image upam ,da se konča kaj najbolje zate

no mi smo pa danes kupili prvo cotko za našega dojenčka in jo kr gledam k je tako lep bodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem želim lep dan in se še kaj javim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.1.2009 11:48:22   
jazzz27
Joj Živa, ti pa imaš res celo štalo. Jaz ti svetujem, da začneš pogovor z odkritostjo, zahtevaj, da je ona odkrita in fer do tebe in naj točno pove kaj jo sploh žuli v rit pri tebi. Zakaj, da naj bi bila površna in da je to pač uvajanje in da vsega pač ne moreš vedeti.. In če bo ona odkrita do tebe, bodi tudi ti do nje in ji povej kako stvari stojijo. Tako ali tako ji boš nekega dne morala. Naj pove kaj od tebe pričakuje.

To delodajalci sprejmejo zelo različno in tudi med delavci so podtikanja...češ komaj je prišla in je že noseča,... tako mi je hudo, ko slišim to. Glih v nedeljo sem en tak primer slišala, ko je neka znanka pripovedovala, da je njena sodelavka zanosila, ko so jo zaposlili (prej je tam delala kot študentka). Sploh ne pomislijo...kaj pa če se je prej mučila zanosit, kot me!??!!! Več let in potem se ji posreči zanosit in je to kao IZDAJSTVO!!! Sem se kar zadržala in šla stran, da ji nisem povedala par krepkih, ker drugače smo v dobrih odnosih, samo tako grdo obravnavanje do nosečnic, to pa mi ni všeč!! In , kako je to prišla povedat...kao z zadovoljstvom....dobro jutro...kako pa, a naj bom žalostna, če se mi je zgodilo po več letih matra, da sem zanosila??? Nori svet in sistem!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.1.2009 11:53:14   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

živa:a ti si zaposlena za dol .čas ali nedoločen,glede da si na poskusni predvidevam da za dol.čas.Kajti če si za nedoločen čas ji povej čim prej da si nosečka ,ker potem te nima pravice odpustit ,ker si noseča.Kako ti lahko reče da si povšrna k se pa trudišuser posted image upam ,da se konča kaj najbolje zate

no mi smo pa danes kupili prvo cotko za našega dojenčka in jo kr gledam k je tako lep bodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem želim lep dan in se še kaj javim

Poizkusna je za določen čas, kot si že sama napisala. Mislim, da ima pri njej šefica vse v svojih rokah in jo lahko tudi odslovi. Čeprav je kruto.

Živa koliko časa pa še imaš poizkusno?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.1.2009 12:08:23   
sonček85
jazzzika:se totalno strinjam s tem kar si napisala.To je res grozno .
Me pa tudi mene zanima kako dolgo si že na poskusni ,saj v večina podjetjih je poskusna doba okoli meseca ,kako je pa pri vas?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.1.2009 12:10:26   
ledenka
živa, jaz na tvojem mestu ne bi hitela s to novico šefici. koliko časa pa še imaš poskusno?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.1.2009 12:16:04   
jazzz27
Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti in me zanima, če se morava potem tudi prijaviti na isti naslov? Živiva sicer skupaj, samo da je on še vedno prijavljen na svojem domačem naslovu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.1.2009 12:19:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce, mi2 z mojim pobčkom se nameravava poročiti in me zanima, če se morava potem tudi prijaviti na isti naslov? Živiva sicer skupaj, samo da je on še vedno prijavljen na svojem domačem naslovu.

ne rabita se. user posted image  čestitam!

zdaj grem pa jest, mali je lačen user posted image  je tečen ko fotr, ko je lačen user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.1.2009 13:34:32   
Anonimen
joj jazzi čestitke  za poroko pa zdele sm pogledala na tvoj ticker ma to kr šiba,kr ne morm vrjet da si že v 14 tednuuser posted image ,pa naš živček ki veselo poskakuje je v 7 tednu madona gre to hitruser posted image
Živček pa kaj tvoji šefici ni jasnuser posted image dej ne se zdej sekirat tko da čez en ušes not čez druzga vnuser posted image
drgač pa jaz bom zdej 15 začela delat in bom mela 4 mesece poskusno in če naslednji mesec zanosim pač bom in če bom do takrat dobr delala potem če imajo vsaj kake dobre namene me ne bi odpustil,drgač mi je pa že takoj na začetku rekla da bodo podaljševali za določen čas dokler bodo lahk in to je za 2 leti tko da vmes se jim lahk komot kej sprdne da me odpustijo jaz naj bi pa zarad tega dala družinsko življenje na hladno al kaj?ni šans pač bi blo mal manj za pretiravat v štacun s cunjicam za novega bejbija ampak bi mu še zmeri lahk kupila dovolj.Tko da jaz ti predlagam da poslušaš svoj srček kaj ti pravi ker če misliš da ne boš več dolg mogla tako delat je škoda da se matraš in če ni druge opcije pejt pa na bolniško se boš vsaj psihično mal bolj spočila k boš stran od te kokoške.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.1.2009 13:58:38   
Anonimen
joj bejbe moje... Sem bla na sestanku z šeflo in sva se malo pogovorili. Sem ji rekla, da jaz tko ne morem delat in da ne vem kaj pričakuje od mene in na kakšen način dela, pa mi je točno povedala kaj pričakuje in zdej sem malo bolj mirna. Bom pa zdej 10000000% natačnejša (čeprov že sicer nisem ravno šlampasta) da bo ja vsak dokument, ki ji ga bom dala na mizo 10000000x preverjen, urejen in lep user posted image

No pa sej ni važno... V bušiju namreč nosim dojenčka, katerega srček že utripa in se ne bom preveč sekirala zaradi tega. Je rekla da imam priložnost in da naj jo izkoristim... Zdej me torej še ziher ne bodo ven vrgli. Bom delala ko bik, če bo treba samo da jo zadovoljim in preživim poskusno predno me odpustijo user posted image

Jazzzzika BRAVOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitam za poroko!!! Ne, ne rabita bit prijavljena na istem naslovu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.1.2009 14:14:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

joj bejbe moje... Sem bla na sestanku z šeflo in sva se malo pogovorili. Sem ji rekla, da jaz tko ne morem delat in da ne vem kaj pričakuje od mene in na kakšen način dela, pa mi je točno povedala kaj pričakuje in zdej sem malo bolj mirna. Bom pa zdej 10000000% natačnejša (čeprov že sicer nisem ravno šlampasta) da bo ja vsak dokument, ki ji ga bom dala na mizo 10000000x preverjen, urejen in lep user posted image

No pa sej ni važno... V bušiju namreč nosim dojenčka, katerega srček že utripa in se ne bom preveč sekirala zaradi tega. Je rekla da imam priložnost in da naj jo izkoristim... Zdej me torej še ziher ne bodo ven vrgli. Bom delala ko bik, če bo treba samo da jo zadovoljim in preživim poskusno predno me odpustijo user posted image

Jazzzzika BRAVOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitam za poroko!!! Ne, ne rabita bit prijavljena na istem naslovu.

jeee samo da sta se lepo pogovorili in sedaj lepo naprej delaj kot si in se ne sekiraj ,saj kot sama praviš nosiš pod srčkom zaklad ,ki se vama bo pridružil čez 7m in še manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.1.2009 14:17:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jeee samo da sta se lepo pogovorili in sedaj lepo naprej delaj kot si in se ne sekiraj ,saj kot sama praviš nosiš pod srčkom zaklad ,ki se vama bo pridružil čez 7m in še manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.1.2009 15:22:11   
Serendipity
pikica36 - lepo, da nas nisi pozabila. Držim pestke zate.
fargico pogrešam tu pri nas ... user posted image pa špelinko in lunco pa vse ostale ''tastare face''

erin - mmmm...mnjami, še biiii! Dieta pa naj gre lepo po sreči!

oktavija - mislim nate ...

Eto, jaz sem dosegla 3000 postov, pa vam častim enega. (BTW - nekam ste zamorjene zadnje čase - škrtlanite s sexi tipčki, ni kaj ... )

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
7.1.2009 7:47:29   
murkica
No pa da še jst malo napišem...

Danes sem v službi, zaenkrat še sama in je potem lažje v miru kaj napisat...
Se moram pohvalit, da sem sedaj zopet začela hodit na fitnes, saj sem se odločila, da bi bilo fino, da bi stvari na telesu zopet postavila kamor pašejo...user posted image  Tudi glede hrane sem še kar pridna in se kar lepo držim, seveda z vmesnimi spodrsljaji...
Joj v bistvu sem zdele tako utrujena, da komaj gledam v računalnik in se moram prav posebaj truditi da so stvari pravilno napisane, zato se opravičujem za morebitne napake... Nisem še kavice spila, pa me malo meče...
Včeraj sem ravno zaradi fitnesa prišla pozno domov in sem morala potem še delat in sem v postelji pristala šele ob 1-ih, pol je bilo pa treba vstati že ob 6.30 in je bila mal huda... Sama sem namreč človek, da tudi zdaj pri 24 letih potrebujem toliko spanja kot en mali otrok, ker drugače sem sitna kot 100 hudičev... No pa še med prazniki sva se z dragim malo razvadila....

Mi je pa ena skrb danes prihranjena in sicer kuharija. Sem si že včeraj vse lepo pripravila za današnje kosilo, saj mi je to največja muka, ko pridem domov, da moram še najprej mislit kaj bova sploh jedla in potem še vse naredit... Tako, da sem že včeraj naredila maso za mesne polpete s papriko in skledo solate zraven... No pa seveda za dragega še kruh, da ne bo umrl od lakote potem user posted image

Jst sem si ta mesec začela meriti bazalno temperaturo po navodilih G. Merim si jo kar v ustim ampak nimam pojma, če bomo tudi kaj pametnega izmerili. Šla sem kupiti nov elektronski termometer, ampak nisem še čist prepričana, če ta tudi dela... Namreč skoz mi kaže tam nekje okoli 36.2-36,5... Pa več jih je na spodnji strani... Tako da v bistvu niti ne vem, če bodo rezultati pravilni... Bi pa prosila, mislim, da je Erin imela nekje napisano tabelo merjenja in kdaj naj bi bila glede na temperaturo O. Zdej celo ugotavljam, da ali sem imela ta mesec O veliko prej, alli pa je sploh nisem imela... No prvič po zelo dolgem času tudi nisem zaznala nobene sluzi, tako da mogoče O res ni bilo...

Ma sej mi kar mori, da se moram tok ukvarjat s tem, ker se mi zdi, da vse skupaj postaja glede sekiranja okoli user posted image  veliko slabše, saj moram dejansko z merjenjem temperature vsak dan misliti na to... Prej sem odklopila, uživala v user posted image  in trepetala šele ob koncu ciklusa, zdej pa ves čas mislim na to... Sama sem tudi že mislila, da bi se popolnoma odklopila od RR, samo sama vem, da mi to tako ali tako nebi uspelo, sploh pa RR ni razlog za preveč razmišljanja. user posted image  Pa še mojemu bi se potem skenslal, k bi vsako misel, ki jo napišem tukaj, vsak slab trenutek težila njemu...user posted image   Ma ve punce ste zakon in dejansko nebi nikoli odnehala s pisanjem na naši borbi... Poljubčke vsem in seveda vse nosečke pobožajte trebuščke, mamice poljubčkajte svoje zakladke, nenosečke pa lepe misli v glavo saj bomo tudi me zelo, zelo hitro na drugi strani (roza strani) seznama.

No zdej grem pa še hištro prebrati novice po svetu, ker pol verjetno spet ne bom imela časa...

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
7.1.2009 8:00:57   
Anonimen
jutro babe žabe... Jst bom pa danes in jutri malo uživala, ker šefle ni, potem pa spet delo... Sicer mi ga je veliko naložila tudi že zdej ampak ni panike... Jaz zmorem vse user posted image user posted image user posted image

JUTRČKA
user posted image

Takole bi pa tudi jaz zdejle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?