|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
30.12.2008 13:15:09   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A kera še dela danes al smo vse na dopustu? user posted image

Jaz delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...še vse tri dni user posted image  

Očitno edina med nami user posted image ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje user posted image user posted image user posted image ...se spomnim že predno sem šla na dopust...so že vse stranke voščile "vesele praznike"....zdaj je pa verjetno čisti vrhunec.

Jaz tudi še delam. Danes od 15-21 jutri pa od 10 - 18. Potem pa 4 dni mir. Prednovoetno vzdušje? Jao, jao. 3/4 ljudi je tak tečnih, da  je hudo.
Ah ja. Saj bo minilo...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 976
30.12.2008 13:30:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

A kera še dela danes al smo vse na dopustu? user posted image

Jaz delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...še vse tri dni user posted image  

Očitno edina med nami user posted image ...ti boš vsaj doživela tisto pravo prednovoletno vzdušje user posted image user posted image user posted image ...se spomnim že predno sem šla na dopust...so že vse stranke voščile "vesele praznike"....zdaj je pa verjetno čisti vrhunec.

Jaz tudi še delam. Danes od 15-21 jutri pa od 10 - 18. Potem pa 4 dni mir. Prednovoetno vzdušje? Jao, jao. 3/4 ljudi je tak tečnih, da  je hudo.
Ah ja. Saj bo minilo...user posted image

A zaposlenih ali strank? Ker mi smo tudi bili včeraj v Mercatorju in je bila tista prodajalka kar "osorna"...saj rekla ni nič takega...samo način na katerega je komunicirala s strankami...tam na tisti blagajni, kjer si sam skeniraš, plačaš, ona pa je "kao" v pomoč....taka je bila.... user posted image user posted image user posted image  Že dolgo nisem naletela na tak odnos prodajalke do strank...samo sem si pač mislila, da mogoče ji je bedno delat v ponedeljek po božičnih in pred novoletnimi prazniki....user posted image ....ampak spet ni to načinuser posted image ....

Folk v trgovini se mi je pa zdel dobro razpoložen...pa itak vsepovsod vse polno...smo peljali petardita k frizerju na striženje in smo komaj našli prostor pred BTC-jem....vsi ostali frizerji pa itak polno zasedeni...če je to kriza...naj traja! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
30.12.2008 13:31:59   
petarda
...aja...jaz za vsako polnjenje likalnika z vodo refreširam stran user posted image user posted image user posted image user posted image .... da ne bo kera mislila, da zabušavam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 30.12.2008 13:32:22 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.12.2008 13:45:51   
Naty_ka
Stranke so nekatere tak naspidirane da je hudo. Pa ne vse.
Ker če boš kdaj mela čas, malo opazuj. Ko je treba hoditi po trgovini se jim nikamor ne mudi, ko pa pride na blagajno, pa je ogenje v strehi, če ni v trenutku postrežena. Pa veš, da se pri nas nikoli ne čaka dolgo. Ker se itak takoj odpira nova kasa.
Kar se pa tiče prijaznosti prodajalk. Kaj pa vem. Naših je kar nekaj takih, ki jih zdaj med prazniki kar razganja in se s strankami ful hecajo. Najde pa se tudi kakšna "nataknjena" vmes. Ki sicer ni nesramna, je pa tihe sorte. Tak da...

Fajn se imejte.
Jaz šibam v službo. Še prej pa se z Bubi dobiva na kavi user posted image user posted image user posted image  In bom žokala Bubiko user posted image user posted image

Pa, pa.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.12.2008 14:59:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Jaz šibam v službo. Še prej pa se z Bubi dobiva na kavi user posted image user posted image user posted image  In bom žokala Bubiko user posted image user posted image

Pa, pa.user posted image

Kako pa ti jo je uspelo iz stanovanja dobit? user posted image user posted image user posted image user posted image ...al sta se tam dobili? user posted image

Glede na to, da je zdaj žokanje bubike že za tabo, lahko poveš, če te je kaj "prijelo" user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.12.2008 15:03:21   
petarda
Petardito je prišel domov, direkt v dnevno, še polno zloženih cot...

"Mami si likala?" user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja. user posted image

"Si moje majce tudi?" user posted image

Ja. user posted image

"Hvala, mami!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.12.2008 16:44:01   
*bubi*

"Mami si likala?" user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja. user posted image

Ja. user posted image

"Hvala, mami!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zanimivo, bubija tudi vedno "skrbi", če sem njegove cunje tudi oprala in zložila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.12.2008 16:45:22   
*bubi*

Kako pa ti jo je uspelo iz stanovanja dobit? user posted image user posted image user posted image user posted image ...al sta se tam dobili? user posted image

Bubi je morala od doma z otroki, da ima user posted image  mir za pucanje user posted image user posted image user posted image

Tak da se zdaj pri mami švercam.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 983
30.12.2008 16:46:27   
*bubi*

Joj, Ada kak bi mi zdaj prav prišla tista tvoja cigančica....
....pa otroške majce, hlače.... user posted image user posted image user posted image ....

Kaj jih ne boste več rabili user posted image . Boste kiklce kupovali? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 984
30.12.2008 18:24:35   
NinaŠ

Ja. user posted image

Ja. user posted image

"Hvala, mami!"

user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 985
30.12.2008 18:24:52   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi je morala od doma z otroki, da ima user posted image  mir za pucanje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
30.12.2008 18:27:36   
NinaŠ
Prednovoetno vzdušje? Jao, jao. 3/4 ljudi je tak tečnih, da  je hudo.

mi se imamo pa kar fletno user posted image in se nad takimi strankami, kot so zadnje dni, ne bom nič pritoževala user posted image user posted image user posted image , le tako naj ostane user posted image (p.s. upam, da me kdo jutri ne "preseneti" user posted image user posted image )

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.12.2008 18:30:39   
NinaŠ
Danes sem domov (s pogreba) prišla totalno premražena user posted image . Sem se sicer pripravila in oblekla za mraz, samo kar je pa preveč je pa preveč user posted image ...noge sem imela tako zmrznjene, da sem komaj domov pripeljala, doma so me potem nekaj časa totalno bolele user posted image .
...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje user posted image , mar bi jih preizkusila na sebi user posted image , pa se nisem spomnila "tistikisepoglavitolče"

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.12.2008 20:27:22   
*bubi*

...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje user posted image ,

a to tudi obstaja user posted image

Ja, res bi jih lahko preskusila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.12.2008 20:30:03   
petarda

...Pa ni bilo pol ure prej, ko sem drobižkoma kupila "grelce" za v pancarje user posted image ,

Ja, res bi jih lahko preskusila user posted image user posted image user posted image

bubi grelci so v navednicah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
30.12.2008 20:31:58   
petarda

Vedno bolj všeč mi je tvoj user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
30.12.2008 20:32:31   
NinaŠ

bubi grelci so v navednicah user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res so grelci, v bistvu brez navednic. Povprašajta strica googla o grelcih za noge, bosta kar nekaj vrst tega našli user posted image . Tiste, ki sem jaz kupila so sicer neka bolj čip varianta in grejejo do 3 ure z začetno temperaturo 50° user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 992
30.12.2008 20:33:31   
petarda

....pa otroške majce, hlače.... user posted image user posted image user posted image ....

Kaj jih ne boste več rabili user posted image . Boste kiklce kupovali? user posted image

Bomo rabili, bomo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
30.12.2008 20:35:19   
NinaŠ
Sicer imam pa, vkolikor se bodi ti grelci izkazali za uporabne in ju v pancarjih ne bodo motili, namen kupit kaj boljšega - takega na baterije, ki zadržijo toploto neomejeno dolgo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 994
30.12.2008 20:36:27   
petarda

ja res so grelci, v bistvu brez navednic. Povprašajta strica googla o grelcih za noge, bosta kar nekaj vrst tega našli user posted image . Tiste, ki sem jaz kupila so sicer neka bolj čip varianta in grejejo do 3 ure z začetno temperaturo 50° user posted image

user posted image user posted image user posted image ....jaz sem pa mislila na kako ovčka varianto... user posted image user posted image user posted image

Ja...ti so pa res brez navednic....zgleda fajn zadeva!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 995
30.12.2008 20:36:37   
NinaŠ

Bomo rabili, bomo. user posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti petarda user posted image kakšen dvoumen odgovor user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 996
30.12.2008 20:38:23   
petarda

Sicer imam pa, vkolikor se bodi ti grelci izkazali za uporabne in ju v pancarjih ne bodo motili, namen kupit kaj boljšega - takega na baterije, ki zadržijo toploto neomejeno dolgo.

A to jih imaš po številkah? Kje se pa da kupit? Je fajn zadeva tudi za kako darilo... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.12.2008 20:38:51   
NinaŠ
Sploh tina ima, vedno ko smo dlje časa na snegu, totalno zmrznjene noge, ne glede na število in vrsto nogavic user posted image . Da o pancarjih sploh ne govorim user posted image . Tako da bo to vsaj za njo skoraj nujen pripomoček user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.12.2008 20:40:48   
NinaŠ

A to jih imaš po številkah? Kje se pa da kupit? Je fajn zadeva tudi za kako darilo... user posted image

ja so po številkah čevljev user posted image - pač morajo biti ravno čez cel podplat, drugače je hoja neudobna ali jih pa niti v čevelj ne stlačiš user posted image . Kupi se jih pa v (skoraj vseh) športnih trgovinah.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.12.2008 20:45:53   
petarda
Super...tole bom šla pa res par številk kupit user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.