|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
23.12.2008 9:48:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

no zdej mi je ena odgovorila na kulinariki, da je lani delala medenjake in ni imela sodebikarbone in je dala enako količino pecilnega in je ratalo enako kot z sodobikarbono.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  naredim danes zvečer user posted image  user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
23.12.2008 9:48:26   
ella79
dobro jutro user posted image
dolenjka super za zic user posted image user posted image user posted image očitno je blo treba sam mal zaropotat user posted image user posted image
mi smo spali do devetih, no ob šestih je blo treba zize dat, pa ma lčaja, pa potem še dva požirka mleka po flaši... mam filing, da se pipce zapirajo user posted image
šibava se filat na sonček user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
23.12.2008 9:52:21   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa, jaz te držim za besedo, pri nas je vsak dan sonček že od 7h, tako da čakam, kdaj se boš odločila obljubo izpolniti user posted image

Ajd zdravo!

Saj zato pa sprašujem, da ne bom prelomila obljube user posted image  Ker so prazniki in se vsa žlahta hiti prijavljat za obiske, da vidijo Nejčka (kot da ga drugač ni mogoče videt user posted image ) sem mislila, da mi napišeš kdaj ste frej, da se uskladimo. Mi bomo vsi doma, tko da planiram družinsko srečanje. Mogoče lahko odrinemo na vaš hrib, tam pojemo kosilo in se poljubčkamo za novo leto, ter gremo vsak svojim dogodivščinam naproti. Ampak ste pa tud pri nas dobrodošli. Kakor želiš, kakor bi ti blo bolje user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
23.12.2008 10:05:58   
ELMA
Evo moja madam ....

user posted image

user posted image

se odpravljamo na sprehod....

user posted image

igram se ....

user posted image

user posted image

Vsaj mal sem podobna božičku user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
23.12.2008 10:09:20   
ELMA

Breskvice

Testo:

-2 ,5 jogurovega lončka sladkorja
- 2,5............................... moke
-2,5.................................olja
- 5 jajc
- 2 dcl mleka
- 3 vaniljine sladkorje
- 1 naribana limonina lupinica
- 2 žlički sode bikarbone
- ščepec soli in malo ruma

Vse to zmašeš in mora 2 uri počivat, pol pa streseš eno kilo moke in to maso, ki je počivala zamesiš skupaj z to kilo moke.

Nadev:

-30 dag orehov
-10 dag čokolade
- 250 g margarine ( ena kocka)
- mrvice, ki jih izdolbeš iz pečenih breskvic
- če je masa pregosta, daš lahko malo mleka, ma po moje ni treba

Delaš res male kuglice, za breskvice. Velikost fi 2cm približno. In jih spečeš, tako dobiš polovičko breskvice ali klobuček za gobico. za hruške pa oblikuješ iz kroglice, še podolgovat nastavek( ne vem kako naj opišem) Kuglico, malo razvlečeš. Za betke pa svaljek, ki je na eni strani malo ožji.

In pol vse to ko je pečeno, nedevaš, sestaviš in pol povaljaš v barvila- arome, tiste male flaškice, z aromo jagode ali maline, pa banane ali hruške, pa mente za zeleno. Na koncu pa še v sladkor. V glavnem breskvico povalješ v barvo, pa takoj v sladkor, pa pol naslednjo spet v barvo, pa v sladkor,....

Blaža si gdaj delala luben ice in jagode , podobno braskvicam , sam moraš ekstrate uporabljat .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
23.12.2008 10:09:41   
blaža
ELMA, maš pa res madam, kako je lušnauser posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
23.12.2008 10:10:18   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Breskvice

Testo:

-2 ,5 jogurovega lončka sladkorja
- 2,5............................... moke
-2,5.................................olja
- 5 jajc
- 2 dcl mleka
- 3 vaniljine sladkorje
- 1 naribana limonina lupinica
- 2 žlički sode bikarbone
- ščepec soli in malo ruma

Vse to zmašeš in mora 2 uri počivat, pol pa streseš eno kilo moke in to maso, ki je počivala zamesiš skupaj z to kilo moke.

Nadev:

-30 dag orehov
-10 dag čokolade
- 250 g margarine ( ena kocka)
- mrvice, ki jih izdolbeš iz pečenih breskvic
- če je masa pregosta, daš lahko malo mleka, ma po moje ni treba

Delaš res male kuglice, za breskvice. Velikost fi 2cm približno. In jih spečeš, tako dobiš polovičko breskvice ali klobuček za gobico. za hruške pa oblikuješ iz kroglice, še podolgovat nastavek( ne vem kako naj opišem) Kuglico, malo razvlečeš. Za betke pa svaljek, ki je na eni strani malo ožji.

In pol vse to ko je pečeno, nedevaš, sestaviš in pol povaljaš v barvila- arome, tiste male flaškice, z aromo jagode ali maline, pa banane ali hruške, pa mente za zeleno. Na koncu pa še v sladkor. V glavnem breskvico povalješ v barvo, pa takoj v sladkor, pa pol naslednjo spet v barvo, pa v sladkor,....

Blaža si gdaj delala luben ice in jagode , podobno braskvicam , sam moraš ekstrate uporabljat .

Misliš take, kot so na strani 66?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
23.12.2008 10:10:44   
blaža
Iz mase kot iz breskvic, jih pa še nisem vidla.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.12.2008 10:11:00   
ELMA
 misliš tukaj na RR user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.12.2008 10:11:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa, jaz te držim za besedo, pri nas je vsak dan sonček že od 7h, tako da čakam, kdaj se boš odločila obljubo izpolniti user posted image

Ajd zdravo!

Saj zato pa sprašujem, da ne bom prelomila obljube user posted image  Ker so prazniki in se vsa žlahta hiti prijavljat za obiske, da vidijo Nejčka (kot da ga drugač ni mogoče videt user posted image ) sem mislila, da mi napišeš kdaj ste frej, da se uskladimo. Mi bomo vsi doma, tko da planiram družinsko srečanje. Mogoče lahko odrinemo na vaš hrib, tam pojemo kosilo in se poljubčkamo za novo leto, ter gremo vsak svojim dogodivščinam naproti. Ampak ste pa tud pri nas dobrodošli. Kakor želiš, kakor bi ti blo bolje user posted image

Mi smo tut vsi doma user posted image  Na hrib lahko gremo, samokosila gor zdaj ni, ker je premrzlo user posted image  Lahko gremo pa na drug hrib peš k na kosilo - 3 km v eno smer, pa kaj je to za nas športnike user posted image

Mi smo zaenkrat zasedeni v ččetrtek, ko je itak božič al kva že user posted image  Za vikend smo sicer frej, sam nedelja bolj švoh no, je pa tko, da kosila so na unem hribu samo ob vikendih user posted image  V soboto imam jaz ob 11h frizerja, tko da...kaj pa hmmmm nisem pametna, čaki, nekaj naumim, ti pa javi kdaj ste frej user posted image

Aja, pa Nejči pejči je tko sladek user posted image  Hvala za lepe želje!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.12.2008 10:12:03   
blaža

ja na rr, sem dala zadnjič, ki sem jih delala

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.12.2008 10:12:29   
ELMA

Iz mase kot iz breskvic, jih pa še nisem vidla.

Mislim da ni masa kot za breskvice user posted image , bom poiskala recept .......uhhhhh jih nisem delala že 2 leti .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.12.2008 10:13:45   
ELMA

ja na rr, sem dala zadnjič, ki sem jih delala

grem pogledat user posted image  se vidi da nisem nič brala za nazaj user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.12.2008 10:18:04   
ELMA

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image Te so lepše od mojih .....user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
23.12.2008 10:19:18   
blaža

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image Te so lepše od mojih .....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
23.12.2008 10:27:31   
lillchy123
dan

blaža maš zsuser posted image

jst sem spala do 10h in sem po dolgem času čist naspana.user posted image  zdej pa že metla šiba,žlica kuha, pegla laufa... če mam ta malga doma, je manj dela user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
23.12.2008 10:43:19   
dolenjka
Tako, 2 pleha piškotov v pečici, zdaj pa še ta drugo polovico testa razvaljam, oblikujem, une ven poberem, te notri in sem zmagala za danes dopoldan user posted image

Zdaj grem pa študirat, kako Ello pokopirat za piškotke, ki jih bom še pekla user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
23.12.2008 10:50:16   
mlavla
elma..vidim,da zadnje čase štrajkaš..sej ne morem verjet, da si spregledala te blažine umetnineuser posted image user posted image user posted image user posted image
blaža mene pa še zanima kolk se te barve oz. ekstrakta porabi..za to maso kot delaš ti?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
23.12.2008 10:57:27   
larisa
Dolenjka, kateri mail imate zdaj?? Mi zavrača k hočem poslat user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
23.12.2008 10:57:31   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse sem prebrala, vse pokomentirala.....pa mi je zbrisalo. user posted image user posted image

ma se mi ne da zdej še enkrat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
23.12.2008 11:00:36   
ELMA
mlavla , ja res štrajkamuser posted image , smo imeli smrt v družini , včeraj smo pokopali strica od mojega , prejšnji teden v četrtek pa mojo teto ...tko da nisem bla lih za družbo , vi se kr veselite , nisem vam hotla kvarit razpoloženja user posted image

Včeraj sem pa tudi bila huda kotuser posted image user posted image user posted image
V podjetju so dobili regres , na mene in še eno sodelavko so pa pozabili ...zato ker smo v porodniški user posted image butlji , je tajnica rekla da zdej računovodkinje ni je na dopustu do januarja in da mora z njo vidit če nam sploh pripada ............user posted image user posted image
6 let sem zaposlena za nedoločen čas in nevejo če mi pripada , najraje bi mu inšpekcijo poslala.....user posted image takrat ko sem pa delala pred porodniško pa nam ga sploh ni dal ......Prasecuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
23.12.2008 11:02:02   
ELMA

ELMA, maš pa res madam, kako je lušnauser posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
23.12.2008 11:28:02   
Februarka08
Larisa kašlja, včasih tudi zahrope ko diha, smrka... a bi se mogle it pokazat k dr.user posted image
Najbolje  da jo potem pokličem...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
23.12.2008 11:41:11   
Suzi*
februarka, daj ušeso na njena prsa, pa poslušaj, če res hrope. ker lahko da hrope samo zato, ker se ne izkašlja dovolj. žane jaz za tak prehlad ne vozim k dr. če ne hrope in nima vročine je kar lepo doma... ti nimajo kaj druzga dat kot fiziološko za nos. še celo sirupe za kašelj in Operil za nos odsvetujejo za tako male. user posted image  če pa res hrope, da slišiš v pljučih in da ima vročino, pol pa le k dr.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
23.12.2008 11:43:47   
jencili
dan,

bom mal zmotla debato o pekiuser posted image ...

naša noč spet super do 7.15, ko se je Taj odloču, da ma dost za donsuser posted image . Ni blo panike, ker sm tud sama lepo spala ponoči, tko da sva se malo pocartala še do 8.30, pol sva pa vstala.
Zdej jasno spi že več kot eno uro, kar nikoli ne - itakuser posted image

Drugač pa pri nas nč novga.
Mal se bom spravla pogledat recepte - mogoče se pa tud sama še česa lotimuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?