![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 22:35:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 stipe za 2 hvala, hvala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 22:40:10
|
|
|
|
Blacky*
|
evo, jaz sem že nazaj Je moj že doma čakal obut, s frendom , jaz pa zamudila 25 min Sta imela pa vmes budnico. Je seveda Val slišala da je nekdo prišel pa je moral nastopati... prvo jok, nato pozdrav ETja (s prstkom)... potem pa akcija... ob 21 Bobnanje, razkazovanje igrač... čez 15 min je pa dol padel... Upam, da bo spal dalj kot do pol petih... ker jutri imamo full opravkov. Grem že k pediatrinji po potrdilo za v vrtec. Pa v knjigarno, potem pa pokat pa k babici in dediju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 22:40:36
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 stipe za 2 hvala, hvala... barvo stipe... vem kako jih je težko pridobit...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 22:50:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 stipe za 2 hvala, hvala... barvo stipe... vem kako jih je težko pridobit... hvala... upam da bo Val spal vsaj do 8ih..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 22:54:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 stipe za 2 hvala, hvala... barvo stipe... vem kako jih je težko pridobit... hvala... upam da bo Val spal vsaj do 8ih.. da bi se ti barem riječi pozlatile... a gre nekako tako a ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 22:56:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, jaz sem zavila veliko večino daril in zdaj sem čist prešvicana Ju3 zjutraj moram še neko malenkost, pol pa božični biskvit spečeva s carico in pol gre mami na razvajanje h kozmetičarki, samo v komoro ne vem če bom šla, ker imam Eh, sam da se grem mal razvajat, pa sem kuj bolj volje, zdej pa razmišljam, da bi Stipetu za 5 minut krake stegnila, da me mal počoha, pol pa posodo v stroj zložim, darila gor znosim in grem v pančule
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:02:08
|
|
|
|
Blacky*
|
no, neki poskušam, pa mi ne uspeva najbolje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:14:33
|
|
|
|
Blacky*
|
končno .... no to so pa naši piškotki:
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 22.12.2008 23:15:47 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:16:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* končno .... no to so pa naši piškotki: o hudooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:25:02
|
|
|
|
Blacky*
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:25:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* končno .... no to so pa naši piškotki: o hudooooo iiiiiiiiii še dobr, da jaz mojih danes nisem prinesla pokazat zdej pa res grem direkt v postlo nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:26:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* končno .... no to so pa naši piškotki: o hudooooo hvala ... drugo leto bodo še boljši... zdaj smo zalaufal...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:27:48
|
|
|
|
Blacky*
|
no, moram priznati... na njih je večinoma risal moj . Medenjaki so pa moji... Je pa na kulinariki super recept za medenjake... narejeni so 1,2,3...
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 22.12.2008 23:28:53 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:32:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, moram priznati... na njih je večinoma risal moj . Medenjaki so pa moji... Je pa na kulinariki super recept za medenjake... narejeni so 1,2,3... hit pripopaj
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:35:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, moram priznati... na njih je večinoma risal moj . Medenjaki so pa moji... Je pa na kulinariki super recept za medenjake... narejeni so 1,2,3... hit pripopaj MEDENJAKI 40 dag moke 15 dag sladkorja 10 dag masla 2 jajci 2 zvrhani žlici medu 1 čajna žlička sode bikarbone 1 vanilijev sladkor 1 čajna žlička cimeta 1 noževa konica mletih klinčkov Vse sestavine zamesimo v testo in oblikujemo za oreh velike kroglice. Polagamo jih na peki papir. Na vsako kroglico damo polovico oreha. Pečemo 15 minut na 180 stopinj celzija. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Medenjaki-3017.html
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:36:50
|
|
|
|
Blacky*
|
a je bilo dosti hitro? Dolenjka, a na FB me pa nočeš potrdit?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:40:49
|
|
|
|
Blacky*
|
pri dedku Mrazu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:41:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* a je bilo dosti hitro? Dolenjka, a na FB me pa nočeš potrdit? Neki me zaj**** FB Ja, dost hitra si bila, sam nimam sode, a lahko pecilni prašek Kako je razmerje če to dvoje menjaš Bi ju3 to naredila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:42:28
|
|
|
|
Blacky*
|
pa še en božiček
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:42:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, Stipe in moja malenkost vam želiva dolgo in mirno nočkooooooo Aja, pa lepe sanje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:44:45
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* a je bilo dosti hitro? Dolenjka, a na FB me pa nočeš potrdit? Neki me zaj**** FB Ja, dost hitra si bila, sam nimam sode, a lahko pecilni prašek Kako je razmerje če to dvoje menjaš Bi ju3 to naredila po moje lahko, ker sem jaz dala čist mal sode... razmerje pa ti po moje najbolje blaža pove... jaz nimam izkušenj... bi pa dala enako... Pa prvo mešaj suhe sestavine, nato pa dodaj mokre... tako kot piše spodaj v komentarjih... se lepše meša, gnete... Daj preveri če sem prav napisala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:45:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* a je bilo dosti hitro? Dolenjka, a na FB me pa nočeš potrdit? Neki me zaj**** FB Ja, dost hitra si bila, sam nimam sode, a lahko pecilni prašek Kako je razmerje če to dvoje menjaš Bi ju3 to naredila po moje lahko, ker sem jaz dala čist mal sode... razmerje pa ti po moje najbolje blaža pove... jaz nimam izkušenj... bi pa dala enako... Pa prvo mešaj suhe sestavine, nato pa dodaj mokre... tako kot piše spodaj v komentarjih... se lepše meša, gnete... Daj preveri če sem prav napisala... Jaz sem pri takomot, pa bom kar v multipraktik vrgla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:45:47
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz tudi počasi odhajam... da ne bo spet ura 2 Lahko nočko vsem in dooooooooooollllllggggggggggoooooooooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:47:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej grem spat, samo še sporočilo za Blažo: Draga Blaža DOBRO JUTRO , ker doma nima sode bikarbone te prosim, da mi poveš v kakšnem razmerju jo lahko zamenjam s pecilnim praškom, 1:1 Rabim tudi za božično pecivo, ker bom zjutraj delala Hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 22.12.2008 23:47:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* a je bilo dosti hitro? Dolenjka, a na FB me pa nočeš potrdit? Neki me zaj**** FB Ja, dost hitra si bila, sam nimam sode, a lahko pecilni prašek Kako je razmerje če to dvoje menjaš Bi ju3 to naredila po moje lahko, ker sem jaz dala čist mal sode... razmerje pa ti po moje najbolje blaža pove... jaz nimam izkušenj... bi pa dala enako... Pa prvo mešaj suhe sestavine, nato pa dodaj mokre... tako kot piše spodaj v komentarjih... se lepše meša, gnete... Daj preveri če sem prav napisala... Jaz sem pri takomot, pa bom kar v multipraktik vrgla saj jaz tudi, sam se je vse na metlice prijemal , potem sem pa mal moke dodala, pa je bila zmaga...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.