|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
22.12.2008 7:07:31   
buči
jutro.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
22.12.2008 7:38:56   
mlavla
jutro..evo midva se odpravljava v LJ..se vidimo...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
22.12.2008 8:07:50   
Maj78
Jutro, zdej pa ne vem ob 10 al ob11ih?

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
22.12.2008 8:21:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Jutro, zdej pa ne vem ob 10 al ob11ih?

pridi 10.30, drugače boš pa 1 krog naredila user posted image

Sej ne morem verjet da te bom končno spoznala user posted image

Bamby, a si bila pridna, te bo tvoj pripeljal user posted image  Si kej ocvirkovke v torbico dala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
22.12.2008 8:22:02   
dolenjka
Jutro user posted image

Noč super, ziza je padla ob 3h, ob 6.30 je Stipe flaško dal in smo spali do 7.30, zdej je pa akcija, ker moramo kmalu od doma user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
22.12.2008 8:26:54   
blaža
jutro!

spali smo spet slabo, ma zunaj je sonček in bo vse drugo!user posted image

fajn se imejte v Sn, pa še eno kofe zame spite, pa se načvekajte. Si tipkamo kasneje.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
22.12.2008 8:42:27   
Maj78
Blaža super za sonček mi mamo pa takoooo meglo bljek

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
22.12.2008 8:52:17   
dolenjka

Blaža super za sonček mi mamo pa takoooo meglo bljek

Pri nas je tudi sonček, samo ga bomo malo za februarčke reskirali, ker smo ga celo zalogo seboj prinesli in bo še sijalo user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
22.12.2008 9:34:08   
jencili
jutro,
pri nas smo šele vstali, tko da bova na kavici šele okol 11h pomoje. Sva bolj na izi narjena in rabva malo dlje, pa še vožnja...

no, se vidimo

Bajsa user posted image , kar se pa včerejšnjega poslavljanja tiče...jst bi nardila istouser posted image , tko da se nč ne sekiriuser posted image žžno, šibam...se vidimo...enkratuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
22.12.2008 9:38:59   
Februarka08
Jutro.

Kako bi šla rada z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, saj se ne bomo dobile zadnjič, a ne? Bo že še prilika... tudi če bi mela avto in mojga doma gotovo ne bi prišli, ker Larisa kašlja in malo smrka... in s tako sigurno ne mislim okrog hodit, pa še kdo bi se lahko nalezeluser posted image

Noč je bila dobra od 00.00 naprejuser posted image prej sva pa non stop vstajala... skoz je jokcala, ko je zaspala, je začela kašljat, se je spet zbudila, pa jovo na novo... pol mi pa moj reče, da se mu zdi da je bruhala...grem tja, nič ne vidim, grem še 1x, jo dvignem, pod njo mokrouser posted image user posted image kaj nama je preostal drugega kot da jo zbudiva, moj je preoblekel posteljo, jaz pa njo... potem je pa zaspala v parih minutah, sicer je kašljala vmes, ampak se ni več zbujala... nekaj ji ni pasalo, pa je mogla nazaj vržt... imam sum na skutko k sm ji jo dala zvečer (da malo spremenim večerje in zajtrke) in je celo pojedla... sigurno ji ni blo dobr v trebuščkuuser posted image koza jest... saj nikoli ne veš kaj prav narediš...

Meti
, ko si ravno včeraj od sušilca govorila... ali pa že prejšnji dan, saj ne vemuser posted image user posted image men se je včer isto naredl... sem mela ravno obiske, stroj mi je opral in sem samo zagrabila cune in nesla v sušilca... sploh nisem premišljevala kaj imam notri... zdaj bo pomoje glih Larisi pravuser posted image 2 puloverja sta se skrčla pa še trenirkauser posted image grrrrrrrrrrrrr, pomoje morm 10 kg shujšat da bom gor spravlauser posted image user posted image user posted image aja, za kavico, pa z veseljem, če boš pri cajtu... mi gremo drug teden gotovo v Leklerka in če bo katera v bližini, bi jo RES RADA VIDELA!!!

Tako, zdaj pa grem pospravit kuhno, pa v lekarno da kupim mali en sirup... pomoje tist slezov sirup al kaj je že za izkašljevanje... popoldne morm pa jaz k zdravniku... bomo vidli kaj mi bo rekuuser posted image
Eh, tega gotovo nobena ne bo brala, jaz pa kar klofamuser posted image

Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
22.12.2008 10:06:53   
blaža
evo Februarka, imaš motiv za hujšanje. Sušilec.user posted image

Moraš ful pazit, kaj daš, če je kej delikatnega daj raje na majšo temperaturo, ki nam se je tudi že ofarbalo od toplote. Pa bog nedaj , da so kakšne slikice na majčkah, ki vse odlima.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
22.12.2008 10:08:18   
Suzi*
dan.

mah, sem žalostna, ker danes ne morem bit z vami, čeprav je anžej v vrtcu. moj je moral it ful zgodaj v službo, je šel že ob pol šestih od doma. tako da to je pa res čist prezgodaj, sploh ker vidim zdej, da se šele ob 11. dobite. user posted image  
februarka, meti, pa še katera, če se naslednji teden še kaj dobite, mogoče, ampak res mogoče tud jaz pridem, ampak nič ne obljubim. bomo šli pa verjetno v nedeljo vsi 4je v lj popoldne, peljemo anžeja malo po lj lučke pogledat. user posted image  

no, pri nas se noči počasi izboljšujejo izgleda. dojimo se za zaspat ob cca 20., pa ponavadi pol še 1x kmalu oz. čez kako uro- dve, da še drugo stran podonka, pol pa spi do 4, 5 al pa 6ih, še malo poje in zategne še do sedmih. če se pa vmes slučajno zbudi, mi pa v naročju zaspi takoj nazaj. user posted image  
je tudi zdej pridno. včeraj mi je prvič pojedla cel kozarček sadne kašice 190g naenkrat. user posted image
pa čveka tud fuul. pa še to je novo, da smo čez vikend pridobili 2 nova zobka, obe spodnji dvojki in jih ima zdaj 8. user posted image

šibam si zdej lase oprat, dokler spi.

dolenjka, hvala za sonček, ki sta ga s sabo pripeljala user posted image , fuuuul paše!!! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.12.2008 10:21:37   
Janey
dan

uživajte

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.12.2008 10:23:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

evo Februarka, imaš motiv za hujšanje. Sušilec.user posted image

Moraš ful pazit, kaj daš, če je kej delikatnega daj raje na majšo temperaturo, ki nam se je tudi že ofarbalo od toplote. Pa bog nedaj , da so kakšne slikice na majčkah, ki vse odlima.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

ja, glede slikic pa vem... al pa kakšni slinčki bi se tud stopili... saj od tamale vedno merkam da ne dam kaj takega not, za nas pa vedno ni cajtauser posted image
evo, je že v kopalniciuser posted image
zgleda je mogla it do wc-ja da je kakalauser posted image morm jo it prevituser posted image

še kar ni avta doma......ne morm v lekarnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.12.2008 10:53:52   
Februarka08
A je lahko tak lep sonček, midve pa notriuser posted image user posted image user posted image user posted image ma dej, ni pravičnouser posted image ko gre dež, je zdrava, ne morva ven, ko je sonce, kašla, ne morva venuser posted image user posted image men se že mešaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.12.2008 11:01:13   
bamby
Bamby uoam da jih ne bo več nazaj, ker mate že tko velik škode najbrž če ne druzga z letanjem okol.
Kje pa mate hišo?

Smo imeli srečo, da jih zaenkrat ni bilo več. Morda ni bilo takih stvari noter, kot so oni iskali, saj so med tednom eno hišo oropali vseh tehničnih stvari (vsa bela tehnika, LCD TV...). Imamo pa hišo 14 km iz Idrije v Godoviču. Si sigurno že slišala večkrat po radiu, ko ga omenjajo , ko pozimi zapirajo cesto zaradi preveč snega.

buči, user posted image user posted image user posted image  za vse težave doma, da čimprej minejo, da bsote v miru pričakali najlepše praznike v letu!
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo to je današnje.

Enostavno FANTASTIČNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Tiste jagode na peceljčkih so zakon! Pa te lubenice........ Kapo dol pred tabo, res.

suzi, lepa smrekca user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa jo imate na tleh, al ije kaj v višjem položaju? Kako je s Žano pol, a kaj pusti pri miru ali je akcija????

mlavla, user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da je predstavitev dobro uspela!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Bamby, a si bila pridna, te bo tvoj pripeljal user posted image  Si kej ocvirkovke v torbico dala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da slabo RR prebiraš, saj sem že povedala, da ne moremo prit, ker ima Tim Dedka Mraza pri telovadbi user posted image user posted image user posted image . Sem pa res tudi na ocvirkovco pomislila, da ti jo končno spečem. Bomo pa ziher po Božiču šli v LJ, pa če si na volji, se dobimo na kakšni kavici, pa še ocvirkovco ti dostavim. Velja? Saj po moje bo Stipe zadoveljen, ker dam tudi base noter user posted image .

februarka, če Larisa le kašlja in nima vročine grsta brez skrbi ve nna zrak, saj ta še nobenemu ni škodil.

Jaz sem pa tudi že za piškote zamesila. Bom naredila kar lešnikove rogljičke. So mi pa 4 beljaki ostali, pa moram naštudirat, kako jih ponucat.
Anaja je pridna kot cuker, le zjutraj nama ne pusti spati in je budna že kmalu po 7h, kdaj pa tudi še prej.

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
22.12.2008 11:15:52   
vrtnica76
Dan!
Moji piškotkise že pečejouser posted image ,Janez pa zaenkrat še spi.
Sem tooolkuser posted image ,ker ne morm na srečanje.Janez mi dopoldan ravno okrog 10-ih zaspi in je pravi tečko,če nima dopoldanskega spanca.Pol greva pa še v varstvo in po Tamaro v šolo,skratka čist nemogoče.Pa res si vas že tolk želim videt.Upam,da se imate fajn in se načvekajte še za nas,ki smo na žalost ostale doma.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
22.12.2008 11:44:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

suzi, lepa smrekca user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa jo imate na tleh, al ije kaj v višjem položaju? Kako je s Žano pol, a kaj pusti pri miru ali je akcija????

hvala. je čist na tleh, pa jo še kar pri miru pustita. user posted image  malo potipata bunke. zdej bo pa itak vedno manj zanimiva, tako da je ok.user posted image

februarka, jaz bi šla na tvojem mestu tud ven, če larisa nima vročine.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
22.12.2008 11:45:33   
Suzi*
aja, moja tašča je v preostanek beljakov vmešala mlete orehe in malo drobtinic, pa verjetno malo sladkorja, naredila kupčke, gor dala še na nekatere polovičke orehov in spekla in je dobro za dol past. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
22.12.2008 11:57:16   
blaža
Hvala Bamby.

V španske vetrce lahko daste tudi kokos, pa pomarančno lupinico, ali pa orehe in je ful dobro. čeprav jaz imam orehovega peciva še drugega v planu, tako, da sem nardila kar klasične španske vetrce.user posted image
danes popoldne bom verjetno pekla školjkice, je enak recept kot orehi, jih pa nardiš priprte, not nafilaš kremo in daš srebrno perlico, tako, da zgleda kot školjka z biserčkom. no danes bom samo testo spekla oz školjkice, jutri pa kremo, da bo sveže za Božič. In to bo dovolj za do Božiča, po Božiču bom pa še potico spekla, pa če me prime še kaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image vrtnica za piškotke, že dišijo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
22.12.2008 11:58:50   
blaža
user posted image user posted image user posted image Bamby lešnikovi rogljički. to mi je ful dobro, al pa orehovi so mi še boljši. jaz obožujem pecivo in slaščice z orehi in čokolado.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
22.12.2008 13:10:03   
bamby
blaža, pravzaprav je recept s pol lešniki in pol mandlji. Ker mandljev nisem imela, sem pa kar še drugo pol lešnikov dala. Zdaj so narejeni in takoj po kosilu jih spečem, ker jih moram še tople v sladkor za vanilijo povaljat. Upam, da bodo OK. Sicer sem jih pa že delala, ampak take točno po receptu.

suzi, pol je pa fajn, če ti otroka smrekco pustita pri miru user posted image . Imate morda tudi jaslice? Mene prav skrbi, kako bo z našo Anajo, ker je zelo stikljiv otrok in besedo NE tudi še ne razume user posted image . Po moje bomo šli po stajico za mad prazniki, ker ne vem, kako bomo to sfolgali user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
22.12.2008 13:15:36   
blaža
bamby, sigurno bojo dobri, meni se že sline cedijo, no hvala bogu, da imam tudi jaz malo dobrot na zalogi.user posted image

Sem ti odgovorila tam, ko si odprla temo.

No zdej je moja mama šla domov, jo je tata prišu iskat. žal mi je, da nisem še bla z blažem zunaj. Sem pa posesala in pomila celo stanovanje. zdej je šel spat in pol bo pojedel, pol pa šibamo malo na zrak.

dolenjka, ti pa res držiš obljubo! Tak topel sonček je pri nas, da je prav lepo videt!user posted image user posted image user posted image

Zdej grem malo speglat kavč, ki me ful boli glava. Čakam Božička, pa še user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.12.2008 14:01:16   
blaža
evo Blaž je spal samo 40 min, po staremuser posted image . jaz že kuham, matija in Blaž se igrata v sobici, no Blaž je zavezan v stolčku in se reži Matiji, ki ga zabava, jaz pa kuharim.

Za nas bo šalša iz pelatov, gobic, rdeče in rumene paprike z origanom, timijanom in rožmarinom. pol pa s pašto.

blaž in matija, bosta pa kremno zelenjavno mineštrco z sirčkom. Zo mi Blaž še najraje poje, pa še Matija jo je, čeprav je že jedel v vrtcu.user posted image  

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.12.2008 14:13:45   
itata
dan evo meneuser posted image  sem se odločila zjutraj, da se greva danes še v službo pokazat.... tko da sva ob 9h že po ivančni "razgrajala"user posted image  pol pa direktiva SN, je mali prve pol ure spal, tko da sem lahk klepetala u miru enkrat. pol pa itak ni zdržal več kot uro pa pol se tam igrat... tko da sva med prvimi šla kot vedno... ampak ok. se nama dogajauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?