Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 11:45:19
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Larisa kašlja, včasih tudi zahrope ko diha, smrka... a bi se mogle it pokazat k dr. Najbolje da jo potem pokličem... pri nas je blo enako in smo se zato šli celo pokazat, ker smo klicali v dežurno in so rekli prit pokazat, da vidijo če ger za kaj hujšega. Največja verjetnost pa je, da se revica enostavno ne more skašljati in zato pač hrope, pri čemer pa žal ni pomoči. Po porahi dneh se to samo uredi, pri nas je trajalo cca 3 dni.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 11:49:22
|
|
|
|
jencili
|
aja in jst sm Taju dajala Prospan in se je po njem lepo izkašljal, je pomagalo. Pa nihče mi ni v lekarni reku, da tok malemu še ne, pač pa samo 250 merico.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 11:59:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja in jst sm Taju dajala Prospan in se je po njem lepo izkašljal, je pomagalo. Pa nihče mi ni v lekarni reku, da tok malemu še ne, pač pa samo 250 merico. evo, jaz mam tud tega saj sem zdele s kolegico govorila k ma že ful izkušenj... je rekla da itak ne bo dr. nič nardila, da naj jo poslušam ko bo spala in štejem vdihe in izdihe - če jih je med 20-30, je to ok, če jih je več kot 40, pa ni ok... to na 1 min... tako da zdele jo dam spat, še sirup spije... hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:02:18
|
|
|
|
mlavla
|
mi smo za izkašljevanje uporabljali Prospan sirup..pa je kar pomagal..k zdravniku pa nismo šli
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:05:56
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja in jst sm Taju dajala Prospan in se je po njem lepo izkašljal, je pomagalo. Pa nihče mi ni v lekarni reku, da tok malemu še ne, pač pa samo 250 merico. evo, jaz mam tud tega saj sem zdele s kolegico govorila k ma že ful izkušenj... je rekla da itak ne bo dr. nič nardila, da naj jo poslušam ko bo spala in štejem vdihe in izdihe - če jih je med 20-30, je to ok, če jih je več kot 40, pa ni ok... to na 1 min... tako da zdele jo dam spat, še sirup spije... hvala ja, nam so tud rekli, naj štejemo vdihe...in če je nad 50 prit takoj tja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:11:09
|
|
|
|
Janey
|
dan jaka je zaspal, lubek pa je šel v službo, tak da sem prišla malo pokukat grem malo prebrat, ker res ne vem kaj se kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:16:40
|
|
|
|
jencili
|
punce ena prošnja...nekam sem vtaknila mail, ki sem vam ga zadnjič pošiljala za une piškotke...mi ga lahko prosim ena nazaj pošlje?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:17:40
|
|
|
|
Janey
|
joj kak ste pridne s peko jaz nisem še nič pekla, pa letos tut ne bom, ker sem preveč v guzvi z drugimi stvarmi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:27:25
|
|
|
|
Suzi*
|
KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO????
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:29:46
|
|
|
|
Suzi*
|
jencili, imaš na mailu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:32:17
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:42:44
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jencili, imaš na mailu. zlata si
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:44:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala jst bi pa stegnila...a se nisva lani tko zmenili?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:44:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? za predjed bo moja mami kuhala avokadov namaz z rakci in domač kruh in pršut za kosilo spomladanske zavitke z rakci in z zeljem, govejo pečenko in restan krompir, no pa juho tut, pa solato za sladico pa marmeladne žepke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:46:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala jst bi pa stegnila...a se nisva lani tko zmenili? če sm pa budala pol sm si mislila, ok bo pa drugo leto... če bo vse po planu, bom in bom še težje kot letos... ehhhhhhhhh... vedno vas pozabim prašat: koliko morš met na računu na BC spletni trgovini da ni poštnine mogoče kera ve
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:46:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala jst bi pa stegnila...a se nisva lani tko zmenili? pa rečite pa boste sami za NL jaz mam to porihtano...za božični večer pri mojih, 25 za zajtrk pri tašči, potem pa mir do naslednjega leta za NL gremo samo voščit, jest tak ne smemo preveč, pravijo da to kar delaš prvega bi naj celo leto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:47:42
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala jst bi pa stegnila...a se nisva lani tko zmenili? če sm pa budala pol sm si mislila, ok bo pa drugo leto... če bo vse po planu, bom in bom še težje kot letos... ehhhhhhhhh... vedno vas pozabim prašat: koliko morš met na računu na BC spletni trgovini da ni poštnine mogoče kera ve malo več ko 20 eur točno nevem, a nikjer ne piše?? tolko menda kolko je blo prej 5000 sit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:48:39
|
|
|
|
Janey
|
sej če greš k blagajni ti napiše al maš poštnino al ne...vsaj menda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:49:38
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala jst bi pa stegnila...a se nisva lani tko zmenili? če sm pa budala pol sm si mislila, ok bo pa drugo leto... če bo vse po planu, bom in bom še težje kot letos... ehhhhhhhhh... vedno vas pozabim prašat: koliko morš met na računu na BC spletni trgovini da ni poštnine mogoče kera ve evo: Pri nakupu do 20,86 € (5.000 SIT) se dostava zaračuna po ceniku Pošte Slovenija, pri nakupu nad 20,86 € (5.000 SIT) pa je dostava brezplačna. Pri plačilu po povzetju se po ceniku Pošte Slovenije obračuna minimalen strošek odkupa. Večina izdelkov bo dobavljena v roku 6 delovnih dni od naročila (plačilo po povzetju) oz. od plačila predračuna (predračun). V primeru, da izdelka ni na zalogi, lahko dostava traja dlje. Ponudnika dostavnih storitev boste izbrali kasneje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:51:37
|
|
|
|
jencili
|
eno ? na kerem koncu trgovine se skriva sladkorna moka in ali obstaja tudi z vanilinom ali se da to posebi zraven? Blaža???
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 12:54:11
|
|
|
|
Janey
|
jaz sem tolko o stvareh za peko od vas zvedla da ne morem verjet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 13:13:39
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili eno ? na kerem koncu trgovine se skriva sladkorna moka in ali obstaja tudi z vanilinom ali se da to posebi zraven? Blaža??? sladkor je pri sladkorju, moki,... vanilin sladkor se kupi posebej v takih malih vrečkisah kot pecilni ali instant kvas. imaš pa tud to pri moki oz tam kjer so razni kremfiksi, oblivi za torte, itd....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 13:15:19
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala jst bi pa stegnila...a se nisva lani tko zmenili? če sm pa budala pol sm si mislila, ok bo pa drugo leto... če bo vse po planu, bom in bom še težje kot letos... ehhhhhhhhh... vedno vas pozabim prašat: koliko morš met na računu na BC spletni trgovini da ni poštnine mogoče kera ve evo: Pri nakupu do 20,86 € (5.000 SIT) se dostava zaračuna po ceniku Pošte Slovenija, pri nakupu nad 20,86 € (5.000 SIT) pa je dostava brezplačna. Pri plačilu po povzetju se po ceniku Pošte Slovenije obračuna minimalen strošek odkupa. Večina izdelkov bo dobavljena v roku 6 delovnih dni od naročila (plačilo po povzetju) oz. od plačila predračuna (predračun). V primeru, da izdelka ni na zalogi, lahko dostava traja dlje. Ponudnika dostavnih storitev boste izbrali kasneje zlata si, hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 13:30:00
|
|
|
|
ELMA
|
Povejte mi ,če ste dobile regres ???? Naši so v podjetju dobili , jaz pa moja sdelovka nismo ,zato ker smo v porodniški Prasci ...kao ne vejo če nam pripada 6 let sem zaposlena v tem podjetju in za nedoločen čas pa ne ve če mi pripada regres .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 13:36:14
|
|
|
|
ella79
|
jencili a daš prosim še meni na mail te recepte hvala mi ne večerjamo, tako da ne bo božične večerje se hecam nimam pojma kaj, neki nepreveč nasitnega. Mi imamo potem naslednji dan božično kosilo, to je že tradicija pri naših, novoletno pa potem pri njegovih. elma regres pripada vsem zaposlenim v podjetju, tako da ga bi vidme tudi MORALE dobiri 100% !!! božičnico pa ni mus, da dobiš midve sva se navozičkali, zdej sva po kosilu (puran z ohrovtom v smetanovi omaki, pire krompir), mal pokidam, pa spet vn
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?