|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
22.12.2008 23:58:29   
Blacky*
zdaj pa res, lahko nočko

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.12.2008 0:08:57   
mlavla
pa še en raport..zdej sva pa domov prispela...in grem sam še zobke sčohat..pol pa drnjohat..seveda pa upam,da ne doživimo prekmalu kakšne budnice...

blacky..bravo za piškoteuser posted image ..iz česa pa je rdeča barva na božičkih?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.12.2008 7:04:54   
blaža
jutro! dolenjka zdej grem vprašat na kulinariko za sodobikarbono, ki nimam pojma.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.12.2008 7:07:16   
blaža
dolenjka sem odprla tam novo temo in te obvestim, ko se kdo javi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.12.2008 7:11:16   
blaža
blacky, pa ti si prava mojstrca!user posted image user posted image user posted image , zelo so lepi tisti božički. To so res pravi Božični piškotki!

Pa ful lepa slikica pri Dedku Mrazu!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.12.2008 7:15:34   
blaža
No med tem , ko pijemuser posted image , še malo pokomentiram našo nočko. spet je ful slabo spaluser posted image . jaz mam pa še od včeraj glavobol in ne vem kako naj se g rešimuser posted image . Danes moram še školjkice spečt, tako, da bo veselo.user posted image pa še tablet nimam več nobenih, za glavobol. no bo že.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.12.2008 7:45:38   
Blacky*
dobro jutro,

no pa je bilo spanje dalj kot do 4:30... user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno ne smem gledati Botra do dveh user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kavico kuhat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.12.2008 7:46:52   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

blacky, pa ti si prava mojstrca!user posted image user posted image user posted image , zelo so lepi tisti božički. To so res pravi Božični piškotki!

hvalauser posted image

Pa ful lepa slikica pri Dedku Mrazu!

hvala user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.12.2008 7:50:49   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

blacky..bravo za piškoteuser posted image ..iz česa pa je rdeča barva na božičkih?

mlavla
to barvo smo kupili v Sparu. Je pa v tubici, tako kot je blaža par deset strani nazaj opisovala. No, smo mislili, da smo kupili barvo za risat pa smo ugotovili, da je barva za obarvanje.Pa sem kar po božičkih brizgnila in prvo s čopičom prebarvala, nato pa s prsti... je šlo hitreje.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.12.2008 8:10:16   
itata
jutro,
jaz sem "poslala" mulčka k tašči za dopoldne. moram zdejle sodbo dokončat - matr je 20 strani tega nakladanja... pol šibam do sodnika, pol k tašči na kosilo in po mulčka, pa še na drugo lokacijo od službe voščit na poti domovuser posted image  takle mamo. skoz neki šibam. bi lahk prej še eno urco spala pa nisem mogla nazaj zaspat... tko da mogoče bo popolne kaj sreče na to temo. pridne bodite pa se pol še kej čitamo!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.12.2008 8:15:00   
blaža
dolenjka, če se boš lotila medenjakov, baje ni dobro, dat pecilni prašek in bi morala res kupit sodo bikarbono.baje, da kisline v medu izničijo učinek pecilnega praška. kaj boš pa pekla?

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.12.2008 8:43:41   
Februarka08
Jutro.

Noč super, Larisa je še kar v posteljiuser posted image zdele se je začela nekaj oglašat, tako da jo grem iskat...
Zunaj je tak sonček, da bi ga bil greh zamudit. Tako da bova šle tud midve mal ven, čeprav malo kašljauser posted image user posted image ne vem kaj naj...
Blaža, hvala za stran, se je moj spet načudiluser posted image pravi, da si sigurno slaščičarka... pa pravim jaz, ne to je samo veselje in peče za doma. Ni mogel verjetuser posted image ti bi mogla res kak takšen poklic imet. Pa še debelušna ne bi bla nikol... če se zdaj lahko vsemu temu upreš, si res karakteruser posted image

Grem pa piko poko, lep danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.12.2008 8:44:28   
dolenjka

dolenjka, če se boš lotila medenjakov, baje ni dobro, dat pecilni prašek in bi morala res kupit sodo bikarbono.baje, da kisline v medu izničijo učinek pecilnega praška. kaj boš pa pekla?

Blaža, še no božično pecivo sem hotela spečt, kjer sta tudi 2 žlici medu user posted image  Eh, bom kar probala, pa kar bo, bo user posted image  Medenjake bom pa ju3, ko bomimela sodo user posted image

Aja, pa dobro jutro user posted image

Mi smo imeli tudi supe noč, spali v kosu do 5h, pomalicali obe zizi, ob 7.15 pa auf in oči ni vedel, da je zize tko pozno jedla, pa ji je flašo naštimal in valda da nispila več kot 20 ml user posted image  Bo pa čez ene pol ure müslije papcala pol pa v pančevo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.12.2008 8:51:47   
Blacky*
evo, zajtrk in kava za nami user posted image

Zdaj se pa oblečemo pa gremo k P po potrdilo za vrtec. Jaz moram pa še knjige vrnit v knjižnico... že zamujam user posted image

papa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.12.2008 8:52:02   
mlavla
jutro..no prva budnica je bila ob dveh..in naša pupi ni za spala do štirih...no ko jo je končno zmanjkal...je potegnila do 7ih ..dobila mleko...in spala do pol devetih..

moram rečt,da je to še kar vredu..glede na noči ki smo jih imeli včasih...

jst bom pa danes tud mogoče še kaj pekla...

pa pino pogrešam, pa mesečnico..pa še katero,da se nam kaj oglasijo...

< Sporočilo je popravil mlavla -- 23.12.2008 8:53:49 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.12.2008 8:52:58   
mlavla
blaža..prosila bi te za kakšne recepte..npr. za breskvice in hruške bi me zanimal..pa tud gobice

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.12.2008 9:01:50   
blaža
mlavla, za brskvice in hruške pa gobice je isti recept, zdej grem zamesit testo za školjkice, in ti ga napišem kasneje

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.12.2008 9:04:36   
putina
punce ...

jest sem pa bila včeraj v supernovi .. od 10ih do 11ih .. pa sem šla najprej gor v lokal, kjer naj bi bile zmenjene pogledat ... p ni blo še nobene .. pol sem pa mal kruzala po SN, če bi kero srečala .. sam kaj ko nobene ne poznam .. sej, mamic je blo polhn, sam kaj ko nisem vedla če ste februarke .. 2 mamici, ki bi po moejm mnenju ustrezali februarkam sem vidla v mulerju .. sam nisem pa hotal kar tako vprašat .. a sta bile 2 - ena blond in ena temna?? .. pa neke ščetke za na prst sta iskali?? .. da vidim, če sem imela prav .. no pol sva šli še ene 2x gor s tamaro pogledat, pa je bla spet sam ena mamica, ki je dojila, pa otroček je bil bolj majhen .. pa SAšo Einsiedler sem vidla .. sam vas po mojem ne.... user posted image ah, pa kdaj drugič .. moram mal albume naštudirat, da vas bom vsaj prepoznala drugič, pa za rokav pocukala ..

je pa res da sva midve s tamaro bolj zgodnji, ker jo dam pol okrog 12ih pol enih spat, da se potem do najkaasneje do treh zbudi, da greva po Julijo v vrtec  ..

pol sem se hotla pa še na računalnik javit, ko sem prišla domov, je pa ta stara gnila kišta crknila (ne smem šimfat preveč, če ne bo spet crknu), pol sem bla pa do pol enajstih zvečer "odrezana od sveta" .. dokler ni moj iz službe pršu, da sem si vsaj malo njegov notebook lahko sposodla ..

ah, beda .. kje v bližini ljubljane je kaj sončka??? .. februarka, ga ima, samo za na gorenjsko it ne bo časa .. .. še kje drugje??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.12.2008 9:07:58   
larisa
Jutro user posted image

vse pod kontrolo user posted image user posted image user posted image  
Vidim, da se vse okrog peke vrti. Jaz pa ne bom nič pekla, ker potem ne bo noben tega jedel, ker smo itak za praznike že totalno bookirani. user posted image

Včeraj nisem spustila vedrega dneva in šla v SN, glede na to, da smo imeli samo 6 ur sonca v decembru, sem odšla raje vozičkat, ker nam tako veleva tudi naša bolezen. Itak ste uživale, ne?! user posted image

Dolenjka, dejmo en plan narest, da ne bojo prazniki mimo, mi se pa ne bomo videli. Morva mal uskladit datume, kdaj ima kdo kej, da se potem zmenimo za družinsko srečanje. Seveda, če ste sploh zainteresirani. user posted image

No mi po novem vstajamo ob 6.30, tako da sem jaz glede na veseli december in na grd prehlad, čist adijo. Ampak tko fajn adijo, ni tko hudo adijo user posted image

Še kej novega user posted image  Nič....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.12.2008 9:23:43   
ELMA
živjo
Vidim da ste zelo pridne pečete ,user posted image user posted image pohvale ...zelo ste pridne
jaz sem tudi včeraj nekaj spekla , ene rogljiče z orehi in kokosom ,jih še imam v hladilniku user posted image  bojimo  se da se ne zredimo user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.12.2008 9:33:15   
blaža
Breskvice

Testo:

-2 ,5 jogurovega lončka sladkorja
- 2,5............................... moke
-2,5.................................olja
- 5 jajc
- 2 dcl mleka
- 3 vaniljine sladkorje
- 1 naribana limonina lupinica
- 2 žlički sode bikarbone
- ščepec soli in malo ruma

Vse to zmašeš in mora 2 uri počivat, pol pa streseš eno kilo moke in to maso, ki je počivala zamesiš skupaj z to kilo moke.

Nadev:

-30 dag orehov
-10 dag čokolade
- 250 g margarine ( ena kocka)
- mrvice, ki jih izdolbeš iz pečenih breskvic
- če je masa pregosta, daš lahko malo mleka, ma po moje ni treba

Delaš res male kuglice, za breskvice. Velikost fi 2cm približno. In jih spečeš, tako dobiš polovičko breskvice ali klobuček za gobico. za hruške pa oblikuješ iz kroglice, še podolgovat nastavek( ne vem kako naj opišem) Kuglico, malo razvlečeš. Za betke pa svaljek, ki je na eni strani malo ožji.

In pol vse to ko je pečeno, nedevaš, sestaviš in pol povaljaš v barvila- arome, tiste male flaškice, z aromo jagode ali maline, pa banane ali hruške, pa mente za zeleno. Na koncu pa še v sladkor. V glavnem breskvico povalješ v barvo, pa takoj v sladkor, pa pol naslednjo spet v barvo, pa v sladkor,....

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.12.2008 9:36:18   
mlavla
Breskvice

Testo:

-2 ,5 jogurovega lončka sladkorja
- 2,5............................... moke
-2,5.................................olja
- 5 jajc
- 2 dcl mleka
- 3 vaniljine sladkorje
- 1 naribana limonina lupinica
- 2 žlički sode bikarbone
- ščepec soli in malo ruma

Vse to zmašeš in mora 2 uri počivat, pol pa streseš eno kilo moke in to maso, ki je počivala zamesiš skupaj z to kilo moke.

Nadev:

-30 dag orehov
-10 dag čokolade
- 250 g margarine ( ena kocka)
- mrvice, ki jih izdolbeš iz pečenih breskvic
- če je masa pregosta, daš lahko malo mleka, ma po moje ni treba

Delaš res male kuglice, za breskvice. Velikost fi 2cm približno. In jih spečeš, tako dobiš polovičko breskvice ali klobuček za gobico. za hruške pa oblikuješ iz kroglice, še podolgovat nastavek( ne vem kako naj opišem) Kuglico, malo razvlečeš. Za betke pa svaljek, ki je na eni strani malo ožji.

In pol vse to ko je pečeno, nedevaš, sestaviš in pol povaljaš v barvila- arome, tiste male flaškice, z aromo jagode ali maline, pa banane ali hruške, pa mente za zeleno. Na koncu pa še v sladkor. V glavnem breskvico povalješ v barvo, pa takoj v sladkor, pa pol naslednjo spet v barvo, pa v sladkor,....

blaža hvala!!!!se bom enkrat spravla to naredit

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.12.2008 9:39:03   
dolenjka
Tako, moj otrok je pojedel, zdaj hitro za piškote zamesim, da jih bom potem v miru delala ko bo spala, pol pa že kmalu odfrčim na urice užitkov user posted image

Ella, a veš da sem uspela dobit tisti avtozic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Larisa, jaz te držim za besedo, pri nas je vsak dan sonček že od 7h, tako da čakam, kdaj se boš odločila obljubo izpolniti user posted image

Ajd zdravo!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.12.2008 9:39:56   
blaža
vzami si cajt mlavla, ki je sigurno ene 5 ur delauser posted image

No jaz pa zdej že pečem školjkice. pol moram pa še biserčke narest iz cukra, ki nisem dobila srebrnih perlic, Blaž pa pridno spančka prvo rundo. pol ob 12.30 greva pa peš z vozičkom po Matijo, malo na sončka.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.12.2008 9:42:21   
blaža
no zdej mi je ena odgovorila na kulinariki, da je lani delala medenjake in ni imela sodebikarbone in je dala enako količino pecilnega in je ratalo enako kot z sodobikarbono.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?