Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Punce, preskočte tole... jest sem totalno v bedu... kaj mi je, tud sama ne vem nimam energije, ves čas bi samo jokala, tamala je bolj kot ne prepuščena sama sebi danes, ker mi ni za igranje, komaj čakam da jo dam spat da mal zadiham... ne, nisem slaba mami, samo danes pa res ne morm...... kaj naj naredim da se mal k seb spravim... kaj naj pojem? kaj naj popijem? grem, mi kriči na ušesa... mogla sem dat mal ven, danes sem res ................ Vsaka od nas je kdaj pa kdaj v bedu, pridejo žute minute in takrat pač ne moreš se posvečat nobenmu, včasih še sebi ne. Lej lariso dej v njen kotiček in se ti mal zrelaksirej, če ti pomaga se zjokej, men to velikrat nuca, lohk se tud v klet zapreš pa mal zereš, al pa kšno vrečo krompirja zboksej. Karkol, sam da daš ven iz sebe. Lohk tud mene pokličeš, če rabš se spucat, vedno! Probi se skulirat, nasmej se in bo šlo, lohk pa enga ta kratkega rukneš, tud nuca . Al pa dej tamalo dol k tašči za ene 15 minut, da maš vsaj mal zase časa, brez jokcanja za hrbtom. Se pa res ne rabiš sekirat, ker po moje je skor vsak naš otrok bil kdaj pa kdaj mal sam, kar sploh ne škodi. Kaj bomo pa takrat rekli, ko bomo delat začele, takrat bojo šele sami, če pa ti Lariso dons mal bolj pustiš, ni pa nč narobe, ker itak skoz okol nje skačeš in ji nikol nč ne manjka!