Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:17:33
|
|
|
|
mlavla
|
nikjer nobene...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:27:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nikjer nobene... evo mene draga, sam mal moram vseen delat zraven, drugač se lahko Evropa sesuje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:27:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nikjer nobene... evo mene draga, sam mal moram vseen delat zraven, drugač se lahko Evropa sesuje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:32:14
|
|
|
|
ella79
|
jaz pridem samo v ponedeljek v SN upam, da mi bo katera delala družbo ob kavi in piškotih februarka če s esekiraš zaradi desca, se ne splača, če se tudi on ne. To je moj moto - se zaradi descov res nemislim sekirat, sama zase bom še poskrbela da se bom imela fino, ne da bi me kdo pri tem oviral bajsa jaz grem v petek najprej na službeno zabavo, potem pa seveda pridem v KR do kdaj pa bi ve kej ble k jaz sigurno ob desetih ne bom v KR mlavla za super noč
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:33:28
|
|
|
|
blaža
|
februarka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:38:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, sicer malo skurjena od včeraj, ampak ni neke krize. Moje dva sta se lepo poštimala zvečer. Samo sem mislila, da bom morala v Lanini postelji spat. Ker sta se ati in Lana stiskala v veliki postelji. No, nisem imela tega srca, da dam Lano v njeno posteljo, njena pa je zame premajhna sem se jima kar pridružila in smo se celo noč stiskali. februarka - ti si super mami, ampak mislim, da se preveč ženeš in enkrat pač udari ven. Vsaj pri meni je tako. MORAŠ si kdaj vzet tudi čas samo zase, pa čeprav samo pol urce, boš videla, da bo veliko bolje. mesecnica - kupili smo Romerja, King plus Eno Kako vam uspe slikat vaše male božičke??????? Naša kar pop faše, ko ji to kapico na glavo dajem. Ma ni šanse, da nama rata. Je hitra kot , in ima kapico samo kakšno stotinko na glavi. Sva se prej matrali, pa sem obupala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:44:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem rešila par ugank s številkami in se prec bolj počutm dokler dec ne pride dam, ker je reku da se bova baje usedla in pogovorla SN, jest sem jo lahko slikala le tako, da sem klovna špilala, moj je pa na fotiča pritiskal ali pa obratno ker ji ni sedla tista kapa na glavo in je bla najbolj zanimiva za dol vlečt... sama jo boš težko, upam da ti bo kdo pomagal... Zdaj grem pa tisto kosilo pripravit, predvsem zarad male, ne zarad naju.... se mi sploh ne da
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:44:49
|
|
|
|
itata
|
a sem čudna jaz al ne? dedi je peljal mulčka do varuške. pa se je valda jokal, ker je že zadnjič uštekal, da ga pol tam pustimo, sam je bil pol ok kasneje... ko sta se igrala. no in danes je tud jokal pač pol je dedi počakal, da se je začel igrat in je šel (tko kot jaz zadnjič). pa mi je zdej naročil naj preverim, če se je pomiril. sam jaz sem zmenjena, da če ne bo šlo, da ona mene pokliče in se ga gre iskat ne pa da jaz preverjam kako je. k zih kličeš ob napačnem trenutku pol mi bo pa res bad. pa ni glih k da daš malčka v vrtec pol pa kličeš varuško na mobi a je vse ok bom kar pustila, če bo kej narobe bo že poklicala. mora se pa navadit ni druge. eni jokajo k so v vrtcu en dan eni en teden in eni cel mesec pa jih starši vseeno vsak dan sproti tja pripeljejo. sam ne vem a bi mogla jaz tam dalj ostat, da bi mu blo lažje al kako??? sej je tam sam 2 urce... pa lepo naspan, previt, najeden... kaj pa vem...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:46:06
|
|
|
|
itata
|
ella: dober moto, jaz tud tko pravim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:49:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
februarka - očitno bom tudi jaz potrebovala pomoč pri tem slikanju. Bomo jutri naredili to skupaj. Upam, da nam bo ratalo. - da se bosta z dobro pogovorila in si tudi naloge razdelila.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:50:57
|
|
|
|
nizy
|
dan, februarka - jaz v takem primeru Azro kar mojimu prepustim , pač se malo naredim slepo pa gluho , vem da je to malo grob način ampak drugače nimam niti minute miru
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:51:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
itata - saj razumem, da ti glih ni vseeno, kako se mali počuti v varstvu. Samo jaz bi verjetno isto mislila kot ti. Če bo panika te bo ziher poklicala. Kaj pa če bi bil že v vrtcu in ti v službi?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 12:58:29
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A se pol v soboto dobimo v supernovi, pa ne v ponedeljek? Ella kaj je zdej s tabo za v petek, greš? v soboto pade kava, v ponedeljek je pa vseslovensko srečanje! res je Dvomim, da bomo gorenjke hodile v soboto in ponedeljek hodile v sn ne, sej jst sm že učer rekla, da bom v soboto bolj počivala, v pon. pa pridem. Sam tole vseslovensko...ene, k jih ne poznam pridejo glih v soboto in jih v pon. ne bo - to ni glih kul
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:00:27
|
|
|
|
Suzi*
|
februarka sej bo boljš. včasih pride kakšen tak dan ..... itata, ni ti treba v varstvu ostajat. je lažje za otroka da ga pustiš in greš..sej se pol že zamotjo. če bo pa panika, te bo pa varuška poklicala, če ste tako zmenjene. jaz sem pri anžeju mogoče prvi teden ko je bil cel dan v varstvu kdaj poklicala, pa ker je blo vedno vse ok, sem pol nehala klicat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:11:55
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz pridem samo v ponedeljek v SN upam, da mi bo katera delala družbo ob kavi in piškotih februarka če s esekiraš zaradi desca, se ne splača, če se tudi on ne. To je moj moto - se zaradi descov res nemislim sekirat, sama zase bom še poskrbela da se bom imela fino, ne da bi me kdo pri tem oviral bajsa jaz grem v petek najprej na službeno zabavo, potem pa seveda pridem v KR do kdaj pa bi ve kej ble k jaz sigurno ob desetih ne bom v KR mlavla za super noč Mi bomo ob desetih komi dobr pojedle , tko da v Kr bomo računam ob ene 11h, pol pa dokler bo, no jaz zih nam do jutra, mi nebi znesl , no do ene 1-2 bomo zih
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:19:08
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A se pol v soboto dobimo v supernovi, pa ne v ponedeljek? Ella kaj je zdej s tabo za v petek, greš? v soboto pade kava, v ponedeljek je pa vseslovensko srečanje! res je Dvomim, da bomo gorenjke hodile v soboto in ponedeljek hodile v sn ne, sej jst sm že učer rekla, da bom v soboto bolj počivala, v pon. pa pridem. Sam tole vseslovensko...ene, k jih ne poznam pridejo glih v soboto in jih v pon. ne bo - to ni glih kul jst sem rekla tko- v petek sem z gorenjkam, v soboto na izzi kavica, v pon. mava pa midva ob 10h dohtarja, pol pa žur! za prjatlce si je treba čas uzet, se poveselit...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:21:06
|
|
|
|
blaža
|
Sem si še jaz malo zapela lillchi, pa tudi zavriskala, ki jem kus kus in sem dala en mali sušen feferon notri in me zvija od vročine
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:21:41
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz pridem samo v ponedeljek v SN upam, da mi bo katera delala družbo ob kavi in piškotih februarka če s esekiraš zaradi desca, se ne splača, če se tudi on ne. To je moj moto - se zaradi descov res nemislim sekirat, sama zase bom še poskrbela da se bom imela fino, ne da bi me kdo pri tem oviral bajsa jaz grem v petek najprej na službeno zabavo, potem pa seveda pridem v KR do kdaj pa bi ve kej ble k jaz sigurno ob desetih ne bom v KR mlavla za super noč Mi bomo ob desetih komi dobr pojedle , tko da v Kr bomo računam ob ene 11h, pol pa dokler bo, no jaz zih nam do jutra, mi nebi znesl , no do ene 1-2 bomo zih si pozabla, da gremo v Kr? tle dlje kot do 3 ni nikjer niti nič odprto, razen, če bi si nardile žurko na eni klopci okol kake šole, tko k dela mularja zdej
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:27:01
|
|
|
|
jencili
|
Fabruarka, tebi želim pa en čimlepši in čimbolj umirjen pogovor. Boš vidla, po njem se boš počutila veliko bolje in tud Larisa bo prišla na svoj račun Smo pa res vsi samo ljudje in vsak od nas ima kdaj dan, ko bi samo jokal in nima energije za nič. Ampak to pride in mine, mi pa ostanemo, zato se splača potrudit Želim ti uspešno popoldne
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:31:29
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem si še jaz malo zapela lillchi, pa tudi zavriskala, ki jem kus kus in sem dala en mali sušen feferon notri in me zvija od vročine
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:33:22
|
|
|
|
blaža
|
Še dobro, da bo jedel moj mož vampe iz skrinje, ki mu jih je nardila mama, ki jaz jih ne delam in ne bo jedel z mano kus kusa, ki bi pop*****
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:34:00
|
|
|
|
blaža
|
Pa upam, da ne bo prehudo, ko bom šla kakat!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:35:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Jencili, hvala tud teb Sem glih zdele študirala k sem za kosilo pripravljala, kaj mi manjka... manjka mi en večer plesa, norenja, zabave, čveka (brez vozička), večer sprostitve... ne pa da vsak dan samo letim sem in tja, gledam na uro kaj bo zdej, kdaj bo kej, potem me pa vsaka grda beseda oz. nesporazum vrže iz tira valjda, če mam pa vsega polno kapo komaj čakam da bo petek da grem mal ven, da se mal zrihtam, da navlečem kakšno dobro cuno nase, da bo moj mal debel pogledal in vidu kaj ma... (sam ne vem če mam kej takega v omari ) ah, niso važne cune, važno da grem mal ven... punce, če tam ne bo zabave, se bom raje vam pridružla Blaža, tvoj je poštar a ne? A majo v pogodbi napisan, da se na zvonec obesijo ko pridejo k bajti oprosti, saj verjetno je sam naš tak da ti otroka potem zbudi... pa da bi vsaj zame kaj prnesu k je tako vneto zvonil pa brez zamere Zdaj grem pa naprej še mal za delo prijet...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:39:36
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A se pol v soboto dobimo v supernovi, pa ne v ponedeljek? Ella kaj je zdej s tabo za v petek, greš? v soboto pade kava, v ponedeljek je pa vseslovensko srečanje! res je Dvomim, da bomo gorenjke hodile v soboto in ponedeljek hodile v sn ne, sej jst sm že učer rekla, da bom v soboto bolj počivala, v pon. pa pridem. Sam tole vseslovensko...ene, k jih ne poznam pridejo glih v soboto in jih v pon. ne bo - to ni glih kul jst sem rekla tko- v petek sem z gorenjkam, v soboto na izzi kavica, v pon. mava pa midva ob 10h dohtarja, pol pa žur! za prjatlce si je treba čas uzet, se poveselit... to si zlo lepo povedala, sam si ne ćelim glih, da pridem domov, pa me sam še kufri pred bajto čakajo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:39:57
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Blaža, tvoj je poštar a ne? A majo v pogodbi napisan, da se na zvonec obesijo ko pridejo k bajti oprosti, saj verjetno je sam naš tak da ti otroka potem zbudi... pa da bi vsaj zame kaj prnesu k je tako vneto zvonil pa brez zamere februarka, naš je tud tak. se vedno jezim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?