|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
17.12.2008 12:17:33   
mlavla
nikjer nobene...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 726
17.12.2008 12:27:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

nikjer nobene...

evo mene draga, sam mal moram vseen delat zraven, drugač se lahko Evropa sesuje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 727
17.12.2008 12:27:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

nikjer nobene...

evo mene draga, sam mal moram vseen delat zraven, drugač se lahko Evropa sesuje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 728
17.12.2008 12:32:14   
ella79
jaz pridem samo v ponedeljek v SN user posted image upam, da mi bo katera delala družbo ob kavi in piškotih user posted image user posted image user posted image

februarka če s esekiraš zaradi desca, se ne splača, če se tudi on ne. To je moj moto - se zaradi descov res nemislim sekirat, sama zase bom še poskrbela da se bom imela fino, ne da bi me kdo pri tem oviral user posted image user posted image user posted image user posted image

bajsa jaz grem v petek najprej na službeno zabavo, potem pa seveda pridem v KR user posted image do kdaj pa bi ve kej ble user posted image k jaz sigurno ob desetih ne bom v KR

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
17.12.2008 12:33:28   
blaža
februarkauser posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 730
17.12.2008 12:38:25   
srečka nosečka
dan, user posted image

sicer malo skurjena od včeraj, ampak ni neke krize. user posted image
Moje dva sta se lepo poštimala zvečer. Samo sem mislila, da bom morala v Lanini postelji spat. Ker sta se ati in Lana stiskala v veliki postelji. user posted image  No, nisem imela tega srca, da dam Lano v njeno posteljo, njena pa je zame premajhna sem se jima kar pridružila in smo se celo noč stiskali. user posted image

februarka - ti si super mami, ampak mislim, da se preveč ženeš in enkrat pač udari ven. Vsaj pri meni je tako. MORAŠ si kdaj vzet tudi čas samo zase, pa čeprav samo pol urce, boš videla, da bo veliko bolje. user posted image

mesecnica - kupili smo Romerja, King plus

Eno user posted image
Kako vam uspe slikat vaše male božičke??????? user posted image  Naša kar popuser posted image  faše, ko ji to kapico na glavo dajem. user posted image  Ma ni šanse, da nama rata. Je hitra kot user posted image , in ima kapico samo kakšno stotinko na glavi. user posted image  Sva se prej matrali, pa sem obupala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
17.12.2008 12:44:15   
Februarka08
Sem rešila par ugank s številkami in se prec bolj počutmuser posted image dokler dec ne pride dam, ker je reku da se bova baje usedla in pogovorlauser posted image user posted image user posted image
SN, jest sem jo lahko slikala le tako, da sem klovna špilala, moj je pa na fotiča pritiskal ali pa obratnouser posted image ker ji ni sedla tista kapa na glavo in je bla najbolj zanimiva za dol vlečt... sama jo boš težko, upam da ti bo kdo pomagal...

Zdaj grem pa tisto kosilo pripravit, predvsem zarad male, ne zarad naju.... se mi sploh ne dauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
17.12.2008 12:44:49   
itata
a sem čudna jaz al ne? dedi je peljal mulčka do varuške. pa se je valda jokal, ker je že zadnjič uštekal, da ga pol tam pustimo, sam je bil pol ok kasneje... ko sta se igrala. no in danes je tud jokal pač pol je dedi počakal, da se je začel igrat in je šel (tko kot jaz zadnjič). pa mi je zdej naročil naj preverim, če se je pomiril. sam jaz sem zmenjena, da če ne bo šlo, da ona mene pokliče in se ga gre iskat ne pa da jaz preverjam kako je. k zih kličeš ob napačnem trenutkuuser posted image  pol mi bo pa res bad. pa ni glih k da daš malčka v vrtec pol pa kličeš varuško na mobi a je vse okuser posted image  bom kar pustila, če bo kej narobe bo že poklicala. mora se pa navadit ni druge. eni jokajo k so v vrtcu en dan eni en teden in eni cel mesec pa jih starši vseeno vsak dan sproti tja pripeljejo. sam ne vem a bi mogla jaz tam dalj ostat, da bi mu blo lažje al kako??? sej je tam sam 2 urce... pa lepo naspan, previt, najeden... kaj pa vem...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 733
17.12.2008 12:46:06   
itata
ella: dober moto, jaz tud tko pravimuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 734
17.12.2008 12:49:13   
srečka nosečka
februarka - očitno bom tudi jaz potrebovala pomoč pri tem slikanju. Bomo jutri naredili to skupaj. Upam, da nam bo ratalo. user posted image
user posted image  - da se bosta z user posted image  dobro pogovorila in si tudi naloge razdelila. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 735
17.12.2008 12:50:57   
nizy
dan,

februarka - jaz v takem primeru Azro kar mojimu prepustim , pač se malo naredim slepo pa  gluho , vem da je to malo grob način ampak drugače nimam  niti minute  miru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
17.12.2008 12:51:11   
srečka nosečka
itata - saj razumem, da ti glih ni vseeno, kako se mali počuti v varstvu. Samo jaz bi verjetno isto mislila kot ti. Če bo panika te bo ziher poklicala. Kaj pa če bi bil že v vrtcu in ti v službi?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.12.2008 12:58:29   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

A se pol v soboto dobimo v supernovi, pa ne v ponedeljek?

Ella kaj je zdej s tabo za v petek, greš?

v soboto pade kava, v ponedeljek je pa vseslovensko srečanje!user posted image

res je

Dvomim, da bomo gorenjke hodile v soboto in ponedeljek hodile v snuser posted image user posted image user posted image

ne, sej jst sm že učer rekla, da bom v soboto bolj počivala, v pon. pa pridem. Sam tole vseslovensko...ene, k jih ne poznam pridejo glih v soboto in jih v pon. ne bouser posted image  - to ni glih kuluser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.12.2008 13:00:27   
Suzi*
februarka user posted image user posted image  sej bo boljš. včasih pride kakšen tak dan .....user posted image

itata, ni ti treba v varstvu ostajat. je lažje za otroka da ga pustiš in greš..sej se pol že zamotjo. če bo pa panika, te bo pa varuška poklicala, če ste tako zmenjene. jaz sem pri anžeju mogoče prvi teden ko je bil cel dan v varstvu kdaj poklicala, pa ker je blo vedno vse ok, sem pol nehala klicat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 739
17.12.2008 13:11:55   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz pridem samo v ponedeljek v SN user posted image upam, da mi bo katera delala družbo ob kavi in piškotih user posted image user posted image user posted image

februarka če s esekiraš zaradi desca, se ne splača, če se tudi on ne. To je moj moto - se zaradi descov res nemislim sekirat, sama zase bom še poskrbela da se bom imela fino, ne da bi me kdo pri tem oviral user posted image user posted image user posted image user posted image

bajsa jaz grem v petek najprej na službeno zabavo, potem pa seveda pridem v KR user posted image do kdaj pa bi ve kej ble user posted image k jaz sigurno ob desetih ne bom v KR

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč

Mi bomo ob desetih komi dobr pojedle user posted image , tko da v Kr bomo računam ob ene 11h, pol pa dokler bo, no jaz zih nam do jutra, mi nebi znesl user posted image , no do ene 1-2 bomo zih user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 740
17.12.2008 13:19:08   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

res je

Dvomim, da bomo gorenjke hodile v soboto in ponedeljek hodile v snuser posted image user posted image user posted image

ne, sej jst sm že učer rekla, da bom v soboto bolj počivala, v pon. pa pridem. Sam tole vseslovensko...ene, k jih ne poznam pridejo glih v soboto in jih v pon. ne bouser posted image  - to ni glih kuluser posted image

jst sem rekla tko- v petek sem z gorenjkam, v soboto na izzi kavica, v pon. mava pa midva ob 10h dohtarja, pol pa žur!user posted image
za prjatlce si je treba čas uzet, se poveselit...user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 741
17.12.2008 13:21:06   
blaža
Sem si še jaz malo zapela lillchi, pa tudi zavriskala, ki jem kus kus in sem dala en mali sušen feferon notri in me zvija od vročineuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 742
17.12.2008 13:21:41   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Mi bomo ob desetih komi dobr pojedle user posted image , tko da v Kr bomo računam ob ene 11h, pol pa dokler bo, no jaz zih nam do jutra, mi nebi znesl user posted image , no do ene 1-2 bomo zih user posted image

si pozabla, da gremo v Kr?
tle dlje kot do 3 ni nikjer niti nič odprto, razen, če bi si nardile žurko na eni klopci okol kake šole, tko k dela mularja zdejuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
17.12.2008 13:27:01   
jencili
Fabruarka, tebi želim pa en čimlepši in čimbolj umirjen pogovor. Boš vidla, po njem se boš počutila veliko bolje in tud Larisa bo prišla na svoj računuser posted image
Smo pa res vsi samo ljudje in vsak od nas ima kdaj dan, ko bi samo jokal in nima energije za nič. Ampak to pride in mine, mi pa ostanemo, zato se splača potrudituser posted image
Želim ti uspešno popoldneuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 744
17.12.2008 13:31:29   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Sem si še jaz malo zapela lillchi, pa tudi zavriskala, ki jem kus kus in sem dala en mali sušen feferon notri in me zvija od vročineuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 745
17.12.2008 13:33:22   
blaža
Še dobro, da bo jedel moj mož vampe iz skrinje, ki mu jih je nardila mama, ki jaz jih ne delam in ne bo jedel z mano kus kusa, ki bi pop*****user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 746
17.12.2008 13:34:00   
blaža
Pa upam, da ne bo prehudo, ko bom šla kakat!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 747
17.12.2008 13:35:07   
Februarka08
Jencili, hvala tud tebuser posted image
Sem glih zdele študirala k sem za kosilo pripravljala, kaj mi manjka... manjka mi en večer plesa, norenja, zabave, čveka (brez vozička), večer sprostitve... ne pa da vsak dan samo letim sem in tja, gledam na uro kaj bo zdej, kdaj bo kej, potem me pa vsaka grda beseda oz. nesporazum vrže iz tirauser posted image valjda, če mam pa vsega polno kapouser posted image komaj čakam da bo petekuser posted image da grem mal ven, da se mal zrihtam, da navlečem kakšno dobro cuno nase, da bo moj mal debel pogledal in vidu kaj ma... (sam ne vem če mam kej takega v omariuser posted image user posted image ) ah, niso važne cune, važno da grem mal ven... punce, če tam ne bo zabave, se bom raje vam pridružlauser posted image

Blaža
, tvoj je poštar a ne? A majo v pogodbi napisan, da se na zvonec obesijo ko pridejo k bajtiuser posted image oprosti, saj verjetno je sam naš tak user posted image da ti otroka potem zbudi... pa da bi vsaj zame kaj prnesu k je tako vneto zvoniluser posted image user posted image pa brez zamereuser posted image

Zdaj grem pa naprej še mal za delo prijet...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 748
17.12.2008 13:39:36   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

res je

jst sem rekla tko- v petek sem z gorenjkam, v soboto na izzi kavica, v pon. mava pa midva ob 10h dohtarja, pol pa žur!user posted image
za prjatlce si je treba čas uzet, se poveselit...user posted image

to si zlo lepo povedala, sam si ne ćelim glih, da pridem domov, pa me sam še kufri pred bajto čakajo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
17.12.2008 13:39:57   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blaža, tvoj je poštar a ne? A majo v pogodbi napisan, da se na zvonec obesijo ko pridejo k bajtiuser posted image oprosti, saj verjetno je sam naš tak user posted image da ti otroka potem zbudi... pa da bi vsaj zame kaj prnesu k je tako vneto zvoniluser posted image user posted image pa brez zamereuser posted image

user posted image user posted image  februarka, naš je tud tak. user posted image  se vedno jezim. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?