Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jencili, hvala tud teb Sem glih zdele študirala k sem za kosilo pripravljala, kaj mi manjka... manjka mi en večer plesa, norenja, zabave, čveka (brez vozička), večer sprostitve... ne pa da vsak dan samo letim sem in tja, gledam na uro kaj bo zdej, kdaj bo kej, potem me pa vsaka grda beseda oz. nesporazum vrže iz tira valjda, če mam pa vsega polno kapo komaj čakam da bo petek da grem mal ven, da se mal zrihtam, da navlečem kakšno dobro cuno nase, da bo moj mal debel pogledal in vidu kaj ma... (sam ne vem če mam kej takega v omari ) ah, niso važne cune, važno da grem mal ven... punce, če tam ne bo zabave, se bom raje vam pridružla Blaža, tvoj je poštar a ne? A majo v pogodbi napisan, da se na zvonec obesijo ko pridejo k bajti oprosti, saj verjetno je sam naš tak da ti otroka potem zbudi... pa da bi vsaj zame kaj prnesu k je tako vneto zvonil pa brez zamere Zdaj grem pa naprej še mal za delo prijet... men tud. a greš eno soboto z mano na salsa party? mmmmmmmm kje pa je? vsako soboto na celovški v lj, pa že tolk dolg nisem bla, da me je kr strah it sama. vidš, jaz nič ne vem o tem... nikol ga nisem po LJ žurala (no, še po KR bolj malo ) pa takega desca sem ujagala da mu ni za žur v tem sva si totalno različna jaz bi plesala in norela, on bi sedel in opazoval haloooooo... saj res da se nasprotja privlačijo, sam jaz bi res dala mal možgane na off joj, zdej pa že res komaj čakam petek vsaj en večer mal sprostitve... škoda ker bom z avtom ga še ruknt nam smela nič ah, tud brez tega gre