|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
17.12.2008 9:50:51   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kako se že napiše: A smrdim al kaj? da mi noben ne pomaga kje je Sn v LJ?!user posted image

jaz ti ne povem, ker te ne bo v ponedeljek user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.12.2008 9:51:25   
dolenjka
O lillchy kako sva bili usklajeni user posted image

Sam ni vedno nujno da smo to me, ker zdej se tut avgustovke tam dobivajo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.12.2008 9:51:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

kako se že napiše: A smrdim al kaj? da mi noben ne pomaga kje je Sn v LJ?!user posted image

jaz ti ne povem, ker te ne bo v ponedeljek user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.12.2008 9:57:54   
lillchy123
vidm, da me je šefla prehtela!user posted image

jutro user posted image

februarka, men tud noro izpadajo, pa sem govorila s frizerko in je rekla da na to vpliva konec dojenja, ker spet hormoni divjajo in letni čas. da dokler novi lasje rastejo ni panike. sem bla pa tko že prej pregledana za ščitnico, tko da čakam pomlad, dsa lase zamenam!user posted image  je pa vseeno fino, če te pogledajo (itaq daš za ščitnico sam kri), pa boš bolj mirna. kar se pa decev tiče- škoda jokat, ker ne pomaga, pa še glava te pol boli. škoda, ker me tega ne znamo upoštevat. user posted image  jst sem se odločla, da če ne bo boljš, si bom v kleti zrihtala mini stanovanje za naju z user posted image , pol pa lohk dela kr če. jst ga pol ne rabm več. vibrator pa tud mam.user posted image

misar, bravo za spanje! kdaj grweste uživat?

Janey, tebi pa od srca želim, da bi tvoj otrok naštudiral, za kaj je noč.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 679
17.12.2008 9:58:23   
blaža
ella, pol pa nisem več s tabo!user posted image user posted image user posted image ( al kako smo že rekli v vrtcu?user posted image )

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.12.2008 9:58:52   
blaža
Ej hvala babe, za specijalko!user posted image  bomo sigurno našli.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.12.2008 10:01:22   
jencili
Ella, jst grem tud jutr v Kr, če bomo doma kej boljš oz. če me moj glih ne bo rabu doma, k je tko švohuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.12.2008 10:03:06   
lillchy123
jencili, vam pa tud želim, da se že enkrat pozdravte. zdej se pa res že čist predolg tole vleče!

šefla, kva če bi ti tale aparat kr s sabo v ponedek v Sn prnesla, pa nam kavico skuhala?

pa sorry, k skoz slikce popam user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.12.2008 10:06:07   
ella79
jencili potem se pa magari jutri na kavi dobimo, danes mam bolj mal čaa user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža http://tis.telekom.si/Page_Map.aspx?X=464439&Y=97622&n=&a=Jur%C4%8Dkova%20cesta%20223,%20Ljubljana&p=&t=&r=0.4255567314676765&pid=5960685
ko prideš do obvoznice (iz primorske avtoceste), greš desno smer Novo Mesto, na izvozu Rudnik (sej piše tudi nakupovalno središče) zaviješ dol iz avtoceste, potem pa že ne morš zgrešit user posted image a sem zdej tvoja prijateljica??

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.12.2008 10:06:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, men tud noro izpadajo, pa sem govorila s frizerko in je rekla da na to vpliva konec dojenja, ker spet hormoni divjajo in letni čas. da dokler novi lasje rastejo ni panike. sem bla pa tko že prej pregledana za ščitnico, tko da čakam pomlad, dsa lase zamenam!user posted image  je pa vseeno fino, če te pogledajo (itaq daš za ščitnico sam kri), pa boš bolj mirna. kar se pa decev tiče- škoda jokat, ker ne pomaga, pa še glava te pol boli. škoda, ker me tega ne znamo upoštevat. user posted image  jst sem se odločla, da če ne bo boljš, si bom v kleti zrihtala mini stanovanje za naju z user posted image , pol pa lohk dela kr če. jst ga pol ne rabm več. vibrator pa tud mam.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr si to povedala... zadnji stavek je še najboljši user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 685
17.12.2008 10:06:46   
misar

misar, bravo za spanje! kdaj grweste uživat?

zmenjeni sva okoli pol dveh...ufff ,komi čakamuser posted image user posted image ...zdaj počas grem pa našga kitajčka dat spatuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 686
17.12.2008 10:11:06   
blaža
ella, sej veš da sm še tvoja prijateljca.user posted image

user posted image user posted image user posted image

ej, bom mogla do sobote vse albume pregledat, da vas vidim kako zgledate, da vas bom spoznala. No jaz bom verjetno oblekla črn kiodo, tako, če me kje vidite, me kar ruknte!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.12.2008 10:22:56   
lillchy123

ej, bom mogla do sobote vse albume pregledat, da vas vidim kako zgledate, da vas bom spoznala. No jaz bom verjetno oblekla črn kiodo, tako, če me kje vidite, me kar ruknte!user posted image

kaj pa je to?user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.12.2008 10:23:06   
itata
ella: za jutr sem mela v mislih ja...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.12.2008 10:25:56   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: za jutr sem mela v mislih ja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, potem se pa kar zmenmo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.12.2008 10:27:50   
blaža

Lillchi, sva se pobotale, ko mi ni hotla povedat kje je Sn, ker pridem v Lj v soboto in ne v ponedeljek.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.12.2008 10:27:55   
jencili

jencili, vam pa tud želim, da se že enkrat pozdravte. zdej se pa res že čist predolg tole vleče!

šefla, kva če bi ti tale aparat kr s sabo v ponedek v Sn prnesla, pa nam kavico skuhala?

pa sorry, k skoz slikce popam user posted image

ja, hvala Lillchyuser posted image
Slikco dej pa kr še kako gor, jih je prov luštno gledat, k je Luka tak frajerčekuser posted image

Taj se pa neki spat spravlja zdej. Sm ga dala v postlco in zdej mal naokol gleda. Ne, se je že obrnu na bok, kar verjetno pomeni, da bo zaspaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
17.12.2008 10:29:41   
lillchy123

Lillchi, sva se pobotale, ko mi ni hotla povedat kje je Sn, ker pridem v Lj v soboto in ne v ponedeljek.user posted image

jst sem sprašvala za črn kiodo? user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.12.2008 10:30:41   
blaža
Aja, zdej sem komaj štekala, da ne veš kaj je kiodo.user posted image

taka kratka črna usnjena jakna z zadrgami, kot jih imajo metalci.user posted image No sej nisem darkerka, take so zdej v Kp moderne, v Lj, ste pa itak pred nami verjetno, ki tam je vsa kreatorska smetana. mi smo še malo pod vplivom IT.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.12.2008 10:31:12   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.12.2008 10:31:40   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

joj punce a že zaključujete z dojenjem...mi smo pa totalni odvisnež od joške. dojiva se ponoči, pa pred spanjem zvečer, pa vsaj še enkrat čez dan. se pravi vsaj 3-4x na dan user posted image ...hmmm mogoče sem čudna ampak jaz ne bom zaključila z dojenjem dokler bo naši bejbi pasalo. pa sem vedno prej mislila, da bom dojila max do 1. leta.

se podpišem pod tole. user posted image  čeprav razmišljam, da bo čez dan pač treba počas nehat zarad službe. user posted image  pa pojma nimam kako naj to izvedem, ker je naša tud odvisna od zize.

aja daan.

dons ponoč so ble 3 budnice. kar je za nas kar ok. povprečje. zdej pa že drnjoha 1. rundo.

mesecnica, dons je izak spet dež, tako da vozičkanje odpade. sicer pa žana v tem času, ko ve dopoldan vozičkate spi, tako da bom vidla kako bo kej s časom. te pokličem.

meti, glede parcel pa nič ne napredujemo, je trenutno v mirovanju do spomladi. razen če kaj zanimivega prej ne pade vmes. ampak zdej pa res upam, da drugo leto kupimo eno parcelco. mi sicer iščemo malo večjo kot vi, tam okol 1000m2, cenovno pa tud nekje v vašem okviru oz. do čist max. 60.000 €....so cene mal nižje kokr tam kjer vidva gledata.

februarka, janey..user posted image user posted image user posted image

lilči, dobr si to o decih napisala. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.12.2008 10:33:45   
jencili
Taj že lepo šlafauser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.12.2008 10:35:53   
misar
mi tud spimouser posted image user posted image user posted image upam, da vsaj eno urco oddrgnemo. jaz grem pa tud stvari za sabo v lj pripravit

lep dan vsem čvekice

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 698
17.12.2008 10:42:57   
Janey
jaka tut spi....je do zdaj rogovilil, sploh ne vem od kod ima ta otrok energijo, ker nič ne spi. pomoje po zdaj spet zobek in sicer zgornja desna štirica, ker ima čisto natrggano dlesen, tako da pomoje je to vzrok premetavanja današnjega. sem vsa plava, od brcanja in ščipanja...nekajjkrat je kar na mene zlezel,pa ful dost krat se z glavo v mene rine. mojga sploh ne šmirgla ponočiuser posted image

grem slikce v album zložit.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 699
17.12.2008 11:01:12   
jencili
men je pa dolgčasuser posted image

user posted image  spi v spalnici, Taj pa tle pri meni v dnevni in ne morem niti nč pospravlat, ker more bit mir v bajtiuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?