Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:11:19
|
|
|
|
blaža
|
jutro šefla, tale nespresso, pa dobro zgleda.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:13:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jutro šefla, tale nespresso, pa dobro zgleda. pa dober je tut Poleg malo več kot 10 vrst arom imaš še arome z okusi mandarine, vanilije, ingverja, ..... mmmmmmmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:16:59
|
|
|
|
jencili
|
jutro, za nami je super noč . Taj se je sicer kr precej kašljal, samo budnic nismo meli pa nič do 6.15, s tem, da je šel spat ob 19.30 , pol sva se pa lepo podojila (na obeh straneh ) in šla spat še do 8.10 . Še boljše bi blo, če jst ne bi so 1h knjige brala . Je šel pa ati zjutri na šiht ob 6.30, ob 7.30 je bil pa že doma, ker mu je spet noro slabo ratalo . Ne vem kdaj se bo tole stanje umirilo pri nas
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:17:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili, jaz sem tut včeraj šla ob 00.30 v posteljo koza, drugače bi se iber naspala, ampak valda, Murphy je mogu bit na šihtu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:21:35
|
|
|
|
blaža
|
dolenjka kolko pa stane ta napravca za kafe ( v e prosim)?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:24:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža dolenjka kolko pa stane ta napravca za kafe ( v e prosim)? Mi2 sva vzela avtomatsko, ker je v tem gušt, da kavica sama neha tečt, ne da zraven stojiš in gum stiskaš in je polna cena 179 EUR (ne glede na model), če pa ročnega vzameš je pa 139 EUR, pa zdaj dajo 50 EUR popusta, in to naju je tudi premamilo tko da sva plačala 129 EUR, pa še nekaj kavice sva zraven dobila Sam da vi vidite kolk smetance je na kavici mmmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:25:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, jaz sem tut včeraj šla ob 00.30 v posteljo koza, drugače bi se iber naspala, ampak valda, Murphy je mogu bit na šihtu ja sej, kdor zna, zna sej dons zvečer bo čist drugač, ti povem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:27:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, jaz sem tut včeraj šla ob 00.30 v posteljo koza, drugače bi se iber naspala, ampak valda, Murphy je mogu bit na šihtu ja sej, kdor zna, zna sej dons zvečer bo čist drugač, ti povem Ja, bom šla že 23.30 spat in oba bo že 00.30 budna Ne ne, ne daj se floki
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:29:14
|
|
|
|
blaža
|
dolenjka zdej pa sploh ne boš mogla zgodaj spat, ko boš mela v krvi tolk kofeina od nove mašince, da bo joj!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:30:40
|
|
|
|
blaža
|
Kaj pride pol še klera v soboto okoli enajste v Sn. Pol bi vas lahko vidla!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:30:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, jaz sem tut včeraj šla ob 00.30 v posteljo koza, drugače bi se iber naspala, ampak valda, Murphy je mogu bit na šihtu ja sej, kdor zna, zna sej dons zvečer bo čist drugač, ti povem Ja, bom šla že 23.30 spat in oba bo že 00.30 budna Ne ne, ne daj se floki sej pro meni bi blo vse lepo in prov, če ne bi zmer tok časa še pol knjige brala - tm je pa urca in pol hit mim, s tem da v postlo grem paob 00.00
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:32:06
|
|
|
|
blaža
|
Vi ste nore. Da grem jaz tako pozno spat, mi se zjutraj zmeša, pa učke bi mela na nitkah.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:34:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Vi ste nore. Da grem jaz tako pozno spat, mi se zjutraj zmeša, pa učke bi mela na nitkah. ti se kar z nami druži, boš hitro ulavfana še v to Aja, Stipe je rekel, da mogoče pridemo na kafe v soboto a ne? Ker itak bo treba po fasngo, pa bova šla kar v leclerca, ker imava več kot 80 EUR na kartici, ki jih je treba zapravit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:34:41
|
|
|
|
ella79
|
itata kdaj bi ti kavo v KR sicer sem imela v planu jutri v KR, ampak mogoče bi pa namesto da danes pečem piškote.... misar za odlično noč. Pa od zdej naprej sam še take (to Lani govorim) janey in februarka dolenjka jaz bi eno kavo izpod tegale nespresota super Taj mi spali standard do 8:00, pa še mal poležali pol ure, zdej se pa tok glasno pogovarja, tako da verjetno jo še Jaka v MB sliši
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:38:02
|
|
|
|
blaža
|
ej , ne pozabi na kugle! pol bi se pa lahko vidli v soboto. Samo jaz še zdej ne vem kje je točno Sn, pa ni nobene dobre dušice, da bi mi povedala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:38:44
|
|
|
|
blaža
|
u do osme ure, je spala Zoja.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:41:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža februarka, meni tudi še vedno ful izpadajo lasje. ko sem imela poleti ločealno dijeto je blo boljše, zdej mi pa spet ful odpadajo. po moje bi morala jemat kakšne vitamine. bom popila še tiste , ki sem jih imela v nosečnosti, ki mi jih je še nekaj ostalo. saj jaz pa že skor 2 mesca jem ene tablete pa ni nič bolj vsaj men se zdi da ni... kao 3 mesce je ta kura s temi tabletami... ampak jaz grem raje prej dat mal kri pregledat... bolje preventiva... čeprav sem zajc in me je strah zdravnikov kljub temu da delam z njimi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:42:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 itata kdaj bi ti kavo v KR sicer sem imela v planu jutri v KR, ampak mogoče bi pa namesto da danes pečem piškote.... misar za odlično noč. Pa od zdej naprej sam še take (to Lani govorim) janey in februarka dolenjka jaz bi eno kavo izpod tegale nespresota super Taj mi spali standard do 8:00, pa še mal poležali pol ure, zdej se pa tok glasno pogovarja, tako da verjetno jo še Jaka v MB sliši Ella, ti kar ulet na kafe, ti ga bo Stipe skuhal Ejo, naša je bla tudi danes takoj ko jo e preoblekel iz pižame glasna ko mama, pa sploh je nisi mogu ustavit Mogoče se je z Zojo pogovarjala in ona z njo in ne Jakcem Aja, pa kar se mene tiče, ti kar pejt v KR, sam glej da bodo domači piškoti v ponedeljek v SN na mizi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:44:50
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka sam res se je verjetno kar z Taro pogovarjala, k tok naglas govori no, mogoče je bil tudi Jaka na vezi vmes, bo Janey povedala. kaj zdej bo večina že v soboto prišla v SN? Kaj pa ponedeljek
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:45:22
|
|
|
|
blaža
|
kako se že napiše: A smrdim al kaj? da mi noben ne pomaga kje je Sn v LJ?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:48:12
|
|
|
|
blaža
|
Februarka, ja je kar dobro, da se kdi vsaketoliko pregleda, za vsak slučaj. Jaz imam drugače ful goste lase, pa sem si tri mesece po porodu dala razredčit 50% las in pol so mi 4m, po porodu še enkrat toliko izpadli, da me je kmalu kap zadela. Sem mislila, da bom brez las . Zdej so se sicer že zgostili na normalno gostoto, ma sše niso dolgi in mi prav smešno štrlijo pri prečki . no samo, da rastejo, ma mi vseeno še ful odpadajo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:48:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka sam res se je verjetno kar z Taro pogovarjala, k tok naglas govori no, mogoče je bil tudi Jaka na vezi vmes, bo Janey povedala. kaj zdej bo večina že v soboto prišla v SN? Kaj pa ponedeljek jaz v ponedeljek ziher pridem, za soboto pa še ne vem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:49:43
|
|
|
|
blaža
|
No Blaž zdej že spi prvo rundo, jaz bom pa še malo pospravla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:50:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža, ko se po avtostradi pripelješ s primorske greš v smer NM in potem ven na izvozu Rudnik, nakupovalno središče, Ig.... na križišču nato zaviješ desno in greš po prednostni cesti naravnost do kroznega, kjer se bo pred tebooj razbohotila opevana Supernova
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:50:23
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, greš izviz ind.cona Rudnik ( to je na južni obvoznici med počivališčem in izvozem Škofljica) vidiš že s ceste velike stavbe in zank od Mcdonaldsa, . Pol maš table , SN je pa točno nasprot Leclerca. Greš not, v lift, 1.nad, in ko stopiš z lifta vidš en kup vozičkov, in mamic. to smo mi!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?