Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:50:51
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kako se že napiše: A smrdim al kaj? da mi noben ne pomaga kje je Sn v LJ?! jaz ti ne povem, ker te ne bo v ponedeljek
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:51:25
|
|
|
|
dolenjka
|
O lillchy kako sva bili usklajeni Sam ni vedno nujno da smo to me, ker zdej se tut avgustovke tam dobivajo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:51:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža kako se že napiše: A smrdim al kaj? da mi noben ne pomaga kje je Sn v LJ?! jaz ti ne povem, ker te ne bo v ponedeljek
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:57:54
|
|
|
|
lillchy123
|
vidm, da me je šefla prehtela! jutro februarka, men tud noro izpadajo, pa sem govorila s frizerko in je rekla da na to vpliva konec dojenja, ker spet hormoni divjajo in letni čas. da dokler novi lasje rastejo ni panike. sem bla pa tko že prej pregledana za ščitnico, tko da čakam pomlad, dsa lase zamenam! je pa vseeno fino, če te pogledajo (itaq daš za ščitnico sam kri), pa boš bolj mirna. kar se pa decev tiče- škoda jokat, ker ne pomaga, pa še glava te pol boli. škoda, ker me tega ne znamo upoštevat. jst sem se odločla, da če ne bo boljš, si bom v kleti zrihtala mini stanovanje za naju z , pol pa lohk dela kr če. jst ga pol ne rabm več. vibrator pa tud mam. misar, bravo za spanje! kdaj grweste uživat? Janey, tebi pa od srca želim, da bi tvoj otrok naštudiral, za kaj je noč.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:58:23
|
|
|
|
blaža
|
ella, pol pa nisem več s tabo! ( al kako smo že rekli v vrtcu? )
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:58:52
|
|
|
|
blaža
|
Ej hvala babe, za specijalko! bomo sigurno našli.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:01:22
|
|
|
|
jencili
|
Ella, jst grem tud jutr v Kr, če bomo doma kej boljš oz. če me moj glih ne bo rabu doma, k je tko švoh
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:03:06
|
|
|
|
lillchy123
|
jencili, vam pa tud želim, da se že enkrat pozdravte. zdej se pa res že čist predolg tole vleče! šefla, kva če bi ti tale aparat kr s sabo v ponedek v Sn prnesla, pa nam kavico skuhala? pa sorry, k skoz slikce popam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:06:32
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, men tud noro izpadajo, pa sem govorila s frizerko in je rekla da na to vpliva konec dojenja, ker spet hormoni divjajo in letni čas. da dokler novi lasje rastejo ni panike. sem bla pa tko že prej pregledana za ščitnico, tko da čakam pomlad, dsa lase zamenam! je pa vseeno fino, če te pogledajo (itaq daš za ščitnico sam kri), pa boš bolj mirna. kar se pa decev tiče- škoda jokat, ker ne pomaga, pa še glava te pol boli. škoda, ker me tega ne znamo upoštevat. jst sem se odločla, da če ne bo boljš, si bom v kleti zrihtala mini stanovanje za naju z , pol pa lohk dela kr če. jst ga pol ne rabm več. vibrator pa tud mam. dobr si to povedala... zadnji stavek je še najboljši
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:06:46
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 misar, bravo za spanje! kdaj grweste uživat? zmenjeni sva okoli pol dveh...ufff ,komi čakam ...zdaj počas grem pa našga kitajčka dat spat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:11:06
|
|
|
|
blaža
|
ella, sej veš da sm še tvoja prijateljca. ej, bom mogla do sobote vse albume pregledat, da vas vidim kako zgledate, da vas bom spoznala. No jaz bom verjetno oblekla črn kiodo, tako, če me kje vidite, me kar ruknte!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:22:56
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ella, sej veš da sm še tvoja prijateljca. ej, bom mogla do sobote vse albume pregledat, da vas vidim kako zgledate, da vas bom spoznala. No jaz bom verjetno oblekla črn kiodo, tako, če me kje vidite, me kar ruknte! kaj pa je to?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:23:06
|
|
|
|
itata
|
ella: za jutr sem mela v mislih ja...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:25:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ella: za jutr sem mela v mislih ja... super, potem se pa kar zmenmo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:27:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ella, sej veš da sm še tvoja prijateljca. ej, bom mogla do sobote vse albume pregledat, da vas vidim kako zgledate, da vas bom spoznala. No jaz bom verjetno oblekla črn kiodo, tako, če me kje vidite, me kar ruknte! kaj pa je to? Lillchi, sva se pobotale, ko mi ni hotla povedat kje je Sn, ker pridem v Lj v soboto in ne v ponedeljek.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:27:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jencili, vam pa tud želim, da se že enkrat pozdravte. zdej se pa res že čist predolg tole vleče! šefla, kva če bi ti tale aparat kr s sabo v ponedek v Sn prnesla, pa nam kavico skuhala? pa sorry, k skoz slikce popam ja, hvala Lillchy Slikco dej pa kr še kako gor, jih je prov luštno gledat, k je Luka tak frajerček Taj se pa neki spat spravlja zdej. Sm ga dala v postlco in zdej mal naokol gleda. Ne, se je že obrnu na bok, kar verjetno pomeni, da bo zaspal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:29:41
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža ella, sej veš da sm še tvoja prijateljca. ej, bom mogla do sobote vse albume pregledat, da vas vidim kako zgledate, da vas bom spoznala. No jaz bom verjetno oblekla črn kiodo, tako, če me kje vidite, me kar ruknte! kaj pa je to? Lillchi, sva se pobotale, ko mi ni hotla povedat kje je Sn, ker pridem v Lj v soboto in ne v ponedeljek. jst sem sprašvala za črn kiodo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:30:41
|
|
|
|
blaža
|
Aja, zdej sem komaj štekala, da ne veš kaj je kiodo. taka kratka črna usnjena jakna z zadrgami, kot jih imajo metalci. No sej nisem darkerka, take so zdej v Kp moderne, v Lj, ste pa itak pred nami verjetno, ki tam je vsa kreatorska smetana. mi smo še malo pod vplivom IT.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:31:12
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:31:40
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar joj punce a že zaključujete z dojenjem...mi smo pa totalni odvisnež od joške. dojiva se ponoči, pa pred spanjem zvečer, pa vsaj še enkrat čez dan. se pravi vsaj 3-4x na dan ...hmmm mogoče sem čudna ampak jaz ne bom zaključila z dojenjem dokler bo naši bejbi pasalo. pa sem vedno prej mislila, da bom dojila max do 1. leta. se podpišem pod tole. čeprav razmišljam, da bo čez dan pač treba počas nehat zarad službe. pa pojma nimam kako naj to izvedem, ker je naša tud odvisna od zize. aja daan. dons ponoč so ble 3 budnice. kar je za nas kar ok. povprečje. zdej pa že drnjoha 1. rundo. mesecnica, dons je izak spet dež, tako da vozičkanje odpade. sicer pa žana v tem času, ko ve dopoldan vozičkate spi, tako da bom vidla kako bo kej s časom. te pokličem. meti, glede parcel pa nič ne napredujemo, je trenutno v mirovanju do spomladi. razen če kaj zanimivega prej ne pade vmes. ampak zdej pa res upam, da drugo leto kupimo eno parcelco. mi sicer iščemo malo večjo kot vi, tam okol 1000m2, cenovno pa tud nekje v vašem okviru oz. do čist max. 60.000 €....so cene mal nižje kokr tam kjer vidva gledata. februarka, janey.. lilči, dobr si to o decih napisala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:33:45
|
|
|
|
jencili
|
Taj že lepo šlafa
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:35:53
|
|
|
|
misar
|
mi tud spimo upam, da vsaj eno urco oddrgnemo. jaz grem pa tud stvari za sabo v lj pripravit lep dan vsem čvekice
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 10:42:57
|
|
|
|
Janey
|
jaka tut spi....je do zdaj rogovilil, sploh ne vem od kod ima ta otrok energijo, ker nič ne spi. pomoje po zdaj spet zobek in sicer zgornja desna štirica, ker ima čisto natrggano dlesen, tako da pomoje je to vzrok premetavanja današnjega. sem vsa plava, od brcanja in ščipanja...nekajjkrat je kar na mene zlezel,pa ful dost krat se z glavo v mene rine. mojga sploh ne šmirgla ponoči grem slikce v album zložit.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 11:01:12
|
|
|
|
jencili
|
men je pa dolgčas spi v spalnici, Taj pa tle pri meni v dnevni in ne morem niti nč pospravlat, ker more bit mir v bajti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?