|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 13:22:39   
mama_milchy
tako zgleda pri nas v kuhinji danes[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=4TW4%252BtaltmGZsIGg256rqOdwjm9plLAfNtxJ2UV1puE3DIz033InqTdzLUfD2BxYAUrOqLbKd%252F%252BdyBjh2ndxCw%253D%253D&resulturl=4TW4%252BtaltmGZsIGg256rqOdwjm9plLAfNtxJ2UV1puE3DIz033InqTdzLUfD2BxYAUrOqLbKd%252F%252BdyBjh2ndxCw%253D%253D&refurl=oTcPjrkMmDwixlhmolaIztUfN9m3qtq125NNK5vyswgnWnXEhLkK32WkHXwXnCtS48vL80HzjziZg1G6d5Wq4Q%253D%253D&q=mo%C5%A1ki+v+kuhinji&contenttype=image%2Fjpeg&o=0][/link] user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.12.2008 13:23:04   
mama_milchy
tako zgleda pri nas v kuhinji danes; ne vem kako mi je uspelo prejle tisto nardit, pa še objavit ni hotlo in mi je napisalo error user posted image ,
user posted image  to je pa moj možek, priden ni kej....

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 15.12.2008 13:28:39 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.12.2008 13:34:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

tako zgleda pri nas v kuhinji danes; ne vem kako mi je uspelo prejle tisto nardit, pa še objavit ni hotlo in mi je napisalo error user posted image ,

user posted image user posted image daj še ga meni pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.12.2008 13:40:15   
Anonimen
Vsem, ki imate danes preglede dobro opravite!

Pri nas je do 12 ure zdržalo brez dežja (no, sej en vem kako sedja kaže zunaj, do okna se mi pa ne da ), tako da sva s tamalim šla še na en sprehod. In sva srečala patronažno, ki je prišla pri Juretu na dom, ko sva prišla iz P. Pa vpraša kako smo, se ni mogla načudit kolk hitr zrastejo. Pa sem ji rekla, da jo bom marca zopet rabila, pa sploh najprej ni dojela.user posted image   No, men se zdi, da bom počila takšna sem, ampak ko imam bundo gor se res ne vidi nič.user posted image

spps - Lepo da te pikica ni bolela - obloge nimajo tu nobene veze, ker... Meje je prvi dan spet user posted image Ampak tokrat samo prvi dan... res ne vem kako jim to rata. user posted image Ampak sem preživela. user posted image

Nina00 - Želim, da se sinko pozdravi. Je pa res fino, da je bil vsaj za RD zdrav in se je imel odlično.

seznam za novorjenčka - Kupujte sedaj res najosnovnejše stvari, ker drugače se bo samo po predalih valjalo, sploh pri kakšni kozmetiki ne pretiravat. Pa le kupite kakšno oblekco št.56, ker drugače se meni zdijo še bolj drobčkeni ti naši pikci, k imajo pol prevelike št. in vse gor zavihano. Jure je bil velik 53cm in težek 3,5 kg, pa mu je bil kakšen kos št. 56 še velik... sploh un kompletek, ki sem ga namenila, da pridemo iz P. Sej z njim je prišel iz P, ker drugega nisva imela, mapak sem ga doma takoj preoblekla v kaj manjšega.

mama_m - Tvoj je čist preveč priden. user posted image Z mojim več kot očitno nista v žahti! user posted image user posted image user posted image Ne vem če je v 6-ih letih skuhal 5-krat??? Še za pomit posodo se spomni le, če ga dregneš pod rebro. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.12.2008 13:41:07   
Grahec
Jaz pa glih razmišljam kaj naj za kosilo pripravim.
A se vam zdi, da bi bila rižotka s šampinjončki in pohan sir dobra kombinacija ali ne???

Pa hvala za nasvete glede oblačenja. Saj, sestra je imela nečaka tudi oblečenega  približno tako ampak, ko pa sem brala, da naj bi imel pa povsod vsaj dva sloja mi pa ni bilo jasno... ma je treba bolj pamet uporabit, kot pa tisto kar v priročnikih piše...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.12.2008 13:42:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image daj še ga meni pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

jaz sem se tudi najedla pa kuhno mal skup zramala, zdaj pa mam pauzo user posted image  pol pa bom šla konkretno kuhno pospravit.
Sem mela tak nizki sladkor da sem kr diabetologa klicala, pa mi je rekla da naj takoj košček čokolade pojem.. user posted image   pa tak sem se je branla..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.12.2008 13:46:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image

jaz sem se tudi najedla pa kuhno mal skup zramala, zdaj pa mam pauzo user posted image  pol pa bom šla konkretno kuhno pospravit.
Sem mela tak nizki sladkor da sem kr diabetologa klicala, pa mi je rekla da naj takoj košček čokolade pojem.. user posted image   pa tak sem se je branla..
pa si pojedla sam en košček?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.12.2008 13:47:54   
Lolita23
Živjo!!!

Na hiter sem prebrala, ker sem še kosilo delala, za komentirat, pa nimam kaj ker sem vse pozabila.user posted image

spps in cita lepo vaju je bilo spoznati, sem ravno mojem razlagala, da bo cel Celje vedelo, kje sem, ko se bom tak smejala, če bo ta vidve zraven.user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da še kdaj ponovimo.

Vsem, ki imate preglede user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.12.2008 13:47:55   
tasa_m

en mali košček pijane neveste.. user posted image  skoraj podobno, kot košček čokolade.. Ma je moj zadnjič prinesel čokolado z okusom zelenega čaja.. Bljek, tega pa res nebom jedla.. user posted image  pa še pravi čaj ni priporočljiv med user posted image  ( user posted image user posted image )

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.12.2008 13:51:35   
spps

en mali košček pijane neveste.. user posted image  skoraj podobno, kot košček čokolade.. Ma je moj zadnjič prinesel čokolado z okusom zelenega čaja.. Bljek, tega pa res nebom jedla.. user posted image  pa še pravi čaj ni priporočljiv med user posted image  ( user posted image user posted image )
če je ta čokolada fina tako kot zeleni čaj...bljekuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.12.2008 13:52:43   
mama_milchy
=jasna=, moj pa skuha tam recimo 2x do 3x na teden tako da ni treba meni, moram pa priznat, da določene jedi pripravi boljše od bilo katere ženske; pa tudi ostala gospodnjiska dela mu niso neznana, tako je pač ko greš z mladimi leti od doma (jih je imel komaj 14, ko je odšel).
Ga pa ne bi menjala za nič na svetu; prav lepo nama je skupaj, vse delava v dogovoru in sporazumno tako da je čudovito; jooj, mu grem dat en cmokec, kolk ga imam rada;

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.12.2008 13:55:46   
tasa_m

če je ta čokolada fina tako kot zeleni čaj...bljekuser posted image user posted image

ja, verjetno je ja. saj zato pa je nisem niti probala,sem raje mal po večjem skočla user posted image  

Pupa pa se je očitno zgubila v trgovini ali pa tak vzstrajno še darila dela, da nima časa k nam pokukat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.12.2008 13:56:22   
Nina00
Trezika to je pa res žalosten začetek dneva. Časopise že lahko nehaš brat, ampak, ko se zgodi tako blizu, pa ne moreš nič. Le še hujše je, če jih poznaš.

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Glede seznama, kaj jaz vem ma mislim, da pretiravala glih nisva no. Samo eni seznami tu na RR na temi kaj potrebujem za dojenčka  so pa res pretirani, ali sem samo jaz bolj skromna??
Pa tiste, ki že imate otroke bi nekaj vprašala. Ali je za marec... boljše kupovat bolj plišaste stvari (žabice, ki se zapnejo na ramenih...) ali so bombažne dovolj tople.
Pa ko sem brala, da naj bi oblačil v dveh plasteh..., kaj daš potem na nogice pod žabice ali pod pajacka? Za zgoraj pač, daš nekaj čez bodi na preklop ampak za nogice pa mi ni prav jasno, ali so nogavičke dovolj, ali so hlačne nogavice tisto pravo ali kako?

Jaz sem mu oblekla spodaj bombažne žabice in bodi, čez pa pajacek. Če pa ni bilo te kombinacije več čiste, pa nekaj podobnega user posted image  

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.12.2008 13:57:58   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj,

Pupe povejte..a ve ste bile ali pa še greste na 3D UZ??? Jaz ga imam jutri...Naročlila pa sem se zgolj iz razloga, ker od nuhalne nimam CD-ja, ker ji ga ni hotelo zapisati...No, pa tudi malo me zanima oblika obrazeka, poteze, če se bo kaj videlo...pa tak.. user posted image

Jaz ne grem na 3D UZ.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.12.2008 14:01:05   
tasa_m
hjoooj, kak me tota RR danes jezi... zdaj bom glih po.... user posted image  kr neke napake mi javla. Ko jo bom malo strosla bo ona mela takoj napako.. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.12.2008 14:03:43   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan čveke,

jaz priracala domov smo se dobile tako kot je napisala spps na kofetku z lolito spps in jaz ni bilo daliuser posted image user posted image  smo se malo načvekale mal nasmejale bilo je prav lepo sem vesela da smo se spoznale...

Drugače pa že od jutra sem bila na terenu že zjutraj ko sem Lauro odložila pred šolo sem šla na kofetka z mojo botrco in hčerko in sem bila kr mal šokirana je kupila za našo pikico polno vrečko cunjic zdej sem pa rekla da ne sme več ona bi kr skoz ona naj bi bila ksrtna botrca zato je že sedaj čist not padlauser posted image user posted image user posted image sedaj pa kuham kosilo pa se še pol kaj javim...

Jo čist razumem user posted image  Je tolk luštn za take male kupovat, ker imajo res tako cortkane stvari. Jaz sem tudi vedno z užitkom za dojenčke kupovala user posted image  Saj še vedno, a se zdaj za našega nazaj držim, ker imamo že dovolj user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.12.2008 14:03:43   
lejca
ojla...mene pa zanima(tiste ki ste iz celja) samoplacniski 3D koliko stane in kolk casa je treba prej poklicati za datum...namrec moj G ga ne dela jst bi pa ful rada vidla mojga pikeca...to me zanima ,ker morda bom v casu ko bom v slo mela moznost it na 3D...aha...pa ce veste kam bi ga lahko sla delat??/
Please help me!!!!!!!!!

hvala
lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.12.2008 14:03:45   
MalaČebelica
dobro jutro tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

resno mislim  - dobro jutro, ker danes že cel dan spim. sploh ne vem, kaj mi je... zdaj bom pa le šla počasi kuhat, ker to več ni normalno...

babe - mariborske marčevke - ali se bomo me spet kaj doble???? je že tak dolgo minilo od našega srečanja... pa bi lahko skočle na kako kavico kdaj v bližnji prihodnosti.... kaj pravite?

no, grem zdaj. se še pol javim... čao

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.12.2008 14:05:24   
Nina00
Pupa iz tvojih postov sklepam, da so ti že dovolili malo večjo mobilnost. Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.12.2008 14:07:08   
tasa_m
jojjjjj, vse napišem pol ap mi napiše NAPAKA!! Še enkrat pa bom obupala.. user posted image

Iščem na netu kakšno pametno idejo, kaj podarit za Božička mojemu dragemu pa nič ne najdem. Nor je na rože ampak mu rož res ne mislim kupovat, ker nisem ljubiteljica rož.. user posted image
Sem že študirala, da bi mu Fondi, ker neke sanja, da bi ga mel, pa se ne spomnim al sem ga gledala v Hoferju, Lidlu ali Merkurju user posted image . Neke velike vsote pa res nebi rada dala, ker imam tak občutek da bo se prah gor nabiral.. ampak če bi ga rad imel pol pa ga naj ima..
Mi je včeraj tašča povedala, da za naju že imajo darilo. Pa me je rešla enega velikega nakupa user posted image ma moram jo met rada hočem al nočem..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.12.2008 14:10:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

helo, sem rekla, da vas mal pozdravim.......pa vidim, da pridno čvekate...a katera še piše kakšne voščilnice tako na roko oziroma, da ne gre vse preko emaila? jaz jih, pa bi rada še ta teden to opravila, tako da je bo kar pestro.

jih ravno pišemuser posted image user posted image user posted image  js tut imam veliko raje te standardne voščilnice preko pošteuser posted image  

Mi jih tudi vedno pošljemo pa tudi dobimo. So potem del okrasitve in prazničnega vzdušja user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.12.2008 14:10:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

resno mislim  - dobro jutro, ker danes že cel dan spim. sploh ne vem, kaj mi je... zdaj bom pa le šla počasi kuhat, ker to več ni normalno...

babe - mariborske marčevke - ali se bomo me spet kaj doble???? je že tak dolgo minilo od našega srečanja... pa bi lahko skočle na kako kavico kdaj v bližnji prihodnosti.... kaj pravite?

no, grem zdaj. se še pol javim... čao

jaz sem zaaa.
Zaradi mene lahko že v čet. Jaz sem v čet. že v Mb. moj pa ima spet čago, tak da bom itak sama popoldan..
Kaj zdaj, kje ste ostale: mediuhec, Trezika, Persida, Kokica32, Frutolina,... (Frutolino bom kar med aprilčicami poiskala, ko se zmenimo)..

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.12.2008 14:11:59   
felix7

jojjjjj, vse napišem pol ap mi napiše NAPAKA!! Še enkrat pa bom obupala.. user posted image

Iščem na netu kakšno pametno idejo, kaj podarit za Božička mojemu dragemu pa nič ne najdem. Nor je na rože ampak mu rož res ne mislim kupovat, ker nisem ljubiteljica rož.. user posted image
Sem že študirala, da bi mu Fondi, ker neke sanja, da bi ga mel, pa se ne spomnim al sem ga gledala v Hoferju, Lidlu ali Merkurju user posted image . Neke velike vsote pa res nebi rada dala, ker imam tak občutek da bo se prah gor nabiral.. ampak če bi ga rad imel pol pa ga naj ima..
Mi je včeraj tašča povedala, da za naju že imajo darilo. Pa me je rešla enega velikega nakupa user posted image ma moram jo met rada hočem al nočem..user posted image

kakšen lep šal, mogoče? jaz že nekaj let iščem, kje bi dala narediti nogavice, ki imajo všito osebno ime. Naš direktor namreč takšne nosi in se mi zdi prav fino, ko se vsede, pa mu izpod hlačnice nogavice pogledajo, gor pa piše njegovo ime in priimek. a katera ve, kje se da to narest? ampak takšne, ki imajo ime že originalno vtkano, ne pol naknadno (upam, da sem razumljivo napisala). Bi jih dala za moža delat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.12.2008 14:16:51   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Pa hvala za nasvete glede oblačenja. Saj, sestra je imela nečaka tudi oblečenega  približno tako ampak, ko pa sem brala, da naj bi imel pa povsod vsaj dva sloja mi pa ni bilo jasno... ma je treba bolj pamet uporabit, kot pa tisto kar v priročnikih piše...

Je odvisno tudi od tega kako toplo boste imeli doma. Potem se pa prilagodiš en sloj in nogavičke ali dva sloja. Sicer je pa zdrava pamet pri teh stvareh najboljše vodilo. Veliko bolje kot se držat navodil kot pijanc plota.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.12.2008 14:22:33   
Nina00

A pol že veš kaj vama je kupila?
Za darilo za user posted image  pa jaz tudi še razmišljam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......