|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 14:22:39   
tasa_m
felix7
kakšen lep šal, mogoče? jaz že nekaj let iščem, kje bi dala narediti nogavice, ki imajo všito osebno ime. Naš direktor namreč takšne nosi in se mi zdi prav fino, ko se vsede, pa mu izpod hlačnice nogavice pogledajo, gor pa piše njegovo ime in priimek. a katera ve, kje se da to narest? ampak takšne, ki imajo ime že originalno vtkano, ne pol naknadno (upam, da sem razumljivo napisala). Bi jih dala za moža delat.

aha, hvala za idejo. saj je res enkrat jamro da bi rabo šal.. Bom ga danes še malo pocukala pa izprašala.. grev z mami v sre. v Austrijo pa upam, da bom tud tam kaj pametnega našla.. user posted image
Zdaj pa grem kuhno do konca pospravit pa smeti odnest. se tipkamo kaj bolj pol...

glede takšnih nogavic pa nimam pojma. Sploh nisem vedela, da takšne nogavice tudi obstajajo user posted image po pravici povedano. Bom pa malo na netu pogledala, če kje najdem in ti javim.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.12.2008 14:23:35 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.12.2008 14:23:15   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Pa hvala za nasvete glede oblačenja. Saj, sestra je imela nečaka tudi oblečenega  približno tako ampak, ko pa sem brala, da naj bi imel pa povsod vsaj dva sloja mi pa ni bilo jasno... ma je treba bolj pamet uporabit, kot pa tisto kar v priročnikih piše...

Je odvisno tudi od tega kako toplo boste imeli doma. Potem se pa prilagodiš en sloj in nogavičke ali dva sloja. Sicer je pa zdrava pamet pri teh stvareh najboljše vodilo. Veliko bolje kot se držat navodil kot pijanc plota.

Ma ja. Pa tokle majcen otrok je itak pokrit še z dekico, tako pretiravat res ni potrebno.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.12.2008 14:24:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

ojla...mene pa zanima(tiste ki ste iz celja) samoplacniski 3D koliko stane in kolk casa je treba prej poklicati za datum...namrec moj G ga ne dela jst bi pa ful rada vidla mojga pikeca...to me zanima ,ker morda bom v casu ko bom v slo mela moznost it na 3D...aha...pa ce veste kam bi ga lahko sla delat??/
Please help me!!!!!!!!!

hvala
lejca

Lejca, jaz sem danes poklicala za 3D UZ, pa me je kar za jutri naročil, ko sem mu povedala, da sem danes noseča 26T3D...grem pa na Ptuj...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.12.2008 14:25:33   
dana
Zdaj pa eno vprašanje:
kdaj boste šle urejat na CSD vse kar je potrebno?
Jaz sem šla enkrat na internetno stran od CSD Šiška pa mi je napisalo, da je kao skrajni rok 15.1. Potrdilo dobim pa šele 12.1. Ne vem če mi bodo v 3 dneh v službi vse potrdili kar je potrebno. Ali imam res toliko malo časa?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.12.2008 14:25:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ojla...mene pa zanima(tiste ki ste iz celja) samoplacniski 3D koliko stane in kolk casa je treba prej poklicati za datum...namrec moj G ga ne dela jst bi pa ful rada vidla mojga pikeca...to me zanima ,ker morda bom v casu ko bom v slo mela moznost it na 3D...aha...pa ce veste kam bi ga lahko sla delat??/
Please help me!!!!!!!!!

hvala
lejca

Lejca, jaz sem danes poklicala za 3D UZ, pa me je kar za jutri naročil, ko sem mu povedala, da sem danes noseča 26T3D...grem pa na Ptuj...

Stane pa 70,00 EUR....

Jaz v četrtek ne morem na srečanje MB nosečk, ker že ima službeno čago!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.12.2008 14:30:28   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Zdaj pa eno vprašanje:
Jaz sem šla enkrat na internetno stran od CSD Šiška pa mi je napisalo, da je kao skrajni rok 15.1. Potrdilo dobim pa šele 12.1. Ne vem če mi bodo v 3 dneh v službi vse potrdili kar je potrebno. Ali imam res toliko malo časa?

Jaz si bom vse papirje že prej priskrbela in izpolnila. Če v službi nimate kake "stroge" kadrovske, da bi imeli uradne ure le 2x na teden po 2 uri kot pri nas, bi se ti moralo izit. Pa še pri nas se da za take stvari v naprej dogovorit za obisk izven uradnih ur.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.12.2008 14:33:04   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

resno mislim  - dobro jutro, ker danes že cel dan spim. sploh ne vem, kaj mi je... zdaj bom pa le šla počasi kuhat, ker to več ni normalno...

babe - mariborske marčevke - ali se bomo me spet kaj doble???? je že tak dolgo minilo od našega srečanja... pa bi lahko skočle na kako kavico kdaj v bližnji prihodnosti.... kaj pravite?

no, grem zdaj. se še pol javim... čao

jaz sem zaaa.
Zaradi mene lahko že v čet. Jaz sem v čet. že v Mb. moj pa ima spet čago, tak da bom itak sama popoldan..
Kaj zdaj, kje ste ostale: mediuhec, Trezika, Persida, Kokica32, Frutolina,... (Frutolino bom kar med aprilčicami poiskala, ko se zmenimo)..

joj, jaz ne bi mogla v četrtek, ker mamo šolo za starše spet. mediuhec po moje tudi zaradi tega ne bi mogla... kaj lahko v petek?

pa ena še je nova bila iz mb ali ne? da ne bomo koga pozabili....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.12.2008 14:38:39   
MalaČebelica

Zdaj pa eno vprašanje:

hm... to bo pa res kmalu... samo saj ti lahko daš v službi že vse prej potrdit. na internetu od CSD maš vse obrazce, ki jih rabiš izpolnit. to izpolniš nekaj sama - za plačo pa ti potrdijo v službi. potem pa dobiš potrdilo še od ginekologa (če sem prav razumela, dobiš to potrdilo 12.1.) in je to to....

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.12.2008 14:38:57   
PERSIDA
Malačebelica - zakaj ,pa maš ti mojo tel.številko verjetno ,da ti polni imenik user posted image user posted image user posted image .

Določite dan ,pa ni problema.Midve s taso_m sva itak skoz na terenu mb-lenart.Ko se nama stoži greva pač k svojim.
Pri meni je to še edino kar rada delam - hodim na pijačo user posted image user posted image user posted image .Drugo leto mi itak mine lušno.

spps,lolita32,cita - kaj ,pa slike? vam je fotoaparat crkno?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.12.2008 14:40:35   
Anonimen

Zdaj pa eno vprašanje:

Rok za kaj je 15.1.? Itak lahko papirje urejaš šele 60 dni pred PDP-jem na CSD-ju user posted image Men je sicer sestra že naprintala potrdilo o predvidenem datumu poroda in tudi tam gor piše, da lahko urejam to šele 60 dni prej, tako da se mi bo še kar nekaj časa valjalo doma.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.12.2008 14:42:29   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutro tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

resno mislim  - dobro jutro, ker danes že cel dan spim. sploh ne vem, kaj mi je... zdaj bom pa le šla počasi kuhat, ker to več ni normalno...

babe - mariborske marčevke - ali se bomo me spet kaj doble???? je že tak dolgo minilo od našega srečanja... pa bi lahko skočle na kako kavico kdaj v bližnji prihodnosti.... kaj pravite?

no, grem zdaj. se še pol javim... čao

jaz sem zaaa.
Zaradi mene lahko že v čet. Jaz sem v čet. že v Mb. moj pa ima spet čago, tak da bom itak sama popoldan..
Kaj zdaj, kje ste ostale: mediuhec, Trezika, Persida, Kokica32, Frutolina,... (Frutolino bom kar med aprilčicami poiskala, ko se zmenimo)..

joj, jaz ne bi mogla v četrtek, ker mamo šolo za starše spet. mediuhec po moje tudi zaradi tega ne bi mogla... kaj lahko v petek?

pa ena še je nova bila iz mb ali ne? da ne bomo koga pozabili....

lahko tudi v petek ja..

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.12.2008 14:43:57   
Grahec
Ojla, dana ma mislim, da si se glede datuma  do katerega moraš uredit na CSD malčeček zmotila. Stvari lahko urediš najbolj zgodaj 60 dni pred PDP oziroma cca 1 mesec pred nastopom porodniške. Tako, da pomoje je 15. 1. zate šele prvi dan, ko lahko sploh rihtaš stvari.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
15.12.2008 14:44:35   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Malačebelica - zakaj ,pa maš ti mojo tel.številko verjetno ,da ti polni imenik user posted image user posted image user posted image .

Določite dan ,pa ni problema.Midve s taso_m sva itak skoz na terenu mb-lenart.Ko se nama stoži greva pač k svojim.
Pri meni je to še edino kar rada delam - hodim na pijačo user posted image user posted image user posted image .Drugo leto mi itak mine lušno.

spps,lolita32,cita - kaj ,pa slike? vam je fotoaparat crkno?

he he he. zaj si me pa dobla.... nisem te še nič poklicala. saj vem. packa jaz....

no, jaz določam petek 19.12. ob petih pri Ilichu - zdaj pa se prijavite, ali zbunite in dajte drugi datum!!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
15.12.2008 14:45:40   
dana
No sem šla zdajle še enkrat brati in priznam da sem malce površno brala. Časa imam dovolj, saj lahko te papirje rihtam tudi po 15.1. Takrat je predviden datum oddaje. Sem pač mal smotanauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
15.12.2008 14:46:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps,lolita23,cita - kaj ,pa slike? vam je fotoaparat crkno?

user posted image  mogoče ima rada da ma mal več v imeniku vizitk.. user posted image
se čist strinjam. Men ko ni za v Mb. bit grem domov. user posted image  Čet. pa sem predlagala, tolko da sem povedla, da sem doma že v čet. user posted image

Joj ta MŠ, saj nikjer ne piše kdaj se začne v januarju. Zdaj pa bi lahko imeli že napisano al naj grem tja pa jih prosim če bi hteli datume napisat??  user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.12.2008 14:47:01   
MalaČebelica
tak zaj pa res grem kuhat... ker sem že pozna.... sem se spet zaklepetala...

uživajte. čao

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.12.2008 14:47:40   
tasa_m
MalaČebelica
he he he. zaj si me pa dobla.... nisem te še nič poklicala. saj vem. packa jaz....

no, jaz določam petek 19.12. ob petih pri Ilichu - zdaj pa se prijavite, ali zbunite in dajte drugi datum!!!!  user posted image user posted image user posted image

• tasa_m  user posted image   (moram bit prva na listi user posted image )

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.12.2008 15:03:38   
helimaša
čao punce!

jst sm še zmer bolna.....sploh ne vem kaj me je zagrabil.....glava me boli in posledično tudi bruham.....sploh mi nč ne paše jest.....prej mi je moj prnesu kosilo....tko da sm mal pojedla....ampak sm se ful silila....
bolniško so mi podaljšal do 14.1.....tko da spps upam da nama uspe....se do konca šlepatuser posted image ....morm enga nafehtat da me pele po tamalo....ma sej še stat ne morem....
grem počas še mal zaležat....pol pa po Mašo....

papa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.12.2008 15:16:21   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čao punce!

jst sm še zmer bolna.....sploh ne vem kaj me je zagrabil.....glava me boli in posledično tudi bruham.....sploh mi nč ne paše jest.....prej mi je moj prnesu kosilo....tko da sm mal pojedla....ampak sm se ful silila....
bolniško so mi podaljšal do 14.1.....tko da spps upam da nama uspe....se do konca šlepatuser posted image ....morm enga nafehtat da me pele po tamalo....ma sej še stat ne morem....
grem počas še mal zaležat....pol pa po Mašo....

papa

user posted image  da boš čim prej boljše!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.12.2008 15:28:56   
lejca
Kokica..hvala za odgovor...sam jaz rabim za celje,ker nimam prevoza ...v slovenijo pridem 21.12 pa do 9.1 bi rada zrihtala...no se cakam na celjanke da se oglasijo..upam,da cimprej..da lahk poklicem in se narocim..bi blo superuser posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.12.2008 15:32:34   
mama_milchy
helimaša, čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image

grem jaz kosilat tako lepo diši; je skuhal juhico, sladko zelje in kuhan krompirček, malo pozno imamo kosilo ampak zato, ker gre moj mal kasneje delat,

se beremo več ksno,

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.12.2008 15:34:35   
KOKICA32

Kokica..hvala za odgovor...sam jaz rabim za celje,ker nimam prevoza ...v slovenijo pridem 21.12 pa do 9.1 bi rada zrihtala...no se cakam na celjanke da se oglasijo..upam,da cimprej..da lahk poklicem in se narocim..bi blo superuser posted image

a tako,...no, moje mnenje je, da nihče nima take gužve, da te ne bi mogel sprejeti, ker je ti itak samoplačniškouser posted image pa so tak srečni, da prideš in prineseš peneze..pa magari ob 20h zvečer...user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.12.2008 15:40:33   
Lolita23
Jaz ti lejca ne  morem pomagat, ker jaz ne grem na 3d, ker se mi zdi brezveze, saj mi jo G vsakič pokaže na uz in zastonj 3dju. Mogoč bi dali vedela sam se že par dni nič ne javi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.12.2008 15:51:31   
ada2
evo mene s pregleda, vse je vredu, miha je že obrnjen dol, pa upam, da tako ostane, pridelala sem 3 kg od zadnjega pregleda, torej imam zdaj vsega skupaj +9, naslednji pregled pa imam 12.1. dobila pa sem tudi papirje za porodniško.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.12.2008 15:54:46   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

kakšen lep šal, mogoče? jaz že nekaj let iščem, kje bi dala narediti nogavice, ki imajo všito osebno ime. Naš direktor namreč takšne nosi in se mi zdi prav fino, ko se vsede, pa mu izpod hlačnice nogavice pogledajo, gor pa piše njegovo ime in priimek. a katera ve, kje se da to narest? ampak takšne, ki imajo ime že originalno vtkano, ne pol naknadno (upam, da sem razumljivo napisala). Bi jih dala za moža delat.

kaj da bo ta prave iz sindikalca dam prnesu user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......