|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 15:56:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo mene s pregleda, vse je vredu, miha je že obrnjen dol, pa upam, da tako ostane, pridelala sem 3 kg od zadnjega pregleda, torej imam zdaj vsega skupaj +9, naslednji pregled pa imam 12.1. dobila pa sem tudi papirje za porodniško.

Super za pregled...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.12.2008 16:02:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kaj da bo ta prave iz sindikalca dam prnesu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  itak, da ga mam pod kontrolo, mogoče bi pod ime všila še "poročen" user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.12.2008 16:04:17   
felix7
glede teh papirjev za CSD - jaz sem tudi razumela, da naj bi jih uredil 60 dni prej, sem tudi klicala na CSD in so mi rekli, da načeloma 60 dni prej, ampak da oni ne komplicirajo, tudi če malo zamudiš... no, zdaj si pa razlagajmo po svoje... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.12.2008 16:05:59   
felix7
ej, tasa, majstri so mi okno že zamenjali, zdaj ti jih pa vračam, so bili iz Maribora user posted image  se že peljejo proti domu

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.12.2008 16:08:19   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

evo mene s pregleda, vse je vredu, miha je že obrnjen dol, pa upam, da tako ostane, pridelala sem 3 kg od zadnjega pregleda, torej imam zdaj vsega skupaj +9, naslednji pregled pa imam 12.1. dobila pa sem tudi papirje za porodniško.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.12.2008 16:09:49   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

bravo ada, user posted image user posted image user posted image , pa kaj pogosteje se javi

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.12.2008 16:38:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ej, tasa, majstri so mi okno že zamenjali, zdaj ti jih pa vračam, so bili iz Maribora user posted image  se že peljejo proti domu

aha, zdaj ko si vse utrudla zdaj pa mi jih daš nazaj ? user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.12.2008 16:41:01   
tasa_m

kaj da bo ta prave iz sindikalca dam prnesu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  itak, da ga mam pod kontrolo, mogoče bi pod ime všila še "poročen" user posted image  

user posted image user posted image user posted image  pol pa bo mel en zokn "poročen", drugega pa "samski" pol ti pa nebo nič več jasno..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.12.2008 16:59:10   
tasa_m

kaj pa je zdaj to? Nobene na spregled, nič se ne dogaja. Očitno vreme dela svoje..user posted image
Moj je zaspal, tak da je mir pri bajti user posted image Sem si kavico skuhala, zdaj pa še malo uživam..čakam da grem gledat CSI Miami. user posted image vsa not padem,mi je en igralec taak lepi in ne zamudim nobenega dela. Hehe user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.12.2008 17:37:50   
jadrnica
ok, glede CDS še nisem nič naštudirala, ampak očitno bo to tud treba počas narest.

Sem se pa pozanimala za mater. šolo v LJ in sicer greva midva z mojim v ponedelejk 5.1.2008 ob 16.00 uri. Ali bi še katera šla takrta v MŠ v LJ? no č ebo katera, pa lahko kakšno rečemo, sicer mi je bilo rečeno, da pol lahko menjaš termina in da moram še ene kupončke neki staknit.....pa bomo to po prvem srečanju.

Aja, jaz še nimam vozička niti lupinice...a sem zadanja, ki je še tako neopremljena, ker jaz računam to kao februarja  delat - posteljico pa že imam !!1user posted image user posted image user posted image vsaj neki

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.12.2008 17:56:33   
Pupa7
ciao pupe,

ma kaj ste nore čveke čvekaste, sm se tla poldan neki z vami igrat, pa se je sesedu internet in so me odrezal od sveta in sm šla iz užaljenosti spat user posted image

eto mene zdaj v polnem zagonu tud net dela user posted image user posted image kje ste pa ve zdej??

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.12.2008 18:10:53   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

ok, glede CDS še nisem nič naštudirala, ampak očitno bo to tud treba počas narest.

Sem se pa pozanimala za mater. šolo v LJ in sicer greva midva z mojim v ponedelejk 5.1.2008 ob 16.00 uri. Ali bi še katera šla takrta v MŠ v LJ? no č ebo katera, pa lahko kakšno rečemo, sicer mi je bilo rečeno, da pol lahko menjaš termina in da moram še ene kupončke neki staknit.....pa bomo to po prvem srečanju.

Aja, jaz še nimam vozička niti lupinice...a sem zadanja, ki je še tako neopremljena, ker jaz računam to kao februarja  delat - posteljico pa že imam !!1user posted image user posted image user posted image vsaj neki

po mojem si med zadnjimi, si se pa vseen malo pozno spomnla to delat, ker je treba veliko stvari naročit in kar traja da pridejo... da te slučajno kaj ne prehiti...

pa lep shopping user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.12.2008 18:19:47   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

no č ebo katera, pa lahko kakšno rečemo, sicer mi je bilo rečeno, da pol lahko menjaš termina in da moram še ene kupončke neki staknit.....pa bomo to po prvem srečanju.

kakšne kupončke?

drugače pa sva midva tudi že pretežno opremljena, kar se tiče lupinice in vozička, ostalo pa tudi bolj švoh. Sploh tiste drobnarije, dude pa takšne stvari. To bo najbrž na vrsti tik pred zdajci, me pa v kratkem čaka še obisk dveh kolegic, ki mi kupčkata cunjice.

A je katera že bila na tržnici v Šiški, kjer je vsako 3. nedeljo v mesecu (se mi zdi, da takrat) sejem rabljene otroške opreme? Moja sošolka je tam kupila 115 kosov oblačilc za 90 €, pa ne kar nekaj, ampak res lepa oblačilca. Če imaš srečo, baje lahko dobiš zelo poceni oblekice kar za celo prvo leto (nekateri to prodajajo v paketu).

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.12.2008 18:27:09   
felix7

A je katera že bila na tržnici v Šiški, kjer je vsako 3. nedeljo v mesecu (se mi zdi, da takrat) sejem rabljene otroške opreme? Moja sošolka je tam kupila 115 kosov oblačilc za 90 €, pa ne kar nekaj, ampak res lepa oblačilca. Če imaš srečo, baje lahko dobiš zelo poceni oblekice kar za celo prvo leto (nekateri to prodajajo v paketu).

sem že našla, morda pride še kateri prav: http://www.zdruzenje-sezam.si/

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.12.2008 18:30:17   
Pupa7
kul zadeva user posted image   sam kaj ko je predaleč  user posted image

kaj felix maš za spremembo mal ti monologe, kaj k bi raj en dialog vžgale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.12.2008 18:32:41   
felix7
ni problema, če imaš preveč monologov, s časom čudaški rataš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.12.2008 18:39:03   
Pupa7

ni problema, če imaš preveč monologov, s časom čudaški rataš user posted image user posted image user posted image

ne draga postaneš član RR hahahaha vsake tok je treba user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.12.2008 18:43:43   
spps
alora!
jaz sem si komaj priborila mesto za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image -za nekaj časa se mi je uspelo pridružit.
ada,čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image
kje ste pa še ostale?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.12.2008 18:44:49   
spps

ne draga postaneš član RR hahahaha vsake tok je treba user posted image user posted image user posted image user posted image

a moram komentirat????user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
15.12.2008 18:46:11   
mama_milchy
felix, tole pa zna bit zanimivo, no. Sej ne prodajajo kr tako vse počez ampak verjetno lepo ohranjene stvari.

mene pa danes tako boli v spodnjemdelu trebuha, da je kr jooj, če mal dlje sedim al pa stojim, kr fajn boli. Prejle sem pomila posodo, pa me zdajle boli ko user posted image . bo treba it spet na kavč.

CSD - to bom jaz urejala po gin.pregledu januarja, ko bom pač hodila tudi v MŠ; v bistvu niti ne vem kaj vse rabim; ker ko sem bila prvič noseča sem še bla študentka in sem kr na CSD-ju vse izpolnila, pa je blo OK. Zdaj pa moram nekaj tudi delodajalcu dat za potrdit al kako? Si grem malo prebrat kako in kaj je treba.

Ej, meni ta moj otrok - Žiga danes preiskuša živce; si je vpičil v glavo, da bo za Dedka mraza dobil spider man-a in je cel navdušen in skozi govori samo o njemu in danes za povrh vsega pride reklama od Mass obutve domov in tam so seveda ene supergice-čeveljčki od spider mana in ker ve, da mu bom kupla superge oziroma take mal višje čevlje že cel dan nosi to reklamo po hiši in trobi o teh čeveljčkih; groza

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
15.12.2008 18:47:13   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alora!
jaz sem si komaj priborila mesto za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image -za nekaj časa se mi je uspelo pridružit.
kje ste pa še ostale?

tukaj smo, grem dat na POP TV, da vidim te njihove risanke, takoj pridem nazaj; aja, tudi SLO2 jih je nazaj uvedla

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
15.12.2008 18:51:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

alora!
kje ste pa še ostale?

tukaj smo, grem dat na POP TV, da vidim te njihove risanke, takoj pridem nazaj; aja, tudi SLO2 jih je nazaj uvedla
a POP ima risanke?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
15.12.2008 18:53:56   
mama_milchy
ja, so jih uvedli, od danes pa čez praznike; najbrž jih bodo otroci sedaj z vesljem gledali, ker na SLO so jih premaknili na 18:10 in sevda to nekaterim pač ne pride v poštev, ker je prezgodaj da bi otroci gledali risanke takrat; sem pa danes zasledila, da bojo risanke na SLO 2 ob 18:50 - boooo

tv politika user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 15.12.2008 18:54:07 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
15.12.2008 18:55:54   
Pupa7

a moram komentirat????user posted image user posted image

ne draga ne rabiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
15.12.2008 18:58:56   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika

user posted image  =jasna= 
user posted image    Pupa7 
user posted image   spps
user posted image  Piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja 
user posted image  felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image
 Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22
user posted image  Kokica32
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

user posted image  novo
user posted image  jjasna85
user posted image  pocka

user posted image  Lorencia

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......