|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 12:37:14   
tasa_m

Grahec..  jaz sem svojo mnenje napisala že v tisti temi.. nekatere res pretiravajo user posted image

Kokica32.. jaz nebom šla na 3D ultrazvok,..

Felix.. upam,da ti danes ratajo keksi..user posted image

cita.. ja super,da sta se spoznali user posted image  in nasmejale..

Ja,jaz sem tud dobila paketek v soboto iz Varne prihodnosti. Sicer ne vem kaj je noter, ker sem dala kr domač naslov, v Lenart pa grem komaj jutri.. Je pa ziher kaj za ponucat..user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.12.2008 12:38:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

tasa na hitrco pomeni max 15 minut hahaha torej njoki pa omakca pa je user posted image
počasi pa gremo v trgovino ker smo spraznili hladilnik user posted image

počasi pa je verjetno 30 min. user posted image user posted image

jaz pa sem zdaj mojmu šefu poslala tak sms,da ga bo verjetno kr sezulo, ko ga bo prebral..user posted image  bom mu jaz pokazala user posted image , kaj pa se dela norca iz delavcev.. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.12.2008 12:40:49   
jadrnica
helo, sem rekla, da vas mal pozdravim.......pa vidim, da pridno čvekate...a katera še piše kakšne voščilnice tako na roko oziroma, da ne gre vse preko emaila? jaz jih, pa bi rada še ta teden to opravila, tako da je bo kar pestro.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.12.2008 12:40:50   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj,

Pupe povejte..a ve ste bile ali pa še greste na 3D UZ??? Jaz ga imam jutri...Naročlila pa sem se zgolj iz razloga, ker od nuhalne nimam CD-ja, ker ji ga ni hotelo zapisati...No, pa tudi malo me zanima oblika obrazeka, poteze, če se bo kaj videlo...pa tak.. user posted image

ne, midva tudi nisva šla na 3D. Kaj pa vem, res, da je luštno, ko vidiš user posted image , ampak 60 € pa tudi ni tako malo... Zdajle imava že tako enormne stroške, da se je treba potem čemu tudi odpovedati.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.12.2008 12:42:25   
dana
Grahec naš je bil rojen sredi februarja in je bil notri oblečen samo v žabicah, ki se zapnejo na ramenih. Na nogicah je imel pa še copatke (ali volnene ali pa plišaste). Enkrat se je sicer moja sestrična zgražala da je premal oblečen po nogicah, babca pa je rekla da je čist zadost, saj smo imeli kar toplo v stanovanju.
Jaz imam še kar nekaj teh žabic, tistih do pasu bom pa še kaj nabavila, ker od prvega nimam nobene.

Glede teh seznamov za novorojenčka - se mi zdi da se ga ni treba ravno držati do pikice. Saj sproti vidiš kaj potrebuješ pa kupuješ naknadno.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.12.2008 12:42:40   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz pa sem zdaj mojmu šefu poslala tak sms,da ga bo verjetno kr sezulo, ko ga bo prebral..user posted image  bom mu jaz pokazala user posted image , kaj pa se dela norca iz delavcev.. user posted image

ja, s čim te je pa tako razjezil?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.12.2008 12:45:02   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

helo, sem rekla, da vas mal pozdravim.......pa vidim, da pridno čvekate...a katera še piše kakšne voščilnice tako na roko oziroma, da ne gre vse preko emaila? jaz jih, pa bi rada še ta teden to opravila, tako da je bo kar pestro.

Medve s sestro jih bova ta teden delale, tako da jih bova potem tud v petek odposlale. Je tamala vse nabavla, zdaj se morva samo skupaj usesti pa kaj ustvariti. Pa še Tilen nama bo pomagaluser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.12.2008 12:45:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Grahec naš je bil rojen sredi februarja in je bil notri oblečen samo v žabicah, ki se zapnejo na ramenih. Na nogicah je imel pa še copatke (ali volnene ali pa plišaste). Enkrat se je sicer moja sestrična zgražala da je premal oblečen po nogicah, babca pa je rekla da je čist zadost, saj smo imeli kar toplo v stanovanju.
Jaz imam še kar nekaj teh žabic, tistih do pasu bom pa še kaj nabavila, ker od prvega nimam nobene.

Glede teh seznamov za novorojenčka - se mi zdi da se ga ni treba ravno držati do pikice. Saj sproti vidiš kaj potrebuješ pa kupuješ naknadno.

jaz izkušenj sicer nimam, ampak verjetno vidiš, a ima tople rokice in lička, oziroma ali je ves vročičen. Pa prilagodiš oblačilca.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.12.2008 12:45:49   
jadrnica
i

Hoj, jaz tudi ne grem na #D uz bom šla pa na samoplačiniški uz v 30 tednu za kontrolo rasti ploda - tko da me še en drug dohtar pogleda...ker dosedaj me je smao moja gledala vse (nuhalno, morfologijo ...)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.12.2008 12:48:25   
felix7

bravo, jadrnica,

meni so prave voščilnice tudi zelo všeč, ampak kaj, ko smo vsi nekako pristali na elektronskih. Nihče več nam ne pošlje pravih po pošti, pa jih tudi mi ne... Razen v službi, tam sem imela pa kar nekaj dela, da sem vse naslove zbrala in potem pobrala podpise od sodelavcev za 130 čestitk.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.12.2008 12:48:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

s plačo.. user posted image  s čim pa lahko še šefi podrejene razjezijo?? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.12.2008 12:49:31   
jadrnica
glede oblekic za dojenčka  - ma ena srednja pamet glede vsega mislim, da je dobra, jaz mislm vsakega po malem nabavit, pa tudi štrikane copatke imet, žabice - čeprav še nič od tega nimam, pa predvsem tople pajacke, ostalo pa sproti kupit.....nerada komliciram, sploh pa ne pri oblekah.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.12.2008 12:53:04   
tasa_m
jaz pa ne rabim več ničesar nabavit, kar se oblekic tiče. Mogoče še samo kakšn par žabic, druga pa imam vsega preveč.. No, sva imela srečo, da sma vse dobila..user posted image

edino febr. greva še v Lekarno po ostalo kar potrebujeva.. kremice, alkohol,.. pol pa bomo pripravljeni za počasni odhov v P.user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.12.2008 12:53:06   
felix7

s plačo.. user posted image  s čim pa lahko še šefi podrejene razjezijo?? user posted image

a ti je nižjo dal? pa to sploh lahko naredi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.12.2008 12:55:01   
tasa_m

a ti je nižjo dal? pa to sploh lahko naredi?

ne, sploh mi je še ni nakazal.. user posted image  se kr norega dela,..ups pozabo sem ker si na bolniški.. Danes se naj glih ne špila, ker bom mu šla kr na dom..mam 300m od doma njegovo pisarno..
Itak sem že od sep. na bolniški..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.12.2008 13:01:54   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj,

Pupe povejte..a ve ste bile ali pa še greste na 3D UZ??? Jaz ga imam jutri...Naročlila pa sem se zgolj iz razloga, ker od nuhalne nimam CD-ja, ker ji ga ni hotelo zapisati...No, pa tudi malo me zanima oblika obrazeka, poteze, če se bo kaj videlo...pa tak.. user posted image

ne, midva tudi nisva šla na 3D. Kaj pa vem, res, da je luštno, ko vidiš user posted image , ampak 60 € pa tudi ni tako malo... Zdajle imava že tako enormne stroške, da se je treba potem čemu tudi odpovedati.

K temu, ko grem jaz stane celo 70,00 EUR!!! Res je drago, pa mogoče se bom nasrala..kaj pa vem...so zdaj za RD neki evrčki padli, pa sem se odločila, da grem!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.12.2008 13:07:07   
trezika

jih ravno pišemuser posted image user posted image user posted image  js tut imam veliko raje te standardne voščilnice preko pošteuser posted image  

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.12.2008 13:08:14   
mama_milchy
olla madonca, čveke, čez vikend pa je bilo tukaj tako zatišje;

pupa in tasa:m, hvala za medaljo; sedaj pa bom brez strahu sodelovala pri debatah user posted image

grahec; jaz sem sicer rodila konec Maja Žigca tako da smo imeli le ene tanke žabice do pasu; sedaj za user posted image  bom pa kupla kakšne žabice do pasu še in morda kakšne žabice na naramnice pa spodaj ene bombažne nogavičke, sej v stanovanju je toplo, pa z eno dekico ga pokriješ in je čisto dovolj - po moje.

trezika; user posted image user posted image user posted image  sem brala prejle na 24ur.com, me je kr stisnilo pri srcu; bogi otročki user posted image user posted image user posted image

kokica32, jaz ne grem na 3D UZ, saj bo marec kmalu tukaj;

Dali, kje si????

Danes pa pri nas kuha gospodar hiše user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.12.2008 13:09:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan čveke,

jaz priracala domov smo se dobile tako kot je napisala spps na kofetku z lolito spps in jaz ni bilo daliuser posted image user posted image  smo se malo načvekale mal nasmejale bilo je prav lepo sem vesela da smo se spoznale...

Drugače pa že od jutra sem bila na terenu že zjutraj ko sem Lauro odložila pred šolo sem šla na kofetka z mojo botrco in hčerko in sem bila kr mal šokirana je kupila za našo pikico polno vrečko cunjic zdej sem pa rekla da ne sme več ona bi kr skoz ona naj bi bila ksrtna botrca zato je že sedaj čist not padlauser posted image user posted image user posted image sedaj pa kuham kosilo pa se še pol kaj javim...
eto še mene na raportuser posted image user posted image user posted image urca pa pol na kofetku-je prehitro minala.cita skor ni prišla do besedeuser posted image user posted image user posted image Dali pa se nič ni oglasla.
no injekcije še čutla nisem( še dober,da se je nabralo zaloge in oblogeuser posted image user posted image user posted image )

ne morem,verjet,da ste skor 3 strani napisale,med tem ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.12.2008 13:09:56   
mama_milchy
Voščilnice; nekaj naših izdelkov je v albumu, sva pa jih z Žigcem še nekaj nardila, jaz sem jih zjutraj spisala in dala v kuverto, sedaj jih moram le še na pošto odnest in poslat; nekako so mi ljubše te, ki se jih da primit v roke čeprav nekaterim pošljem tudi prek meila čestitko.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.12.2008 13:10:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Danes pa pri nas kuha gospodar hiše user posted image

ja boga reva, a spet si za štedilnikom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.12.2008 13:10:52   
mama_milchy
spps, možeku pa boš vseeno pojamrala, da te rita boli od pika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.12.2008 13:14:21   
felix7
midva sva zdaj v hiši leto pa pol in ker se nama ni dalo takoj urediti papirologije, sem se jaz prijavila na novem naslovu šele avgusta, mož pa novembra. No, ko se je šel on prijaviti, so ga na UE vprašali, kdo je vodja gospodinjstva in najprej je malo razmišljal, potem pa rekel: ja, žena user posted image  Tako, da sem jaz tudi uradno šef pri nas doma user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.12.2008 13:15:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, možeku pa boš vseeno pojamrala, da te rita boli od pika user posted image
user posted image user posted image user posted image
bomo še vidliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.12.2008 13:21:13   
tasa_m
 pa kje pa se potepa naša Dali* ?? user posted image

a bomo mogli tiralico za njo poslat ali je samo v gužvi?? user posted image

spps..pol pa tak dobro, da imaš obloge, da ni nič bolelo..user posted image

jaz sem tud šla zdaj na 24ur.comprebrat o tem dogodku. Pa kaj si ti nor.. bogi otroci.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......