Grahec
|
Pa se po vikendu spet oglašam. Trezika imam kar solzne oči po tem zadnjem postu, čeprav sem se še malo prej smejala kozicam in drugim živalim. Ampak se res bojim, da bo vse sorti slabega še več, ker se mi zdi, da res prihaja kriza, pa odpuščanja delavcev..., pa se jih bo še več zapilo, pa psihično zbolelo...upam, pa da vseeno ne bo preveč hudo, saj si verjetno vse želimo za naše en čudovit in čimbolj varen svet.... Drugače pa je moj po petkovi zabavi bil cel vikend zelo priden, kot da bi imel slabo vest, ker me je v petek zvečer pustil samo doma. Navadno namreč ne hodi sam naokoli... V soboto je bila generalka v spalnici, je vse omare prestavil, pobrisal zadaj..., včeraj sva pa bolj lenarila pa skupaj spravljala seznam, kaj bo treba za še vse kupit... S sobote na nedeljo je pa možek ponoči govoril v spanju, sem se mogla tako režat, da me je vse bolelo. Najprej je parkrat veselo rekel punčka, punčka, punčka in potem ma, saj sem rekel, da ji je ime punčka. V resnici pa še ne veva zagotovo niti kaj bo, ker sva že mislila, da veva pa so potem drugače videli... ime pa tudi še zbirava, za fantka imava že določenega, za punčko pa res še ne.