Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:37:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Grahec.. jaz sem svojo mnenje napisala že v tisti temi.. nekatere res pretiravajo Kokica32.. jaz nebom šla na 3D ultrazvok,.. Felix.. upam,da ti danes ratajo keksi.. cita.. ja super,da sta se spoznali in nasmejale.. Ja,jaz sem tud dobila paketek v soboto iz Varne prihodnosti. Sicer ne vem kaj je noter, ker sem dala kr domač naslov, v Lenart pa grem komaj jutri.. Je pa ziher kaj za ponucat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:38:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 tasa na hitrco pomeni max 15 minut hahaha torej njoki pa omakca pa je počasi pa gremo v trgovino ker smo spraznili hladilnik počasi pa je verjetno 30 min. jaz pa sem zdaj mojmu šefu poslala tak sms,da ga bo verjetno kr sezulo, ko ga bo prebral.. bom mu jaz pokazala , kaj pa se dela norca iz delavcev..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:40:49
|
|
|
|
jadrnica
|
helo, sem rekla, da vas mal pozdravim.......pa vidim, da pridno čvekate...a katera še piše kakšne voščilnice tako na roko oziroma, da ne gre vse preko emaila? jaz jih, pa bi rada še ta teden to opravila, tako da je bo kar pestro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:40:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, Pupe povejte..a ve ste bile ali pa še greste na 3D UZ??? Jaz ga imam jutri...Naročlila pa sem se zgolj iz razloga, ker od nuhalne nimam CD-ja, ker ji ga ni hotelo zapisati...No, pa tudi malo me zanima oblika obrazeka, poteze, če se bo kaj videlo...pa tak.. ne, midva tudi nisva šla na 3D. Kaj pa vem, res, da je luštno, ko vidiš , ampak 60 € pa tudi ni tako malo... Zdajle imava že tako enormne stroške, da se je treba potem čemu tudi odpovedati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:42:25
|
|
|
|
dana
|
Grahec naš je bil rojen sredi februarja in je bil notri oblečen samo v žabicah, ki se zapnejo na ramenih. Na nogicah je imel pa še copatke (ali volnene ali pa plišaste). Enkrat se je sicer moja sestrična zgražala da je premal oblečen po nogicah, babca pa je rekla da je čist zadost, saj smo imeli kar toplo v stanovanju. Jaz imam še kar nekaj teh žabic, tistih do pasu bom pa še kaj nabavila, ker od prvega nimam nobene. Glede teh seznamov za novorojenčka - se mi zdi da se ga ni treba ravno držati do pikice. Saj sproti vidiš kaj potrebuješ pa kupuješ naknadno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:42:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem zdaj mojmu šefu poslala tak sms,da ga bo verjetno kr sezulo, ko ga bo prebral.. bom mu jaz pokazala , kaj pa se dela norca iz delavcev.. ja, s čim te je pa tako razjezil?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:45:02
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helo, sem rekla, da vas mal pozdravim.......pa vidim, da pridno čvekate...a katera še piše kakšne voščilnice tako na roko oziroma, da ne gre vse preko emaila? jaz jih, pa bi rada še ta teden to opravila, tako da je bo kar pestro. Medve s sestro jih bova ta teden delale, tako da jih bova potem tud v petek odposlale. Je tamala vse nabavla, zdaj se morva samo skupaj usesti pa kaj ustvariti. Pa še Tilen nama bo pomagal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:45:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Grahec naš je bil rojen sredi februarja in je bil notri oblečen samo v žabicah, ki se zapnejo na ramenih. Na nogicah je imel pa še copatke (ali volnene ali pa plišaste). Enkrat se je sicer moja sestrična zgražala da je premal oblečen po nogicah, babca pa je rekla da je čist zadost, saj smo imeli kar toplo v stanovanju. Jaz imam še kar nekaj teh žabic, tistih do pasu bom pa še kaj nabavila, ker od prvega nimam nobene. Glede teh seznamov za novorojenčka - se mi zdi da se ga ni treba ravno držati do pikice. Saj sproti vidiš kaj potrebuješ pa kupuješ naknadno. jaz izkušenj sicer nimam, ampak verjetno vidiš, a ima tople rokice in lička, oziroma ali je ves vročičen. Pa prilagodiš oblačilca.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:45:49
|
|
|
|
jadrnica
|
i Hoj, jaz tudi ne grem na #D uz bom šla pa na samoplačiniški uz v 30 tednu za kontrolo rasti ploda - tko da me še en drug dohtar pogleda...ker dosedaj me je smao moja gledala vse (nuhalno, morfologijo ...)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:48:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helo, sem rekla, da vas mal pozdravim.......pa vidim, da pridno čvekate...a katera še piše kakšne voščilnice tako na roko oziroma, da ne gre vse preko emaila? jaz jih, pa bi rada še ta teden to opravila, tako da je bo kar pestro. bravo, jadrnica, meni so prave voščilnice tudi zelo všeč, ampak kaj, ko smo vsi nekako pristali na elektronskih. Nihče več nam ne pošlje pravih po pošti, pa jih tudi mi ne... Razen v službi, tam sem imela pa kar nekaj dela, da sem vse naslove zbrala in potem pobrala podpise od sodelavcev za 130 čestitk.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:48:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem zdaj mojmu šefu poslala tak sms,da ga bo verjetno kr sezulo, ko ga bo prebral.. bom mu jaz pokazala , kaj pa se dela norca iz delavcev.. ja, s čim te je pa tako razjezil? s plačo.. s čim pa lahko še šefi podrejene razjezijo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:49:31
|
|
|
|
jadrnica
|
glede oblekic za dojenčka - ma ena srednja pamet glede vsega mislim, da je dobra, jaz mislm vsakega po malem nabavit, pa tudi štrikane copatke imet, žabice - čeprav še nič od tega nimam, pa predvsem tople pajacke, ostalo pa sproti kupit.....nerada komliciram, sploh pa ne pri oblekah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:53:04
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz pa ne rabim več ničesar nabavit, kar se oblekic tiče. Mogoče še samo kakšn par žabic, druga pa imam vsega preveč.. No, sva imela srečo, da sma vse dobila.. edino febr. greva še v Lekarno po ostalo kar potrebujeva.. kremice, alkohol,.. pol pa bomo pripravljeni za počasni odhov v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:53:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem zdaj mojmu šefu poslala tak sms,da ga bo verjetno kr sezulo, ko ga bo prebral.. bom mu jaz pokazala , kaj pa se dela norca iz delavcev.. ja, s čim te je pa tako razjezil? s plačo.. s čim pa lahko še šefi podrejene razjezijo?? a ti je nižjo dal? pa to sploh lahko naredi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 12:55:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem zdaj mojmu šefu poslala tak sms,da ga bo verjetno kr sezulo, ko ga bo prebral.. bom mu jaz pokazala , kaj pa se dela norca iz delavcev.. ja, s čim te je pa tako razjezil? s plačo.. s čim pa lahko še šefi podrejene razjezijo?? a ti je nižjo dal? pa to sploh lahko naredi? ne, sploh mi je še ni nakazal.. se kr norega dela,..ups pozabo sem ker si na bolniški.. Danes se naj glih ne špila, ker bom mu šla kr na dom..mam 300m od doma njegovo pisarno.. Itak sem že od sep. na bolniški..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:01:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, Pupe povejte..a ve ste bile ali pa še greste na 3D UZ??? Jaz ga imam jutri...Naročlila pa sem se zgolj iz razloga, ker od nuhalne nimam CD-ja, ker ji ga ni hotelo zapisati...No, pa tudi malo me zanima oblika obrazeka, poteze, če se bo kaj videlo...pa tak.. ne, midva tudi nisva šla na 3D. Kaj pa vem, res, da je luštno, ko vidiš , ampak 60 € pa tudi ni tako malo... Zdajle imava že tako enormne stroške, da se je treba potem čemu tudi odpovedati. K temu, ko grem jaz stane celo 70,00 EUR!!! Res je drago, pa mogoče se bom nasrala..kaj pa vem...so zdaj za RD neki evrčki padli, pa sem se odločila, da grem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:07:07
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helo, sem rekla, da vas mal pozdravim.......pa vidim, da pridno čvekate...a katera še piše kakšne voščilnice tako na roko oziroma, da ne gre vse preko emaila? jaz jih, pa bi rada še ta teden to opravila, tako da je bo kar pestro. jih ravno pišem js tut imam veliko raje te standardne voščilnice preko pošte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:08:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
olla madonca, čveke, čez vikend pa je bilo tukaj tako zatišje; pupa in tasa:m, hvala za medaljo; sedaj pa bom brez strahu sodelovala pri debatah grahec; jaz sem sicer rodila konec Maja Žigca tako da smo imeli le ene tanke žabice do pasu; sedaj za bom pa kupla kakšne žabice do pasu še in morda kakšne žabice na naramnice pa spodaj ene bombažne nogavičke, sej v stanovanju je toplo, pa z eno dekico ga pokriješ in je čisto dovolj - po moje. trezika; sem brala prejle na 24ur.com, me je kr stisnilo pri srcu; bogi otročki kokica32, jaz ne grem na 3D UZ, saj bo marec kmalu tukaj; Dali, kje si???? Danes pa pri nas kuha gospodar hiše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:09:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Dan čveke, jaz priracala domov smo se dobile tako kot je napisala spps na kofetku z lolito spps in jaz ni bilo dali smo se malo načvekale mal nasmejale bilo je prav lepo sem vesela da smo se spoznale... Drugače pa že od jutra sem bila na terenu že zjutraj ko sem Lauro odložila pred šolo sem šla na kofetka z mojo botrco in hčerko in sem bila kr mal šokirana je kupila za našo pikico polno vrečko cunjic zdej sem pa rekla da ne sme več ona bi kr skoz ona naj bi bila ksrtna botrca zato je že sedaj čist not padla sedaj pa kuham kosilo pa se še pol kaj javim... eto še mene na raport urca pa pol na kofetku-je prehitro minala.cita skor ni prišla do besede Dali pa se nič ni oglasla. no injekcije še čutla nisem( še dober,da se je nabralo zaloge in obloge ) ne morem,verjet,da ste skor 3 strani napisale,med tem ko me ni bilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:09:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
Voščilnice; nekaj naših izdelkov je v albumu, sva pa jih z Žigcem še nekaj nardila, jaz sem jih zjutraj spisala in dala v kuverto, sedaj jih moram le še na pošto odnest in poslat; nekako so mi ljubše te, ki se jih da primit v roke čeprav nekaterim pošljem tudi prek meila čestitko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:10:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Danes pa pri nas kuha gospodar hiše ja boga reva, a spet si za štedilnikom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:10:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, možeku pa boš vseeno pojamrala, da te rita boli od pika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:14:21
|
|
|
|
felix7
|
midva sva zdaj v hiši leto pa pol in ker se nama ni dalo takoj urediti papirologije, sem se jaz prijavila na novem naslovu šele avgusta, mož pa novembra. No, ko se je šel on prijaviti, so ga na UE vprašali, kdo je vodja gospodinjstva in najprej je malo razmišljal, potem pa rekel: ja, žena Tako, da sem jaz tudi uradno šef pri nas doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:15:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, možeku pa boš vseeno pojamrala, da te rita boli od pika bomo še vidli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 15.12.2008 13:21:13
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kje pa se potepa naša Dali* ?? a bomo mogli tiralico za njo poslat ali je samo v gužvi?? spps..pol pa tak dobro, da imaš obloge, da ni nič bolelo.. jaz sem tud šla zdaj na 24ur.comprebrat o tem dogodku. Pa kaj si ti nor.. bogi otroci..
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......