|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
15.12.2008 10:59:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image
a ga bo zadost?

JAAAAAAAAAAA, ti ga nekaj še pustim.. Vzamem samo 2 user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.12.2008 11:03:17   
tasa_m
išče se:

PUUUUUPPPPPPAAAAAAAAAAAA !!!!! user posted image
PUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.12.2008 11:05:01   
Pupa7

(odgovor članu felix7)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.12.2008 11:03:17

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

išče se:

PUUUUUPPPPPPAAAAAAAAAAAA !!!!! user posted image
PUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image

user posted image

hahahha, pupa mora delat darila, ker jih mora poslat do jutri, če ne bojo prišli pravočasno v slovenijo user posted image user posted image user posted image se vam oglasim po kosilu user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
15.12.2008 11:05:08   
lejca
Dobro jutro..dober dan..

kako ste?Ste dobro spale?
Dans je pr nas lepo vreme in mislil popoldne izkoristit za shopping..morm par daril kupit...drgac pa zdej dam cote prat,nimam se nc prpravljen za na pot...se ze veselim,da spet pridem v slovenijo...
Kaj bi kuhala? Nimam ideje..mogoce kr krompirjev golaz s hrenovkami pa bo...je hitr narejen pa dober je...

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.12.2008 11:06:07   
lejca
user posted image sem pozabla,danes sem vstopila v 28.teden user posted image user posted image user posted image

Kje je Dali ,a se je kej javla?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.12.2008 11:09:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

user posted image sem pozabla,danes sem vstopila v 28.teden user posted image user posted image user posted image

čestitam za vstop v 28 teden.. user posted image

Ne, Dali* se ni nič javla user posted image .  Niti čez vikend, niti danes zjutraj, ko se ponavadi sam javi, da gre še malo počivat nazaj. Danes pa nobenega glasu od nje user posted image
Mogoče je na kafeju z spps, cito in Lolito..

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.12.2008 11:10:54   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

mi vsako sredo stopimo v nov teden, tako da je vsaka sreda nekaj posebnega, ko z možem prebereva na rr, kaj se v tem tednu dogaja z user posted image .  Pa tudi fin občutek je, ko pride nov teden, še en teden bližje koncu user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.12.2008 11:20:44   
tasa_m
.. jaz tudi vsako sredo.. Sem ravnokar gledala, da bom glih za staro leto stopla v 29 teden.. user posted image  pol pa še takoj pregled (6.1) in pol pa bomo verjetno še malo bolj začeli dojemat, da še malo in da bomo trije.. user posted image

samo po mojem, se mi bo februar tak vlekel, da joj.. ali pa ne, ker bo potrebno vse za novega člana začet pripravljat in rihtat.

Upam, da si nebo naša user posted image  kaj zmislila, in bo čakala bol na konec meseca..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.12.2008 11:29:07   
yania
Oj oj....tudi pri nas v Lj.je dež....user posted image user posted image user posted image  jst bi pa tako šla na en sprehod z mojo malo...po dežju se mi pa ne da glih no...pa mal mam gužve za danes, poln enih stvari...kuhala bom pa kar rižoto z govedino...to moja mala obožuje, je pa kar lepo okrogla postala, odkar je doma in ni v vrtcu, ful je. Včeraj zvečer sva se skoraj skregale za pol palačinke...   user posted image user posted image user posted image  jih je pojedla tolk kot jaz- 2 in pol...včasih smo mogl pa klovna špilat, da je usta odpirala....kako se to obrne,a...

Nič, grem ji naštimat za risat, pravi da bo barvala z vodenkami....ja stalno nekaj..

Vsem ki imate danes preglede, pa lepe izvide  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
15.12.2008 11:31:17   
trezika
DanDan!
Kako smo kaj? Naš dan se je začel bolj žalostno... sn zvedla, da se je tu v bližini umor zgodil, kriv pa naj bi bil sin ene naše dobre znanke (svojo partnerko je z nožemuser posted image user posted image user posted image )...ful vredu ženska, ki je zdaj seveda čist na tleh... saj vem, da se to dogaja po svetu vsak dan, sam ko se ti pa skoraj pred nosom zgodi, pa še poznaš ljudi...pol je pa vse skup malo drugače.... js bi kr jokala...pa dva otroka imata, ki sta zdaj seveda brez staršev...ata v arestu, mame pa ni več...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
15.12.2008 11:38:41   
felix7
ja, tudi to se dogaja. Včasih sem redno prebirala časopis, pa se mi je zdelo, da je v SLO sam kriminal in umori, potem sem pa nehala brati časopise in zdaj se mi zdi, da je vse v najlepšem redu...  stvar percepcije, sploh v tem obdobju se mi zdi, da je bolje, da takšnih stvari sploh ne spremljamo. Seveda je pa hudo zaradi otrok, ki nastradajo user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 15.12.2008 11:39:35 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
15.12.2008 11:48:21   
trezika
js sem iz istega razloga prenehala časopise in te dnevne novice prebirat...kr o ničemer drugem ne pišejo več kot pa o kakšnem kriminaluuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.12.2008 11:50:49   
Grahec
Pa se po vikendu spet oglašam.
Trezika imam kar solzne oči po tem zadnjem postu, čeprav sem se še malo prej smejala kozicam in drugim živalim. Ampak se res bojim, da bo vse sorti slabega še več, ker se mi zdi, da res prihaja kriza, pa odpuščanja delavcev..., pa se jih bo še več zapilo, pa psihično zbolelo...upam, pa da vseeno ne bo preveč hudo, saj si verjetno vse želimo za naše user posted image  en čudovit in čimbolj varen svet....
Drugače pa je moj user posted image  po petkovi zabavi bil cel vikend zelo priden, kot da bi imel slabo vest, ker me je v petek zvečer pustil samo doma. Navadno namreč ne hodi sam naokoli... V soboto je bila generalka v spalnici, je vse omare prestavil, pobrisal zadaj..., včeraj sva pa bolj lenarila pa skupaj spravljala seznam, kaj bo treba za user posted image  še vse kupit...

S sobote na nedeljo je pa možek ponoči govoril v spanju, sem se mogla tako režat, da me je vse bolelo. Najprej je parkrat veselo rekel punčka, punčka, punčka in potem ma, saj sem rekel, da ji je ime punčka. user posted image user posted image user posted image  
V resnici pa še ne veva zagotovo niti kaj bo, ker sva že mislila, da veva pa so potem drugače videli... ime pa tudi še zbirava, za fantka imava že določenega, za punčko pa res še ne.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.12.2008 11:52:09   
tasa_m
ohjoj Trezika, pol pa se je tvoj dan res začel žalostno.. user posted image  
Ja, res najbolj nastradajo otroci.. Jaz sem nehala brat tudi časopis, zarad tega ker pol me je blo strah še v trgovino it, ko se je  malo stemnilo.

Jaz pa sem našla mojo kuharski zvezek. Sem ga iskala ziher 2 mesca, danes pa sem ga koončno našla.. Sem mogla pripisat par receptov..
pa za čokoladni liker sem napisala liker pa ga talepla kr na hladilnik, da nebom pozabla da ga moram nas. tedn naret. Bom ga kar mal potalala za darilce.. user posted image  hja, treba se je znajt, da se kak € prihrani. Treba šparat, pravijo da je kriza.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.12.2008 11:54:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
.. skupaj spravljala seznam, kaj bo treba za user posted image  še vse kupit...

S sobote na nedeljo je pa možek ponoči govoril v spanju, sem se mogla tako režat, da me je vse bolelo. Najprej je parkrat veselo rekel punčka, punčka, punčka in potem ma, saj sem rekel, da ji je ime punčka. user posted image user posted image user posted image  
V resnici pa še ne veva zagotovo niti kaj bo, ker sva že mislila, da veva pa so potem drugače videli... ime pa tudi še zbirava, za fantka imava že določenega, za punčko pa res še ne.

upam,da nimata predolgega seznama? user posted image

A punčka ji bo ime? user posted image user posted image  Očitno tvoj dragi še v sanjah izbira imena. Mu je verjetno bolj fajn, ko mu ti ne ugovarjaš da ti to in to ime ni všeč, kaj ga je izbral.. user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.12.2008 11:56:20   
Pupa7
evo pupe, mene čaka še finiš  z darili, čeprav so kilava se podarjenemu konju se tko ne gleda v zobe ane user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem na hitr neki skuhat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.12.2008 11:58:41   
Pupa7
nevem katera me je spraševala, če je bla voda v bazenu pretopla ker to kao škodi... ni bla pretopla mene je zeblo te nisem vztrajala prav dolgo noter ... user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.12.2008 12:05:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

evo pupe, mene čaka še finiš  z darili, čeprav so kilava se podarjenemu konju se tko ne gleda v zobe ane user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem na hitr neki skuhat user posted image

kolko pa je za tebe hitr??  urca?? user posted image user posted image  

jaz pa grem kuhno pospravit, da bo vsaj nekaj koristnega od mene danes...

Felix sfolgaš z delavci al ti pridemo pomagat?? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.12.2008 12:06:56   
Grahec
Glede seznama, kaj jaz vem ma mislim, da pretiravala glih nisva no. Samo eni seznami tu na RR na temi kaj potrebujem za dojenčka  so pa res pretirani, ali sem samo jaz bolj skromna??
Pa tiste, ki že imate otroke bi nekaj vprašala. Ali je za marec... boljše kupovat bolj plišaste stvari (žabice, ki se zapnejo na ramenih...) ali so bombažne dovolj tople.
Pa ko sem brala, da naj bi oblačil v dveh plasteh..., kaj daš potem na nogice pod žabice ali pod pajacka? Za zgoraj pač, daš nekaj čez bodi na preklop ampak za nogice pa mi ni prav jasno, ali so nogavičke dovolj, ali so hlačne nogavice tisto pravo ali kako?

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.12.2008 12:16:34   
KOKICA32
Oj,

Pupe povejte..a ve ste bile ali pa še greste na 3D UZ??? Jaz ga imam jutri...Naročlila pa sem se zgolj iz razloga, ker od nuhalne nimam CD-ja, ker ji ga ni hotelo zapisati...No, pa tudi malo me zanima oblika obrazeka, poteze, če se bo kaj videlo...pa tak.. user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.12.2008 12:17:31   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

ta pa je dobrauser posted image

Me je jutranja novica tako šokirala, da sn vam pozabla javit, da sn dans končno dobla tisti paketek od Varne prihodnostiuser posted image  so me kr pozitivno presenetili z vsebinouser posted image  saj bi ga verjetno že v soboto dobla, sam tu po našem bregu ob sobotah ne hodi poštaruser posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.12.2008 12:18:29   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj,

Pupe povejte..a ve ste bile ali pa še greste na 3D UZ??? Jaz ga imam jutri...Naročlila pa sem se zgolj iz razloga, ker od nuhalne nimam CD-ja, ker ji ga ni hotelo zapisati...No, pa tudi malo me zanima oblika obrazeka, poteze, če se bo kaj videlo...pa tak.. user posted image

js ne grem na 3D...itak bo marec hitro tu pa bomo mele naše štručke v rokahuser posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.12.2008 12:18:40   
Dan čveke,

jaz priracala domov smo se dobile tako kot je napisala spps na kofetku z lolito spps in jaz ni bilo daliuser posted image user posted image  smo se malo načvekale mal nasmejale bilo je prav lepo sem vesela da smo se spoznale...

Drugače pa že od jutra sem bila na terenu že zjutraj ko sem Lauro odložila pred šolo sem šla na kofetka z mojo botrco in hčerko in sem bila kr mal šokirana je kupila za našo pikico polno vrečko cunjic zdej sem pa rekla da ne sme več ona bi kr skoz ona naj bi bila ksrtna botrca zato je že sedaj čist not padlauser posted image user posted image user posted image sedaj pa kuham kosilo pa se še pol kaj javim...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.12.2008 12:24:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felix sfolgaš z delavci al ti pridemo pomagat?? user posted image

jih še ni... čakam in čakam... upam, da bodo kmalu tu, ker sem hotla potem še piškote pečt (ja, še vedno mi jih ni ratal user posted image )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.12.2008 12:29:59   
Pupa7
tasa na hitrco pomeni max 15 minut hahaha torej njoki pa omakca pa je user posted image

počasi pa gremo v trgovino ker smo spraznili hladilnik user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......