Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 19:29:38
|
|
|
|
*bubi*
|
CD1: J.W.Grimm - Rdeca kapica J.W.Grimm - Volk in sedem kozlickov J.W.Grimm - Janko in Metka J.W.Grimm - Pepelka Janez Bitenc - O medvedku sladkosnedku Janez Bitenc - O zajckih dudeldajckih Janez Bitenc - O kozlicku meketajcku Janez Bitenc - O snezenem mozu, ki je zakuril kres, Zima zima bela, Snezeni moz Janez Bitenc - O Maricki poticki, Katarina Barbara, Skozi prvo okno, Mesto tutukaj Janez Bitenc - O mucah ki predejo sanje, Mesto tutukaj, Sedem palckov Janez Bitenc - O Nejckovem konjicku, Konjicek Janez Bitenc - O zabi Regici, Barcica, Zaba regica Janez Bitenc - O srecnih otrocih, En, dva, tri Janez Bitenc - O vsevedu Ficfiku in treh godcih, Trije godci, Mesto Tutukaj, Medvedek sladkosnedek, Konjicek, Prisel je zajcek, Zabica Regica Janez Bitenc - Tinkin deznik Janez Bitenc - Potocek Janez Bitenc - Hruska debeluska Janez Bitenc - Maskare Janez Bitenc - Snezaka Janez Bitenc - Palcek piskalcek Janez Bitenc - Cudezne skarjice Janez Bitenc - Moz s kosem Kdo je videl Medvedek Mikec Tri muce Slon na kotalkah Kralj, deček in smeh Prvoaprilska Jaka, postarsko letalo Če sreča odide na počitnice Nezgoda Volk in sedem kozlickov Pepelka Janko in Metka Zabji kralj Cudezna mizica Trnuljcica Obuti macek Povodni moz Mestni godci Sneguljčica Cesarjeva nova oblačila Rdeca kapica Zlata ptica Palcica Pastircek in carovnikova hci Kralj drozgobrad CD 2: Maja In Gozdni Pozar Maja In kacji Pastir Maja In Konjski Obad Maja Pri Mravljah Martin Krpan - Fran Levstik Medvedek Zleze Vase - Frane Puntar Muca Copatarica - Ela Peroci Obtoženi Volk - Žarko Petan Pekarna Mišmaš - Svetlana Makarovič Radio Huda Luknja - Rajko Ranfl Kdo je napravil Vidku srajcico - Boris A. Novak Kozlovska Sodba v Višnji Gori - J. Jurčič Mojca Pokraculja - Koroška pripovedka Ostrzek - Macek in Lisjak Ostrzek - Mesto Bedakov Tretji Brat - Zlata Ptica Volk In Sedem Kozličkov Zvezdica Zaspanka - Frane Milčinski Čarobni Pisalni Strojček - Smiljan Rozman Šivilja In Škarjice - Dragotin Kette Štirje Fantje Muzikantje - Miroslav Košuta Žogica Nogica - Dr. Jan Malik CD 3: 01 - Sovica Oka.mp3 02 - Zogica Nogica.mp3 03 - Muca Copatarica.mp3 04 - Sivilja in Skarjice.mp3 05 - Kdo Je Sesil Vidku Srajcko.mp3 06 - Sapramiska.mp3 07 - Obuti Macek.mp3 08 - Miskolin.mp3 09 - Oglje Bobek in Slamica.mp3 10 - Rdeca Kapica.mp3 11 - Juri Muri v Afriki.mp3 12 - Janko in Metka.mp3 13 - Jure Kvak-Kvak.mp3 14 - Volk in Sedem Kozlickov.mp3 15 - Medvedek Uhacek.mp3 16 - Zivali pokopljejo lovca.mp3 17 - Obtozeni volk.mp3 18 - Rdeca Kapica.mp3
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.12.2008 19:30:54 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 19:47:35
|
|
|
|
kvaka
|
....pri nas je bil Miklavž zmeraj prvi in najbolj "bogat"...božiček ni nosil, dedek mraz pa v šoli, službi...doma pa kakor kdaj Enako je pri nas ... Mogoče bo za Božička še kakšna malenkost pod smrekico, bom vse lično zavila, pa če tudi bo notri le pašteta , ker našim dvema je zakon odvijat darila in odkrivat kaj se skriva
< Sporočilo je popravil kvaka -- 6.12.2008 19:49:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 19:53:10
|
|
|
|
kvaka
|
Uf ... bubi imaš pa velik nabor Sam pri nas ne pridejo še v upoštev ... jih ne poslušata rada, raje imata otroško glasbo ... Sedaj je zakon ena od robotka, pa ne vem točnega naslova
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 20:13:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas pa je miklavž prinesel oblačila, sladkarije in sadje. Igrače pa bo božiček prinesel. Meni pa..... pa........ novo (staro) službo kot kaže
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 20:45:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moj komentar na Miklaža čistpreveč vsega je prinesel, čeprav sem mislila, da smo dogovorjeni, da nosi le Dedek Mraz ali Božiček, če kdo tako hoče. Tako, da nas Miklavž le doma ni obiskal . ....pa vsi me že sprašujejo kaj naj DM prinese
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 20:49:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je spet ful prehlajena in držim pesti, da se še kaj drugega ne razvije . Jutri dopoldne gremo smučat - z Anžetom greva na žičnico, Tina in , ki ne smuča (no in itak zdaj ne bi mogel) pa bosta na otroški progi vadila . Upam le, da ne bo prevelike gneče v Kr.Gori
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 22:32:50
|
|
|
|
petarda
|
Bubi jaz bi imela CD 3 . Drgač pa evo...zaspal v svoji sobi in to brez joka ....Sem se vsedla na stolček zraven postelje in sva skupaj poslušala pravljico...pravzaprav dve...ker ena ni bila dovolj ...Vmes je imel itak še 1000 vprašanj, pa trajalo je več kot uro in pol, da je zaspal...ampak...počasi pa bo, ne? ...Me pa edino moti pri teh pravljicah, da težko glasnost naštimaš...mislim....eni govorijo potiho...pol pa kar naenkrat naglas...zna bit moteče, če hočeš otroka uspavat V glavnem...prvi korak uspel...zdaj pa moram samo še lubija prepričat, da bo on jutri enako vztrajen. Ker bi res rada petardita navadila nazaj na svojo posteljo, preden pride ....Ker, da bi se vsi štirje stiskali na meter šestdeset si ne predstavljam ...razen ob sobotnih in nedeljskih jutrih, ko se bomo crkljali ... To mi je res najlepši del dneva in tedna...Petardito naju zmeraj objame, da lupčka in reče: "Rad vas imam!"....midva pa itak čist blažena ....se s tem filava tudi za naprej, ko ga bo puberteta dajala in bo verjetno kaj takega redko slišat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.12.2008 22:34:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je spet ful prehlajena in držim pesti, da se še kaj drugega ne razvije . Ti pomagam.... ...Pa držim še zase, da me zdaj kaj ne pobaše...sem tudi ful nahodna ...upam, da mi uspe še ta teden zgurat službo, potem pa grem itak že na dopust!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 8:07:36
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro za Tino da prehlad čimprej mine za Petardita, da se čimprej navadi na posteljo pri nas nosi tudi bolj DM in božiček, vendar letos je Miklavž skos kaj nosil, tako da je bilo kup enih manjših daril
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 8:38:22
|
|
|
|
ada2
|
bubi pa ti si zlata če lahko bi jaz imela 2, tistega s sapramiško in tistega z medvedek zkeze vase sem res mislila, da je ta pravljica pozabljena in zdaj se ti pojaviš, ki jo imaš ne moreš si mislit kako sem vesela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 8:42:24
|
|
|
|
ada2
|
petardito, le vztrajajte, kmalu si bo sam naštimal pravljico in šel spat. adam je pa začel spraševati kje bo miha spal in zdaj goni nekek tako, da bo miha v njegovi postelji, on bo šel pa k nuši ampak bomo še videli.... definitivno pa miha ne more biti v njegovi postelji, ker je prevelika, nušina soba pa premala, da mu posteljo tam naštimamo.... sobe bodo pa porihtane (če bo vse po sreči) šele poleti.... eh, bomo že
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 8:52:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ni problema, bomo danes malo pekli. Taka peka vsaj ne redi Aja, na en DVD bi lahko dala vse 3 CDje, pa si potem same pokombinirate in zapečete CDje po svoje. Bi šlo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 8:54:47
|
|
|
|
*bubi*
|
petardito. Ampak če prav razumem, si ves čas sedela ob njem? No, še malo, pa boš lahko šla ven.... Pri nas bubi tudi vse pogosteje sam zaspi, ampak na žalost je to bolj kazensko Pa mu gre že kar dobro, zdaj moram samo v nagrado spremenit, da lahko sam zaspi Nekako upam...... da bo to zlavfalo, ko ne bo zvečer doma.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 9:32:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petardito. Ampak če prav razumem, si ves čas sedela ob njem? No, še malo, pa boš lahko šla ven.... Pri nas bubi tudi vse pogosteje sam zaspi, ampak na žalost je to bolj kazensko Pa mu gre že kar dobro, zdaj moram samo v nagrado spremenit, da lahko sam zaspi Ja...ves čas sem sedela ob njem...in to na tistem malem stočku...sem potem komaj vstala .... no, itak je pa potem ponoči prišel k nam in nismo nič spali, ker pravi, da ga spet ušesek boli...že nekaj noči jamra, samo mu nisem verjela, zdaj pa vidim, da je verjetno res...moram samo še pogruntat kdaj ga bom k pediatru peljala. ..... No...za začetek sem vesela že da zaspi v svoji postelji, tudi če bo ponoči hodil k nam...to je za nas že 2.faza
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 9:34:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, na en DVD bi lahko dala vse 3 CDje, pa si potem same pokombinirate in zapečete CDje po svoje. Bi šlo? Ampak je res trapasto, da se ne da citirat z označevanjem ....Drgač pa ja...hvala....super bi bilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 9:44:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, na en DVD bi lahko dala vse 3 CDje, pa si potem same pokombinirate in zapečete CDje po svoje. Bi šlo? Ampak je res trapasto, da se ne da citirat z označevanjem ....Drgač pa ja...hvala....super bi bilo. Kdaj si pridete iskat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 10:07:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, na en DVD bi lahko dala vse 3 CDje, pa si potem same pokombinirate in zapečete CDje po svoje. Bi šlo? Ampak je res trapasto, da se ne da citirat z označevanjem ....Drgač pa ja...hvala....super bi bilo. Kdaj si pridete iskat? Če nebi meni tako teklo iz nosa in bi se bolje počutila...bi kar danes prišli...smo že imeli namen...zdaj pa brez veze... ...torej enkrat v bližnji prihodnosti!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 12:40:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če nebi meni tako teklo iz nosa in bi se bolje počutila...bi kar danes prišli...smo že imeli namen...zdaj pa brez veze... ...torej enkrat v bližnji prihodnosti! Ja, res. Razen če bi rada bubiko skozi šipo gledala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 16:36:11
|
|
|
|
petarda
|
Nina kako je s Tino?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 16:39:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
jupi, smo se nasmučali, utrujena sem itak najbolj jaz , ampak.... polna energije. Anžetu gre ful dobro in sem vesela, da sem končno dobila družbo za smučat . Tina je malo smučala, malo se "lopatala" (vozila s plastično lopato), malo spala v avtu.... Kašlja še vedno, vročine pa na srečo nima, tako da upam, da bo tudi kašelj kmalu minil . Drobižka sta zdaj pri v.d. tašči in tastu, kjer razkazujeta Miklavževa darila , jaz pa brkljam po stanovanju, kar dopoldne nisem utegnila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 16:39:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina kako je s Tino? sem že odgovorila, sem kar vedela, da boš firbčna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 16:41:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj pa ti Petarda, si danes kaj boljša?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 16:44:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, drugače pa na smučišču fulll gužva , sploh na otroškem traku/tepihu nima smisla smučat, ker je to, zaradi gneče, skoraj nemogoče. Na žičnici se je gužva naredila "šele" ob ca 11.30, ampak takrat sva bila pa tudi že z Anžetom malo utrujena in ni bilo nič narobe, če sva ene 5 min počila v vrsti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 18:50:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo, jaz sem pa že kar malo razkurjena, ko toliko časa že čakamo Tinino sobico . Ma saj niti ne rabim cele sobice, samo da posteljo dobimo. Tina je iz dneva v dan manj navdušena, da bo spala v svoji postelji , tako da nas bo verjetno tudi čakalo še kar nekaj dela preden jo prepričamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.12.2008 19:00:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj pa ti Petarda, si danes kaj boljša? Ne...iz minute v minuto se slabše počutim, kiham, v glavo me tišči, vročine pa hvala bogu nimam...., filam se z vsemi vitamini kar jih premoremo, pa nič ne pomaga..no, saj tako hitro tudi ne more.... Petarditu se je pa tudi pocedilo iz ušeska in sem ga raje peljala pogledat k dežurni, da nebi bilo kaj narobe...dala mu je hiconcil + oglasit se moramo k svojemu pediatru, da bo vzel bris....je pa rekla, da bo bolečina zdaj popustila (hvala bogu)....se pa lahko razvije v kronično vnetje .... ....evo nimam pojma kako bom vse to časovno uskladila jutri...mi je žal, da nisem že na dopustu ....ali pa vsaj z malo več energije kot je trenutno premorem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......