|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
25.11.2008 11:50:32   
pikapoka2
no ja, da le nisem edina user posted image
Všeč mi je, ko rečeš, da nikoli ne reci nikoli, da ne boš več imela.
Men ful vzdignejo pristisk take, kot je moja sestrična, ki ima pupo staro 7 mesecev, ona je stara 23 let in že ves čas govori, da ne bo imela več otrok, ker je bilo tako hudo... Da bom tako ali tako počasi sama videla, da je nevzdržno, da ne pozabiš in da nikoli več... Pa sem ji že dostikrat rekla, naj mi ne gnjavi in me ne straši, ker me ni strah! Verjamem, da boli, ampak pa ja dobiš neprecenjlivo darilouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
25.11.2008 11:52:01   
Ploha
uršika: ja nš je še mlad junc in je še tako živ, preživ, ravno zarad tega imam rada take pse, ker so ful leni pa počasni samo morm še mal počakat ene 5 let, da str rata, zdej ga pa komi obvladam. Ja nš tud strada sexa,...mi ga ne dajemo part al pa da bi kr vse povprek naskakoval,...je pa velik pes in se ga ljudje fulll bojijo in ga ne upam met odvezanga ker naredijo celo paniko,...ker tale nš pa kšnga vid pa kr teče do njega, sej mu nč noče sam firbčen je,...pa zmeri ko je spuščen gre v štalo pa mačkom ves mlek popije al pa če majo karkol v šalci zmer poje, pol se pa sprav na dreke od telička user posted image user posted image user posted image ,...a me to zjezi. Boga tale vaša Lara,...kolk je že stara, tm okol 10,...če se prou spovnem,...na zdej grem pa na sneg mal Yohna okepatuser posted image

Ronja: Film se dogaja na irskem, kjer fantki - otroci stari okoli 10 let recimo kradejo al pa pač niso pridni in jih starši dajo v kokr neko poboljševalnico - versko in tm s temi otroci vse svinarije tega sveta delajo. Imel so pa enga fajnega učitelja k se je ful potegnu za njih,...več pa ne povem ker pol boste že vse vedle. Če želiš ti ga presnamem al pa če kera druga želi, ker mam na računalniku.

Ulla:
ma se mi zdi, da so vaši otroci ful živi, mislm tko ful brcajo, ma ker moja se mi zdi je tko mirna, sej brca sam tko nežno pa vsake tolk časa, se zgodi, da kšn dan vmes počiva in komaj naštejem 10 brc, sej jih ne, še dobr da imam angelsounds....pa trmasta jeuser posted image , če se odloč da spi ona spi, in tud če jo mal prerukam in z vsemi metodami poskušam prebudit ne pobrca,...

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
25.11.2008 11:55:52   
sonček33
Ronaj - mehki me najbolj zanimajo, oziroma tisti, ki se jih hitro in enostavno naredi :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
25.11.2008 11:56:52   
Anonimen
user posted image ronja sej praum, za jekoderm ne vem, naj bi to blo isto, sam ribodermin men ne smrdi, se mi zdi da dojenček mora tko dišatuser posted image
ja, otročku je videt čist fajn, k tolk nori notri, da kr ne morm verjet...norc mejhn sam jst se pa obupno počutim....sej k bi sama bla pa bi lohk ležala in počivala, ma klinc pol...sam tko pa je nonstop neki treba tamali pedenatuser posted image prej sm ji kr ladlc potegnla ven, k mam zokne pa pase pa tako kramarijo notri in je bil celo uro mir jst sm ležala v postli, ona je pa razturavalauser posted image

aja, pa da ne pozabim povedat - postla je pršla donsuser posted image user posted image user posted image zdej morm pa lubija počakat, čeprov me tooolk peče, da bi razmontirala škatlouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
25.11.2008 11:57:26   
ronja
Nina jaz predlagam ključ v spalnici. Midva že zdaj veva, da ga bova uporabljala- bolje to, kot pa da ima otrok potem nočne more, če slučajno zaloti mamico in ateka v akciji

hehe, zadnjič sva gledala gospodinje, kjer je tamala zalotila Carlosa in Gabi v akciji... Pa pravi Carlos, da saj je to čisto naravno (punčka ni več tako mala, da bi lih mela more od tega), pa pravi Gabi, da to, kar sta delala zadnjih 15 min. ni bilo čisto nič naravnega na tem...user posted image

ploha, malo poglej za razne alternative, kaj lahko narediš, da bi se otrok obrnil - sicer jih pa v LJ. p. tudi obračajo, baje,sem ravno včeraj govorila s prijateljico, ki so jo posalali na obrat, pa ni bilo treba, ker se je mali 2 dn prej obrnu... Ampak se da, če je dovolj prostora in če ni kako čudno zagozden. Pa neka akopunkture tudi baje pomagajo. malo pobrskaj po netu, škodti lih ne more, če si mezinčke masirašuser posted image (neki takega mislim, da je bilo, s pelinom, bajeuser posted image ).

niia, od bubchen ima not nekaj, da ne rastejo bakterije toliko - ampak ni dobro to ves čas uporabljat, ker je premočno, lahko izsuši. Za ponoči je pa baje fajn, da se kaj ne zaredi, saj veš, vlaga, pa toplo... bakterijski raj...

pikapoka, če mi pa kaj ni žal, je pa to, da bo tegale matranja kmallu konec! Mam ful rada otroke in zelo verjetno to ni moja zadnja nosečnost, ampak se grem tole samo in izključno zato, da dobim ta mala fletna bitjeca! Da bi bil kakršenkoli užitek tu prisoten pa res ne! Ja, je fajn, ko te brcajo, ampak to je pa tudi vse. Vse ostalo: bruhanje, slabosti, krči, zatekanje, bolečine, prisilno ležanje, prepovedi dvigovanja, športa, seksa, bolnice vsako nosečnost vsaj 2x, non stop nakaj boli, vsakič je nekaj narobe... no, vse tole pa glih ni nekaj, kar bi kdaj pogrešala... tak da - odgovor je ne, heheuser posted image Zame je to najbolj zoprn čas v življenju, edino, kar mi je všeč, so brce in pa to, da imam res dovolj časa za Ronjo... Če bi pa lahko bila z njo doma kartako, bi mi bilo pa tudi čisto super, heheuser posted image .

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
25.11.2008 12:02:42   
Anonimen
pikapoka zarad bolečin pa tega sploh neuser posted image pa res ni blo fajn, sm tud na momente že misla da bom umrla tam, pa zgasnit sem že tud hotla iz porodne postleuser posted image sam to se vse preživi, kaj vem...samo so druge stvari...sej po eni strani bi mela en kup otrok, sam ka k to tolk stvari potegne za sabo, sploh finančnih, prostorskih...pa tud ne verjamem da bi me minilo, bi mi še zmeri verjetno blo dolgčas po nosečnosti, 38 otrok pa tud ne morm metuser posted image

ploha ta film sm pa gledla, ja...

ma ja, taprav divjak je tale moj otroček...pa sej je Ula tud bla, to ne morš verjet, dokler ne doživišuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
25.11.2008 12:08:37   
pikapoka2
ronja, saj tebe pa popolnoma razumem glede tega. Čeprav nisem bila tukaj od vsega začetka, sem pa prebrala vse, tako da vem kako je potekala tvoja nosečnost user posted image  Tako da če bi bila jaz na tvojem mestu bi bila tudi vesela, da bo počasi napočil veliki trenutekuser posted image .
Jaz pa se lahko pobaham s tem, da mi ni bilo user posted image  nikoli. (trkam na les, ker bom še imela otroke in si ne želim slabosti)
Sem bila lep čas "privezana" na posteljo, ampak v primerjavi s tabo, sem jo kar dobro odnesla.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
25.11.2008 12:08:48   
ronja
no ja, da le nisem edina
Všeč mi je, ko rečeš, da nikoli ne reci nikoli, da ne boš več imela.

pikapokica, je bilo to namenjeno meni ali Ulli? Jaz itak pravim,d a bom mela še kakega, pa nosečnosti zajebane gor al pa dol! Bom že preživela, saj zdaj sem že navajena po bolnicah hodit, že za vse vem, kje so, hehe, za vse oddelkeuser posted image . Vsekakor se pa splača, tu ni dileme! Otročki so tako fajn, da jih človek mora met več, enostavno ne gre drugačuser posted image . Ampak nosečnosti bi se pa kar izognila, če bi se glih dalo, hehe.

hehe, ploha, morala bi videt najino psičko, (velikost kokršpanjela, je pa mešanka med mešanci sicer), kako pride na obisk k sorodnikom od tašče, pa njihovemu nemškemu ovčarju poje vso hrano! Naš mali pikinezer zmazne kolikor ji daš, un pa sploh ne poje vsega, kar mu dajo! Pri nama pa Ronja ves čas namaka roke v Iskrino vodo in jo morava zdaj prav dajat stran, potem pa gledat, da ko se psička zbudi, ji dava,pa potem hitro stran vzamva... Ker Ronja potem tudi zmeče svašta igračk, cunj, karkoli ji je na dosegu - v to vodo... kako je potem stanovanje, si lahko hitro zamišljate... Hvala tašči in tastu, da sta jo zdaj "posvojila" - kužiko namreč, ker kadar je Aljaž na terenu, pa jaz male ne smem nosit, je to mission imposible...
Se priporočam za film - potem je nekaj podobnega kot sestre Magdalenke, ne? problem pri tehle verskih poboljševalnicah je, da so sicer zamišljene zelo lepo, ampak v praksi se pa tam hitro kaki sprevrženci najdejo in se izživljajo nad tistimi, k inimajo nikogar drugega in nobene druge izbire... kako me to rajzeziuser posted image user posted image user posted image

hehe, ulla, sva kar na istem... Sam da je meni poleg driske in bolečine še slabouser posted image . Vodim 3:2user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
25.11.2008 12:10:16   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pa tud ne verjamem da bi me minilo, bi mi še zmeri verjetno blo dolgčas po nosečnosti, 38 otrok pa tud ne morm metuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
25.11.2008 12:10:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

morala bi videt najino psičko, (velikost kokršpanjela, je pa mešanka med mešanci sicer),

pri nas bi takmu rekli vaški nafu.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 25.11.2008 12:11:32 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
25.11.2008 12:11:05   
ronja
sam to se vse preživi, kaj vem...

hehe, sej izbire tak nimaš - ko si že tamuser posted image . En zdravnik je baje eni mamici, ki se je ful drla, pa je je mel že poln kufr, reku: "Gospa, prej bi mislili. Zdaj je že not in mora ven, ni druge!"user posted image Jaz bi se po moje ful smejat začela, da mi tako prijaviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
25.11.2008 12:13:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

sam to se vse preživi, kaj vem...

hehe, sej izbire tak nimaš - ko si že tamuser posted image . En zdravnik je baje eni mamici, ki se je ful drla, pa je je mel že poln kufr, reku: "Gospa, prej bi mislili. Zdaj je že not in mora ven, ni druge!"user posted image Jaz bi se po moje ful smejat začela, da mi tako prijaviuser posted image

sej mi smo se  kar presmejali v porodniuser posted image je rekla babica, da dokler mam še tak smisu za hummor in sem se sposobna norce delat iz same sebe in celotne situacije, je še vse ok...da bo žeuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
25.11.2008 13:51:23   
uršika***
U ste se razpisale tačas, ko sem jaz delala kosilo.Zdaj pa seveda spet ni nikjer nobeneuser posted image
Ploha
Zanimivo, da je tak živahen vaš Yohn. Naša je že od nekdaj lena 100/uro, pa mački njej vse pojedo, ne pa ona njim. Pa skupaj spijo, se muckajo,.... je pa skoz spuščena- razen 2krat na leto ne, ko ima prepoved seksauser posted image . Pa nikol nikamor ne gre- ker se ji ne da. Samo da jo nekdo boža, češe pa se z njo pogovarja, pa je ona najsrečnejša kuža na svetu. Če pa kdo pride na obisk, ga pa najprej fino nalaja dokler je ne poboža. Potem je pa vse OK.
Pa naj ti gre učenje lepo od rok oz. glaveuser posted image
Ronja fino, da si Ronja pere roke v Iskrini vodi. Boš prišparalauser posted image
Pa hvala za nasvete o kozmetikiuser posted image
Jaz pa nisem ljubitelj medenjakovuser posted image
Jaz bi pa lahko cele dni jedla praline. Za njih pa nimam nobenega pametnega recepta. Bi imela takšne z lešnikovo kremo, oblite s trdejšo čokolado. Ronja imaš kakšen pameten recept???? Ali bo najbolj sigurno, da grem v trgovinouser posted image

Ne, najbrž me ne bo na srečanje- k ma moj lubi glih popoldan službo, pa nimam avta, k ga on rabi. Dveh pa nimava, ker je zdaj brezveze. Je najprej mislil, da mu bo uspelo zamenjat, bi šel z mano pa mal v trgovine šnofat, zdaj pa najbrž ne bo ničuser posted image . Posteljnina je sicer že zašita, oprana in se suši- je pač malo bolj amatersko zašitauser posted image

A poznaš veliko Alenov? Ker jaz jih neuser posted image

Pikapoka in ostale: a imate vse močnejši izcedek iz nožnice? Jaz ga imam in me že prav živcira, včasih prav čutim, da mi nekaj ven stečeuser posted image

Ja Ronja, tole je tudi meni znano- lažna nosečnost. Lara je tudi imela to, mislim da 2 krat.
Tale tvoja noč je bila pa res katastrofalna. Midva pa dava telefone potiho, ker res ni treba, da nama še ponoči kdo teži. Pa tejle SMSji- moja tašča mi jih pošilja in to po 10 skup. Se mi kar meša, ko mi telefon skače po mizi 2 minute, predno vse naloži. A ni lažje poklicat pa povedat za kaj se greuser posted image

Urejam malčkove oblekiceuser posted image
Sem čist notr padla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
25.11.2008 14:17:01   
ronja
Tale tvoja noč je bila pa res katastrofalna. Midva pa dava telefone potiho, ker res ni treba, da nama še ponoči kdo teži. Pa tejle SMSji- moja tašča mi jih pošilja in to po 10 skup. Se mi kar meša, ko mi telefon skače po mizi 2 minute, predno vse naloži. A ni lažje poklicat pa povedat za kaj se gre

hehe, ja, lubi pravi, da si ne upa met še kakega otroka, da bogve kaj si bom takrat zmislila, da bo narobeuser posted image . Jaz pa pravim,da dokler se rodijo zdravi, brihtni in živahni otroci, se vse potrpiuser posted image .
Ja, saj mava tel. na tiho, samo zapiska, če je kak sms ali če kdo kliče - zvonit ne pustiva ponoči oz. jaz mam kar skoz naštimano samo na pisk, ker nikoli ne vem, kdaj bo mala spalauser posted image . Samo ga je tudi pisk zbudu. Saj sicer bi pa klicala, ona je vztrajnauser posted image . No, saj mal sva sama kriva - je klicala, če greva midva v štacuno - sta sicer onadva ta torek na vrsti. Pa sem ji seveda že dala račun, samo je lubi nesel nesel vrečko in ni povedal, da je v škatli račun, ona pa tudi ni pogledala, pa je spraševala. Samo je mela pa res timing - pri tem,da smo se včeraj že parkrat slišali prejuser posted image . NO, če ni hujšga, ni nobeden še umrov, hehe.
Ronja zdaj je juhico - kaj je ta otrok brihten! Sem ji dala un pelikan slinček pa se je mal juhe not nateklo, ko jo je pila iz posodice (ta ma tak rob, pa se ne da lepo pit iz nje, samo nje to ne ustaviuser posted image ); no, pa je dala slinček dol, pa še iz njega spila!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
25.11.2008 14:45:07   
African queen
Ojla punce!

Na žalost ne morem poročat o pregledu,ker nisem šla user posted image ..zaradi zimskih vremenskih razmer sem se odločila,da ne bom vozila do Ljubljane,me je preveč strah..

Klicala sem ginekologinjo in mi je medicinska sestra svetovala, naj si dobim novega ginekologa na našem koncu...tista,ki je v redu, pa ne sprejema novih pacientov in zdej sem čist obupana...
Drugače pa mi je v medicinska sestra rekla,naj probam prit v četrtek zvečer....upam,da bo vreme ugodno!Držite pesti!

Odkar sem prišla hodim pa le po trgovinah,sem kar precej že nabavila za našega fantiča...še voziček mi zdej manjka,ampak moram it pogledat v Italijo,ker sem se odločila za Peg perego..

A v porodnišnicah še dajejo pleničke za enkratno uporabo ali moramo tudi to prinest od doma?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 15:40:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 15:45:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
25.11.2008 16:37:28   
OLjica
Pozdravljene punce,

niia, vidim da urejaš seznam. lahko dodaš ime Filip in pregled 27.11.
jst bi morala imet v pon pregled samo je mela moja gin izobraževanje, tako da imam pregled v četrtek.

drugače vas redno berem. imam toliko dela s seminarsko in izpitom da sploh ne utegnem kaj napisati.
mene tako bolijo kolki da je za po....,zanima me ali  bo to vplivalo kaj na porod, ali bom imela težji porod? ker zadnjič je gin povedala, da znajo bit težave. jst jo pa nč več nisem spraševala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4143
25.11.2008 17:08:42   
Ploha
Oljica: pojma nimam, kaj je mislila,...zakaj pa nis prašala, no boš pa na naslednjem pregledu več zvrtala z nje,...sicer pa kr neki strašijo, itak smo že dost prestrašene, a mislejo če nam povejo da bo težek porod da bo kej lažje,...mah kr neki.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 17:43:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 17:50:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 17:52:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4147
25.11.2008 18:05:23   
Ploha
mima: kajjjjjjj, skor ne morm vrjet, zdej je še vsem navadn aha posvetovalnica in tko ja poročej kako je blo, če se kšna ne jav nč tazga pač počiva,...a ne nekaterim se gre že zares,...u glavnm merkej se, počivej pa ne prehitevat dogotvkov!

Neposredna povezava do sporočila: 4148
25.11.2008 18:22:01   
sonček33
Madona mima... pa si ti čutla te popadke? mane je najbl strah, k sploh ne vem, akko popadki zgledajo, kako jih čutmo...kako naj pol vem ali gre zares al ne...jojmene

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
25.11.2008 19:16:09   
uršika***
Mima a ti to resno???????????????????????????????????????'
Kaj zdaj to pomeni? Da si novembrčica al si zdaj spet januarčica?????
Kako je to zgledalo? Ko si imela popadke? Daj napiši še kaj več!!!!!
Jaz sem se pa že spraševala, kaj je zdaj s tabo, k se ponavadi lepo redno javljaš- zdaj te pa ni blo, OMG!!!!
Punce začelo se je!!!!!
Kje je pa Saša????? Da ni ona tut že kam s popadki šla????
Grem gledat kaj rabimo za v porodnišnico, da si napokam torbo za vsak slučaj. Šit, zdaj sem pa vsa prestrašenauser posted image user posted image user posted image .
Mima lepo bodi pridna, pa počivaj!!
Januar je pred vrati.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?