ronja
|
Nina jaz predlagam ključ v spalnici. Midva že zdaj veva, da ga bova uporabljala- bolje to, kot pa da ima otrok potem nočne more, če slučajno zaloti mamico in ateka v akciji hehe, zadnjič sva gledala gospodinje, kjer je tamala zalotila Carlosa in Gabi v akciji... Pa pravi Carlos, da saj je to čisto naravno (punčka ni več tako mala, da bi lih mela more od tega), pa pravi Gabi, da to, kar sta delala zadnjih 15 min. ni bilo čisto nič naravnega na tem... ploha, malo poglej za razne alternative, kaj lahko narediš, da bi se otrok obrnil - sicer jih pa v LJ. p. tudi obračajo, baje,sem ravno včeraj govorila s prijateljico, ki so jo posalali na obrat, pa ni bilo treba, ker se je mali 2 dn prej obrnu... Ampak se da, če je dovolj prostora in če ni kako čudno zagozden. Pa neka akopunkture tudi baje pomagajo. malo pobrskaj po netu, škodti lih ne more, če si mezinčke masiraš (neki takega mislim, da je bilo, s pelinom, baje ). niia, od bubchen ima not nekaj, da ne rastejo bakterije toliko - ampak ni dobro to ves čas uporabljat, ker je premočno, lahko izsuši. Za ponoči je pa baje fajn, da se kaj ne zaredi, saj veš, vlaga, pa toplo... bakterijski raj... pikapoka, če mi pa kaj ni žal, je pa to, da bo tegale matranja kmallu konec! Mam ful rada otroke in zelo verjetno to ni moja zadnja nosečnost, ampak se grem tole samo in izključno zato, da dobim ta mala fletna bitjeca! Da bi bil kakršenkoli užitek tu prisoten pa res ne! Ja, je fajn, ko te brcajo, ampak to je pa tudi vse. Vse ostalo: bruhanje, slabosti, krči, zatekanje, bolečine, prisilno ležanje, prepovedi dvigovanja, športa, seksa, bolnice vsako nosečnost vsaj 2x, non stop nakaj boli, vsakič je nekaj narobe... no, vse tole pa glih ni nekaj, kar bi kdaj pogrešala... tak da - odgovor je ne, hehe Zame je to najbolj zoprn čas v življenju, edino, kar mi je všeč, so brce in pa to, da imam res dovolj časa za Ronjo... Če bi pa lahko bila z njo doma kartako, bi mi bilo pa tudi čisto super, hehe .
|