|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
25.11.2008 19:18:39   
African queen
mima83,upam da bo tvoj mali počakal še mal na varnem v trebuščku!zakaj pa si šla v posvetovalnico,sorry, nisem prav dobro razumela kaj se je zgodilo.zdej lepo počivaj,držim pesti!

Punce,nič se bat,popadkov ne moreš zgrešit....moja prva dva poroda sta se vedno začela s popadki..to so krči podobni menstrualnim krčem,le mal močnejši...potem pa se vse samo še stopnjuje...Ampak meni je bilo najlažje v prvi nosečnosti,ko nisem nič vedela kaj me čaka...zdej pa me je strah že celo nosečnost..

A se je katera odločila za porod v vodi?Ena kolegica je ta način poroda full pohvalila.Pravi,da voda deluje blagodejno in da precej lajša bolečine...

Ste nabavile aspiratorček za nosek?Če ste,katerega ste izbrale?Danes mi je padel v oči Chiccotov,ampak nisem bila sigurna..pa sem si rekla,da bom vas najprej vprašala..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
25.11.2008 19:33:30   
pikapoka2
Madonca mima, to pa je bilo hitro! user posted image  Malo še le počakaj, ok, do takrat pa lepo počivaj. Zgleda da se bo počasi res začelo.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
25.11.2008 19:35:08   
Ploha
uršika: zdej si me pa nasmejala, prou predstavljam si te kako lutaš po bajti in bodije pa cotke naštimuješ,...user posted image

AQ:
mene nakupi večjih stvari (kot so asprator za nos) še čakajo, naslednji teden, tko da bi bla jest tud zeloooo vesela, če katera ve kakšen aspirator za nose je najboljši

Za porod pa bo vrjetn navadno, leže, al pa stoje, kva pa vem si ne predstavljam ampak sigurno pa ne v vodi,..

Neposredna povezava do sporočila: 4153
25.11.2008 19:36:01   
pikapoka2
Uršika, ja, jaz imam ful izcedekuser posted image  zadnji čas. Pa G pravi, da je dokler ne peče ali srbi, normalno. Men pa ni ravno normalnouser posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
25.11.2008 19:39:21   
Ploha
uršika; jst mam tud izcedek, že 12 tednov, pa je tudi meni rekla če ne srbi in ne peče potem ni hudega, mi je pa zdej v zadnje dala vagisan,...

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
25.11.2008 19:54:40   
lunica12
No zivjo punce.user posted image

Se vam se js pri klepetu pridruzim...mam glih cas.In kako ste kaj na ta mrzel dan?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
25.11.2008 20:00:44   
African queen
Jaz imam tudi precej izcedka zadnje tri tedne..naj ne bi bilo nič narobe,dokler ne srbi ali peče..

Meni je precej dolgčas,ker sem brez fantov prišla v Slovenijo...sama s sabo ne vem kaj bi...potem pa skozi po trgovinah hodim in zapravljam...če bo šlo tako naprej bom še bankrotirala!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
25.11.2008 20:35:31   
Zvezdica
Ojla punce

Sam na hitr en kveščnuser posted image , a morda katera ve kdaj so v ljubljani predavanja za očke (tist predavanje ki traja 3 ure in dobi potrdilo da gre lahko z mano rodit)

Prvič je hodil z mano, zdaj bom pa hodila na materinsko na fužine in mam ob takih hecnih urah, tako da bo on obiskal le ta tečaj.
Če katera slučajno hodi na materinsko tja v staro babiško naj mi plis pogleda.

Hvala user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4158
25.11.2008 20:36:16   
Zvezdica
Meni je precej dolgčas,ker sem brez fantov prišla v Slovenijo...sama s sabo ne vem kaj bi...potem pa skozi po trgovinah hodim in zapravljam...če bo šlo tako naprej bom še bankrotirala!

Verjamem da ti je dolgcajt brez otrok. Kdaj pa maš rok?
Pa pridejo kaj v LJ tamali?

LP

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4159
25.11.2008 20:42:52   
Anonimen
ojlica kolki bolijo zato, k se medenica širi...tko da u bistvu je to dobrouser posted image se pa lohk na taračun obseg bokov poveča tud čez 8 cm....zato pa mamo nosečnice velike ritiuser posted image

mima joj, ne ga srat....mal še pa le počakta z otročkom....je pa men tud ctg izrisoval popadke, samo jaz jih nisem čutlauser posted image v prejšnji nosečnosti to, pa itak je blo na koncu, tko da ni blo panike....no, pol k je šlo pa zares...ooo pa kolk sm jih čutlauser posted image tko da brezskrbi, tiste k se bojite da ne boste vedle a gre zares al ne...preklemano dobro vešuser posted image

AQ kaj pa vem....men porod v vodi ne diši...mi je navzgravžno nekakuser posted image če se spomnim svojga prvega poroda, pa tisto situacijo v vodo prestavimuser posted image user posted image da se namakam tam v krvi in urinu in blatuuser posted image jak....mi ni no....pa ne verjamem da kar naprej menjajo vodo....

tako, mi smo sestavli postlo, sam jogija ni blo zravenuser posted image pa uni v nemčiji so ga poslali, tko da je prevoznik zgleda zajebal...morm poklicat jutri, pa da vidimo....je pa mega postla drgačuser posted image sam k bo še jogi, bo pa še boljšuser posted image

jst sm še zmeri nikakvo, vsake tolk ruknem en lekadol, da je mal boljš, da me ne boli tolkuser posted image k drgač je pa za umret...

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
25.11.2008 20:54:42   
Zvezdica
ojlica kolki bolijo zato, k se medenica širi...tko da u bistvu je to dobro se pa lohk na taračun obseg bokov poveča tud čez 8 cm....zato pa mamo nosečnice velike riti

Ulla ne me hecat 8 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image
In kako se bom nazaj skup spravla? A gre to kaj nazaj al ostanemo tko razštelane?

O katastrofa, zdaj me je čust ruknl. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
25.11.2008 20:58:12   
Anonimen
ja načeloma nej bi šlo nazaj...vsaj potaglavnemuser posted image jst sem mela filing, da me je blo več čez boke, tud k so šle kile že nazajuser posted image po hlačah....pa sej velika rit je seksiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4162
25.11.2008 21:02:47   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja načeloma nej bi šlo nazaj...vsaj potaglavnemuser posted image jst sem mela filing, da me je blo več čez boke, tud k so šle kile že nazajuser posted image po hlačah....pa sej velika rit je seksiuser posted image

Naj sem bila še tko vitka, sem imela rit in bi rada da tko ostane, ne pa da me bo en sama velika rituser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
25.11.2008 21:04:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Naj sem bila še tko vitka, sem imela rit in bi rada da tko ostane, ne pa da me bo en sama velika rituser posted image user posted image user posted image

enakouser posted image sam ne vem zakaj mam tak čuden filing, da nič več ne bo, kot je nekdaj bilouser posted image

sam ej, joške bi pa obdržalauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
25.11.2008 21:04:54   
Zvezdica
Joj mima, šele zdaj vidla. Ne ga lomit - POČIVAJ!
Veš prezgodaj rojeni otroci so bistveno bolj občutljivi tako da res, ne ga srat. POČIVAJ pa če sam to počneš.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
25.11.2008 21:29:45   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojla punce

Sam na hitr en kveščnuser posted image , a morda katera ve kdaj so v ljubljani predavanja za očke (tist predavanje ki traja 3 ure in dobi potrdilo da gre lahko z mano rodit)

Prvič je hodil z mano, zdaj bom pa hodila na materinsko na fužine in mam ob takih hecnih urah, tako da bo on obiskal le ta tečaj.
Če katera slučajno hodi na materinsko tja v staro babiško naj mi plis pogleda.

Hvala user posted image

Ma sej če je že enkrat bil,mu ni treba več it na to predavanje....vsaj meni se tako zdi.Bom pa mogla očitno preverit,ker hočem,da gre tudi moj spet z mano...

Rok sem imela najprej 6.1,potem pa mi ga je ginekologinja po UZ premaknila na 29.12...zdej pa bi rada slišala kaj bo Kolarjeva rekla...
Moji fantje pridejo okrog 20.decembra v Slo,komaj čakam!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 22:51:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4167
26.11.2008 7:21:55   
Zvezdica
o Niia HVALAuser posted image

In vsem drugim dobro jutro. Kako smo danes?

Jast sem pa danes zelo slabo spala, te kolki me bolijo za popenit.

Ena user posted image za vas. Lep dan vse skupaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
26.11.2008 8:40:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

. Ideja, da vsakič sesalec ven vlačim, da spiham user posted image nosek pa mi tudi ni user posted image .

jst mam v sesalc kar v kotu postavljen in vštekan, tko da sam cev vzamem, priklopim aspirator in akcijauser posted image si res sploh ne predstavljam kaj bi brez tegauser posted image k so res nonstop problemi z nosom, sam ušese ma pa skoz ok...brez tega bi se nam pa vsem že mešalo od teh vnetij verjetno...

jutrouser posted image sem klicala, dons pride še jogi, pač v dveh rundah bo pošiljka in to je to.

tamalo masta pa tašča pa tast donsuser posted image tko da mam frej dopoldan, zdejle neki pojem pa magnezij spijem pa en lekadol zategnem, pol pa pod kovtr pa da se malo naspim...

joj, kolk tale moj divjak mali spet brca...jst ne vem kaj mu je, temu otrokuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4169
26.11.2008 9:18:03   
petra88
dobro jutro vsem!
Danes imam "prost" dan in se najprej oglasim vam, da vas ne bo skrbelo kje se potikam. res sem zvečer čisto zmatrana ko pridem domov, najprej dopoldne praxa, popoldne predavanja (kolikor so pač obvezna, na druge se mi niti ne da hodit), pa tema je že mal pred 4 uro in tu je zame že skoraj konec dneva. komaj zdržim do devete ure da prej ne zaspim. tako da, prebiram vas še, nič bat, za pisanje pa ostane malo malo časa. sam ne me kregat user posted image
AQ dobrodošla pri nas. je pa mrazzzzzz za poppppp. ka šele bo?? ja v šempetru zaenkrat še dajejo pleničke user posted image vem, iz lastnih izkušenj, sem na praxi trenutno tam user posted image mi je pa ravno včeraj ena sestra rekla, da če bo trba otroka mazat s kakšnimi žavbami, ala kremce, olje, bla bla, da je bolje mazat z mlekom al pa losjonom, ker odpira lojnice, kot pa z oljem, ker jih ta zapira. jaz sem pred časom kar v dm-u kupila eno kremo za ritko, ki je tudi hladilno mazilo, bomo videli kako se bo obnesla.
joj pa ene par stvari sem rekla da vam moram napisat, sedaj sem pa vse pozabila... počasi se bom še kaj spomnila. aja, sem dobila eno knjigo v knjižnici, ki jo piše ena babica, sicer iz amerike, naslov je Modrost rojevanje. ne berem cele, ker so notri napisane tudi porodne zgodbe (ameriške me pač ne zanimajo, ker imajo tam čisto drugačen način porodov kot tukaj), ampak so vmes tudi taki zanimivi nasveti, kaj in kako med porodom. npr, da je smeh zaželjen med porodom ( se pravi, da bo treba it v knjižnico še po eno knjigo vicev, da jih user posted image naštudira, in mi jih bo potem govoril tam v porodni user posted image .
jaz bi tudi sneeeeeeg, pošljite ga malo k nam user posted image lahko sam pred mojo bajto, ker drugim lahko da ne bi pasalo user posted image ko bo naslednjič padalo pa moram naštimat mojga da se greva vozit z avtom po snegu in se mal sukat user posted image
tako, sedaj pa grem pisat esej (še kar ga nisem napisala..), pa učit se moram ker imam ta in naslednji petek izpit, popoldne grem še na csd - je že zadnji čas.. veliko dela. ampak obljubim, da se še javim danes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
26.11.2008 9:35:04   
petra88
aja, MIMI pazi nase!!! prehitro se lahko zgodi kaj takega, česar si zdaj še nebi želele. Vsaj malo še drži svojega user posted image noter user posted image , saj ne več dolgo, sam dober mesec še

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
26.11.2008 10:25:05   
ronja
Mene ponavadi ob kakšnih čudnih urah npr. ob 7 zjutraj v soboto kliče babica, da pridem na kosilo na zelje in žgance . Da ne bi začela že prej kuhat doma.

Joj, groza! No, saj od jan. dalje ti bo to vseeno, ker ob 7h tak ne boš več mogla spatuser posted image . Ampak so trapasti - ko da celo dop. sam južno kuhamo! pa vsi bi meli kosilo ob 12h - najkasneje ob 14! Nama pa je to čisto prezgodaj! Vedno jeva skupaj, ko pride lubi iz službe, torej okoli 16h, pa še kasneje...

Vsekakor pa talepše še pride! jaz se na brce še spomnila nisem ko sem držala tole malo bitjece v rokah! Edino, kar mi je fenomenalno, je to, da zdaj v trebuhu znajo vsega vraga, ko pridejo ven, pa najprej nič - še rokice si ne upajo stegnit, premaknit nekaj časa... tako so paf! Potem je pa se da vedno več zezat z njimi! Meni je samo tako strašno, da bo morala Lejla že z 1 letom v vrtec! To mi je prav groza! Takrat so še mali in jim je res fajn, ko te majo doma, se mi zdi... Prej se mi ni zdelo tako grozno, ko sem pa tamalo peljala 2x tja, pa... NO, saj boste videleuser posted image . jaz sem ziher, da se je mala odstavila zato, ker sem doma, med drugim. ma to varnost, ve, da sem skoz tu, pa ne rabi še joške za dokazuser posted image .

ojlica, meni je ime Filip tako všeč!!! Samo lubi ni za, da bi bil Filip, če bi bil user posted image (kakšen naslednji, če bo - tale je itak user posted image ), njemu je preveč na risankeuser posted image . Ampak meni je svetsko! Se mi zdi, da se tak simpatično sliši, da ne moreš bit jezen na Filipauser posted image , vsaj ne dolgo... Je preveč pozitivno.
uršika, ne poznam veliko Alenov, v celem življenju ene par mogoče; en me je pecal v srednji šoli, hehe, je pa ful dobro plesaluser posted image , čisto simpatičen, samo sem bila že zasedenauser posted image .

ploha, hehe, malo je odvisno, kako ti g. pove, pa od karakterja - meni je lažje, če mi prej povejo, da je lahko štala, da se lahko pripravim, če bi slučajno bila. Potem sem takrat čisto trezna in mirna, tudi če je panika... no, saj paničarim itak nikoli ne, ampak tako mam boljši občutek - recimo, ko so mi Ronjo dali na IE, bi bila veliko bolj zadovoljna, če bi nam v MŠ po pravici povedali, da lahko user posted image vidiš samo 3h/dan, ne pa da ti rečejo,d a si lahko skoz zraven, potem pa se to zgodi, pa te ven mečejo...

mima, hehe, jaz sem pri Ronji mela tudi popadke več kot 1 mesec predno sem rodila, lepo redne, na 3 min. - pa se mi zdi, da se to kar umiri nazaj, če še ni časuser posted image . Jaz sicer nisem šla v p., ker nisem hotla, da bi me not obdržali, bila je pa noč, pa moja g. se itak ne bi nič sekirala po moje, tak da sem kar doma ostala, pa pridno risala strip dalje, pa bila čim bolj pri miru. Pa se je umirilo naslednji dan.user posted image Pridna bodi, pa zdravnike ubogiuser posted image ! Tak da punce, brez panike, to se mi zdi, da se pač zgodi, pri miru bit vsaj takrat pa lepo čakat, da pride čas!

Prvorodke smo pa še na slabšem, ker ne vemo kaj nas čaka.

ene bi rekle, da na boljšemuser posted image . Meni se zdi, da bolj lubija zvija kot mene, mi ful dostikrat reče - joj, boga, kok boš morala spet trpet, jaz si sploh ne predstavljam, da boš morala še enkrat čez to... NO, jaz pravim, da samo da bo Lejlica zdrava, pa bom že prenesla karkoli, bi pa rada, da spet ne bi bila rezana, pa da bi spet tako lepo sodelovala (ker me samo zaradi sodelovanja niso rezali, me je že 2x hotla, pa si je premislila...) Je bil pa lubi ful ponosen name - lih včeraj mi je spet to razlagaluser posted image , je fajn občutekuser posted image .

AQ, z veseljem bi rodila v vodi, pa v Lj. porodnišnici tega ni, kolikor vem... Aspiratorček mava pa še od Ronje, ampak tistega, kjer sama pihaš oz. sesaš zrak, ker se mi zdi bolj nežen, dela pa prav dobro. Pa tudi ko je otroče bolan, mu glih ne paše, da mu sesalec priklapljaš, vsaj Ronji takrat ne paše hrup... Pa tudi nimava toliko prostora, da bi lahko nekje sesalec kar priklopljen stal... Jaz mislim, da mam tegale, pa zelo lepo dela, če katera noče sesalca vsakič ven vlačit:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173188
Sicer pa se spravi delat kaj, česar v Afriki ne moreš (ali ker ni časa, ali ker ni prostora ali ker ni materiala), ziher je kaj. Ti bo čas hitreje minil, pa jih boš manj pogrešala...

zvezdica, vsak drugi pon. v mesecu ob 18:15 so predavanja za očke v LJ. Ampak če je naredil ta tečaj manj kot 5 let nazaj, mu še velja, je lubi lih v pon. klical, če se mora kaj prijavit al sam pride, pa je še to vprašal, tak da mu na koncu sploh ni bilo treba it. Maš pa to tudi na netu, vtipkaj "KC šola za starše" v googla, pa ti najde; če ne bo tole delalo, to je link direkt do zgibanke, maš tudi datume, kdaj je šola za starše, ta pon. je bila, potem sta pa še dve v dec:
http://www3.kclj.si/admin/organigram/00016f-0001ce.pdf

se pa lohk na taračun obseg bokov poveča tud čez 8 cm....zato pa mamo nosečnice velike riti

hehe, ulla, dobra tolažba oz. izgovoruser posted image - sam se mi mal zdi, da je še kaj drugega zravenuser posted image - povečan apetit prinaša svoje "zaloge za dojenje", heheuser posted image

prvorodke, resno, popadkov ne moreš falit! To tako boli, da veš, da moraš v bolnico - tudi če ne bi bila noseča, pa bi te nakaj tako začelo bolet, verjemi, da bi šibala tja! Tak da nič bat, ne moreš falit!

ulla, po moje ti v usrano vodo ne pustijo it - če se not poserješ, moraš pač rodit na suhem, tak si predstavljamuser posted image . Da ne pride do kakih okužb...

zvezdica, hehe, kak se boš nazaj sestavla - ja, tak kot si se pri taprvemuser posted image Boki lahko ostanejo mal razširjeni, ni pa nujno, pa to je za 2-3 centi, to ne bo nobeni glih problem, po moje. Fantje majo itak radi široke boke, ker je to seknudarni ženski spolni znak in podzavestno to povezujejo s plodnostjo (tista s širšimi boki je v naravi lažje rodila in je mela več otrok - torej se jo je splačal metuser posted image ) Sicer pa se ti pri drugem sigurno ne bojo kosti ful bolj razlezle kot pri 1. V gl. se te spremembe naredijo 1. potem pa ostanejo. Jaz mam že po naravi široke boke, čeprav mam sicer ne ravno veliko rit (eni pravijo, da malo, meni se ne zdi glih mala, velika pa tut ni). Ampak širina bokov ni tako povezana z velikostjo riti - ker jaz mam baje fuuuul široke boke (so me parkrat merili na različnih koncih, pa vsi dobili to ven)...

petra, lepo, da si se javila, grem se mal s tamalo spet ukvarjat, sem glih spucala za njo, ker je spet vso zemljo od rože vzela in jo raznosla po celi sobi, povsod je:bilo kuda, zemlja svuda, hehe, v njenem predalu za igrače, v tistem za like, na krožničku, na mizici (ne me prašat, kako ji je to ratalo...), v glasbeni skrinjici... NO, sem vse spucala, pa pometla, pa žogo oprala, pa metlico in smetišnico na koncu tudi... pa še kopalnico umila... Zdaj je pa spet otrok na vrsti;)

Neposredna povezava do sporočila: 4172
26.11.2008 10:32:24   
ronja
Sicer smo bili pa včeraj na knjižnem sejmu in se je lubi zaklel, da greva naslednjič sama, ker je skoz tamalo okoli lovil, da je bil čisto zmatran na koncu...user posted image NO, v soboto se bom zmenla z eno babico, da bo mela tamalo, jaz bom šla pa na Waldorfski sejem in bazar Sila, ali pa mogoče z mami v Tosamo ali pa vse skup. Rajši bi šla na sejem, pa v Tosamo kak drug dan, ampak ona je rekla, da bi šla v soboto... No, bomo videli. Vsekakor pa bom vzela Ronjo, jo odpeljala k eni babici in šla nekam, lubi se bo pa medtem naspal in odpočil - tak je plan - če ne bo spet kaj "nepredvidenega" vmes prišlo...
Sicer pa je včeraj Ronja na sejmu dobila enega zajčka (je tok simpatičen otrok, da ji vsi neki dajouser posted image ), jaz pa masažni srček in en mizarski svinčnik. Kupila sem pa seveda tudi en kup knjig, v glavnem vse za Ronjo, bo počasi dobivala: za Miklavža, pa za dedka mraza (eno, ki dela čihapuha, ta ji je bila ful všeč), pa od Lejle (tako z gumbki, kjer se različne živali oglašajo, to je mela tudi ful rada)... v glavnem same kartonke, drugo itak vse strga v 5ih min...user posted image

No, potem sem pa kupila še eno: Kako krotiti malčke (potem je pa a prečrtan, da pride mulčkeuser posted image ), mi je bila taka simpatična. sem mislila kupit še KOmpetenten otrok od Jasperja Jula, pa ni bilo nikogar na stojniciuser posted image . NO, pa nič. Pa eno o masaži sem kupila za bratca za Novo leto. To bi bilo to. Nisem pa našla nič pametnega za lubijauser posted image . No, saj eno že mam zanj, hehe, sem že na frankfurtu kupilauser posted image .

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
26.11.2008 10:34:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ulla, po moje ti v usrano vodo ne pustijo it - če se not poserješ, moraš pač rodit na suhem, tak si predstavljamuser posted image . Da ne pride do kakih okužb...

user posted image user posted image user posted image
no sej, iztis je tko v vsakem primeru na suhem baje, sam to je čisti finiš, prej se pa vse sorte dogaja, pa si jaz ne predstavljam da se medtem v vodi namakamuser posted image pr men je blo že krvavo tolk da dol padeš, ma nobene koline niso tkouser posted image

me je poštar zbudouser posted image en paket za mojga, jst pa itak nč gnara doma, tko da đabeuser posted image

zdej pa razmišljam a nej nazaj grem spat, al kaj bi kej...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
26.11.2008 10:44:10   
uršika***
Živjo punce.

Sem bila v laboratoriju pa na CSD- ju-da dobim dinarčke drug mesecuser posted image
Mima? Zakaj se nič ne javiš? Pa Saša? Zdaj bom za vsako pomislila, da je kaj narobe, če se ne bo javila kakšen dan!
Kako zgleda tale aspirator za nosek, ki ga na sesalec priklopiš. Jaz sem mojmu to povedala, pa mi ne verjame. Kam ga priklopiš? Na cev?

Kje pa še imajo porod v vodi v Sloveniji? Vem za postojno, če je pa še kje drugje pa ne vemuser posted image
Jaz bom tudi naravno rodila. Bom še vidla, kako mi bo odgovarjalo- leže ali čepeuser posted image  pa brez EA.
Se je katera odločila za EA?

Glede velikih riti pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kdaj mislijo men joški kaj zrastet??? Še kar imam isto košarico-buser posted image , samo obseg se mi je povečaluser posted image

Kje ste vse danes? Javite se kaj, drugače mene skrbi, da niste že kje v porodnišnicah!!!!!!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?