|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
24.11.2008 14:14:13   
ronja
Pravite, da snegec pada, pri nas pa nisem videla še nobene snežinke

Pridi v Lj., pri nas pada toliko, da je tudi Ronja pogruntala in zdaj mi vsa navdušena kaže snežinke skozi okno!

A kuhinjska miza praviš da bo aktualna - kaj pa če bo Ronja ravno žejna, pa bo prišla v kuhinjo, pa bo rekla: ati kaj pa delaš z mamico

Hehe, Ronja bo spala še v otroški posteljici, ne more ven, če je midva ne vzamevauser posted image . če se bo pa začela premetavat al pa jokcat, potem bo pa verjetno konec akcije, vsaj tak je bilo do zdaj... POtme pa otroka potolažit pa uspavat, pa jovo na novo - včasih tut 5xuser posted image - se ti zna en seks razvlečt na celo nočuser posted image .

Moja tašča sicer rada kuha in peče, tak da lih tega je ni bilo treba učit, kako se biskvit naredi, čeprav je precej stvari, ki so jo presenetile, ko sem ji povedala... Alia pa je recimo začela uporabljat začimbe po par letih najine hojeuser posted image . Prej samo sol in poper, zdaj se pa še kar kaj najde, ni glih tako kot pri meni (jaz sem res usekana na začimbe), ampak jih uporablja recim ovsaj 5user posted image . Sicer pa ona rada peče kekse in štrudle, ki jih moj lubi nima preveč rad - saj sem verjetno že pisala o tem - potem pa se jaz tega nikoli ne podstopim delat, ker imam pač v mislih, da tega nima tako rad... Ampak je hec, ker moje kekse ma pa ful rad - itak, če pa dam not čokolado, al pa kremo al pa vsaj marmelado... Midva ne marava suhih peciv in zadev, njegovadva pa to najbolj... Pa štrudel tudi jaz naredim tak, da so ga sama jabolka in je ful sočno - tak štrudel potem tudi pri nas izgine 1-2-3. Se je lubi včeraj smejal, smo ga zmazali cel pleh v enem popoldnevu! Zvečer ni bilo več niti pikice! ko ga pa njegova mami da, se pa dostikrat poriva sem pa tja - ampak ona dela take malo bolj suhe variante, da not še skuto, ampak tako vse skup bolj suho pride, ne vem, kaj naredi, da je tako...
Ni imela pa nikoli nič proti meni ali najini zvezi, se mi zdi, da sem ji čisto ok. Ve, da bom dobro poskrbela za njene vnučke in za njenega sina.

jaz sem ista, vsa srečna, če grem malo ven...user posted image . Najbolj mi je grozno zaradi Ronje, ker bi lahko bili dop. zunaj, pa mala je takooooo zeloooo rada zunaj... in mam skoz slabo vest. Hkrati si pa ne upam kar it...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
24.11.2008 14:14:39   
crtka
crtka, jaz prvič nisem pila malinovega čaja in moj porod res ni bil ravno kratek , tako da bom zdaj vsekakor probala - ampak verjetno ne pred 36.tednom, da ne bi kaj izzivala... NO, saj bo kmalu . Mam pa že nekaj malinovih listov nabranih, mi jih je nabrala bratova punca, ker mamo maline pri bratu (včasih smo vsi tam živeli, zdaj je on ostal v tisti hiši). koliko listov pa daš not v eno skodelico, saj ni treba, da je ful močen, ne? Mislim, koliko gramov ga rabim vsega skup?

jst sme liste zdrobila dam pa eno čajno žličko v 2 dcl vrele vode. Meni je liste moj user posted image nabral in pravi če jih bo preveč bova pa še 3 user posted image naštimala user posted image . Bom pa provala to s cedevito, ker sam ima res ful zanič okus tudi če dam sladkor je slab.
tudi mene so ponoči ful boleli kolki in trebuh, taka bolečino user posted image , da sem mislila da bom morale že v porodnišnico.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
24.11.2008 14:37:31   
sonček33
OLjica - kako je bilo na pregledu?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
24.11.2008 14:46:24   
uršika***
A res Ronja???? Pri nas v Krškem pa še ničuser posted image

Me pa nekaj zanima:
- kakšna je razlika med vložki Vir 80,90 pa ekstra? In kateri so najboljši za po porodu?
Sem ravno danes nekaj gledala, pa mi je rekel moj dragi, naj vprašam trgovko, pa sem mu povedala, da bom rajši vprašala moje januarčiceuser posted image , one bodo že vedele- bolj kot prodajalkauser posted image
- Kaj rabimo od kozmetike za bebico prve mesece? Kaj je sploh dovoljeno? A umivaš ga lahko s kakšnim baby milom, ali tudi to ne? Kaj pa po kopanju? Ga je potrebno kaj namazt po celem telesu? Kakšno olje?
- ko ga previješ ga lahko umiješ z vlažilnimi baby robčki? Ali mora biti samo voda?
- ali katera kupuje plenice v Mullerju? Baje da so boljše kot pamperske, pa cenejše. Kako se jim pa reče- tem, ki jih hvalijo??A ve katera?

Kozmetika je edino, kar mi še manjka, pa plenice pa te zadeve, pa da ne bom preveč vsega nakupila mi malo pomagajte, lepo prosimuser posted image

Sem pa včeraj od prijateljice dobila še 2 posteljnine za zibelko, pa še cel kup oblekic, pa še sestrična mi jih prinese, tko da imam vsega že za izvozuser posted image . Bom pa kar selekcijo naredila- ker so ene stvari že kar grdo sprane.
Se gnezdimuser posted image  A še katera???

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
24.11.2008 15:05:45   
sonček33
Tudi jaz sem med vikendom naredila nuttelino torto za očkota - je bila menda njami..meni nutella ne sede, tako da je niti poskusila nisem.

Uršika - menda je najboljše čim manj uporabljati kozmetike pri otroku - mandljevo olje, bepanten, trdo milo, fiziološka raztopina in to je to.

Jaz bi se pa lotila kakšne medenajke naredit - ronja in ostale - recept?

Neposredna povezava do sporočila: 4080
24.11.2008 15:11:10   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

A res Ronja???? Pri nas v Krškem pa še ničuser posted image

Me pa nekaj zanima:
- kakšna je razlika med vložki Vir 80,90 pa ekstra? In kateri so najboljši za po porodu?
Sem ravno danes nekaj gledala, pa mi je rekel moj dragi, naj vprašam trgovko, pa sem mu povedala, da bom rajši vprašala moje januarčiceuser posted image , one bodo že vedele- bolj kot prodajalkauser posted image
- Kaj rabimo od kozmetike za bebico prve mesece? Kaj je sploh dovoljeno? A umivaš ga lahko s kakšnim baby milom, ali tudi to ne? Kaj pa po kopanju? Ga je potrebno kaj namazt po celem telesu? Kakšno olje?
- ko ga previješ ga lahko umiješ z vlažilnimi baby robčki? Ali mora biti samo voda?
- ali katera kupuje plenice v Mullerju? Baje da so boljše kot pamperske, pa cenejše. Kako se jim pa reče- tem, ki jih hvalijo??A ve katera?

Kozmetika je edino, kar mi še manjka, pa plenice pa te zadeve, pa da ne bom preveč vsega nakupila mi malo pomagajte, lepo prosimuser posted image

Sem pa včeraj od prijateljice dobila še 2 posteljnine za zibelko, pa še cel kup oblekic, pa še sestrična mi jih prinese, tko da imam vsega že za izvozuser posted image . Bom pa kar selekcijo naredila- ker so ene stvari že kar grdo sprane.
Se gnezdimuser posted image  A še katera???

ne vem kakšna je razlika med vir 80 in 90, jst sem rabla vir 80 in mislim, da sem jih porabla ene 30 paketov, če ne več.
Za user posted image sem za začetek rabla trdo milo, ribjr mazilo in hladilno kremo za ritko in čisto nič drugega. ko je bil pokakan sem ga najprej obrisala z vlažilnimi robčki, nato pa še z vodo umila ( to delam tudi še zdej).
jst uporabljam za podnevi plenice od mullerja in so mi super, za ponoči imam pa pampers active fit in mi niso še nikoli premočile, sem pa provala mu dat tudi od mullerja ponoči pa smo se sredi noči previjali.

Neposredna povezava do sporočila: 4081
24.11.2008 16:05:16   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image SREČANJE JANUARČICuser posted image user posted image user posted image

V petek; 28.11.2008 ob 16 uri prinesite pokazat svoje trebuščke!!!! Dobimo se na Rudniku v Supernovi.

Pridejo:

Ploha

Zvezdica

Temtem

Niia

Komentirajte, povejte, če bi rade kako drugače, mogoče soboto? Kje drugje? Katera je za?????

HEEEEEEEEEEEEEEJJ!!!!!! DA NE BOSTE POZABILE NA SREČANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sej res...kje se pa dobimo v supernovi? Fajn bi bilo imet kak telefon, da se lažje najdemo?

LP Zvezdica

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4082
24.11.2008 16:12:38   
Ploha
zvezdica: verjetno tako kot zadnjič, pred vhodom, tam kjer je oz. zdej vrjetno ni več ( ne vem) en lokalček, neki na S......kaj pa vem kako se reče,...lahko se pa notri,...men je useen

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
24.11.2008 16:44:47   
uršika***
Sengafrenouser posted image al nekaj podobnega je tisti lokalček.

Ronja jaz bi tebe rabla!!!! Sem morala zašit eno majhno luknjico na posteljnini, ki sem jo dobila, pa zdaj zgleda tkouser posted image user posted image user posted image user posted image  nikakvo.
Če pa kaj ne znam, je to šivanje. A ti si že začela šivat???
Al(i)en mi bo trebuh razbrcal. Samo čakam, kdaj bo čez moj popek ven nogica pogledalauser posted image

Hvala za info Crtka in Sončekuser posted image

Pri nas pa pada dežuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
24.11.2008 16:56:45   
uršika***
Ojej babe moje....
Marčevke in Aprilčice so že na 2 straniuser posted image
Kaj je narobe z nami????
Jaz mislim, da se nas javlja samo kakšnih 10-15 komadov, ostale so pa kar pozabile na nas.

Neposredna povezava do sporočila: 4085
24.11.2008 17:21:15   
Ploha
ja neki tazga je al pa ne a ni segafredo,...ma kva pa vem user posted image

nevem kaj je z nami narobe,...ne spremljam njihovih pogovorov tako da ne vem o čem imajo one tok za pisat me pa ne,...pojma nimam, ja res nekaj nas je še tukaj ostale so pa kar zginle,...

Neposredna povezava do sporočila: 4086
24.11.2008 17:24:39   
Ploha
uršika: kaj počneš kaj danes???

Jst se mučim z mehanizacijo v kmetijstvu, mam v četrtek spet kolokvij.

Pr nm je tud ful snegeca, čist belo je, pa še malo pada,...

sonček: men drgač tud nutella ne sede, samo tale torta je pa bombastična

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
24.11.2008 17:26:21   
sonček33
Ma jaz se sploh ne obremenjujem z drugimi. Me se javljamo, ko imamo čas, vprašanja itd. In se mi to zdi čist ok. Ni nepotrebenga baalsta, izvemo vse kar vprašamo, ker je tukaj kar nekaj ekspertov in drugorodnic. Za druge me pa res ne briga. 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
24.11.2008 17:32:11   
Ploha
sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
24.11.2008 17:33:28   
Ploha
sonček: k maš že tko lep avatar, me zanima kje si dobila slikco, jst bi tud kšno slikco mela, pa si ne znam naštimat, pa kako se format pomanjša????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
24.11.2008 17:38:45   
sonček33
Ploha hvala za pohvalo mojega avatarja, ampak če bi ti še tako rada pomagala, ti ne znam, ker je tole meni uredila ena priajteljica, ker jaz nimam pojma. tako da žal. Ti bo pa zihr znala pomagat Ronja.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
24.11.2008 17:54:39   
uršika***
Ploha danes pa prebiram ene cotke, pa jih perem -imam že 3 strojuser posted image .
Pa tko me je držalo, da sem morala posteljco oblečt, pa tisto spužvo okoli zavezatuser posted image
Vmes pa pridem malo počvekat z vamiuser posted image
No, če je pa pri NM sneg, ga bomo pa kmalu imeli tudi v KKuser posted image . Ploha daj malo pihaj, da še mi kaj dobimouser posted image
Ali tisti nm kaj drugega pomeni in ne Novo mestouser posted image  Lahko bi bilo tudi pri namuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
24.11.2008 18:02:22   
sonček33
Urška a pri vas ni snega? Pri nas ga je cca 20cm.

Neposredna povezava do sporočila: 4093
24.11.2008 18:18:47   
Ploha
sonček: ni blema, se bo že kera najdla,...men tud vse ena prjatlca štima, in pol more vsake tolk cajta pridt k men in narest generalno.

uršika:
ne nm ne pomeni novega mesta, sm mal po gorenjsk povedala nam, si prou poštudirala user posted image
a ti pa že cotke štimaš, a to maš vse novo a si kej dobila??? jst bom pa še počakala do božičnih praznikov ko bo cajt, upam da ne prehiti,...

jst sm ploha in ne burjauser posted image user posted image user posted image user posted image , tko da težko kaj naredim

aja drgač punce, če katera še ni gledala, včeraj sem gledala en superrrrr film,...sicer je grozn, je po resničnih dogodkih ampak je gledljiv,...Song for a raggy boy. Če boste kdaj htele gledat kakšen film pa ne boste vedle kerga.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 19:00:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4095
24.11.2008 19:19:14   
uršika***
Ne Sonček, pri nas ni snega, kar je zelo čudno, ker ponavadi ga imamo pri nas pa Novem mestu full. Ravno sem videla pri dnevniku, da ga je vsepovsod, pri nas pa še ene snežinke ni bilo cel danuser posted image

Ploha a gorenka si. No pa sej pa znam tut mau po gorensk- sem bila na Bledu 2 leti, gostinstvo-turizem študijuser posted image .
Kako pa to, da si Ploha? A je bila ravno ploha takrat, ko si se prijavila na ringarajo??user posted image

Svoje nove cotke sem že oprala, posušila, likala jih bom pa pozneje. Sedaj pa non stop še kar nekaj dobivam iz vseh strani, tko da delam selekcijo med lepo ohranjenimi in slabše ohranjenimi cotkami, ki jih imam že pripravljene za vrnitevuser posted image . Lepe pa nabuham v stroj, posušim  in lepo v omaro. Sicer imam že svojih novih tolk, da bi jih bilo dost.

Niia držim pesti, da jih jutri že ne bo večuser posted image - ta nadležnih mislimuser posted image
Jaz sem jih imela na začetku nosečnosti in sem dobila Canesten svečke in kremico, pa jih je kmalu pobralouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
24.11.2008 19:35:24   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ma jaz se sploh ne obremenjujem z drugimi. Me se javljamo, ko imamo čas, vprašanja itd. In se mi to zdi čist ok. Ni nepotrebenga baalsta, izvemo vse kar vprašamo, ker je tukaj kar nekaj ekspertov in drugorodnic. Za druge me pa res ne briga. 

Tako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
24.11.2008 19:49:31   
Ploha
uršika: ja gorenjka sm,...na bledu si študirala turizem??

Ne takrat ni bilo nobene plohe, dala sm pa tako ime kot ga je imela ena telička v naši štali, k je bla men najlubša in najlepša, pa je žou kmal umrla, je imela virusno pljučnico se mi zdi, na evo zdj sm pa še pozabla.

Ma telim mojim mukicam in bikcom dam drgač jest kr ena svoja imena,...no tud za mačke mam jst imena čez in pol se jih ime kar prime, eni mucki sem dala kar svoje ime - Špela,...in pravi user posted image da ful čudno zgleda, da kadar jo bom klicala bo zgledal kot da sebe kličem, je nasprotoval ful, a zdej jo pa špela kliče,...

pa ene 2 leti nazaj smo mel 4 male mucke 2 mački, 2 mačka in sem jim dala ime FIDO, FLEKI, FRFA, FLENČA.

no zdj sm se pa čist razpisala

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
24.11.2008 19:55:02   
Anonimen
uršika kaka je točno razlika med temi vložki ti ne vem rečtuser posted image jst sem samo vir 80 kupla...pa eni majo uno folijo notri, drugi ne...kaj vem
na začetku nisem nič kaj od kozmetike uporabljala. še zdej je ne velik...kopala sem brez mila, kasnej kako kapljico v banjo, pol sem ji pa samo gube, pregibe itd., namazala z riboderminom. to pa je tud vse. še zdej uporabljam samo riboderminuser posted image
umivala sem jo pa še zdej jo samo z vodo in milom...sem si par plenic narezala na take krpice, lohk jih pa kupiš tud. robčki so samo za na terenuser posted image
za plenice pa ne vem....men so pamperske itak največji šit kar je možno kupituser posted image one mullerjeve se mi pa čist iste zdijo kot pamperskeuser posted image tko da ti ne morm dat kakega verodostojnega mnenja..

jst se še nič ne gnezdimuser posted image pač pa mi je menda čisto zamrl tisti prastari čut za gospodinjstvo, ki ga baje ima vsaka ženska nekje v sebiuser posted image to je lubi dons ugotovu....

počutim se nikakvo...pa še loteva se me očitno nekaj...najboljš da zbolimuser posted image matr ej...

ooo snega mamo pa mi tud nekiuser posted image sam men je čist odveč, ne maram snegauser posted image sma pa prej malo Ulo ven peljala, je bla pa čist navdušena...je tulila ko živina, ko je blo treba goruser posted image

grem kako čokolado al kej podobnega pojestuser posted image   za dvig razpoloženja...

Neposredna povezava do sporočila: 4099
24.11.2008 19:57:38   
Anonimen
ploha mi k smo mel krave, mi je bla pa najljubša jagodauser posted image pa bikec čokolinouser posted image
mačke naše majo pa itak sama čudna imenauser posted image štefan, orangina, gintonik...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?