ronja
|
uršika, glede kil različni g. zelo različno komplicirajo, pa tudi je malo odvisno, koliko si imela prej. če je že prej preveč, potem so bolj tečni, ker največ vpliva absolutna teža (baje) na razne probleme (ala visok krvni tlak ipd...) jaz sem se zadnji teden ful zredila - ni mi jasno, bolj kot mi je slabo, bolj se redim ! Pa še jedla nisem nič pametnega! Parkrat sploh nisem mela kosila... Ampak meni ni všeč bit debelušna, ne vem, se ne počutim dobro v svoji koži, verjetno ker nisem navajena... No, saj nisem glih debela - mam 65 kil danes, ampak vseeno, mi ni glih prav. Upam, da bo šlo kaj nazaj. Ampak če grem samo 1x na teden plavat, verjetno ne bo... Bom pa res ukinila vse sladkarije, itak bi bilo pametno zaradi cukra, pa vse razne čipse (saj sama si ga ne vzamem, ampak ko mi pa lubi ponudi parkrat... pa podležem ). Stradala pa se seveda ne bom, ehhe, itak mi je potem samo tako slabo, da nič ne morem, tako da to ni taktika, hehe. no, meni tašča reče, samo da imam velik trebuh, da mi je zrastel ali pa da sem okrogla - ampak ne misli nič slabega niti tako ne vzamem, pač sem noseča, itak;) Da bi mi pa rekla, da sem debela, to pa ne. Mimogrede, uršika, a ti se ne razumeš s taščo? ko si tak napisala, ko si ji pekla... snikolina, v zadnjem mesecu ne morejo več tako brcat, ker ni več prostora - to je normalno, vendar ga pa moraš še vedno začutit vsak dan vsaj 10x - če ga ne, kar pojdi h g., da pogleda, če je vse ok. Ali pa če imaš angel sound. No, moja mala je hudo živahna in zaenkrat ni problem (tudi pri Ronji ni bil), se prav vidi, kaj počne, hehe. Se pa drugače premika - Ronja se je bolj pretegovala - tisto je bolelo ko , ko se je zahaklala v hrbtenico z rokicami in nogicami in se stegnila z rito ven... grrr, mi je čisto kožo raztegnila . Ta se pa rajiš vrti in brca v čisto hecne predele - recimo čisto na stran - ne pod rebra kot Ronja, ampak še nižje. Zdi se mi, da ta malo več z rokicami miga in rada se vrti na glavi. Ronja pa je več brcala z nogami in se hotela vrtet v drugo stran. Se mi je pa zadnjič na tistem dokumentarcev od Roling stoneseov končno zazdelo, da sem zares začutila njeno dušico... Da je drugačna kot Ronja. ker to je hecno, ko imaš že enega doma... Veš, kako je, kar 1. nisi, a si ne predstavljaš, kako bosta različni. mene to ful zanima, kakšen bo imela Lejla karakter - že pri Ronji me je - in sem ga res pogrunatala še predno je prišla ven... In točno taka je, prav hecno. No, zdaj pa spet... Ronja se mi zdi, da je malo bolj športna gavnerka, ta je pa malo bolj umetniška, čeprav še vedno ful živahna... No, bomo videli. Težko razložit, to je samo občutek, ampak dejstvo je, da Lejla spozna različne skladbe, kar jih Ronja ni toliko ločila - pa boljši okus za glasbo ima lejla, hehe, njej so všeč Stonesi, Ronja bi pa natalijo poslušala . A se kateri tudi to dogaja - da je v enem trenutku enostavno začutila dušico, karakter, kakor pač hočete temu rečt, od svojega še nerojenega ? Ker meni je bilo prav čudno, dokler nisem... obakrat... Zdaj sem pa happy . Aja, sicer moram pa ponosno povedat, da sem že vse prevedla!!! 3X HURA ZAME in to že v petek! (zato nisem bila več nič na račkotu...) Nič več elektraren, punce . Ampak vseeno se spomnite, da ena 100W žarnica v 1 uri porabi pol kile premoga, pa jo ugasnite, če je ne rabite, ok? Se vidi, da nisem več toliko za račkotom, a ne? Včeraj sem potem pridno pospravljala svojo sobico, je bilo vse še kot sem pustila, predno se mi je to sranje zgodilo, pa še kar sem vmes delala... in sem morala vse lepo pospravit, pa pobrisat prah (sliši se malo, ampak jaz imam milijon prčkarij... Tak da zdaj lahko začnem šivat, jupi! no, saj malo sem seveda že začela, ampak še ni končano... Sicer mi je pa spet slabo za umret zadnje čase, včeraj sem non stop bruhanje nazaj požirala, ker nočem bruhat! čeprav se včasih vprašam, če se splača (se matrat, da ne bruham)... No, jaz sem navajena čakat pri zdravnikih, to preživim, se ne pritožujem, samo da naredijo svoje delo kot je treba, pa počakam, kolikor je pač treba. Ni fino, ampak midva vedno, pa tudi, če je ful kriza, vzameva knjigo sabo. punce, jaz sem dobila zdaj manjšo bolniško -a je še kateri se to zgodilo??? niia, varčne žarnice se kar hitro vrnejo, lubi je 1x računal, prej kot v 1 letu... barba, jaz sem pred nekaj časa vsako noč sanjala porod,različne verzije, hehe. Ampak vedno je bilo vse lepo in ok, pa brez tistih bolečin. Zdaj pa že nekaj časa nič, verjetno sem se psihično pripravila in ne rabim več. Pri meni sanje vedno predelajo, kar je treba, pa mam potem mir. uršika, piši dedku mrazu, da ti prinese model za marmorni kolač, je tak lep, pa potem, ko vse skup s čokolado obliješ, pa posuješ s kakimi oreški, je sploh super. Pa res zgleda hudo! čeprav jaz delam samo črno varianto, midva sva oba na čokoladno-kakavove zadeve in tako nama je najbolj všeč, če sploh ni marmorirast, ampak samo rjav, hehe Mi smo včeraj jedli zajčka, recept iz jamijeve prve knjige in krompir in zelenjavo iz pečice. Pa štrudel s fruktozo za čez (sploh ni bilo nobene razlike z navadnim sladkorjem - ta je za diabetike). je bilo treba jabka porabit - jih je lubi olupil in zrezal, jaz sem samo zvaljala testo, prepražila drobtinice, zmešala jabolka s fruktozo in cimetom in limoninim sokom in zavila in dala pečt)
|