ronja
|
uršika, mi pa imamo psičko Iskro, ker je (bila) tako živa in živahna in ker vsaka iskra enkrat črna rata . Ni pa imela nikoli mladičev, čeprav je imela možnosti zato. Jih je strašno hotela imet, je imela celo namišljeno nosečnost 2x! Prav boga je bila, takrat je rabila samo nežnost, samo caratala bi se, cel dan. pa telefon si je nesla v košaro, verjetno, ker ji je včasih ratalo koga poklicat, pa je potem slišala naš glas... Res je bila boga takrat, nabrekli seski, hotela je met mladičke, ap jih ni bilo... Boga kužika! Mi bi jih tudi imeli, saj kake 4 pa že nekam oddaš... ullab , jekoderma se pa jaz še ful spomnim, moja mami je prisegala nanj! Smrdel je pa ko crknjena riba! No, jaz mam ful dober nos, meni in očetu (ki ma tut dober nos, vsaj mel ga je), je smrdel ko kuga! Sovražila sem to kremo! Mogoče nova verzija ne smrdi več, tista definitivno je ornk smrdela! Res pa dobro voham, to priznam. če ti kaj pomaga, jaz sem danes tudi čisto povožena in me za znoret boli trebuh! Ampak sem ugotovila, da kar dosti tega prenesejo, boli res, ampak samo da not ostane, pa takoj podpišem . Tak da nič sekirat, vzem si ga na izi (se mi zdi,d a ti to ne bo problem ), pa bo. nina, hehe, vrata zapri, saj kljuke verjetno še ne doseže . Ja, Ronja če lahko, že kar lepo primaršira, zato bo še nekaj časa lepo v posteljici . Navsezadnje otrok rabi veliko prostora na tleh (velika postelja to izključuje v najinem stanovanju) in pa srečne starše (racanje k staršem med seksom to izključuje ), hehe. mal heca, mal resnice niia, ne omenjaj mi današnje noči! GROZA! Ok, večer je bil krasen - potem ko je mala zaspala, seveda , prej je bil tečen (večer, en lubi), ker je bila ona tečna, ker se je včeraj ful zgodaj zbudila, ful zgodaj spala svoje dnevno spanje in potem tudi bila že zgodaj zaspana, zaspat pa tudi še nekak ni mogla ob 18h... No, potem je zaspala, že okoli 19h, če ne še prej in sva se midva mal pocartala, hehe, bolje išta nego ništa, skratka to je bilo seveda suuuuper, no, potem je lubi zaspal, jaz pa sem se splazila čisto potihem plavat. Potem sem pa imela načrt, da se priplazim čisto potiho nazaj, se zrihtam za spat in stisnem k lubiju in skupaj začoriva do zjutraj... Ja pa jade! Moji načrti niso vključevali nobenih sorodnikov, samo lubija... Seveda to ni šlo tako . Zdaj se bom mal pritoževala (you've been warned): torej, jaz se okoli 22h priplazim tiho kot miška nazaj in nikogar ne zbudim. vendar pa pošlje tašča lubiju sms, kar ga je zbudilo. Potem ji on odogovarja na sms in potem še enkrat in na koncu jo je poklical, da sta se vse zmenila in se je valjda čist zbudu vmes. No, potem meni pošlje fotrova punca sms, da se ji fotr nič ne javlja, če je kaj narobe z njim. POtem ga jaz kličem, pa ga tudi ne dobim, en doma, ne na mobi, pa kličem še njo, p aji povem, da ne vem, da bibilo kaj narobe, pa da se ne javi. Pa se ona odloči, da bo šla pogledat k njemu. Ok, medtem se je lubi že zmenu z mamo, jaz zmenjena, da bojo sporočili, če je vse ok, gremo spat. Jok, brate, se mala oglasi... Gre lubi k njej, da jo bo uspaval nazaj, pa me vmes kliče oče (ki sem mu prej napisala, da naj se kaj javi, če je vse ok), pa mala sliši moj glas, ko sem se oglasila na tel. iz druge sobe in samo primaršira k meni. POtem se je drla, ker se nisem ukvarjala SAMO z njo, tak da sva z očetom po hitrem postopku zaključila pogovor, hehe, ampak mali hudiček ni več hotel zaspat nazaj... Nekaj časa smo se vsi trije še matrali, potem jo je lubi odnesel v drugo sobo, jaz pa sem zaspala. NO, reveža je matrala do 3:20! Vmes sta jedla, pila, plesala, mala je bila čisto crknjena, ampak zaspat pa ne! No, enkrat sta že cel cd odplesala, pa ona je seveda spala na njem... Pa jo odloži na tla, ona se v trenutku pobere in začne plesat na naslednjo pesmico - ko da bi bila najbolj budna že ves čas! je mislu, da bo popizdu . NO, potem ob 3:20 je prišel on nazaj k meni v posteljo in se mi mal potožu, pa seveda zaspal, jaz sem se pa llih tok zbudila, da sem vedela, da mi je slabo za umret in nisem mogla zaspat nazaj, ker mi je bilo tok slabo. Potem sem ustala in naredila en kruh, pa mal pospravla kuhno, pa dala namočit fižol za pasulj danes... In šla ob 6h nazaj spat... Tak da danes sva oba čisto hin! Ronja je seveda tudi bila tečka, ker je pač nenaspana - no, trenutno ni tečka, ker je končno zaspala... Upam, da se naspi vsaj ona, pa da bo potem dobre volje. Popoldne gremo pa verjetno na knjižni sejem.
|