ronja
|
Kje pa še imajo porod v vodi v Sloveniji? Vem za postojno, če je pa še kje drugje pa ne vem Kolikor vem samo tam. Ja, iztis naj bi bil tudi tam na suhem, čeprav se da tudi prav rodit v vodo. ne vem, če to še delajo tako v po. uršika, saj bojo zrasli joški, ne sekiraj se, ene 3-4 dni po porodu, ok? mima, no, svašta, meni je še ožemalnik dala, pri nas, v ZD BG je to stalna praksa, očitno... No, meni je prav, hehe, sam da mi pustijo... jaz pa jutri zvem rezultate... Me je kar mal strah, ker sem ravno en dan prej pojedla 3 kose štrudla - kao ni tok sladek, tašča dala,pa kar nisem mogla nehat ... Takrat še nisem vedela, da bom mela naslednji dan pregled... ulla, a ima Ula ves čas zamašen nosek, da tak navijaš za ta aspirator? Ker Ronja ga nima nič - mela ga je 2x v življenju... Sicer je pa skoz zdrava - včasih ji malo priteče ven, ampak zna že kar dobro pihnit, pa samo obrišeš, pa je, ampak še to se zelo redko zgodi, pa je gotovo v 2-3 dneh max... sonček, oprosti, bom zbrskala en recept, pa še jaz naredila, hehe. Ene take na izi, k jih ni treba oblikovat, ok? Aja, ne, ni treba vsak dan prat, bognedaj! 1x na 2-3 dni se čisto skoz pride, pa jaz ne perem plenic posebej, ker itak niso pokakane, svinjske so pa ostale cote tudi dovolj, hehe.termometer pa jaz priporočam tisti, ki je v dudi. Ker kadar je otrok bolan, ga matrat, pa slačit, pa mu v rito devat... Ma ne vem, jaz ne bi... Potem pa nisi čisto ziher, pa ne veš, a bi ga muču al ne... To dudo pa samo daš v usta, magari med spanjem, ap lepo zmeri, pa je. Ali pa tiste za v uho, samo imam jaz slabe izkušnje z njimi, navadno ne zmerijo prav (v bolnicah navadno s tem merijo, pa je dostikrat narobe kazalo - premalo...) jaz sem se pa malo zredila, mam že dobrih 65 kg, ampak boki so pa zadnje mesece kar isti - torej sem v rit shujšala, ker trebuh se je definitivno povečal .
|