|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
26.11.2008 10:48:03   
Anonimen
uršika evo linkuser posted image
pa pokaž tvojmuuser posted image

http://babyvacslovenija.blogspot.com/

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 10:56:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 10:59:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4178
26.11.2008 11:00:58   
uršika***
Hvala Ulla!!! Se ne sliši več tko groznouser posted image
Kje se pa kupijo tile aspiratorji?? Jih imajo v baby trgovinah? Pa pribl. cena, če mogoče katera ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
26.11.2008 11:05:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Hvala Ulla!!! Se ne sliši več tko groznouser posted image
Kje se pa kupijo tile aspiratorji?? Jih imajo v baby trgovinah? Pa pribl. cena, če mogoče katera ve?

mislim da je tam k sm ti dala link kontakntni mejl, cena je okol 13€, pa RR uporabnica Rija jih prodaja, lohk kr njo tud kontaktirašuser posted image
men je zakon, si ne predstavljam več življenja brez tegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4180
26.11.2008 11:07:24   
Anonimen
joj mima teb se pa tud dogajauser posted image sam da je vse ok...pa mal še le zdržuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
26.11.2008 11:13:07   
uršika***
Mimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo da si zdaj OK!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa super za WC!! No vidiš, pa še tuš dobiš, potem boš pa že lažje zadihala!!!!
Ful nas je skrbelo za tebe in seveda bomo v petek držale pesti, da bo vse v redu. Ti se pa zdaj ko imaš čas lepo redno javljaj, da nas ne bo skrbelo, pa pusti se razvajatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4182
26.11.2008 11:43:56   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Kje si pa našla Chicotovega?

Chiccotov je tisti navaden aspiratorček,ne na sesalec (o teh prvič slišim user posted image ),videla pa sem ga v Pikapolonici in v lekarni,stane okrog 10 eur...

mima,hvala bogu,da si spet doma user posted image zdej pa lepo počivaj!

ronja,hvala za nasvet!Sem bom res probala s čim zaposlit,da bom čimmanj mislila na fante..

Danes sem si pobarvala spet lase,po ne vem kolikih mesecih...sem bila res potrebna,da bom šla mal bolj čedna v porodnišnico..

Pa res,kje je naša saša???dej javi se kej!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4183
26.11.2008 13:03:05   
sonček33
Ojla pupike!

Oljica -
še ta tedn????

saša - plis javi se

AQ - jaz vsake toliko pogledam tvoja dva čmrlja v albumu, sta lepa ko slika

ronja - a sem jaz zgrešila recept za medenjake?
         -  pa še vpr. o plenicah - na koliko časa si jih prala takole ob rojstvu Ronje? A na dva dni en stroj,a l je to kr vsak dan?

mima - čuvej se-nič delat

Kateri termometer kupit?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
26.11.2008 13:04:43   
OLjica
živjo punce,

mima, upam da bo vse ok in da bo malček še malo počakal.
punce, mene pa danes tako spodaj pritiska, dobr da mam jutr pregled. ulla, glede kolkov je pa res, obseg  bokov se je  povečaluser posted image in ritauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
26.11.2008 13:10:27   
OLjica
sonček še en tedenuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
26.11.2008 13:13:30   
sonček33
OLjica - joj bolečine...kaj pa če bi šla malo prej iz službe in šla ležat domov?

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
26.11.2008 13:20:27   
ronja
Kje pa še imajo porod v vodi v Sloveniji? Vem za postojno, če je pa še kje drugje pa ne vem

Kolikor vem samo tam. Ja, iztis naj bi bil tudi tam na suhem, čeprav se da tudi prav rodit v vodo. ne vem, če to še delajo tako v po.

uršika, saj bojo zrasli joški, ne sekiraj se, ene 3-4 dni po porodu, ok?user posted image

mima, no, svašta, meni je še ožemalnik dala, pri nas, v ZD BG je to stalna praksa, očitno... No, meni je prav, hehe, sam da mi pustijo... jaz pa jutri zvem rezultate... Me je kar mal strah, ker sem ravno en dan prej pojedla 3 kose štrudla - kao ni tok sladek, tašča dala,pa kar nisem mogla nehatuser posted image ... Takrat še nisem vedela, da bom mela naslednji dan pregled...

ulla, a ima Ula ves čas zamašen nosek, da tak navijaš za ta aspirator? Ker Ronja ga nima nič - mela ga je 2x v življenju... Sicer je pa skoz zdrava - včasih ji malo priteče ven, ampak zna že kar dobro pihnit, pa samo obrišeš, pa je, ampak še to se zelo redko zgodi, pa je gotovo v 2-3 dneh max...

sonček, oprosti, bom zbrskala en recept, pa še jaz naredila, hehe. Ene take na izi, k jih ni treba oblikovat, ok?
Aja, ne, ni treba vsak dan prat, bognedaj! 1x na 2-3 dni se čisto skoz pride, pa jaz ne perem plenic posebej, ker itak niso pokakane, svinjske so pa ostale cote tudi dovolj, hehe.termometer pa jaz priporočam tisti, ki je v dudi. Ker kadar je otrok bolan, ga matrat, pa slačit, pa mu v rito devat... Ma ne vem, jaz ne bi... Potem pa nisi čisto ziher, pa ne veš, a bi ga muču al ne... To dudo pa samo daš v usta, magari med spanjem, ap lepo zmeri, pa je. Ali pa tiste za v uho, samo imam jaz slabe izkušnje z njimi, navadno ne zmerijo prav (v bolnicah navadno s tem merijo, pa je dostikrat narobe kazalo - premalo...)

jaz sem se pa malo zredila, mam že dobrih 65 kg, ampak boki so pa zadnje mesece kar isti - torej sem v rit shujšala, ker trebuh se je definitivno povečaluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4188
26.11.2008 13:24:37   
sonček33
Ronja . - ti težim s temi recepti a ne?
 A ti pa praviš da je tale duda termometer fajn, je moj glih včeraj to predlagal, pa sem rekal, da zihr ni fajn.

Čakej, ok, zdej plenice niso pokakane, ko je bila mala majhna pa so bile...kje si jih pa imela do pranja, da ni smredlo vsepovprek. A mam čudna vpr?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
26.11.2008 13:32:43   
sonček33
Drugorodke - a bodo naši otročki spali v tistih splanih vrečah? A je to priporočljivo? A že od malega al pol kasneje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
26.11.2008 13:41:41   
crtka
termometer, jst imam navadnega in  tistega za v ušeso, sam ta za v ušeso mi ni fajn, ker ko mu zmerim ene 3 krat zaporedoma vročino mi vsakič pokaže drugače. uporabljam tega navadnega mu pa zmerim vročino, ko ga previjam, to pa je ziher na 2-3 urce.

Moram pa pohvalit mojega fantička, ki je danaes prvič lulal v kahlico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
26.11.2008 13:44:16   
sonček33
Crtka bravo za malčka!

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
26.11.2008 13:48:04   
uršika***
Zakaj je men slabo, če po kosilu ne pojem nič sladkegauser posted image user posted image user posted image
Moram direkt it iskat eno čokolado. Sem jezna sama na sebe, pa enostavno ne zdržim brez cukrauser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
26.11.2008 13:49:01   
sonček33
Ma urška privošči si!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4194
26.11.2008 13:53:24   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Drugorodke - a bodo naši otročki spali v tistih splanih vrečah? A je to priporočljivo? A že od malega al pol kasneje?

Ja,moj bo tle v Sloveniji spal v tisti spalni vreči-sem kupila eno manjšo v H&M,ker bo drugače skoz odkrit...v moji sobi je pa precej mrzlo..

termometer,dokler so dojenčki merim temperaturo v ritki z navadnim digitalnim...sem slišala preveč kritik na račun ušesnega,zato ga sploh ne kupim..najbolj zanesljiv je pa gotovo navaden z živim srebrom,ampak za dojenčke pa ni glih primeren..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
26.11.2008 14:19:02   
ronja
A ti pa praviš da je tale duda termometer fajn, je moj glih včeraj to predlagal, pa sem rekal, da zihr ni fajn.

To sem tudi jaz mislila, hehe, pa sem potem enkrat vseeno kupila in mi ni bilo žal. Če ne mara dude, pa seveda ne bo hotel tudi tega ne. Ampak najino sva navadila na različne dude od začetka, pa  je tudi ta, ki je trša ni motila. Takrat ko so bolani, so navadno zadovoljni, če lahko kaj sesajo, jih pomirja...
jaz sem na tele plenice prešla skladno s tem, ko sem dala malo na kahlico, kar je bilo pri dobre pol leta - ker odkar se je prvič pokala na kahlico, to je bil prvi dan, se večinoma kar lepo na kahlico pokaka. Se zgodi, ampak zdaj res redko, sploh za kakanje, pa zdaj ma itak že precej trden drekecuser posted image . Lejlo bom pa še prej dala na kahlico, vsaj za kakat - saj ne, da siliš bit gor - pač jo daš, ko vidiš, da se začne kremžit, ker kaka, pa je.

V spalni vreči bo sigurno spala, vsaj če se bo tako zbrcala kot Ronja! Dokler so še čisot mali, se še ne morejo zbrcat, ampak se hitro lahko in pri Ronji je to edino palilo. Pa itak imam zdaj že sešite v različnih velikostih, tak da ni problem. Verjetno bom še eno malo naredila - pri Ronji ni bil probelm, ker je rojena julija in je bilo ful toplo, zdaj je pa drugo.... No, Ronja je zdaj že lahko z deko pokrita in ni problemov.

ja, se strinjam s tem,da je živosrebrn najbolj zanseljiv termometer, tisti za uho pa zanič. Jaz ji dudotermometer pustim malo dlje not, ne samo toliko da zapiska in potem pokaže prav (sva preverjala parkrat).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
26.11.2008 14:24:49   
krtekxx
Ooj, da se malo javim. Pa a ve res hodite že na CTG in take reči? Ne morem verjet, jaz imam kao HRP (visoko rizično nosečnost) in sem naslednjič naročena (pri Cerarju) na konec 36 tedna. Itak mi vedno zmeri le trebuh s šiviljskim metrom, pa izvide urina pogleda...Sicer se ne sekiram kaj dosti zaradi tega dokler naša mala miga po trebuhu. Jaz sem tudi že nabavila vse živo za otročička, ker se mi zdi, da bo zaradi praznikov gužva po trgovinah vse večja - samo pa ne razumem najbolj tiste zmede okoli bodijev, majčk takih in drugačnih, pajackov in kompletkov. Kaj in koliko tega rabim. No,  saj grem 10.12 v materinsko šolo in upam, da bodo tam vse pojasnili. 

Neposredna povezava do sporočila: 4197
26.11.2008 15:01:48   
Anonimen
sonček jst mam navaden termometer, na živo srebrouser posted image mam sicer unga za v uho tudi, sam nikol ne pokaže vročineuser posted image (kar ni nujno slabouser posted image )...je mela ULa 40 in čez vročine, ta šment je pa pokazal 36.8 user posted image tko da jst kar v klasiko zaupamuser posted image

ronja ja, mi mamo nonstop težave z nosom, sem ti že prej hotla napisat, ko si unga tak hvalilauser posted image k men je tud tist za en drek...to je pa vrtec, ma lep nos, pa je dva dni v vrtcu in že smrka...zdej pa če maš otroka doma in se tu pa tam malo prehladi, je ok ta tvoj aspirator, samo tko kt je pa pri nas, pa to ne pomaga...k se ji nosek tolk zabaše, tist gost zelen smrkelj in res pomaga sam to, da fajn z fiziološko sperem pa pol s tem na sesalcu posesam...ušeske očuvamo vedno, drugač pa vprašanje kak bi blo...je pa zdravnica rekla da lohk da je tud žrelnica povečana, sam da ne bo zaenkrat jo na operacijo pošiljala, ker tko pridno skrbimo za nos in ni problemov z ušesiuser posted image sploh pa zdej, ko sem jaz doma in ni panike, je lohk Ula z mano, se orenk porihta pol pa nazaj v vrtec.

spihat pa še ne zna tolk dober, sploh če je tist gost smrkelj, to ma še odrasli problem...od začetka je mal protestirala, sej boli ne to sesanje, je pa zoprno...sam sigurno boljš kt pa vneta ušesa....zdej pa sama pride z aspiratorjem pa šnofa zraven, k ji gre na živce k ma zamašen nosuser posted image

sonček kar se pokakanih plenic tiče, jst sem uprabljala une predloge, pa vse skp v wc vržeš, če je kej na pleničko ušlo, sem jo pa sprala in v koš s pokorovom. pa ni nič smrdelo, itak jih perem na dva do tri dni. zdej ko je pa kompakten drek, pa tko ni problemovuser posted image

kar se pa spalnih vreč tiče, Ula ni nikol spala v njej. rojena je bla poleti, tko da takrat je blo prevroče, pol pač ni bila navajena, sem probala parkrat, pa ji je šlo ful na živceuser posted image

crtka super za lulanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
26.11.2008 15:38:08   
ronja
ronja ja, mi mamo nonstop težave z nosom, sem ti že prej hotla napisat, ko si unga tak hvalila

hehe, nas vse to še čaka drugo leto, ko gresta v vrtec. Bomo dobili dvojno dozouser posted image . ja, meni za teh 2x je bil ta ok, precej boljši kot une kao pumpice, tist je pa res za en drek, samo sicer res nima problemov. Takega zelenega sploh ne vem, če je že mela, tistih 1x, ko je bila v bolnici je bila res kriza, ampak takrat š eni znala nič pihnit. Zdaj pa ma kvečjemu tisto čist tekoče prozorno, kar ni nič nevarno, pa tut takoj ven steče, da ni problem.

ronji je tudi šla nekaj časa spalka mal na živce, ampak j* ga, če se je pa sicer vedno odkrila, pa bla čist mrzla, jaz pa tut ne morem se vsake 20 min. zbujat, pa jo pokrivat... POtem se je navadla, pa je bilo čisto ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
26.11.2008 16:12:38   
Anonimen
sej, dokler nismo pokasirali prvega konkretno zabasanega nosa, se je men tole s sesalcem tud zdelo čist brezvezeuser posted image je bla pač poletna, od začetka nikoli bolana, prehlajena, malo sem ji kapljala v nos fiziološko, da je spihala ven muce in to je blo touser posted image pol se je prva žnodravost začela, sem pa tega kupla, k ga maš ti, sam sem vidla da enostavno ne gre...ker se je slišalo, kako ji tist smrkelj nekje globoko notri hodi gor pa doluser posted image in sem pol pač tega naročla, ker vedla sem pa, kaj za sabo zabasan nos potegne. in ko sem ji prvič posesala, me je kap skor, kaj vse je to ven potegnilouser posted image ne morš si mislit, pa tak mali nosuser posted image

zato pač jaz navijam za tegauser posted image in ga resnično priporočam, ker sem tud ostale sprobala in iz lastnih izkušenj( bogato žnodravihuser posted image ) povem da je ta najboljšiuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?