|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
24.11.2008 19:59:14   
Zvezdica
Ulla kaj je to ribodermin in zakaj se uporablja?

In ne maraš snega...o grozna si da vešuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.11.2008 20:05:58   
uršika***
Si me nasmejala, Plohauser posted image user posted image user posted image
Moja stara mama da pa vedno ime teličku Jagoda, pa ni važno kakšnega spola jeuser posted image
Drugače pa imam bernardinko Laro, ki je že bila 3 krat mamica in vsi mladički so imeli človeška imena- tko kot njihova mamica. Ena psička je bila tudi Špelcauser posted image , ta je bila najdlje pri nas, je nismo mogli oddat. Pa Lea, Tinka, Andrej, Borisuser posted image (ta je bil največja faca) ojej, zdaj sem pa že pozabil, kdo vse so še bili. jih je bilo pa vsega skupaj 16 -iz treh legel. No vidiš- Urška pa nisem dala nobeni imeuser posted image user posted image user posted image
Grem gledat kmeteuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.11.2008 20:10:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ulla kaj je to ribodermin in zakaj se uporablja?

In ne maraš snega...o grozna si da vešuser posted image

zvezdica ma taka kremca je, na bazi ribjega olja, z vit. a in d....pa ne smrdi ko kaka crknjena riba pol dojenčekuser posted image nč bat....men ma prov prijeten vonj, je pa super za suho, razpokano kožo, za vneto ritko, če se dojenčku kej med gubami vname itd...čudežnauser posted image včasih se je menda jekoderm reklouser posted image naj bi to blo isto, sam nisem ziher..

ma klinc pa sneguser posted image sam drek je...nej po bregih pada, u dolini pa nej bo miruser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.11.2008 20:12:52   
Ploha
ulla in uršika: pa kaj je s temi jagodami, pri nas pa ni nobena s tem imenom, ma zdej sta mi dale ful idej,...user posted image sam tale orangina in gintonik sta pa najbolj smešna al pa boris,...face ste

ja sej res uršika ti maš bernardinko mi pa bernardica Yohn-a (po Yohn Deere traktorjih) sm se zdele spovnla da sva že enkrat govorle. Ma to imate pol z rodovnikam, da jih parte al kako??? Jest sm našga pesa dobila tm okol rogaške slatine.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.11.2008 20:14:30   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

niia ja, res je bla super, je tud lubi reku...k ene ful komplicirajo, pa morš res ležat skoz pa bit prikljopljen, pa ne pustijo ti pituser posted image k je valjda pol mehur poln in lulašuser posted image ma vse sorte je...jst sm pa hodla, pa na žogi in na lojtri mi je pokazala kak se naj naštimam, da mi bo lažje...no, pol sm itak ležala, k me je tolk zdelovalo, da nisem mogla druge...pa sm lohk bla boku, pa pokrčena...pol finiš pa sede...pa takoj mi je dala tamalo, kr pod srajco in na joškouser posted image pol je šele moj popkovino prerezal....pa res niti za sekundo ni šla stran, čeprov je bil moj skz zraven...bi jo mela še kr enkratuser posted image bomo vidl, kolk mam šans...

Kaj je bila to babica Milena...stara okoli 40 let, temne kratke lase?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.11.2008 20:19:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Kaj je bila to babica Milena...stara okoli 40 let, temne kratke lase?

kolker se spomnem je mela daljše lase...no, ne dolge, sam tko v čopuuser posted image pa mal na rdečkast...taka temno rdeča, ne te žive rdeče...pa taka mila, mirna...se je spomnem še k sem na ctg hodla, k je res tak umirjeno delovala...tko, srednje visoka pa vitka...

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.11.2008 20:19:52   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

helouuser posted image

A se hecate ali kaj???? Pravite, da snegec pada, pri nas pa nisem videla še nobene snežinkeuser posted image user posted image user posted image
Upam, da se bom jutri zjutraj zbudila v zasneženo jutrouser posted image

Pridi k nam...pri nas pa tako lepo pada user posted image  user posted image  

Meni se je pa že drugič sanjalo, da me moj dragi ne mara večuser posted image , pa da sem ga videla z drugouser posted image .
Mislim, da sem tko nesrečna ker sem debela(čeprav imam pravico biti debelauser posted image ), da mi deluje to že na psiho. Pa mislim, da ga ne privlačim več,....saj vem, da je glupo, pa vendar že komaj čaka, da malo nazaj skupaj zlezemuser posted image  pa pridem na svojo normalno širinouser posted image .

Glede na to, da se te je hotel lotit kar pod tušem in da ni mogel počakat do spalnice, bi jaz rekla da je ravno obratno user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.11.2008 20:23:13   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hehe, Ronja bo spala še v otroški posteljici, ne more ven, če je midva ne vzamevauser posted image . če se bo pa začela premetavat al pa jokcat, potem bo pa verjetno konec akcije, vsaj tak je bilo do zdaj... POtme pa otroka potolažit pa uspavat, pa jovo na novo - včasih tut 5xuser posted image - se ti zna en seks razvlečt na celo nočuser posted image .

Blagor ti! Naš mali pa spi v normali postelji in lahko sam ven zleze. Tako da bo kar pestro user posted image . Še ne vem kako boma to speljala. Sicer do sedaj ni še nikoli prišel ven iz sobe...zvečer ko gre spat, samo nikoli ne veš. Ko bo najmanj treba pa bo user posted image  Imaš kak predlog kaj nardit?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.11.2008 20:26:03   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Ojej babe moje....
Marčevke in Aprilčice so že na 2 straniuser posted image
Kaj je narobe z nami????
Jaz mislim, da se nas javlja samo kakšnih 10-15 komadov, ostale so pa kar pozabile na nas.

Marčevke in Aprilčice pa so same lenuhinje...se jim ne da nič drugega delat ko sam na internetu bi visele in opravljale. Da o februarčicah sploh ne govorim. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Hecam se...da me ne bi katera tožla

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.11.2008 20:31:30   
nina166
ulla pol pa ni tista ko sem jo jaz imela...je bila tudi ful vredu

Ploha in ulla sta me zdajle nasmejale z vašimi imeni za živali user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.11.2008 21:18:19   
Anonimen
joj babe, mene tolk trebuh boli, da sem kr živčna...me je mal strahuser posted image user posted image kaj je zdej to...cel trebuh...za pop.izdit...

mah, najboljš da grem spatuser posted image k si sam ene glupe scenarije slikam...pa študiram kaj morm vzet, če bo treba v P..

pa mal dokazov, kok smo"uživcali" na sneguuser posted image

user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 22:01:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4112
25.11.2008 9:12:30   
pikapoka2
Dobro jutro! user posted image
Danes pa ni še nobeneuser posted image
Ulla, kako si? Je kaj bolje? Upam, da nisi že kje res pristala v P.
In še to, zelo lepo pupiko imašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 9:37:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapoka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
25.11.2008 10:11:57   
sonček33
Oljica in AQ - poročajta.

saša - kje se skrivaš?

ronja - kuku

Ulla - upam, da si ok

niia - hvala za kakav

pikapoka - ojla, kaj novega?

spanje? jaz pri nas je kakor kakšno noč... kolki me ne samo bolijo,ampak pečejo

mima, khurde, ploha, lunica, nina... in ostale  dejmo kaj napisat...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4115
25.11.2008 11:15:20   
ronja
crtka, hvala, bom probala, pa poročam jan. kako je deloval čaj...

uršika, jaz sem včeraj kar gazila na plavanje... Pa cel avto sem morala odmetat, je bilo 5 cm snega gor! So pa lepo splužili, svaka jim čast, tokrat jih "sneg ni presenetil"user posted image
jaz sem mela vir 80, pa ene naturelle ali nekaj takega, oboje od Tosame. za prvih par dni so pa itak vatiranci zakon, če ti jih rata kje kupit.
kozmetike čim manj: hladilno mazilo za ritko (jaz sem mela 2 različni, eno nežno za skoz in eno antibakterijsko za ponoči), ki ga lahko uporabiš tudi za obrazek, če je pod ničlo zunaj. Če je nad nulo, pustiš obraz pri miru.user posted image Nekateri uporabljajo olje za pregibe pod sklepi, sploh če je otrok bolj buckast in so ga same gubice, da se mu koža ne drajsa. Ronja je bolj suha in ne rabi nič tega, itak če olje na suho kožo namažeš, še bolj suši, tak da jaz rajši nič ne mažem, razen sem pa tja z bepantolom, če vidim, da ima suho kožo. Rabiš še bepanten ali lanolin za svoje bradavice (vem, ulla, ni ga čez materino mlekouser posted image , ampak meni je tole fuuuuuuul bolj pomagalo, ni primerjave!) Miliš otroka max 1x na teden s trdim milom.
Boljše je voda kot vlažni robčki - ti so zelo fajn za takrat, ko si kje na sprehodu, pri babici, skratka, kjerkoli pač nimajo previjalke, ampak sicer je voda zakon! Verjemi, ker se Ronji še zdaj pozna, če jo nekaj časa samo z vlažnimi umivamo (če glih tak pride), z vodo se vse lepo dol spere, sploh s tisitmi tosaminimi celuloznimi toto krpicami za umivanje, te so res mehke in super! Za novorojenčka so meni tiste najboljše, kasneje sem pa tudi jaz naredila krpice kar iz tetra tkanine (jo lahko kupiš v tosami na metre, pa ko sem delala pleničke, ostanejo koščki, sem jih lepo narezala in zarobila in mam zdaj to za umivat). Se ti pa splača kupit termovko, da imaš cel dan not toplo vodo, parkrat jo zamenjaš, če je ne porabiš, ampak tako je zadeva ves čas pripravljena - imaš termovko, krpice in eno posodico, nad katero močiš krpice in se spuer obnese! jaz jo zdaj prav pogrešam (jo je Ronja iz previjalke vrgla in se je razbila - morava kupit novo, pa poleti ni bilo ravno sezone, niso meli nobene pametne - jaz hočem tako, da samo na en vzvodek pritisneš, pa teče ven, ne da moraš ne vem kaj dol odšraufavat...
Jaz kupujem plenice v Mulerju, nimam pripomb. Včasih je katera grdo zložena, ampak veš, kaj, za pol ceneje mi pa res ni problem poravnat tistega robauser posted image Jaz kupujem njihove - mulerjeve. meni tudi te še niso premočile, če sva jih seveda dobro dala gor (če plenico po strani zapneš, res ni plenica kriva;) Ena prijateljica jih je nesla celo neki bioenergetičarki, ki jih je odobrilauser posted image . Res je pa, da nimajo mulerjeve tooook tistega gela not kot pamperske - raziskovalni duh nama ni dal, da bi rekla, vse je isto, midva morava vse razstavit, pa si svoje mnenje ustvarituser posted image . Ampak meni se zdi to dobro, itak moraš otroka čim pogosteje previjat, pa čim več brez plenice pustit - mimogrede, nobena maža ne pomaga toliko pri vneti ritki kot to, da pustiš rito brez plenic! Preverjeno! Pa tdi babica in pediatrinja sta tako rekli, če meni ne verjameteuser posted image
uršika, a prideš na srečanje? Boš tja prinesla posteljninco? Za brcanje si pa sama kriva - vsi Aleni, kar jih poznam, so bili fuzbalerjiuser posted image Sliko za avatarček pa lahko pomanjšaš v kakem programu, magari v paintu, sicer je pa ful fajn Irfan View, je pa zastonjski.

sonček, kakšni medenjaki te zanimajo: bunkice, oblikovani piškoti, mehki, trdi...

ploha, zakaj se je pa šel tale filmček?

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
25.11.2008 11:18:10   
Ploha
evo mene, nekaj sem pomalcala, pa me je niia zdej s tistim rogljičkom zdražla, zdej pa sam iščem neki sladkega, pa nimam. user posted image katastrofa.

drgač sm se do enih učila,...zdej pa spet naprej

ulla: se mi zdi da si ti pisala, da otroček leži medenično, kaj pa če se je obrnil včeraj ko te je tok bolelo, a to drgač boli???? Upam da si v redu! A te nič ne skrbi da se ne bi obrnil, ker mene fullllll, zdej leži prečno. Pa pravi moja G da se je začel obračat, ma ne vem po čem je to vidla in čez 3 tedne bova preverle če se je obrnil,....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
25.11.2008 11:23:49   
pikapoka2
Ploha in Ulla, jaz upam, da se vama user posted image  prav obrne. Moj je bil na zadnjem pregledu obrnjen oz.obrnejena prav in upam, da je tako ostala. Sicer pa je včeraj in danes bolj mirna kot običajnouser posted image  
Sonček tud mene kolki bolijo, ful, križ malo manj. Ponoči hodim na wc vsako uro, pa izcedek mam fuluser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
25.11.2008 11:25:57   
uršika***
ojla Januarčice!!!!!

Ulla sem ti fouš- za snegec in za tako lepo pupikouser posted image .
Pri nas še vedno ni nič snegauser posted image  pa nič ne kaže na to, da ga bomo kaj dobiliuser posted image
Niia tale čokolada izgleda prav slastnouser posted image

Nina jaz predlagam ključ v spalnici. Midva že zdaj veva, da ga bova uporabljala- bolje to, kot pa da ima otrok potem nočne more, če slučajno zaloti mamico in ateka v akcijiuser posted image

Ploha potem bi se pa naša Lara ziher zaljubila v tvojega Yohnauser posted image user posted image user posted image
Prej je imela moža Rexauser posted image , sedaj pa ni več spolno aktivna in mora stradat od seksauser posted image -ko se goni jo zapremo. Je imela že en tumor na zizikiuser posted image in smo ji to operirali, sedaj si pa ne upamo več imet mladičkov. Ne, nima rodovnika. Kupili smo jo pa nekje pri Kozjem-takrat je bilo še ful težko dobit bernardinca. Je pa lena, debela in razvajeno razcrkljana- kot kakšen velik maček, ne pa pesuser posted image

Grem likat, imam celo goro stvari. Predvsem dojenčkovihuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se tipkamo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 11:26:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
25.11.2008 11:32:00   
Anonimen
ploha še zmeri sedi notriuser posted image čutim ko mi glavo nad popkom ven porivauser posted image pa itak skoz neki meša in muva, pa se zarotira, da čutim glavco čist na strani, pol pa nazaj goruser posted image tko da se še ziher ni obrnil...skrbi me ne pretirano, sej ma še čas...tud do par dni pred porodom se obrnejo, pa zdej k je že maternica raztegnjena in mišice bolj ohlapne od prejšnje nosečnosti ma sploh možnost rogovitlituser posted image če se pa slučajno res nebi do enega 36 tedna, pol bomo pač zunanji obrat probaliuser posted image

sem pa čist sesuta, ma neki me res haklja, me vse boli k svina, pa drisko mam, pa komi se vlačim okoliuser posted image hvalabogu Ula ni preveč sitna, k pol pa tko ne vem kaj biuser posted image

grem si en čaj skuhat, k me zebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4121
25.11.2008 11:33:25   
pikapoka2
niia, je tud tebi žal, da se bliža konec user posted image ? user posted image
Ko se jaz spomnim, da še čisto malo, dobim tak čuden občutekuser posted image , ne znam povedat... po eni strani se ful veselim, da spoznam mojo pikico, da jo končno dobim v naročje, po drugi pa mi je tak "čudno", da ne bo več trebuha in brcik...
Vem, da bo potem, ko dobimo našo pikico še lepše, ampak meni osebno je bil do zdaj (kljub komplikacijam) najlepši čas v življenju, nosečnost.
Se mi zdi da me dajejo hormoni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4122
25.11.2008 11:35:32   
pikapoka2
ulla, si še le tukajuser posted image
Želim ti, da se ti stanje hitro izboljša...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4123
25.11.2008 11:42:06   
Anonimen
ja sm še v enem kosuuser posted image hvalabogu....sam počutje je pauser posted image

sam kljub vsemu se pa men tud kar stoži, ko pomislim da nam več nosečauser posted image najverjetneje je to moja zadnja nosečnost...no, nikoli ne reci nikoli, samo v to smer se nagibava zaenkrat...in že zdej pogrešam, pa sploh še konc ni...pa pol un glup filing, k je tooooolk prazno v bušijo....sej je noro fajn met otročka, sam že prvič sem pogrešala tisti norenje notriuser posted image zato pa res probam uživat pa izkoristit, čeprov me en kup zadev teži pa mori, pa res sem že čist hin po eni strani, k je naporono k stouser posted image , sam mi bo falilo, k bo enkrat koncuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4124
25.11.2008 11:45:36   
ronja
uršika, mi pa imamo psičko Iskro, ker je (bila) tako živa in živahna in ker vsaka iskra enkrat črna ratauser posted image . Ni pa imela nikoli mladičev, čeprav  je imela možnosti zato. Jih je strašno hotela imet, je imela celo namišljeno nosečnost 2x! Prav boga je bila, takrat je rabila samo nežnost, samo caratala bi se, cel dan. pa telefon si je nesla v košaro, verjetno, ker ji je včasih ratalo koga poklicat, pa je potem slišala naš glas... Res je bila boga takrat, nabrekli seski, hotela je met mladičke, ap jih ni bilo... Boga kužika! Mi bi jih tudi imeli, saj kake 4 pa že nekam oddaš...

ullab , jekoderma se pa jaz še ful spomnim, moja mami je prisegala nanj! Smrdel je pa ko crknjena riba! No, jaz mam ful dober nos, meni in očetu (ki ma tut dober nos, vsaj mel ga je), je smrdel ko kuga! Sovražila sem to kremo!user posted image Mogoče nova verzija ne smrdi več, tista definitivno je ornk smrdela! Res pa dobro voham, to priznam.
če ti kaj pomaga, jaz sem danes tudi čisto povožena in me za znoret boli trebuh! Ampak sem ugotovila, da user posted image kar dosti tega prenesejo, boli res, ampak samo da not ostane, pa takoj podpišemuser posted image . Tak da nič sekirat, vzem si ga na izi (se mi zdi,d a ti to ne bo problemuser posted image ), pa bo.

nina, hehe, vrata zapri, saj kljuke verjetno še ne dosežeuser posted image . Ja, Ronja če lahko, že kar lepo primaršira, zato bo še nekaj časa lepo v posteljiciuser posted image . Navsezadnje otrok rabi veliko prostora na tleh (velika postelja to izključuje v najinem stanovanju) in pa srečne starše (racanje k staršem med seksom to izključujeuser posted image ), hehe. mal heca, mal resniceuser posted image

niia, ne omenjaj mi današnje noči! GROZA! Ok, večer je bil krasen - potem ko je mala zaspala, sevedauser posted image , prej je bil tečen (večer, en lubi), ker je bila ona tečna, ker se je včeraj ful zgodaj zbudila, ful zgodaj spala svoje dnevno spanje in potem tudi bila že zgodaj zaspana, zaspat pa tudi še nekak ni mogla ob 18h... No, potem je zaspala, že okoli 19h, če ne še prej in sva se midva mal pocartala, hehe, bolje išta nego ništa, skratka to je bilo seveda suuuuper, no, potem je lubi zaspal, jaz pa sem se splazila čisto potihem plavat. Potem sem pa imela načrt, da se priplazim čisto potiho nazaj, se zrihtam za spat in stisnem k lubiju in skupaj začoriva do zjutraj... Ja pa jade! Moji načrti niso vključevali nobenih sorodnikov, samo lubija... Seveda to ni šlo takouser posted image . Zdaj se bom mal pritoževala (you've been warned):
torej, jaz se okoli 22h priplazim tiho kot miška nazaj in nikogar ne zbudim. vendar pa pošlje tašča lubiju sms, kar ga je zbudilo. Potem ji on odogovarja na sms in potem še enkrat in na koncu jo je poklical, da sta se vse zmenilauser posted image in se je valjda čist zbudu vmes. No, potem meni pošlje fotrova punca sms, da se ji fotr nič ne javlja, če je kaj narobe z njim. POtem ga jaz kličem, pa ga tudi ne dobim, en doma, ne na mobi, pa kličem še njo, p aji povem, da ne vem, da bibilo kaj narobe, pa da se ne javi. Pa se ona odloči, da bo šla pogledat k njemu. Ok, medtem  se je lubi že zmenu z mamo, jaz zmenjena, da bojo sporočili, če je vse ok, gremo spat. Jok, brate, se mala oglasi... Gre lubi k njej, da jo bo uspaval nazaj, pa me vmes kliče oče (ki sem mu prej napisala, da naj se kaj javi, če je vse ok), pa mala sliši moj glas, ko sem se oglasila na tel. iz druge sobe in samo primaršira k meni. POtem se je drla, ker se nisem ukvarjala SAMO z njo, tak da sva z očetom po hitrem postopku zaključila pogovor, hehe, ampak mali hudiček ni več hotel zaspat nazaj... Nekaj časa smo se vsi trije še matrali, potem jo je lubi odnesel v drugo sobo, jaz pa sem zaspala.
NO, reveža je matrala do 3:20! Vmes sta jedla, pila, plesala, mala je bila čisto crknjena, ampak zaspat pa ne! No, enkrat sta že cel cd odplesala, pa ona je seveda spala na njem... Pa jo odloži na tla, ona se v trenutku pobere in začne plesat na naslednjo pesmico - ko da bi bila najbolj budna že ves čas! je mislu, da bo popizduuser posted image . NO, potem ob 3:20 je prišel on nazaj k meni v posteljo in se mi mal potožu, pa seveda zaspal, jaz sem se pa llih tok zbudila, da sem vedela, da mi je slabo za umret in nisem mogla zaspat nazaj, ker mi je bilo tok slabo. Potem sem ustala in naredila en kruh, pa mal pospravla kuhno, pa dala namočit fižol za pasulj danes... In šla ob 6h nazaj spat... Tak da danes sva oba čisto hin!

Ronja je seveda tudi bila tečka, ker je pač nenaspana - no, trenutno ni tečka, ker je končno zaspala... Upam, da se naspi vsaj ona, pa da bo potem dobre volje.
Popoldne gremo pa verjetno na knjižni sejem.

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?