lucalu
|
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega? Detece spančka, mami ima pa malo časa za RR... Joj, načvekale ste pa toliko, da mi ni jasno kdaj bom vse to "obdelala". No, pa začnimo... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Lucalu za boljše spanje in plazenje naprej. Hvala lepa! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Še vprašanje a mate vaše zakladke zdej že v kombinizončkih ko greste ven? Ne, mi še nismo v kombinezončku... smo pa v žabicah, žametnih hlačkah, bundici in kapici. Bo pa verjetno treba kmalu kombinezonček na plano privlečt. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Naša noč: KATASTROFA, po res dooolgem času. No, mislim, da tako slabo nismo spali odkar imamo detece. Mislim, da mu rastejo štirje zobki naenkrat... vse ima zatečeno in sploh ne pusti, da se ga dotaknem, da bi mu namazala. Celo noč je jokal, pa je hotel dudo, mu jo dam, pa ga boli in jo pljune ven, pa jo spet hoče, mu jo dam... skratka celo noč tako. Nič ni pomagalo, dokler ni od utrujenosti ob 3h sam zaspal. No, potem se je ob 7h zbudil in do zdaj ni spal, samo joka in jamra, pa non-stop si nekaj v usta tlači, pa ga boli pa spet joka... Ubogo dete!!! No, zdaj sem mu uspela namazat dlesni z Gengigelom in trenutno počiva... Mi je pa v lekarni ena rekla, da naj mu dam zvečer Calpol proti bolečini... no, bomo videli kako bo zvečer... o ti revček . Pa kaj si te naši izmenjujejo nočna dežurstva? Skratka držim pesti, da zobki čim hitreje ven pogledajo . Hvala za lepe želje! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy (Zdaj sem odprla RR v explorerju, pa mi gre tele smajlije skopirat. Zgleda, da je bil kriv firefox) Bravo Zofy!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Lucalu, za plazenje. Ma same napredke berem danes zjutraj Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, super za malo boljšo noč in upam, da bo današnja še boljša. A vam je dala Calpol? Jz bi tudi včasih rajši to, ot svečke, pa je rekla, da pred enim letom ne! Sploh se mi n e sanja? Pa čestitke za plazenje!!!!!!!!! Hvala za čestitke! Calpol smo pa mi kupili (po nasvetu pediatrinje), ko je bil cepljen... v primeru, če dobi vročino. Pa ga do zdaj sploh nisem rabila... pa še zadnjič sem mu dala eno žličko pa nisem sigurna, da je veliko pomagal, tako, da smo danes spali spet brez (no ja, če se temu lahko reče spanje ). IZVIRNO SPOROČILO: Zala. Ima vročino in nič drugega in ne vem ali so zobki ali bo kaj drugega, pa še ven ne upam, pri nas je še vse belo od mraza... Upam, da so samo zobki in da vročina čimprej mine!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Lucalu: za plazenje. Pa da zobki čimrej ven pokukajo in dajo mir. Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Katj, Špela100, Lucalu in vsem ostalim za nove zobke, za postavljanje na noge in za samostojno sedenje Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Pri nas tudi odsvetujejo kamilice, raje samo s prekuhano vodo. Tole o fiziološki pa prvič slišim in me malo čudi. Saj je fiziološka slana voda, a to nič ne draži oči? Tudi jaz sem to isto vprašala pediatrinjo, ko mi je rekla, da naj Taiu spram s fiziološko, pa mi je rekla, da solze so tudi slane. IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Smo pa danes še rezultate izpita dobili, pa sm se najprej gledala pod napačno vpisno številko- je bla 8, pa sm bla mal razočarana in presenečena glede na to kolk sm se učila . Pol sm pa še enkrat pogledala- pod pravo številko in sem dobila 9 - zelo sem vesela, čeprav mi je itak najvažnejš da sm ga nardila, ampak je dober občutek. Bravo Timoty za izpit!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Prosila bi vas, če mi napišete ali je vaš že jedel špinačo?? In kako ste jo pripravile ( zmrznjena, sveža ) oz. s čim mu jo pripravite?? Hvala že vnaprej Jaz mu skuham svežo, dodam rumenjaček in krompirček ali riževe kosmiče. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 v Celju bi pa jaz priporočala Planet Tuš gor na vrh, pred kinodvoranam je ful prostora in bi lahko bile vse z voziči komot, pa dopoldan ni gužve gor! prov lepo bi bilo, če bi se dobile v celju! a bi bile ljubljančanke z okolico za to in primorke, postonjčanke, kranjčanke,...........? Super ideja!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Jaz če sem iskrena bi prišla tudi v Celje. Če bo Taja še nekaj časa lepo zdrava pridem kamorkoli Tako se govori!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Nazadnje ko sva bila ni še skoraj nič sedel, zdej pa že ful lepo čiča . Bravo Tit!!! Evo, detece se je zbudilo, najedlo (z atijevo pomočjo, seveda), jaz sem pa še vedno tu. Zdaj moram pa pse sprehodit, me že čakata... nisem uspela prebrat vsega, upam pa, da mi uspe priti kasneje nazaj.
|