|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
18.11.2008 22:09:36   
terida
Zdaj grem tudi jaz gledat Housa, samo še to: prej nas je bilo na tej temi kar 9! To je rekord, odkar jaz tu klepetam z vami!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.11.2008 22:32:15   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Hvala vsem za čestitke za zobek. sem prišla malo pogledat an vas preden grem v službo. user posted image

Pridna učitl'ca! user posted image
A te kaj crkljajo v službi, ko vejo kako veliko žrtev si naredila zanje?

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Še vprašanje a mate vaše zakladke zdej že v kombinizončkih ko greste ven? Jaz razmišljam da bi ji ga danes oblekla glede na to da je zunaj vse zmrznjenouser posted image . No ja je vsaj bilo zjutraj.

ja, anja je že v kombinezončkuuser posted image .  Ga pa neeee maaaaraaaa in kar vriska, ko jo ven odlupim.
Sicer pa je na nebu taka navada, da je okrog 20. novembra vedno sneg ... potem je zatišje do 22. decembra, po  17. januarju se pa usuje.  Ponavadi. Lansko leto se je dobro začelo, potem pa - no, pa saj same veste, ste ble tleuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Oh my god punce, tole je pa ratalo tako obsežno, da jaz skoraj več ne morem slediti user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Nn mi tut zdele spimo, po mojem da bo že vsak čas konec user posted image . Kaj morem ko ste pa tolk naklepetale, sem sam na hiterco preletela pa sem tut za to porabila več kot 15 minut.

ok, se posujem s pepelom, sem res preveč načvekala, predvsem pa prazne slame ... sorči, sorči. Bom zdaj enga malo dalšiga naredla, pa manj slamnatega. (upam, da mi rata)

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Še malce, da pokomentiram:

Katj, bravo za vsedanje, zoberke, šibanje po vseh 4-ihuser posted image user posted image  Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska pozauser posted image user posted image

user posted image   da se plazi kot vojak po tleh ... to pomeni, da ima trebušček na tleh in se s fafljicami odriva. Si zdaj predstavljaš, zofy?

IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Riževo mleko:: vse te izdelke kupujem jz v DM-U. Sem ravno šla po novo zalogo. Tam imajo tudi laneno seme (celo, drobljeno, mleto), ovsene kosmiče, rženo moko, koruzno moko,............ Pa tudi najcenej je. Najdražji mislim da je mercator. Za Hofer pa Lidl pa sploh ne vem, če imajo. Ampak tudi če bi imeli bi vseen v DM-u kupovala.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Preverjeno, drži kar je Ursi napisala glede izbire! Danes sem odpeketela po nabavo ... odločila sem se za obisk Qulandije, to je Šparov hipermarket, v sklopu katerega je še DM.
DM se je izkazal za res  tako po ponudbi, kot tudi cenovno!

Npr.:
laneno seme, nezmečkano, je v šparu 1.59€, v DM pa ta zmečkano 0.75€
riževo mleko 2.04€, v DM pa 1.77€

tako da, js pa zdaj res prisegam na DM! (že plenice tam kupujem pa po reviji öko so bili domači DM bio šamponi najbolje ocenjeni)

Joj, kar ne morem verjet, da vam pa uspe v DM dobit stvari ceneje! Jaz pa sem šla danes v DM po žitne kašice v veri, da imajo tam ja poceni. Potem pa sem bila še v Mercatorju (ki je kao najbolj drag) in je bila pri njih ista kašica cenejša kot v DM! Ok, ne ravno za pol cene, a vseeno! Sem tako jezna! user posted image

jaz pa sem se pa še potrudila in šla prav prepisati cene z računov, da ja ne bom kar nekaj na pamet pisala! Pa še napisala sem točno za katere izdelke se gre in za katere trgovine. Seveda, da itak, da ne more biti potem v eni vse, kar se v njej prodaja ceneje kot v drugi. ti časi so minili. Zdaj so napočili časi aerošopinga, ko letamo ko ena mona user posted image okrog in kupujemo ene stvari v eni, druge v drugi trgovini, zato da domov prinesemo "prihranjeni nakup".
Saj vem, da to že veš ... user posted image  ampak se mi zdi, da te moram mal spomit na to, ko se pa jeziš.

NČK, jaz sem tudi večinoma dražje stvari v DMu vidla, Je v Sparu ceneje kar sem jaz gledala. Edino je res, da je DM cenejši od kakih bio trgovin (če kupiješ bio izdelke).

tudi bio je v šparu dražje, vsaj pri nas ...

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Malo obiskujemo ZD (zaradi teže bomo mogoče šli naprej v pediatrično),

user posted image user posted image user posted image user posted image da se bo vse uredilo in da ne bo treba na pediatrično!

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

princeska se je zbudilla spala je 20 min.user posted image
Ima vročino in nič drugega in ne vem ali so zobki ali bo kaj drugega, pa še ven ne upam, pri nas je še vse belo od mraza...
še eno vprašanje, calpol? meni so dali daleronuser posted image .
Nič ne morem bit na rr se že krega in govori ejejejjejuser posted image
imejte se krasno...

user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili le zobki in da bi čimprej ven pokukali!
sem že slišala za daleron ... ampak vedno so mi zdravniki za  user posted image  dajali capol. Ne vem zakaj.  Morda zaradi okusa? Ali pa imajo firme različno pri zdravnikih zmenjeno?

Naša se tudi tako krega, a hodita na isti jezikovni tečaj user posted image

Aha še eno vprašanje imam, AVOKADO in MARAKUJA, naša piška tega sadeža res ne bo naenkrat pojedla user posted image , kako se to lahko shrani da bo dobro še naslednji dan?????

Hvala za odgovore.

avokado pokapam z malo limoninega soka, da ne oksidira, pa v PVC folio zavijem (tisto za sendviče zavijat).

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.11.2008 23:10:18   
Ursi2
Živjo, punce! user posted image

Pa sem spet za user posted image . Smo imeli kr pester dan. Dopoldan smo bili pri mojih, popoldan pa je user posted image  šel v user posted image , midva pa v Merkur, po zemljo, da bom user posted image  (no, sobne rože, da ne bo pomoteuser posted image user posted image ) pa za Lukana sem darilo za Miklavža kupila. Imajo od firme Caterrpilar ful dobre user posted image in bagerje, pa so res trpežni in se mu ful dopade, ko smo na obisku pri nečaku.
Potem sma morala iti še v Interspar, potem pa domov pa sma user posted image . potem pa je malo user posted image , pa igrala sma se in vse mogoče norčije počela. Vmes sem še jz malouser posted image ,  user posted image , user posted image  pa user posted image . Seveda sma se tudi user posted image , je Luka user posted image  ko velik v vodi. Sem potem razmišljala, da moremo iti ta vikend malov  user posted image .

Aha, pa še današnji jedilnik:
ob 6.30: dojenje
okrog 9.00: vanilijev puding na riževem mleku z rižolinom
okrog 10.30: dojenje
ob 12.30: krompir+ ohrovt+ špinača (s petršiljem in malo česna)
ob 14: dojenje
ob 16: koruzni zdrob+ cvetača+brokoli+peteršilj
ob 17: dojenje
ob 18.30:vanilijev puding+amarant+banana
dojenje

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.11.2008 23:15:39   
Zofy

San, Lona76, berem o tem kako imate samo v bodiju in žabicah. Pa koliko stopinj imate doma? Meni se zdi to dosti premalo za naše razmere, pri čemur je Erika "topla" (ni zmrzljivček). Živimo v bloku, kjer vsi kurijo kot nori, zato imamo mi radiatorje stalno zaprte. Imamo pa ene 22 do 23 stopinj. Moram priznat, da o kombinezonih nisem nič razmišljala do zdaj, ko jih je Lona omenila... Mogoče pa se bom tudi jaz odločila za to.

Jaz jo tudi imam doma samo v bodiju in trenirki in nogavičkah. Sama sem v sp.delu trenerke in kratki majici.

Kombinezonček pa imam, sem ga dobila na posojo, samo nima za čez stopala in meni se zdi, da ravno v nogice najbolj zebe. Si bom pa jutri zimsko vrečo končno namontirala. Mislim, daj e napočil čas za to. Do sedaj je bila v vreči za noge iz flisa in brez žabic. Samo zdaj je res ornk zahladilo, čeprav nimam obutka, da bi bilo hladno. Še dobro, da sem si kupila termometer in ga na zunanjo stran okna pripopala.

Housa sem pogledala, zdaj pa grem enkrat za spremembo kar spat. Lahko noč!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.11.2008 23:17:22   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Še malce, da pokomentiram:

Katj, bravo za vsedanje, zoberke, šibanje po vseh 4-ihuser posted image user posted image  Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska pozauser posted image user posted image

user posted image   da se plazi kot vojak po tleh ... to pomeni, da ima trebušček na tleh in se s fafljicami odriva. Si zdaj predstavljaš, zofy?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, kako sem se narežala. Sem si jo prav s fafljicami predstavljala user posted image user posted image user posted image user posted image  Kot kak netopirčekuser posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.11.2008 23:30:29   
Naša črtica koraka
No, jaz sem pa rabila dobro uro, da sem vse prebrala ... pa sem svoje izpustila!

Samo še tole sem hotela napisat, ZAČINJANJE HRANE: pri juhicah si tudi pomagam s kapljo balzamičnega kisa, krompir pa kuham v BIO kockah ( VITAM: Zelenjavne jušne kocke), ki so brez dodane soli in ejev.

Več težav imam pri pripravi "mlečnih" jedi: cimeta ni marala, vanilijo ni obrajtala ... v hladilniku imam lešnikovo riževo mleko  - samo ne vem še, ali ji ga lahko dam, glede an to da je na arašide alergična ...

današnji jedilnik:

zajtrk: gres na riževem mleku+pšenični kalčki v prahu+sladkano s trsnim sladkorjem. Ni jedla, pojedla mami.
zajtrk2: 1/5 žemljice, 1/4 biskvita + marelični sok

kosilo2: krompir kuhan s kocko+bučke na malo oljčka popečene (ene 10 žlic, srednje navdušena, zaspana)

popoldansko kosilo: ajdovi polpeti, krompir kuhan s kocko in malo kitajskega zelja (zmečkanega in nasekljanega). Tokrat tudi pojedeno malo, a z apetitom (seveda, ko pa je vedela, da ni kuhano samo zanjo)

... sem zbrisala nepomebno in običajno hrano ... saj ni treba, da se prebijate čez celo goro podatkov ...

lahko noč

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.11.2008 23:38:51   
Ursi2
Timoty, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit! Res si pridna! Najbrž si bila potem zelo user posted image !!!!!!!!!!!?????????
Pa, super za sling!!!!!!!!user posted image user posted image
Ja, živimo pri njegovih. Imamo sicer ločeno gospodinjstvo, vhod,....... Sam bi pa takoj šla drgam, če bi se pojavila priložnost. Kr nekak sanjam o tem, da bi šli kam v tujino živet!user posted image  No, pa sej ni tako hudo. Sam navajena sem na svoj red in mir in nimam rada vmešavanja. Pri nas tega nikoli ni bilo.
Špinača: jaz mu jo pripravim s krompirjem. To ima najrajši, pa malo česna not pa malo olivnega olja ali margarine Gea ali riževo mleko. Včasih pa nardim tudi kr s koruznim zdrobom. Je malo bolj čudno, ampak jo tudi je!
Zala user posted image user posted image user posted image , da bi vročina hitro minila!!!!!!!

Terida, ja Luka je še fraj, vsaj kolker vem!user posted image user posted image user posted image  Če si ni že sam katere kje nagledal!Saj veš, kako hitra je danes mladina!user posted image user posted image

Jz oblečem Lukana za doma v body in čez majčko z dolgimi ali kratkimi rokavi, spodaj pa žabice in nogavičke. Pa se mi zdi, da mu je kr ok, čeprav se mi zdi, da zdej, ko je že vedno bolj premičen in je kr jitro na parketu, da mu bom devala še kake hlače (trenirko) gor. Imamo pa ookrog 21 stopinj čez dan!

Vročinski krči: to sem jz velikokrat že slišala, pa mi nikoli ni bilo čisto jasno, kaj to je in kaj naredit takrat. No, zdej mi je malo, malo več jasno. Meje kr groza, ko samo pomislim!  Res upam,da ne bo nobena tega nikoli doživela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina50: midva sva takoj za srečanje. Celje Planet Tuš gor navrh pa je res dobra lokacija. Je dovolj prostora za vse! Kaj, če bi kr naslednji teden?

Povejte mi, ali katera uporablja javorjev sirup namesto sladkorja?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
19.11.2008 6:11:01   
Ursi2
Doobro jutro, punce!

Za lep začetek dneva ena omamno dišeča
user posted image

in še malo slastne čokoladne torte!
user posted image

No,sedaj pa grem še kaj pametnega naredit!user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
19.11.2008 8:02:47   
Lona76
Dobro jutro!

Noč srednja žalost. Ma se je zbudila ob enih in ob pol šestih sem ji mogla dati mleko, pa še umes se je za dudo. Se vidi, da zvečer ni bilo nobenega pravega reda. Ma bo danes bolje upam.

Ursi2 vse naj naj Lukcu za 9 mesecev user posted image . Naj bo zdrav  in priden fantek še naprej.

Terida mi imamo v stanovanju 23-24 stopinj. Ja ko kdo pride k nam reče kako je vroče ampak meni se ne zdi. Res je da sem v kratkih rokavih včasih ampak sem prej živela v hiši in se je skos neki šparalo in smo mel skos mrzlo in sem si rekla ko bom pa na svojem me pa ne bo zeblo user posted image . Je pa tko da si sami naštimamo koliko stopinj hočemo in zaradi Taje se mi zdi to ravno prav.

Za danes jedilnika še ne vem. Zajtrk sploh ne vem kaj in kdaj naj ji dam ker me je mal zafrknla k je ob pol šestih mlek pila user posted image .
Malica v ZOO bo kompot iz suhih sliv, jabolka, marelic in mogoče še malo rižka notri
Kosilo Špinačna juha
Popoldanska malica mleko
večerja mlečna kaša

Tko zdej grem pa s Tilnom gledat čez okno kako nam parkirišče barvajo user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
19.11.2008 8:20:01   
mumu
LUKA VSE NAJ NAJ ....

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
19.11.2008 8:31:24   
lucalu
Luka iskrene čestitke za tvojo obmesečnico!!! Veeeliiiikooooo zdravja in sreče ti želim!
user posted image

Ostalo pa kasneje, me dete kliče...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.11.2008 9:20:16   
tina50
jutro!

Lan spi, pa imam malo časa, da vas malo prečekiram!
noč je bila, kot ponavadi, 2x dojenje!

včeraj sem ga primla za rokice k je sedel v dnevni na podlagi in se je mali kr postavil na noge, sam je na prstkeh stal, pa ne vem, če je to vreduuser posted image  sem ga kregala, da se mora najprej plazit, pol bomo pa vsajali na nogice! lump!user posted image

Luka vse naj, naj za že 9. mesecev, bodi zdrav in nasmej svojo mamico vsak dan!!(si najstarejši tukaj med nami)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,......

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.11.2008 9:28:22   
Ursi2
Živjo, midva sma se že najedla, zdej se pa Luka malo igra.
Hvala vsem za čestitke od Lukija in od mene!!!user posted image user posted image user posted image
Super ste!

Še malo pa se boma ven spravla, da izkoristima lep dopoldan. Popoldan pa še ne vem, kaj boma kaj delala. Odvisno, kdaj ati pride domov

Imam pa eno vprašanje. A ve kaj mažete svoje sončke s kako kremico po ličkih preden grete ven ali ko pridete nazaj. Ker naš ima desno ličko kr precej suho, pa ne vem, s čim bi mu namazala!

Jedilnik:
Dojenje
Zajtrk: ovseno mleko+ ovseni kosmiči+laneno seme+suho sadje+amarant
kosilo:pečen puran+paprika+koleraba+cvetača+bučke+korenček na malo olivnem olju +peteršilj in česen
večerja:vanilijev puding+amarant+banana (??)

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.11.2008 9:29:48   
tina50

Čvekice, čvekice, ste ble pa že tako pridne user posted image

Srečanje: meni je CE ok, če Celjanke ne vejo kje bom pa jst povedalauser posted image user posted image  idealen prostor za srečanje je tuš, ta četrtek se tam dobijo januarčki, pa jih je že 20 prjavljenih, nas pa sigurno ne bo toliko. Povejet datum in uro pa se dobimo, če ne bomo imele ravno zdarvnika (20 in 26.11).

super si!

pol pa če vam je prov, bi pa kr postavle datum: 27.11. ob 10.00 uri??(tokrat dam pa jaz za kavo, ker mam pol v nedeljo rojstni dan)

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.11.2008 9:32:01   
tina50

Imam pa eno vprašanje. A ve kaj mažete svoje sončke s kako kremico po ličkih preden grete ven ali ko pridete nazaj. Ker naš ima desno ličko kr precej suho, pa ne vem, s čim bi mu namazala!

jaz ga bom danes začela mazat s kremo od Bubchen za zimo!!

Ursi a si za srečanje 27.11.?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.11.2008 9:51:29   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jaz ga bom danes začela mazat s kremo od Bubchen za zimo!!

Jaz jo mažem že kar nekaj časa, ker ima zelo suho kožo (mustella).

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.11.2008 10:03:00   
Zofy
Dobro jutro!

LUKEC TUDI JULIJA IN NJENA MAMI TI ŽELITA VSE NAJ NAJ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa ravno pozajtrkovali. Ma je trajalo (kot ponavadi) pol ure, da je Julija vse opjedla in seveda sem ji mogla zraven prepevat, ker če ne ni odpirala ust.
Smo pa imeli za zajtrk: mlečen pirin kus kus s 1/3 banane in malim naribanim jabolkom. Je bila srednje navdušena, ampak je bilo zelo dobro.

Glede kremic: jaz bom šla tudi danes kupit kremico za obraz obd bubchen. Se mi zdi, da je že dovolj mrzlo.

Ursi2, kaj je to amarant?

Aja, pa javorjev sirup sem tudi že mislila kupit, samo ga zaenkrat ne bom, ker še ne vidim potrebe po sladkanju. So vse tele baby stvari itak sladke, pa sadje je tudi sladko. Bom pa ga prej ali slej kupila.

Jooooj, JuliJA MI TLE KOLOVRATI, PA TIPKALA BI...grem si zdej presnemavat otroške pesmice in pravljice...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.11.2008 10:32:50   
Zofy
Gede srečanja pa naju najbrž ne bo, ker bom po moje takrat lih na Obali. Če pa ne, se pa zna zgodit, da pridemo. Mi je Celje ful všeč za shopping. Dokler ni bilo v LJ Supernove, je bilo 100x boljše v Celju. No, zdaj je približno isto. Samo v CE imaš vse bolj nakupuuser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.11.2008 10:32:52   
ninaneja
LP vsem skupaj!!!Ima katera kakšno idejo kaj dat otroku jest zvečer za večerjo če noče jesti drugega mleka razn maminega??Ko ji hočem dat kakšen griz al pa mlečn riž al pa rižolino.... sploh noče jest,kaj dajete otrokom za večerjo.Stara pa je 8 mesecev.????

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.11.2008 10:52:21   
mumu
Tako naša Tičica že spi, mami se pa masti z maslenimi roglički in kapučinom (pa bodo šle kile nazaj gor user posted image ).
Naša noč je bla kar ok od 20.00 do 7.10, 3x sem bla pa pri njej, no ja tut bolš je že blouser posted image user posted image user posted image .

Jagoga me je že prehitela, tut mene zanima kaj je amarant??? (prvič slišem)

Srečanje, načeloma sem za, razen če zdravje kej pošepa. Drugač je pa tut men v CE šoping center zelo všečen...

Za zajterk sva jede ovsene kosmiče z mlekom zdele bo za malčko, malo avokada, malo banane in jogurt, za ostalo se mi pa še tut prbližno ne sanja.
Za naju mi pa ni treba kuhat k bo tašča prnesla kosilo iz šole user posted image user posted image user posted image .

Toliko za zdaj, bom se rajš še mal sladkala in redila user posted image

(odgovor članu ninaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
19.11.2008 11:00:27   
meryy
pozdravljene punce

...sej veste oglasim se zelo malouser posted image  ..nisem pridna...ampak berem pa vseuser posted image

eno vprašanje a uporabljate za kuhanje le ovseno in riževo mleko? a je katera slučajno začela kje kravje mleko dodajat? jaz bi pa kar neki neupam. kaj pa puding.. a to kupljenega že dajete al kako? drugače pa že vse papamo razen kakšnega zelja in paprik( a paprike pokuhate al popečete ??)A vaši papajo te kupljene kašice moj prav nobene noče tko da ko kam grem mam celo štalo z nošenjem hrane

pri nas stanje tako...lezemo vse povsod če kopalnico zaprem je hudo dretje kar tolče po vratihuser posted image  ruši že vse kar doseže pa po cele dneve pod mizo leze.. ga kar skoz  ven vlečem on se pa reži na ves glasuser posted image  Mamo pa že 6 zobkovuser posted image  in posledično hudo grizenje

pogledala sem nekaj slikic lušni ste prav vsi...čestitke vsem za obmesečnice

(odgovor članu ninaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.11.2008 11:23:51   
Dinki
dan mamice user posted image ,

najprej vse NAJ, NAJ za našega najtarejšega marčevca Lukca user posted image . Bodi še naprej nasmejan in predvsem ZDRAV!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, Lona76, berem o tem kako imate samo v bodiju in žabicah. Pa koliko stopinj imate doma? Meni se zdi to dosti premalo za naše razmere, pri čemur je Erika "topla" (ni zmrzljivček). Živimo v bloku, kjer vsi kurijo kot nori, zato imamo mi radiatorje stalno zaprte. Imamo pa ene 22 do 23 stopinj. Moram priznat, da o kombinezonih nisem nič razmišljala do zdaj, ko jih je Lona omenila... Mogoče pa se bom tudi jaz odločila za to.

Jaz jo tudi imam doma samo v bodiju in trenirki in nogavičkah. Sama sem v sp.delu trenerke in kratki majici.

Kombinezonček pa imam, sem ga dobila na posojo, samo nima za čez stopala in meni se zdi, da ravno v nogice najbolj zebe. Si bom pa jutri zimsko vrečo končno namontirala. Mislim, daj e napočil čas za to. Do sedaj je bila v vreči za noge iz flisa in brez žabic. Samo zdaj je res ornk zahladilo, čeprav nimam obutka, da bi bilo hladno.

tako smo oblečeni tudi pri nas doma.
Titek trenutno spi in ko se zbudi bova šla s sosedo ven na sprehod in ga bom 1. dala v kombinezonček, ki se zapre tako pri rokicah, kot tudi pri nogicah. Upam, da mu bo dovolj toplo. nimamo pa zimske vreče.

jaz mu namažem obrazek za ven s kremo Becutan. Prej mu nisem, zdej ga pa namažem ker je zunaj tak mraz.

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

včeraj sem ga primla za rokice k je sedel v dnevni na podlagi in se je mali kr postavil na noge, sam je na prstkeh stal, pa ne vem, če je to vreduuser posted image  sem ga kregala, da se mora najprej plazit, pol bomo pa vsajali na nogice! lump!user posted image

Ohoho bravo Lan user posted image user posted image user posted image  

Še naš današnji jedilnik:
zajtrk je pri nas danes bil: namočeni bio ovseni kosmiči v jabolčnem soku zmiksani s skuhanim jabukom, slivami in rozinami.
kosilo: pinača, krompirček z rumenjakom in mesek - piščanček
večerja: Milupina kašica iz 7. žit in maslenim piškotom za lahko noč

sem bila včeraj popoldne na Lj. tržnici pri neki stari branjevki, sem šla iskat malo zelenjave za Tita. Sem nabrala celo vrečko zelenjave ( 3 paprike, špinača, cvetača, brokoli, zelena, korenček) in mi je gospa vzela le 2 EURa user posted image user posted image ...sem bila tako vesela. sem dobila za ta denar zelenjavico za Tita za cel teden user posted image .

no, toliko zaenkrat od mene....
Uživajte v današnjem sončku user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.11.2008 13:26:43   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: san
lucalu, super, da ti pride prav trgovina s kruhomuser posted image

Ja, res mi pride... pa to je ena taka velika trgovina in imaš  noter vse živo... od kruha, kosmičev... vse bio. Res, še enkrat hvala!!! user posted image

lucalu, kje pa je ta trgovina?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.11.2008 13:30:08   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Sploh vas ne dohajam. Cel dan se že piflam patologijo ( izpit v soboto ) in sm čist not padla user posted image .

a hodiš na zdravstveno, naprej? če nisem preveč firbčna!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
19.11.2008 13:31:56   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Moram pa povedat, da sem sedaj ko sem jo položila opazila, da ji je ven pokukal tretji zobek. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?